Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Esko Seppänen

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana miklaa, 02.03.2012 klo 17.32.

 1. miklaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät (Sympatiat HIFK)
  Ei ole tätä otsikkoa vielä tullut esille. Petteri S. (johtava) on jo kerännyt tuhansia kommentteja.

  Itseäni ärsyttää., että ES ottaa Zaborskin esille toistuvasti sellaisessa kontekstissa, että olkapäävaiva vei ehkä kaverilta n. 2,5 miljooonan diilin, kun meni kertomaan siitä. Siis ES:n mukaan diili olisi pitänyt tehdä ja salata vaiva ja nostaa palkka, vaikka ei olisikaan pystynyt pelaamaan. (lääkärintarkastus kuitenkin tehdään varmaan ennen diiliä, ei ehkä koko kehon magneettia kuitenkaan)

  Itse arvostan enemmän sitä, että jos ei ole kunnossa, vedetään silti olemassa olevilla kyvyillä ja vaivoilla, ES arvostaa kusetusta, jos on hyvä diili tiedossa. Mistään raadollisesta työelämästä puhuminen on aika väsynyttä tässä yhteydessä. Kaveri (Z) on 24 v.
   
 2. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Seppänen ei ole muuta kuin glorifoitu nettipalstakirjoittaja ja normiurheilufani, joka seuraa kaikkea urheilua ja jolla on "asiantuntijan" mielipide kaikesta.

  Mies kirjoittaa joskus asiaa, mutta ei noita hänen kirjoituksiaan kovin usein jaksa lukea. Jatkuva, ihan puhtaan humpuukin, villin spekulaation ja omien mielipiteiden lausuminen joinain totuuksina on kyllästyttävää luettavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2012 klo 19.06
 3. Seppänen taitaa olla Röngän luomus siinä missä Sihvonenkin. Ilmeisesti Sihvosesta puristettiin mehut irti ja nyt on Seppäsen vuoro. Provoa lentää joka suuntaan ja jopa ennen niin ylistetyt saunakaveritkin ovat saaneet omansa.

  Eipä sillä hauskaa luettavaahan tämä maaninen vaihe on, en ole edes kovin varma nukkuuko mies enää lainkaan.
   
 4. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Hassua, koska sama käynyt myös minulla mielessä. Jos nukkuu, niin varmaan 2-3 tunnin torkut vetää.

  Edit: Ja nyt se on vissiin taas kirjoittamassa Urheilulehden sivuille kolumnin Jarkko Ruudusta. Esko: ketään ei enää kiinnosta.
   
 5. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  En nyt viitsinyt käydä tuolla Ässien hiekkalaatikolla aiheuttamassa mielten pahoitusta, mutta tässä tapauksessa on ainakin turha moittia Seppästä jälkiviisaudesta. Seppänen nimittäin kirjoitti jo kuukausia sitten, että minkälaisen riskin sekä pelaaja että joukkue ottivat. Termi jota tämän tyyppisestä toiminnasta käytetään on itseasiassa sellainen kuin viisaus. Näin jälkikäteen sen näkeminen on jopa helppoa.
   
 6. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Sentäs junnujen sm-liigaa vetäny.

  Sihvosen kortit on pitkälle katsottu, mutta Seppäsen kohdalla taitaa päteä "johon kalikka älähtää...eiku!" periaate. Samat tyypit ekana sytyttelemässä noitarovioita kriittisillä hetkillä ja sitten masturboimassa kun omat pojat on saaneet vähän posia.

  Kohtuullisella tietopohjalla, omalla naamalla, sitoutumattomia ja kärkkäitä näkemyksiä Suomi-kiekon laitamilta. Laittakaas lista ketkä tähän kykenee.
   
 7. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tarkoitat ilmeisesti, että olkapää olisi pitänyt leikata heti syksyllä?

  Mikäli näin, niin olisi kiva tietää minkälaisen diagnoosin lääkäri olkapäästä syksyllä antoi. Onko tästä kenelläkään mitään tietoa? Totesiko lääkäri(t), että kannattaa leikata heti ja pelaaminen on suuri riski vai minkälaista ohjetta/tietoa sieltä tuli? Todettiinko, että voi pelata, eikä se voi mennä pahemmin rikki vai oltiinko sitä mieltä, että leikkaus voidaan suosiolla siirtää myöhempään ajankohtaan ilman riskiä?

  Asioista totuutena puhuminen/kirjoittaminen on aina vähän arveluttavaa ellei faktat ole satavarmasti tiedossa.

  Ihan sama on tämä "olisi kannattanut rahastaa KHL- seuraa, kun siihen oli mahdollisuus" -puhe. Kukaan, ei Seppänen, ei Dana77, ei Johtava, ei Mika Toivola tai Zaborsky itse ole kertonut olisiko mies itse edes ollut halukas lähtemään kesken kauden Venäjälle. Tämä on kuitenkin seurasiirroissa äärettömän ratkaiseva tekijä Sm-liigassa.

  Paljon puhetta, yllättävän vähän tietoa. Myös Seppäsellä.
   
 8. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Lääkäri minä en ole, joten voi ottaa kantaa olisiko leikkaus ollut paras keino, vaan olisiko jonkun muun tyyppinen hoito voinut auttaa (vaikka sitten lepo). Seppäsen iso kysymys oli, että mitä järkeä on pelata loukkaantuneena. Näin jälkikäteen voidaan todeta, ettei ollut. Minä itse todennäköisesti olisin voinut Zaboa peluuttaa mikäli se olisi minun päätökseni ollut, mutta silloin olisin ollut tyhmempi kuin Seppänen.

  Toinen asia mistä Seppänen oli myös oikeassa, kun ihmetteli, että miksi hemmetissä Zaborsky meni julkisesti kertomaan loukkaantumisestaan. Vaikka suoraa syy-seuraus yhteyttä tähän tilanteeseen tuolla julkistamisella ei ole helposti nähtävissä, niin näin jälkikäteen tätä on entistä vaikeampi ymmärtää.

  Tokihan tämä tarina ei ole vielä loppu. Kyseessä on 24-vuotias pelaaja, joka on pelannut yhden huippukauden. Missään ei ole taattu, että hän tulee tulevaisuudessa NHL:ään tai KHL:ään pääsemään. Varsinkin jos loukkaantuminen haittaa pelaamista pidempäänkin tai edes pilaa vielä seuraavankin kauden (huono valmistautuminen, vamma uusiutuu jne). Näitä on niin monesti nähty, ettei loukkaantunut pelaaja enää palaa tasolleen.

  Lainaus:
  Ammattipelaajat ovat ammattipelaajia eli he pelaajat jääkiekkoa rahan takia. Jos jostain saa taloudellisesti moninkertaisesti paremman tarjouksen, niin 99,98% kerroista pelaajat siihen tarttuvat (Jukka Seppo lienee about ainoa poikkeus Suomessa tähän, enkä sitä hänelle eduksi laske). Tämän todennäköisyys kasvaa jos pelaajan urasta on noin 25%-30% pelattuna eikä ole päässyt vielä urallaan kunnolla rahastamaan. Tämän kiistäminen on naiivia fanaattisuutta.
   
 9. Konson Antti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Toisaalta arvostan Seppäsen omistautumista urheilujournalismille. Twitterissä seuraavat tietävät kaverin panostuksen urheilun seuraamiseen.

  Twiitit rajatussa merkkimäärässään ovat informatiivisia ja yleensä ihan asiallista luettavaa. Mutta kun tämä hahmo kirjoittaa esim. kolumneja urheilulehdessä (nettiversiossa) niin olen pää vinossa ihmetellyt niiden olemassaoloa. Varmasti sieltä löytyy hyviäkin tuotoksia, mutta itselleni ovat jääneet mieleen ne jäsentelemättömät ja jotenkin turhat tekstit.

  Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä saisi aikaan jossain muussa talossa. Ihan journalistina.
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Mäkin oon Pro-Seppänen miehiä, mutta tuo sun perustautumisesi on samaa tasoa kuin "arvostan miehen omistautumista kädelle".
   
 11. Konson Antti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Pahoittelen ennenaikaista tulemista.
   
 12. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Käännän tämän niin päin, että Zaborsky olisi varmasti suostunut lähtemään, jos Ässät olisi saanut vastustamattoman tarjouksen (eli tavallaan samaa mieltä kanssasi). Mutta missään vaiheessa ei ollut itse änkeämässä ovesta ulos, varmaan tiesi senkin, ettei lääkärintarkastusta olisi läpäissyt edes Venäjällä.

  Zabon lörpöttely medialle oli tietenkin todella sinisilmäinen virhe.

  Edit: Epäilen Zaborskyn halua sitoutua pidemmäksi aikaa mihinkään KHL-seuraan, kun sieltä ei taideta ihan niin vaan kävellä kesken sopimuksen NHL:ään, mikä on edelleen Zabon unelma. Jos seura maksaa pelaajasta esim. puoli miljoonaa siirtokorvauksena, niin silloin vaaditaan vähän pidempääkin sitoutumista kuin loppukausi.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2012 klo 23.37
 13. Boozer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ei Seppästä kannata tosissaan ottaa (kuten ei Sihvostakaan). Seppäsen ja Sihvosen erottaa toisistaan se, että Seppänen näyttää kirjoittavan enemmän tunteella, kun taas Sihvonen kirjoittaa viileän analyyttiseen sävyyn. Yhtä kaikki, molempien tehtävä on pelkästään saada lehteä myytyä ja saada mahdollisimman paljon klikkauksia Urheilulehden nettisivuille.

  Seppäsen HIFK-fanitus paistaa läpi hänen kirjoituksistaan ja lähes kaikki hänen juttunsa tuntuukin koskevan nimenomaan HIFK:ia. Välissä toki muistaa mollata Juha Junnoa. Junno taitaakin olla Seppäsen "arkkivihollinen". Mieshän kritisoi Kärppien pelaajahankinnoistakin Junnoa, vaikka Kärppien pelaajahankinnoista ovat vastanneet muut kaverit jo vuosia.

  Seppäsen juttuja lukiessa kannattaa muistaa, että tämä mies saa palkkaa provosoimisesta. Sen kun pitää mielessä, niin ihan viihdyttäviähän nuo kirjoitukset usein ovat. Eihän niissä monestikaan mitään oikeaa asiaa ole, mutta onko tuolla niin väliäkään. Kaikki oikea asiahan löytyy kuitenkin täältä Jatkoajasta.
   
 14. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Röngältä sinänsä kyllä peliliike ottaa näitä jääkiekkoperheen hylkiöluusereita kirjoittelemaan lehteensä, Seppänen ja Sihvonen on luultavasti suljettu pysyvästi ns. "paremmista piireistä" pihalle, eivätkä voi räksyttämisellään tehdä oikeastaan kenellekään pahaa, eri asia sitten on jos joku on tarpeeksi tyhmä ajamaan näiden miesten provoihin kuten esimerkiksi meidän oma Arsenio Vuoremme joka reagoimalla Sihvosen provoiluihin vain heitti lisää bensaa liekkeihin. Vähän sama kuin joku jääkiekkovaikuttaja rupeaisi riehaantumaan Jatkoajan keskustelupalstan kirjoituksista
   
 15. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Hyvä, ettei sieltä Seppäseltä tullutkaan taas Ruutu-kolumnia, mitä vähän twiittien perusteella ounastelin. Kaarnalle omistettu kolumni näköjään.
   
 16. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Seppäsen twiitithan ovat suurimmaksi osaksi turhaa paskaa ja mukahassuttelua + sitä mitä Urheilulehti on tilannut eli provokaatiota. Olen nyt kaksi kertaa kokeillut miehen seuraamista ja se floodaus on järkyttävää. Twitter on siitä paska keksintö että se on mahdollistanut jos jonkinlaisille egokeskeisille mediahuorille mahdollisuuden olla jotain. Kylvät vain hashtageja joita tiedät ihmisten seuraavan. No sitten kun kerran osut kohdalleen, joku klikkaa "follow". Ja sitten mennään. Eräs Jatkoajan nimimerkki totesi, ettei voi tajuta, kuinka hänellä on niin perkeleesti seuraajia. Perään jatkoi, että kun muutamasta joukkueen X pelistä twiittaili, niin alkoi porukka painaa "follow"-nappia.

  Lainaus:
  Silloi tällöin tosiaan miettii, että saisiko mies oikeassa mediassa jotain aikaan. Mutta sitten jutut kuten se tamperelaisen kiekon haukkuminen, pomppaavat esiin ja taas menee usko.

  Tällä hetkellä Seppänen on toki hyvä vaihtoehto Sihvoselle, kun pitää mainita puhelinmyyjälle syy, miksi pysyttelen kaukana Urheilulehdestä
   
 17. Havumetsien GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
  Seppänen suoltaa sitä juttua koko ajan, ja joka asiaan täytyy olla joku mielipide joka sitten esitetään varsin ehdottomaan sävyyn. Välillä Seppänen osuu nappiin niin kuin alkuviikosta Kummola-kolumnissaan (urheilulehti.fi), mutta välillä sitten lentää pahasti yli. Mun mielestä Esko on kuitenkin ihan hyvä kirjoittaja, kynä on hallussa.

  Twitterissä vaikuttaa kyllä aika maaniselta tapaukselta hehkuttaessaan milloin kainalopalloa, milloin korista, milloin saksalaista futista ja milloin lätkää. Ja ne vedonlyöntitouhut ja sen ympärillä oleva käsitteistö on sitten kokonaan oma juttunsa. Ihmettelen kyllä sitä, että Eskolla on käsittääkseni jonkinlainen vaimoke. Saa siinä nainenkin olla erikoinen tapaus, kun jaksaa äijää joka on käytännössä ympärivuorokautisesti Twitterissä suoltamassa joka päivä samanlaista settiä.
   
 18. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Jep, tuli luettua pari päivää sitten. Erittäin hyvä kirjoitus tuo, ehdottomasti propsit siitä. Ajatella, 155 eurolla saa kolme lippua jalkapallon EM-kisojen välieriin, mutta jääkiekon MM-kisoissa se summa riittää yhteen lippuun (Suomen pelistä puhuttaessa).
   
 19. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Seppäsen kolumni "onko tämä sairasta pilaa" näytti tulleen ulos 9.12. En siis ole miehen kanssa hirveästi eri mieltä, kuten varmaan voit havaita.

  Lainaus:
  Pyrin välttämään naiiviutta. Tässä asiassa saatan sitä toki vähän olla. Siitä olen kuitenkin 100% varma, että Seppänen olisi hehkutellut jo moneen kertaan tiedolla, jos Zabo olisi ollut varmasti halukas lähtemään KHL:ään. Toisinpäin en jostain syystä enää olekaan ihan varma. Mikäli Seppäsellä olisi samanlaista tietoa kuin esim. Mika Toivolalla, joka on toistamiseen väittänyt ettei Zabo halua/halunnut lähteä kesken tämän kauden KHL:ään, olisi se potkaissut Seppäsen monelta jutulta jalat alta asiaa koskien.
   
 20. mailman- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  No ainakin Seppäsen antipatiat Kärppiä, ja varsinkin Juha Junnoa kohtaan ei ole voinut jäädä keneltäkään huomaamatta.
  Se on ihan se ja sama, mitä Oulussa tehdään, niin Seppäsen mielestä se menee vitulleen :D
   
 21. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  ES on asiakirjoittaja, niin Urheilulehdessä kuin täällä Jatkoajallakin. Ei siinä mitään pahaa ole että kirjoittaa tunteella, kun ei sitä peittele minkään muka-analyysin alle. Poimii myöskin hyviä aiheita juttuihinsa, joita muut ns. toimittajat eivät noteeraa mitenkään.
   
 22. Lazuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sanokaas millä nimellä kaveri liikkuu Jatkoajassa?

  Ja mitä mieheen itseensä tulee, niin Twitteristä on ihan kiva lukea miehen ajatuksia, mutta nuo Urheilulehden kolumnit pistää naurattaa lähes joka kerta.
   
 23. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Ei taida utelusi olla ihan sääntöjen mukaista toimintaa ;) Ei siis tarkoituksenani mitenkään itsemoderoida, kunhan vaan tuli mieleen.

  Itse ihmettelen, että missä välissä se Esko ehtii vielä Jatkoaikaankin kirjoittelemaan.
   
 24. Lazuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo totta, my bad. :D Joten vaikka tietäisittekin, niin jättäkää kertomatta. ES varmasti myhäilee kotonaan ja jatkaa piinkovaa kirjoitteluaan Jatkoaikaan tietäen, että kukaan ei häntä tunnista.
   
 25. maniakos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Esko Seppänen on ihan viihdyttävä ja ajoittain jopa asiantunteva kolumnisti, mutta se pienikin asiasisältö jää tuon kaiken meuhkaamisen ja provoamisen taustalle. Hänen kolumninsa ovat nykyisin pelkkiä vitsejä. Päivässä saattaa pamahtaa eetteriin suunnilleen viisi kolumniksi nimettyä juttua, jotka itseasiassa ovat vain jotakin keskustelupalstaviestin tasoisia kirjoituksia. Aiheetkin on haettu jostakin Twitterin uumenista. Ei se laatu, vaan se määrä?

  Seppäselle kieltämättä kunnioitusta siitä, että hän uskaltaa omalla naamalla ja nimellään huudella vähän joka suuntaan. Monella ei olisi tuohon kanttia, vaikka mahdollisuus siunautuisikin. Jossain vaiheessa kuitenkin tulee vastaan raja, jolloin kannattaisi vähän höllätä sitä kaasujalkaa. Tällä hetkellä Seppäsellä tuntuu menevän sen verran lujaa, että olisi paikallaan miettiä vähän sitä toimittajan tehtävän syvintä olemusta. Pidemmän päälle kukaan ei kestä räksyttävää koiranpentua.

  Seppänenhän on laajentanut viime aikoina osaamisalueitaan aika vauhdilla. Nykyisin hän alkaa olla kaikkien alojen asiantuntija, joten terävältä sanan säilältä ei olla turvassa oikeastaan missään. Ehkäpä Jukka Rönkä on päättänyt alkaa rakentamaan Seppäsen ympärille Kim Jong-il'mäistä henkilökulttia. Sanan säilä viuhahti viimeksi eilen, kun Seppänen haukkui Twitterissään Mika Salon käytännössä mitättömäksi urheilijaksi. Saipa siinä samalla osuutensa myös koko F1-sarja ja Bernie Ecclestone. Onneksi yhdeksän vuotta F1-varikoita kiertänyt Oskari Saari oikaisi myöskin Twitterissään Seppäsen faktoina kertomat mielipiteet.

  Rönkä on kyllä mennyt luomaan melkoisen pedon. Luulin Petteri Sihvosen olleen kauhistuttava silloin villeimpinä päivinään, mutta nyt on menty jo senkin ohi. Sihvonen sentään on viileän analyyttinen kaveri ja osaa puhua myös asiaa.