Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Hall ei tee tuossa yhtään mitään väärin. Ei ota lisää vauhtia, ei hyppää, ei ojenna mitään vartalonosaa kohti Larsenia, vaan vain kääntää kylkeä kohti kontaktia ja ojentaa kätensä suoraksi alaspäin. Mitä Hallin olisi pitänyt tehdä? Tuossa ei ehdi väistämäänkään ja toisaalta Larsen lähti kiekon kanssa pää nännien korkeudella ja ennen kaikkea pää edellä katsomatta eteenpäin. Noin ei voi pelata jääkiekkoa! Valot sammuvat sata kertaa sadasta jos noin tekee. Hall ei saanut tilanteesta rangaistusta eikä hänen pidä jatkoseuraamuksiakaan kärsiä. Vastuu on täysin Larsenin.

  Siitä huolimatta tietysti toivon parasta Larsenille.
   
 2. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onhan näissä vastaavissa tilanteissa nähty taklaajan vetävän liinat kiinni.
  Mutta joo. Ei tuosta kuulu jatkoseuraamuksia. Liigassa olisi 10 peliä kakkua ja poliisitutkinta.
   
 3. Detritus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
  Olisi voinut ja ehtinyt hiljentää. Veti täysillä, vaikka näki, että Larsen oli täysin sokkona. Kiva vakuutella itselleen "Puhdas taklaus", jos Larsenin ura loppuu tuohon tööttiin. Hallin historiaa en viitsi ruveta kaivelemaan, mutta jos sitä on, vaikuttaa sekin jotain. Vastustajan kunnioitus ainakin tuossa loistaa poissaolollaan.
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lainaus:
  Molempiin sama vastaus: höpö höpö. Jos tuon katsoo normaalinopeudella, huomaa, ettei Hall todellakaan, missään tapauksessa "vedä täysillä". Hän tulee itse asiassa aika pienellä nopeudella, eikä ota potkuja ennen kontaktia. Vastustajan kunnioituksesta nimenomaan kertoo se, ettei Hall tehosta iskuaan mitenkään, vaan ehtii jopa hieman pienentää taklauksensa kovuutta muuttamalla asentoaan, kun huomaa Larsenin toikkaroivan täysin turvallisuutensa unohtaneena. Se, että Larsenilta lähti taju kankaalle ei ole osoitus mistään ylikovasta pommista, sillä jos jääkiekkoilija tulee tuollaisessa tilanteessa pää noin alhaalla ja ensimmäisenä, taju lähtee aina.

  Fakta on siis se, että Larsen pelaa tilanteen niin, että kaikki vastuu on hänellä.

  Lainaus:
  Sillä, loppuuko Larsenin ura tuohon ei ole mitään tekemistä sen kanssa oliko taklaus puhdas. Tämän nyt ainakin luulisi olevan aivan itsestään selvää.
   
 5. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ymmärsit tämän väärin, tai ainakin itse ymmärsin eri tavalla. Eipä itellä ainakaan olisi hyvä fiilis, jos lanaisin jonkun (vaikkakin sitten puhtaasti), ja tämä henkilö ei kykenisi sen jälkeen pelaamaan enää jääkiekkoa. Larsenin vika tottakai, pää pystyyn.
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin joo. En mä Hallin puolesta puhunut. Veikkaan, että se on soittanut tai tulee soittamaan Larsenille ja puhuvat asiat halki, poikki ja pinoon. Hall ei vaikuta sellaiselta tyypiltä, joka haluaisi kanssapelaajilleen mitään muuta kuin hyvää. Ja uskon kyllä, että Larsen pystyy uraansa jatkamaan.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Larsen levytteli pitkään jäällä ja ei kauheesti antanut merkkejä tajunnan palautumisesta paareillakaan. Uran loppu on ihan yhtä realistinen vaihtoehto kuin pitkä saikku. Nopea paluu olisi todella iloinen yllätys.
   
 8. Detritus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
  Lainaus:
  En sitä kyllä väittänytkään. Yritin vain kuvitella sitä kaikkein pahinta skenaariota, joka aina on mahdollinen näissä blindside-taklauksissa. Ja olen nähnyt monta kertaa, että taklaaja on tuollaisessa tilanteessa lyönyt liinat kiinni, ja/tai kääntänyt kyljen taklattavaan. En väitä, ettei taklaus olisi puhdas, vaan että sen olisi voinut jättää tekemättä. Olen jo vanha ja pehmennyt kiekonseuraaja, joten sekin vaikuttaa mielipiteeseeni.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Sitähän tuo vastustajan kunnioitus on, jättää pelaamatta loppuun saakka, kun tajuaa vakavan vaaran.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sen toki sallin sinulle, en mä sillä.

  Mitä tulee vielä tuohon vauhdin hiljentämiseen/liinojen kiinni vetämiseen, niin GIFistä huomaa, kuinka Hall kääntää oikean jalkansa jarruttavaan asentoon ennen kontaktia. Samoin muuten Larsen ottaa itse pari potkua kiekollisena (kohti Hallia), mikä edelleen varmasti viestitti Hallille, että Larsen olisi ollut hänestä tietoinen. Ei ollut, ja jälki oli karmeaa, mutta Hallilla oli tilanteessa varsin vähän tehtävissä.
   
 11. Gemondo Jäsen

 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Santalan seuraksi on Sveitsissä spekuloitu Magnia. Kelpaisi Jokereihin.
   
 13. Gemondo Jäsen

  Tuskin Santala sopimustaan olisi purkamassa mikäli KHL-tarjous ei olisi rahallisesti reilusti parempi kuin nykyinen. Tämä rajaa jo Jokerit kilpailun ulkopuolelle.

  Ellei sitten jostain henkilökohtaisista syistä haluaisi palata kotimaahan..
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tää on tiedossa.. Toiveajattelua, mutta sallittakoon sellainen..

  Ex-Jokeri Olli Juolevi u20 Leijonien kapteeni.
   
 15. Detritus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
  Jarmo Kekäläisen Columbus on tällä hetkellä NHL:n kovin joukkue. Aika hyvin on Keklu onnistunut tehtävässään.
   
 16. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika hurjaa. Ei kyllä olisi pari vuotta sitten uskonut.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Olisin nauranut makoisasti typeryyttä, jos joku olisi ennustanut Columbusta uuden kauden kärkijoukoiksi pari kuukautta sitten. Keklun omalta kannalta menestys taisi tulla ns kreivin aikaan.
   
 18. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Aleksi Ainali Sportiin. Onko mitään tietoa minkälainen pelaaja on kyseessä? Kovat tehot iski teidän junnuissa viime kaudella.
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Kyllä on Santala hyvä! Katselin just Ufa vs Magni, ja 1+2 Santalalla. Toistaiseksi. Maalikin oli loistava rannari.
   
 20. Ikuri Jäsen

  Lainaus:
  Miten Tommi pärjää jalalla? Näkyy ottaneen tuossa Ufa-ottelussa kaksi kaksiminuuttista, molemmat koukkaamisesta. Pitänee itsekin joku Magnitkan ottelu katsella. Nyt olisi ollut lisäherkkuna jäällä vielä Lepistö sekä Omark.
   
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Onko Santala-lasit, mutta ei tässä pelissä ongelmia senkään suhteen. Fyysinen, kädellinen, taitava - siinä kuitenkin vahvimmat osa-alueet tänään. Ja samathan ne oli aiemminkin.
   
 22. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Santalahan on pelaajaprofiililtaan kuin tehty KHL-sentteriksi. Iso, vaikeasti horjutettava ja kyky nähdä peli ympärillään + toimittaa kiekko kavereiden lapaan. Ei hänen tarvitsekaan noilla avuilla olla mikään raketti.
  Jos sarjan parhaita senttereitä katsoo, niin kyllä siellä on juurikin tätä vähemmän vauhtia ja enemmän pelikäsitystä -osasto keulilla ja tämä pätee myös muihin siellä kärkirooleihin nousseisiin suomalaissenttereihin aka Kontiola muutama vuosi sitten ja Jori Lehterä.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eiköhän kohta selviä, että Santala tarjosi itseään Jokereihin mutta Kurrille ja Vuoriselle ei kelvannut ;)

  Itse olen yllättynyt siitä että pärjää liikkeen suhteen noinkin hyvin. Otanta on tietysti vielä lyhyt KHL tasolla.
   
 24. Ikuri Jäsen

  Lainaus:
  Olen vahvasti sellaisessa uskossa, että jos Santala olisi nyt siirtynyt Jokereihin, olisi hänen liikkeensä ollut juurikin se ongelma. Pelitapa- vai kulttuurieroko tuota ongelmaa hänellä tällä hetkellä peittää?

  Sentteripelaaminen Suomessa on muutenkin mielenkiintoisessa murroksessa. Ennen World Cupia Marjamäki taisi Lehterästä lausua, että tämä on liian hidas keskushyökkääjän tontille. Kun Jukka Jaloselta loppuvat sentterit rosterista, hän heittää Pihlströmin jalat keskelle. Missä raipet tai keskisenessit ovat nykyään?
   
 25. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Harmi että Santalan paluuta Ilmalaan pitää odottaa Gagarin Cupiin asti, olettaen että Magnitka sinne asti selviää. :(