Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Esko Seppänen

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana miklaa, 02.03.2012 klo 17.32.

 1. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Siellä johti taas otsikon herran FB:ssä linkit bit.ly kerroinkilpailusivulle. Heitin omalla profiililla kommentin että "Siellä löytyy taas bit.ly linkit vaikka piti keskittyä urheiluun. Miksi näin? Kauankohan menee kommentin poistoon + banneihin".

  Kurikassakin yllätyttiin kun 4min myöhemmin kommentti oli poistettu sekä minulle asetettu bannit.

  Jatkoin twiittaamalla Eskolle. "Miksi poistat FB:stä asiallisia kommentteja ja annat bannit päälle". Kurikassa kohahti jälleen kun twitter-bannit ilmestyi noin kahdessa minuutissa.

  Puhtaat jauhot pussissa jne.
   
 2. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Esko on keksinyt uuden tavan kiertää FB:n sääntöjä tuossa affibisneksessään. Affilinkki on tarjolla vain jonkin aikaa Urheilujätkän FB-postauksessa, jolloin Facen ylläpidon on vaikeampi päästä tilanteeseen kiinni.
   
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Futisforumin puolella näemmä Urheilujätkän ilmiantamis-kampanja meneillään. Osallistuin talkoisiin.
   
 4. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Ilmeisesti joko eivät saa aktivoitua väkeä enää samaan malliin kuin silloin kun saivat Urheilujätkältä kai useammankin mainostustilin nurin taannoin, tai sitten FB:n ylläpito katsoo noita juttuja nykyään sormien läpi, ilmeisesti koska eivät pysty estämään Eskoa luomasta uutta sivua.
   
 5. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Onko futisforumin porukka muuten selvittänyt Seppäsen verotettavia tuloja?
   
 6. Artyukhin Jäsen

  Mulla meni minuutti kun bännihammeri heilahti, laitoin pari kommenttia joissa kyselin bit.ly linkeistä vaikka ES selittääkin ettei ole affihommissa, hehheh:)
   
 7. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mitä odotit?
   
 8. Tamin Jaguar Jäsen

  Lainaus:
  0e viime vuonna.
   
 9. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Ihan mielenkiinnosta, sen suurempia taustoja tietämättä: Mitä teillä on affilinkkejä vastaan? Kukaan ei pakota pelaamaan, kukaan ei pakota klikkailemaan linkkiä.. Työtä se on siinä missä muutkin, siitä vain maksetaan menestyjille vähän paremmin.
   
 10. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Lainaus:
  Ja kätevästi vielä pimeänä.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Veikkailisin, että suurinta osaa tuossa toiminnassa hiertää se, että Seppänen ja Valavuori (&co.) markkinoivat vedonlyöntiä nuoriin (poikiin) vetoavilla tavoilla. Junnut ovat väkisinkin kymppitonnien setelipinoista ja leveästä bilzerian-elämästä haaveilevia tötöilijöitä useammin kuin eivät ole, ja näin ollen nuo reppanat häviävät rahojaan. Ja siihenhän nuo affit tähtäävät.
   
 12. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Tiesitkö että affeille maksetaan monella eri tapaa? Yksi suosituimmista on esimerkiksi CPA (cost per acquisition), jossa affille maksetaan kertakorvaus siitä, kun pelaaja X on luonut pelitilin ja tallettanut vaikka 50€. Se että voittaako pelaaja tämän jälkeen 10 000€ vai häviää 10 000€, ei ole mitään merkitystä.

  Lainaus:
  No tämä on ihan pätevä argumentti. Itseasiassa ainoa validi syy, mutta itseäni ei jaksa kiinnostaa maksavatko he veroja vai ei. Jollekin toiselle tämä saattaa olla huomattavasti kovempi paikka. "Suomalainen on ainoa joka on valmis maksamaan viisikymppisen siitä, ettei naapuri saa satasta."
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mulle on henkilökohtaisesti aivan sama. Seppäsen seuraaminen rajoittuu mun tapauksessani siihen, että käyn aina silloin tällöin katsomassa sen facebookkiin lataamia "meemi"-henkisiä kuvia. Ne on ihan hauskoja joskus.
   
 14. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Ei siinäkään mitään väärää ole, mutta äsken argumentoit varmana tietona:

  Lainaus:
  Tieto lisää ymmärrystä. Now you know.
   
 15. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Niin, perusjantteri joka käyttää refer-a-friend tyyppistä kutsua kavereilleen tulla pelaamaan jollekin saitille tapahtuu tuo maksu juurikin tuolla kertakorvaus periaatteella.
  Valavuori ja "Oman elämänsä Seppänen" ovat suurilla insta/twitter/face seuraajamassoillaan pelifirmoille muuta kuin "normaali" yhteistyökumppani ja voisin veikata, että voivat jopa itse osaltaan sanella reunaehdot yhteistyölle ja siitä saataville korvauksille.
  Tietty jos eivät niitä hyödyksi käytä, vaan menevät tuolla esittämälläsi kertakorvaus periaattella niin olettamus kavereiden fiksuudesta saa vahvituksen.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Joo ja ei. Kirjoitin kuitenkin:

  Lainaus:
  Eli siis omasta arviostani muiden inhoon Seppästä kohtaan.
   
 17. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Eniten noissa affihommissa tosiaan hiertää se, että kohdeyleisö tuntuu olevan pirun nuorta.
  Aikuisjonne-Seppänen tekee hassunhauskoja meemejä Instagramiin ja muualle sosiaaliseen mediaan ja mitä nopeasti on katsellut, niin ikähaitari ainakin Instagramin puolella on siinä 16v. paikkeilla.
  Näille sitten vielä lyödään jotain mielikuvaa hienosta ja leveästä elämästä betsaamalla(juuri sillä oman peliyhtiön kautta toki), jossa kierrellään oman yhtiön nimissä maailman eri suurtapahtumissa jne.
   
 18. Vahtimestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid
  Lainaus:
  Ei tuon nyt älyttömän vaikeaa luulisi olevan, kun tavallinen käyttäjäkin pääsee katsomaan postauksen muokkaushistoriaa.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Ihan mielenkiintoisia nämä salaliittoteoriat, joiden mukaan Valavuori ja Seppänen kiertäisivät veroja tuossa affitouhussa.
   
 20. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Nämäkin kuvat aina pöllity joltain. Sai niistä bänniä ja nyt sentään koittaa kirjoitella lähteitään.
   
 21. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Moi Betsi-Eskon betsikaveri!

  Ihme kun nämä affipellet eivät koskaan muista mainita: "Jos rekisteröidyt tästä ja talletat x määrän rahaa, saan siitä itselleni siivun." Sen sijaan tarkoitus on ujuttaa vaivihkaa näitä linkkejä naamioiden niitä joidenkin hassunhauskojen meemien sekaan. Mielestäni on aika saatanan noloa, että joku +30v äijä on olevinaan somessa 15v tasolla, tarkoituksenaan täysin tietoisesti hyödyntää näitä bisneksissään. Jonnet kun eivät tajua, että jonkun paskaisen Betsafen heikolla palautusprosentilla ja isoilla rekoilla on käytännössä mahdotonta pelata voittavasti vaan pyrkivät itse rikastumaan rekoilla. Mutta heidän mukaansa Esko tähän kykenee koska on niin kova betsaamaan, onhan se laittanut monta kuvaa voittolapuista ja käy betsivoitoilla ULKOMAILLA.

  Eskolta kummasti nousee uudet sivut aina pystyyn, kun edelliset poistetaan. Viimeksi taisi olla selityksenä jokin: "Haluan, että saan koottua kaikki urheilun rakastajat kokoon." Ei kuitenkaan muistanut mainita kuinka itse tästä hyötyy. Siinä missä Jaajo ja jopa Valavuori ovat pikkuhiljaa tätä touhua lopettelemassa, Eskon kohdalla touhu vain kiihtyy ja muuttuu härskimmäksi. Toivon todella, että tämän oksettavuuden somemaailma tuhoutuu jonain päivänä lopullisesti ja Esko hakeutuu joihinkin "oikeisiin töihin". Tosin suhteellisen lupaavan toimittajan uransa taisi mennä jo pilaamaan betsijonneiluillaan.

  On muuten myös melko kummallista, että reilun vuoden sisään Eskon veli voitti palkinnoksi jostain betsikisasta matkan Jenkkeihin Betsafen järjestämälle urheilureissulle..
   
 22. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Tässä yksi poiminta Futisforumin puolelta aiheeseen viitaten:
  Never forget muutaman vuoden takainen NordicBetin kampanja jossa parin viikon kestäneen kamppiksen jäljiltä Arsenal-Liverpool-peliin menikin somepäivitysten perusteella mm. Besko itse, Musta Barbaari prinssikukavittujusufeineen ja Xbox Suomen silloinen markkinajohtaja. NordicBet-janari itse kiitteli viikkoa myöhemmin Twitterissä Xbox Suomelta saamaansa tuliterää pelikonsolia. Pienet piirit jne.

  Perus settiä siis tuntuu olevan. Kovaa mainostusta, jengi osallistuu kisoihin ja oma firma saa näkyvyyttä. Lopulta kuitenkin ne tutut ja puolitutut "voittavat" ja pääsevät mukaan. Mutta hei uutta yritystä vaan! Nyt vaan lisää vetoa sisään Betsafella ja ensi kerralla sitten mukaan Super Bowliin!! Moukaria kehiin.


   
 23. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Tässä paljastit juuri kuuluvasi samaan "maksan 100€ siitä, ettei naapuri saa 50€" - ryhmään. Osaatko kertoa mitä eroa on sillä, luoko pelaaja pelitilinsä affin kautta, tai ilman affia? Niimpä niin, affin kautta korkeintaan mahdollisuus saada parempi ensitalletusbonus (tai vastaavaa extraa kisojen jne muodossa). Kerrotko miten se on pois siltä pelaajalta, jos hän klikkaa "affipellen" affilinkkiä?

  Pelifirmoilla on myös nollatoleranssi alaikäisten & peliongelmaisten suhteen. Joutuisivat muuten isoihin ongelmiin tahon kanssa, joka yrityksille toimintalisenssejä myöntää. Tästä johtuen esimerkiksi alaikäisen ei ole helppoa avata pelitiliä, saati pitää sitä auki pidempiä aikoja. Vaikutat sen verran vähän tietävän koko asiasta/alasta, että ennen kuin tulet kertomaan tarinan serkustasi joka on 15v ja hänellä ollut jo 4 vuotta pelitili: poikkeustapauksiakin toki löytyy. Niin kuin mistä tahansa niitä haluaakin etsiä ja tuoda esiin.

  Eikö sinua koskaan hävetä olla noin kateellinen, vai saatko tästä jotain sairasta tyydytystä?
   
 24. Vahtimestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid
  Lainaus:
  Voitko kertoa miten pelifirmat pitävät yllä tätä nollatoleranssia, etenkin peliongelmaisten suhteen?
   
 25. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Mikäli kerrot missä tahansa yhteydessä ettet pysty hallitsemaan pelaamistasi, tai sanot suoraan että sinulla on peliongelma, pelitilisi suljetaan etkä tule saamaan sitä koskaan auki. Et minkäänlaisella verukkeella. En tietysti voi taata nyt jokaista nyrkkipajaa maailmassa, mutta tässä ilmeisesti ollaan puhuttu näistä isoimmista (Betsson, Nordicbet, Unibet, jne. jne.)