Espoo Blues kaudella 2014–2015

  • 148 141
  • 665

Migufutuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Hernesaaren Näädät, Blackhawks, Lugu
Sijoja 1-5 pidän melko taputeltuina ellei joku sieltä romahda kunnolla. Tuskin tapahtuu.
Ei se oikeastaan niin mahdotonta ole saavuttaa vaikkapa 5. sijaa.. Laskeskelin tässä pikkasen ja tälläset olisi tulokset:

Bluesin ja kumppaneiden edesottamukset so far: kotona pisteitä 41, pistekeskiarvo 1,95, vieraissa pisteitä 16 (!!), pistekeskiarvo vain 0,84. Jos näillä statseillä mentäisiin runkosarja loppuun niin pisteitä Bluesilla olisi joku päälle 80. Lukko ja Jyppi saavuttanevat omilla statseillään jonkun vajaa 100 pistettä. Blues pelaa runkosarjan aikana vielä 2x Jyppiä vastaan ja kerran Lukkoa, eli 9 pistettä kirittävissä.

Kuntopuntari näyttää varsin lupaavalta meidän kannalta, jengi on hitsautunut hyvin yhteen ja pelimiehiksi suunnitellut jannut ovat alkaneet kantaa sitä paljon hehkutettua vastuuta ja ennen kaikkea, meillä on voittava veskari! Lisäksi Bluesin otteluohjelma kyllä näyttää vihreää valoa pienen perinteisen kevätkiiman suuntaan, sillä esim. Kärpät ja Kalpa kohdataan vain kerran. Aina niin vaikeasti pureskeltava Sport kohdataan kahdesti (kasvojen pesun paikka?!), joka kausi pettävä Töpseli kerran ja viime kausina niiksi oikeiksi "jämäjulleiksi" todetut punapaidat vielä kerran kahdesti. Muu otteluohjelma on enemmän tai vähemmän tiukkaa taistoa, oma fiilis kuitenkin, että kovemmat vastustajat kotona ja heikommat vieraissa.

Onhan tää hiukan sinertävät lasit päässä veivattu teksti, mutta keskisarjan porukka pelaa niin paljon keskenään loppukauden, että pisteitä menee ristiin ja rastiin, ja siihen on Bluesin iskettävä. Helppoa se ei ole, mutta omasta mielestä odotettavaa. Enkä nyt tiedä tosta jengin kapeudesta, kunhan enempää ei äijät klenkkaa. Tänään kaikki paitsi 2. kenttä oli pirteitä omasta mielestä kaikista poisjäänneistä huolimatta, Kearns sitten laskikin koko vitjansa suoritustasoa.

Tälläkin kaudella puolivälieriin suoralta kädeltä, vastustajaksi naapurit. Se mitä siellä käy on sitten aivan arpapeliä, mutta tuntuu että tällä kaudella mennään pidemmälle, kuin viime kaudella.. Varovaisesti veikkaan lasit päässä, että pronssisija tulee. Ottakaa vaikka ylös.
 
Viimeksi muokattu:

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Olen vissiin ainoa, joka näkee Kearnsin tekevän oikeita asioita kaukalossa.. On kuitenkin pakko kysyä, että hänkö aiheutti Iossafovin heikon panoksen kakkosketjussa? Kearns tarvitsee nopeat laiturit tai ainakin toiselle puolelle Giliatin tyyppisen polkukoneen, jolloin hänen vahvuutensa (kulmaröyhintä, helpot syötöt omille ja välillä jopa hyvät maalipaikkaan johtavat syötöt) pääsevät esiin. Kyllä hänen luistelukin on alkanut sujumaan huomattavasti ensimmäisiä pelejä paremmin, mutta ei hän mikään hirsomainen playmaker ole. Yhteispeli Makkosen ja Giliatin kanssa sujui kuitenkin pari matsia aika hyvin ja aiemmin myös Kantolan ja Talajan kanssa tuli tulosta. Minusta Kearns on hyvä kolmossentteri, mutta pärjää tällä hetkellä myös kakkosena, ei sille paikalle parempaakaan ole laittaa. Tiivola ei ole vielä ihan siinä vedossa liigatasolla, että laittaisin tuolle tontille. Ensi kaudella sitten.

Runkosarjan lopusta en lähde itse tekemään muuta veikkauksia tai arvioita kuin että playoffeihin mennään, joko suoraan tai säälien kautta.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vaikka on tullut Ahon touhuja kritisoitua, niin täytyy todeta että sikäli hyvä tilanne on parhaillaan että joukkue pelaa nousujohteisesti kohti kevättä ja tällä dieselkiekolla jengi saattaa hyvinkin raivata tiensä vielä kuuden joukkoon jos viime pelien tahti jatkuu.

Viime vuoteen nähden jengissä on oikeasti tehoja tekeviä kavereita useampi kuin viime vuonna ja Hirso on etenkin noussut yllättävän kovaan arvoon viime aikoina. Vaikka on Hirsoa kritisoitu niin nythän kaveri on noussut oikeaksi ykkössentteriksi ja en olisi uskonut että takoo nyt pisteitä kuin parhaimmilla kausillaan eli voi vielä vaikka parhaimmillaan voittaa liigan pistepörssin. Lisäksi jengissä on sopivaa kusipäisyyttä eli Sailiot & co vahvana. Tällä porukalla voisi hyvin olla ainesta napsia se ensimmäinen pronssi Espooseen. Mihinkään finaalipaikkoihin ym. Petu & Moottorisaha menoon ei ole varmaan asiaa mutta taistelupronssi olisi tämän kauden mestaruus.

Mutta kympin joukosta tippuminen tuntuu tosiaan jopa epätodennäköiseltä. Aika moni jengi vetää nyt ihan reipasta alamäkeä ja tämän hetkisen silmämääräisen kuntopuntarin mukaan Sport taitaa olla suunnilleen kovin uhkaaja takaa tällä hetkellä. :) No ei nyt sentään, mutta tällä tasaisella pistetahdilla ilman ihmeempiä loukkaantumisia Blues vääntää aika takuuvarmasti jatkopeleihin.
 

katekismus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, New York Rangers
Itsekin aavistelen ihan hyvää kevättä porukalle. Perusespoolaiseksi puukäsijengiksi on porukkaa sinänsä vaikea mieltää, sillä tuntuu, että ongelmat ovat enemmänkin oman pään pelaamisessa (paineen alla). Perusvarmassa syöttöpelissä on tuntunut olevan aika kamalia ongelmia toisinaan. Bluesin onneksi viime matsissa HIFK ei yhtään sen paremmin tässä onnistunut tai onnistunut mahdollisuuksiaan hyödyntää.

Jengissä on kuitenkin havaittavissa musta tosi hyvä meininki. Jotenkin Hirsosta on kuoritunut ihan odottamaton hahmo. Vaikka jo viime kausi oli hyvä, tällä on kaudella (ja tällä hetkellä) jätkästä huokuu koko porukkaan heijastuva helvetin hyvä suoritus. Sellainen, että kaverin joka vaihtoa on ilo seurata. Aikanaan tuli ihmeteltyä kaverin hankintaa, mutta nyt ei tule tippaakaan kyseenalaistettua kapteenin roolia. Esimerkillistä pelaamista koko ajan!

En tiedä. Tuntuu niin hyvälle tällä hetkellä, että jopa mitaleille voisi olla mahkut. Keskikastin jengistä on niin vaikea sanoa tällä hetkellä, että toivotaan, että jätkien bensa riittää pitkälle kevääseen. Tärkeää olisi saada potkun riittäminen mahdollisimman pitkään matseissa, niin virheiltä vältyttäisiin.
 

Kuutamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Suomen jääkiekkojoukkueet
En nähnyt eilistä peliä. Kertokaa nyt ihmeessä mitä siel on tapahtunut kun tuli noin pahasti takkiin.
 

Van_Salin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Juu itseänikin kiinnostaisi tietää mitä oikein tapahtui? Katsoin ottelukoosteen Lügan sivuilta mutta eipä siitä nyt paljon pysty syvempää analyysia tekemään. Nähtävästi Blues teki ainokaisen maalinsa B-pisteen tuntumasta kun Tappara taasen sai lukuisat maalinsa ihan maalinedustalta. Oliko Bluesin viisikkopeli aivan kohmeessa koko illan?
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
En ihan koko matsia katsonut, mutta ratkaisu lyhyesti
  • Tapparan eka maali tuuria, mutta yv-peliä edelsi Malmin typerä estämisjäähy kun pelasi "kovaa" kiekotonta äijää kiekon ollessa omalla jengillä
  • Tapparan 2-1 maalissa Malmin olisi pitänyt pelata kiekkoa, mutta pelasi pois toisen Tapparan toisen hyökkääjän, josta Laurikainen yllättyi ja tuli liikaa vastaan ja Malinen pääsi tekemään tyhjiin
  • Tapparan 3-1, Rantakari ei saanut viivalla syöttöä haltuun ja Malinen teki läpiajosta hienon maalin
  • Loppu oli kosmetiikkaa
Eli ratkesi omiin virheisiin, joissa toki mukana hitusen huonoa tuuria. Tappari oli kokonaisuudessa parempi. Ei siinä mitään. Välillä tulee turpaan.

Lähinnä vituttaa Malmin mussutus saadessaan jäähyn. Ne on lähtökohtaisesti aina oikeutettuja ja niitä edeltää hänen puutteellinen liike yhdisttetynä puutteelliseen lähtönopeuteen. Tämän takia joutuu pitämään kiinni vastustajan mailasta, sulkemaan kiekkoa maalialueella, roikkumaan kiinni, kiekko katsomoon jne. Kauden jälkeen voisi harkita luisteluharjoituksia yksityisohjauksessa
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
No, mun silmääni eilen ottelussa tapahatui se, että Tappara sai Bluesin hyvän alun jälkeen 2 tuurimaalia, ja sen jälkeen Blues löi hanskat tiskiin ja antoi Tapparan viedä ottelun. Lopun romahdus nyt oli pelkkää kosmetiikkaa, ihan sama.

Ja se Malmin eka jäähy, ihan puhtaasti Palola haki sen ajamalla päin seisovaa miestä ja kaatumalla sen jälkeen. Ei sillä että tuosta hitaasta ja pehmeästä jätistä tykkäisin. En tykkää.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
No, mun silmääni eilen ottelussa tapahatui se, että Tappara sai Bluesin hyvän alun jälkeen 2 tuurimaalia, ja sen jälkeen Blues löi hanskat tiskiin ja antoi Tapparan viedä ottelun. Lopun romahdus nyt oli pelkkää kosmetiikkaa, ihan sama.

Mä näkisin myös näin. Toivottavasti Jykä on anatanut riittävästi palautatta tosta pelin jälkimmäisen puoliskon ihme hiihtelemisestä. Taisi muuten olla eka matsi tälläkaudella, kun selkä katkesi noin helposti ja kertakaikkiaan...

Ja se Malmin eka jäähy, ihan puhtaasti Palola haki sen ajamalla päin seisovaa miestä ja kaatumalla sen jälkeen. Ei sillä että tuosta hitaasta ja pehmeästä jätistä tykkäisin. En tykkää.

Rantala ei oo eläessään viheltäny yhtään hyvää peliä. Ei yhtään. (- Kai Suikkanen) Nuff said... Siinä olis ehdottomasti ollut sukeltamiskakkosen paikka ja ehkä vielä kymppi päälle. Malmin olis kait pitäny haihtua savuna ilmaan tossa ettei jäähyä olis tullu?
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Tiedättekö mitä jätkät? Mulla on nyt kaikesta huolimatta hemmetin kova usko että tästä voi vielä tulla jotain, koska Matikaisenkin aikana nähtiin että mikä tahansa on mahdollista. Ilvekseen on eroa vain kolme pistettä samalla ottelumäärällä (41) ja Ässiinkin vaivaiset neljä (yksi peli vähemmän kuin meillä). Jykä on saanut jengin vaikean alkukauden jälkeen materiaalin edellyttämälle sijalle ja tietysti voidaan parantaakin sijoitusta vielä runkosarjan aikana, mutta ensisijainen tavoite tällä jengillä on tietysti playoffit.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Bluesilla on nyt 1,39 pistettä ottelua kohden. Kuudentena olevalla SaiPalla 1,58, seitsemäntenä olevalla Tapparalla 1,54, Ässillä (8.) 1,52 ja Ilveksellä (9.) 1,46 pistettä per ottelu. Näillä keskiarvoilla sarjataulukko näyttäisi tältä:
6. SaiPa 95 pistettä
7. Tappara 92
8. Ässät 91
9. Ilves 88
10. Blues 83

Olettaen siis, että joukkueet jatkavat samaan tahtiin runkosarjan loppuun. Lukko on jo niin kaukana, ettei sitä kannata enää ottaa huomioon.
Viimeisen 10 ottelun kuntopuntari vastaavilla joukkueilla:
Tappara 2,1 pistettä / ottelu
SaiPa 1,8
Blues 1,8
Ässät 1,6
Ilves 1,4
Mikäli tätä rataa jatketaan runkosarjan loppuun näyttää taulukko (nykyiset sijat 6. - 10.) tältä:
6. Tappara 103 pistettä
7. SaiPa 99
8. Ässät 93
9. Blues 91
10. Ilves 87

Puhtaasti tilastollisesti näyttää siis aika hemmetin pahalta tuo kuuden sakkiin pääsy. Sijat 7. ja siitä alaspäin tarkoittaa melko suurella varmuudella sitä, että ollaan välieristä pihalla.

Blues pelaa ym. joukkueita vastaan vielä seuraavasti:
Ilves (kotona)
Ässät (k)
Tappara (k)
Ilves (k)
Ilves (v)
Ässät (v)
SaiPa (k)
Keskinäisillä otteluilla voidaan siis vielä päästä niskan päälle Ässien ja Ilveksen kanssa. Muut joukkueet pelaavat keskenään näin.
Ilves: Blues (v), SaiPa (k), Ässät (v), SaiPa (k), Blues (v), Blues (k), SaiPa (v), Tappara (k) eli 8 keskinäistä ottelua.
SaiPa: Ässät (k), Ilves (v), Ilves (k), Tappara (v), Ilves (k), Blues (v) eli 6 keskinäistä.
Tappara: Blues (v), SaiPa (k), Ässät (k), Ilves (v) eli 4 keskinäistä.
Ässät: SaiPa (v), Blues (v), Ilves (k), Tappara (v), Blues (k) eli 5 keskinäistä.
Oletetaan, että Blues voittaa kaikki keskinäiset ja muut pelaavat tasaisesti (laskennallisesti 1,5 pistettä per keskinäinen ottelu) ja muuten jatketaan kuten koko kausi tähän mennessä (tai viimeiset 10 ottelua):
6. Blues 95 (100)
7. SaiPa 93 (96)
8. Tappara 91 (99)
9. Ässät 87 (88)
10. Ilves 85 (84)

Tällä tavalla päästään kuuden sakkiin. Tiukkaa tekee, mutta mahdollisuuksia on vielä.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Sijat 7. ja siitä alaspäin tarkoittaa melko suurella varmuudella sitä, että ollaan välieristä pihalla.

En nyt noinkaan sanoisi. Säälien kautta rimaa hipoen puolivälieriin, siellä vastaan HIFK jolle annetaan shokkityrmäys. Välierissä saadaan vastaan Kärpät joka on liian rutinoitunut ja menee finaaleihin vaikka yksi voitto saadan siinäkin sarjassa taisteltua. Jypinkylässä käydään sitten pokkaamassa pronssiset mitalit ja kausi päättyy kerrankin voittoon. Täysin mahdollinen skenaario tuokin.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ajattelin nyt tänne tulla tiedustelemaan, että miltäs Pitkäsen peli on nyt Blues-nutussa näyttänyt? Tehojen valossa ainakin näyttää aika samalta kuin SaiPassa, mutta ne ei tietenkään nelosekentän pelurista niin hirveästi kerro. Itseä kuitenkin vieläkin ihmetyttää tämä vaihto, sillä Virkkunen on ainakin SaiPassa esiintynyt edukseen.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ajattelin nyt tänne tulla tiedustelemaan, että miltäs Pitkäsen peli on nyt Blues-nutussa näyttänyt? Tehojen valossa ainakin näyttää aika samalta kuin SaiPassa, mutta ne ei tietenkään nelosekentän pelurista niin hirveästi kerro. Itseä kuitenkin vieläkin ihmetyttää tämä vaihto, sillä Virkkunen on ainakin SaiPassa esiintynyt edukseen.

Ihan ok. Ei toki yllä samaan suorittamiseen kuin viime kaudella joskin ketjukin nyt selkeämmin jarrukenttä ja sen peliaika vähäisempää. Viime kaudella pelasi Liivikin ja Pöystin kanssa joka oli ajoittain tehojen puolesta paras ja paljon peliaikaakin saanut kentällinen. Mutta mahtunut kuitenkin nyt aina kokoonpanoon toisin kuin Virkkunen. Mutta onnea Waldolle maalista. Kaksi lisää niin sivuaa jo yhden kauden ennätystä joka on kaudelta 2010-11.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Katselinpa että Nikkarin tilastoanalyysi pistetahdin suhteen on aika paikkansa pitävä. Vaikka tuo nykyinen 1,8 pistettä/per matsi keskiarvo on jo hyvää tahtia niin sillä ei alkukauden jäljiltä vielä kuuden joukkoon taida selvitä. Mutta toisaalta jos huomennakin on vastassa vastaavanlainen HIFK niin tilastot menevät uusiksi.

Ja vaikka Blues ei kuuden joukkoon selviäisikään niin jos on viime kausien Bluesia seurannut muutenkin kuin tilastoissa niin voidaan todeta että väittämä "Blues säälipleijareissa ja välieristä todennäköisesti pihalla" on jopa tilastollisesti rohkea ennustus... Koska tässä jengissä on nyt taas niitä elementtejä mistä Blues on tunnettu ja millä voi pärjätä keväällä. Jos ei tule pahempia loukkaantumisia niin tällä sakilla voi tosiaan rymistellä sinne pronssille asti. On riittävästi maalintekovoimaa kun Ville Korhoset tempovat maaleja ja alaketjujen mulkkuosasto on suorastaan väkevä, pakisto on siedettävä ja maalivahtipeli toimii. Miksei. Aika näyttää.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Liivik on pelillisesti aivan täysi turhake - ei ole yhtään mitään syytä, miksi Liivik olisi pelillisesti joukkueelle tärkeä. Varsinkin, kun joukkue on muutenkin täynnä puukätistä vääntäjää. Markkinoinnillisesti hän on näkyvä, mutta vahvasti profiloitunut edelleen julliksi, joka pelaa sinisessä jostain syystä.
Sailiossa taas ei tällä hetkellä ole pelillisesti mitään sellaista, miksi hänen pitäisi olla joukkueessa.

Pakko nostaa tätä esille vielä, sillä haluaisin kuulla onko mielipide näistä herroista yhtään muuttunut? Liivik on matkalla uuteen piste-ennätykseen urallaan ja Sillikin vetää joka matsissa semmoisella raivolla eteenpäin, että en ymmärrä yhtäkään bluesfania, joka ei nauttisi tämän kaksikon touhusta kaukalossa tällä hetkellä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
...vielä kun tähän lisätään että Liivikin kesä meni täysin loukkaantumisesta toipuessa joka väkisinkin heijastui alkukauteen. Käyrä osoittaa mielestäni selkeästi ylöspäin ja kuten jo tuon jatkosopimuksen yhteydessä mainitsin en pitäisi mahdottomana vaikka miehelle ensi kaudelle kaavailtaisiin jopa kakkosketjun sentterin roolia. Laidoille taitava laituri mallia Giliati ja toiseen laitaan suoraviivaisempi "maalintekijä" kuten vaikka Talaja niin siinä olisi mielestäni kasassa oikein hyvä kakkosketju.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Pakko nostaa tätä esille vielä, sillä haluaisin kuulla onko mielipide näistä herroista yhtään muuttunut? Liivik on matkalla uuteen piste-ennätykseen urallaan ja Sillikin vetää joka matsissa semmoisella raivolla eteenpäin, että en ymmärrä yhtäkään bluesfania, joka ei nauttisi tämän kaksikon touhusta kaukalossa tällä hetkellä.

Liivik ei pelillisesti ole mitenkään erikoinen pelaaja. Muutaman maalin iskenyt lisää, mutta ei tuo pelillisesti mitään sellaista joukkueeseen, mitä ei joku muu vastaavan hintainen pelaaja voisi tuoda - tuolla roolilla joukkueessa pitäisi paukuttaa paljon enemmän tehoja ja ottaa paljon vähemmän jäähyjä. Liivikissä on vähän samaa kuin Matikaisen Petussa Nokka Jalosen mielestä oli - Liivik on olevinaan isompi peluri kuin on ja tekee itsestään jo vähän rasitetta sen vuoksi, kun ei oikein ole helposti perusteltavasti korvattavissa, vaikka kylmän teknisesti olisikin helppo korvata paljon halvemmalla vaihtoehdolla.

Sailio taas on agitaattori, joka nyt Talajan poissaollessa on saanut enemmän näkyvyyttä ja kieltämättä nostanut tasoaan ainakin tyhmien jäähyjen ottamisen saralla. Viihdyttäviä pelaajiahan he molemmat ovat, ei siinä mitään. Toisella tavalla kasatussa joukkueessa olisi ihan paikkansa ansainnut ja nykyisessäkin kokoonpanossa nostanut profiiliaan - kuitenkin edelleen pidän tätä roolia niin ylipainotettuna joukkueessa, ettei välttämättä mahtuisi menestymiseen tähtäävään joukkueeseen, jonka nykyisillä pelimerkeillä itse kasaisin - sii ja soo syvyyspelaajana, mutta kunnolla syttyäkseen tarvitsisi roolia enemmän kuin terveen Talajan takana on tarjolla - tai sitten Talajan kuntoutuessa viimeisetkin rippeet kokoonpanon kiekollisesta osaamisesta istutetaan katsomoon.

Näistä pelaajista on kuitenkin vähän irrelevanttia vääntää yksilötasolla, kun valmennus on niin persiistä kuin on - sieltä se tuuletus pitäisi aloittaa. Jotenkin koko Liigan kiinnostavuus on omalta osaltani tässä samalla himmennyt, kun myös IFK monen muun ohella pelaa samantyylistä flipperiä kuin Blues - tässä liigapaletissa olisi mahdollista menestyä oikeasti tälläkin kokoonpanolla todella hyvin, jos pelaisi fiksusti. Kuitenkin kärkinelikosta kolme pelaa kiekollista pelitapaa noudattaen ja niiden lisäksi oikeastaan vain Ilves ja HPK (ehkä hieman Tappara) pelaa kiekon kautta, joten selkeä lokero tuohon joukkoon olisi vielä vapaana. Eikä tuolla jollain JYPillä tai KalPalla mitenkään erityisen kova rosteri Bluesiin verrattuna ole. Kaihoisana katselin tuota CHL:n välierää Kärppien ja Frölundan välillä, kun siinä pelattiin kiekollista peliä todella kovalla intensiteetillä ja pelinopeudella - oli oman joukkueen tuomaa jännityksen tunteen puuttumista huomioimatta todella hyvää ja laadukasta kiekkoviihdettä tämän esimerkiksi Bluesin ja IFK:n keskinäisissä peleissä tarjoaman ripuliflipperin rinnalla.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Rutanen ja Kangasniemi Tutoon loppukaudeksi. Tarkoittaako tuo nyt sitä että:

a) rahat on niin loppu että vajetta paikataan jopa tällaisilla pikkusiirroilla.
b) hakusessa on vahvistus hyökkäyspäähän.

Onhan se jo käynyt selväksi että Rutanen ja Kangasniemi eivät kuulu Ahon suunnitelmiin tämän kauden osalta, mutta tämän siirron myötä reservissä ei ole kuin Iossafov ja Lahtinen.
 

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
b) hakusessa on vahvistus hyökkäyspäähän.

Tämä olisi lähes märkä päiväuni, sillä nykyisessä tilanteessa ollaan liiaksi ykköskentän varassa. Tosin luulen että kassa on vain niin tyhjä että haetaan pieniäkin helpotuksia.

Rutanen vaikuttaa ihan lupaavalta pelimieheltä, mutta sopimus päättyy tähän kauteen ja nyt varmasti katsellaan TUTO:ssa peliesitysten mukaan ansaitseeko kaveri jatkosopimuksen. Myös Kangasniemi pienenä väkkäränä on ihan pelimies ja Iikallahan on myös sopimus ensi kaudesta, joten katseet on varmasti käännetty ensi kauden puolelle. Iikka sitten kakkos-kolmosketjun hyökkääjänä ensi kauden Bluesissa?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nythän K-Vantaalle meni Jokereista Severi Sillanpää ja mahdollisesti lisääkin joten varmaan Rutanen ja Kangasniemi tekevät siellä tilaa omilla siirroillaan. Tosin Blueshan varmaan ennen siirtorajaa ottaa sieltä loppukaudeksi Iossafovin, Lahtisen, Westermarckin ja Seppälän ja kai siellä joitakin IFK:nkin pelaajia on.
 

sininen haamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Eiköhän Rutaselle ja Kangasniemelle haeta kovia pelejä loppukeväälle. Ei tuosta kannata sen isompia salaliittoteorioita vetää. K-Vantaa tuskin pitkään jatkaa mestiksen pudotuspeleissä (jos edes pääsee sinne), mutta TuTolla lienee tavoitteena voitto ja nousu Liigaan. Ja eiköhän Ika Lehtonen ole pojat sinne aidosti halunnut. Rutasen suhteen tosin ihmetyttää, miksi miehelle ei ole annettu edes yhtä näyttöpaikkaa ylhäällä koko talvena. Ei se varmasti huonommin kuin Iossafov olisi vetänyt.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Plus Rutanen on ollut aika heikko ainakin pisteiden valossa. Vaikea nähdä tuovan mitään tällä kaudella liigajoukkueeseen.

E:n kanssa muuten eri mieltä ihan koko tekstistä, saavutus sekin.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Plus Rutanen on ollut aika heikko ainakin pisteiden valossa. Vaikea nähdä tuovan mitään tällä kaudella liigajoukkueeseen.

Rutasta ei kannata hirveästi pistesarakkeen perusteella arvostella. Toki en tiedä miten Vantaalla pelit ovat sujuneet. Rutanen on kuitenkin loistava näkymättömän työn duunari. Tekee valtavasti töitä joukkueen puolesta, sijoittuu kiekottomana oikein ja eikä nyt ihan kaikkein kädettöminkään. Lehkonenhan nimitti Rutasen viime kaudella leftin Jere Lehtiseksi eikä syyttä. Toki voi olla kuitenkin vielä miehelle itselle isompi rooli alemmalla sarjatasolla parempi.
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Onkohan yhteistyö loppunut K-Vantaan ja Bluesin väliltä? Molemmilta rahat loppu? Uusi yhteistyökumppani sekoittaa pakkaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös