Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Esko Seppänen

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana miklaa, 02.03.2012 klo 17.32.

 1. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä oman kaveripiirini jonneista muutama on tuosta mennyt tykkäämään. Toivottavasti pojat eivät vedä tuota läskiksi niin saisi tuo tykkääjämäärä kasvua ja enemmän hämmennystä näillä typeryksille.
   
 2. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
 3. adolf Jäsen

  Miksiköhän tämäkin lahjakas ja hyviä juttuja aikoinaan urheilulehteen kirjoittanut jamppa on lähtenyt tuolle tielle.
   
 4. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Raha ratkaisi. Ja työmatkat firman piikkiin. Voisin ruveta itsekin:D
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ehkä kertoo jotain miehen nykytienesteistä, kun jätti Urheilulehden uutispäällikön viran. Kuullostaa surulliselta, että 15-vuotiaille tarkoitettujen kuvien julkaisemisesta maksetaan kovempaa liksaa kuin uutispäällikön pestissä eräässä Suomen suurimmista urheilulehdistä.

  Tai sitten Seppänen julkaisee kuviaan ilman mitään ketunhäntää kainalossa ja yksinkertaisesti vain rakastaa Betsafen vedonlyöntisoftaa niin paljon, kuten itse sanoo. Seppänen ei myöskään kuulemma vihjaa mitään, vaan ainoastaan kertoo omia pelivalintojaan. Toivottavasti tuo naurettavuus nyt joku kaunis päivä tulisi tiensä päähän. Kaikkein eniten koko keississä häiritsee juuri tuo kyseisten kaverien kirkkain silmin valehtelu: "Ei me mitään tästä tienata, me vaan esitellään omia pelivalintoja ja julkaistaan hassunhauskoja kuvia". Just, kovasti tuntuu kuitenkin joka kerta sivujen poistamisen jälkeen olla kauhea kiire saada uudet pystyyn mahdollsimman pian. Toki tämäkin selitettiin sanomalla: "Haluan koota kaikki samasta asiasta kiinnostuneet yhteen." Unohdettiin kuitenkin mainita se oma hyöty, joka tekee koko hommasta huijauksen, joka toivon mukaan vielä joskus paljastuu. Kai tuo vielä jonkin aikaa uppoaa keskivertoa tyhmemmille jonneille.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2016 klo 20.26
 6. adolf Jäsen

  Hmmmm... omituista. Onneksi en tiedä sen enempää noista kuvioista.
   
 7. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Kaikenlisäksi Esko ilmeisesti tienaa jonkinlaisen summan noista hänen affilinkkinsä kautta liittyneiden betsaustappioista. Toivottavasti tämä pelleily loppuu mahdollisimman pian.
   
 8. apulais-GM Jäsen

  Aika hyvä tuo parodia-Esko, niin samaa tyyliä kuin oikeallakin.
   
 9. adolf Jäsen

  Kaveri siis matkustaa tuolla ympäri maailmaa periaatteessa kusettamalla muita ihmisiä?
   
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Taitaa olla 40 pinnaa tuo osuus. Sittenhän kyseiset kaverit ihmettelevät: "Miksi julkaisemme betsivalintoja jos haluamme, että ne häviää??" Kai tämäkin johonkin osaan kansasta uppoaa, mutta tyhmempikin tietää, että pitkässä juoksussa Betsafelle pelatut alikertoimiset rekat ovat raskaasti tappiollisia. Toki jonnet kuvittelevat Seppäsen olevan joku betseillään rikastunut huippuvedonlyöjä, kun kuvia julkaistaan lähinnä vain voitetuista vedoista vaikka taustalla on ties miten paljon hävittyjä.

  Sitä suurin osa seuraajista ei myöskään tiedä, että voitollisen vedonlyöjän tulisi lyödä vetonsa aina singlenä. Vaikka suurin osa näistä Seppästen "vihjaamista" kohteista osuisikin, on moni seuraaja lyönyt ne samaan rekkaan ja harmittelevat kun veto jäi yhden kohteen päähän ja pelaavat lisää ja ajattelevat jotain tyyliin: "Onpa se Seppänen huigee Urheilujätkä kun melkein voitin sen tipsaamalla rekalla!!" Todellisuudessa Seppäsen vihjeet ovat joka kerta tasoa "Real-1,5, Barca-2,5, Kärpät ML jnejne, joissa kertoimet ovat suhteellisen pieniä ja jotka täten osuvat suht. useasti ja tämä luokin osaltaan kuvaa voittavasta vedonlyönnistä vaikka näin ei todellakaan ole.

  Oikeastaan melko irvokasta tituuleerata itseään "Urheilujätkäksi", kun urheilun päätarkoitus on Seppäselle muiden hyväksikäyttäminen ja huijaaminen.
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
 12. adolf Jäsen

 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, mutta niinhän tekevät myös esim. Timo Soini, Paavo Arhinmäki ja monet muut myynnin alalla toimivat menestyjät. Sitähän sanotaan, että "business ethics" on oksymoron.
   
 14. adolf Jäsen

  Raha on kyllä kummallinen juttu mitä se tekee meille ihmisille.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Surullista tai ei, mutta onhan se nyt selvää, että vedonlyöntibisneksessä pyörivät rahat ovat hieman eri luokkaa kuin suomalaisessa lehtibisneksessä.
   
 16. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En tiedä mitään vedonlyönnistä, enkä erityisemmin Seppäsen touhuista UL:n jälkeen, mutta siis: voivatko alaikäiset lyödä vetoja näissä palveluissa? Jos eivät, niin en kyllä osaa nähdä mainoskasvojen touhuissa mitään eettistä ongelmaa.
   
 17. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Saavatko alaikäiset ostaa Suomessa lain mukaan alkoholia? Jos eivät, niin eihän siinä ole eettisesti mitään ongelmaa, jos viinaa mainostetaan alaikäisille.
   
 18. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sana mainoskasvo on "hieman" väärä termi kuvaamaan tätä toimintaa. Sanoisin ennemminkin "sisäänheittäjä" tai jotain vastaavaa.

  Olisiko mielestäsi eettisesti oikein jos Alko palkkaisi muutamia julkisuuden henkilöitä, joiden tehtävä olisi houkutella pääosin alaikäisiä tai vasta 18v täyttäneitä viinakauppaan? Tätä he tekisivät muun muassa suoltamalla hassunhauskoja "tykkää tästä jos ryyppäsit perjantaina" -meemejään tai järjestäisivät jotain "osta 3 pulloa kirkasta ja juo yks niistä ykkösellä niin voit voittaa matkan Super Bowliin!!!" On oksettavaa, että joku Urheilujätkäksi itseään kutsuva pelle tykittää jotain "tägää tähän 3 kaveriasi jotka ovat kännissä tällaisia" -kuvia, joilla nyt ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa, mutta jolla saadaan tästä kyseisestä kohderyhmästä tykkääjiä omille sivuilleen ja ehkä joku eksyy tätä kautta Betsafellekin.

  Ja @Mängimies onhan se nyt selvää, että vedonlyönnissä pyörivät rahat ovat suurempia kuin lehtibisneksessä, mutta ainakin minun mielestäni on irvokasta, että itsestään täydellisen pellen tekemällä tienaa moninkertaisesti enemmän kuin vakavasti otettavan urheilulehden uutispäällikkönä.
   
 19. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Luin nopeasti jossain edellisessä viestissä linkitetyn blogitekstin ja ymmärsin "affien" hyötyvän juurikin uusien käyttäjien houkuttelemisesta tiettyyn vedonlyöntipalveluun ja myös näiden uusien käyttäjien epäonnistuneista vedoista kys. palvelussa. Miksi Seppäsen toiminnan kohderyhmä olisi alaikäiset, jos he eivät pysty pavelua käyttämään?

  Täysivaltaiset aikuiset, jopa ne juuri 18 täyttäneet, ovat vastuussa omista taloudellisista ratkaisuistaan. Jos joku aikuinen ajautuu taloudellisiin tms. ongelmiin vedonlyönnin kautta koska "Esko Seppänen Internetissä", niin silloin todellinen vika on josssain muualla kuin eskoseppäsen toiminnassa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2016 klo 09.14
 20. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eihän Seppänen kenenkään puolesta sitä nappia paina, mutta olisiko samalla logiikalla mielestäsi eettisesti oikein lietsoa alkoholiriippuvaisen ongelmaa tuputtamalla viinaa tai huumeriippuvaiselle huumeita? Varsinkin tämä Betsi-Eskon kohderyhmä on nuoresta iästään johtuen herkkä altistumaan houkutuksille. Ja kaiken lisäksi ulkomaisten vedonlyöntiyhtiöiden mainostaminen on jo lain mukaan kiellettyä, ei kun ai niin hehän vain esittelevät pelivalintojaan.

  Eniten tuossa toiminnassa ainakin itselleni tökkii se, etteivät nämä veijarit itse myönnä hyötyvänsä tästä touhusta, vaan viimeiseen asti väittävät tekevänsä tuota vain hyvää hyvyyttään. Suoranaisella valehtelulla he luovat itsestään kuvaa voittavina vedonlyöjinä, jotka ovat huigeiden betsien avulla rikastuneet. Edes sinä et voi heitä väittää voittaviksi pelaajiksi, vai voitko? Suomen laki kieltää myös kaikenlaisen harhaanjohtamisen mainonnassa.

  Jos et näe yhtään mitään väärää tai epäeettistä esimerkiksi Esko Seppäsen toiminnassa, alan epäillä että olet Esko, hänen bestiksensä tai et edes yritä ymmärtää.
   
 21. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Toki viime kädessä näin, mutta vaikea nähdä tuota eettisesti hyväksyttävänä toimintana mistä aikaisemmassa viestissä mainostit.

  Peliongelmaisia nuoria/aikuisia tarkoituksellisesti johdetaan harhaan ja heistä pyritään hyötymään taloudellisesti, niin onhan ilmassa aika rankan kusetuksen makua. Kusetetut ovat kuitenkin ihmisiä, joilla tulevaisuus olisi edessäpäin. Sen sijaan takataskussa painaa useamman tonnin velat, koska Esko on näyttänyt, kuinka helppoa vedonlyönnillä on rikastua. Tämä tapahtuu tekaistuilla lapuilla, leikkirahoilla tehdyillä betseillä, ISOLLA MOUKAREILLA (koska isoilla panoksillahan voittaa enemmän, eikö?) sekä "maailmanmatkaajan" elämäntyylillä, jossa epäsuorasti annetaan seuraajien olettaa, että Esko voitollisella vedonlyönnillään on kykenevä käymään joka toinen viikko jenkeissä.

  Toki tässä tullaan siihen dilemmaan, että saako tyhmää kusettaa jos tyhmä siihen itse lankeaa, mutta eihän tuota voi mitenkään eettiseksi toiminnaksi kutsua. Aika käsittämätön kommentti, jos tuosta kuviosta on vähänkään perillä.
   
 22. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Ei Seppäsen(vedonlyöntiyhtiöiden) bisnesmalli laiton ole, mutta en näe miksi tällaista ikivanhaa torimyyjien silmänkääntötemppumarkkinointia vastaan ei fiksumpien kuluttajien kannattaisi tapella somessa. Jos yksikin nuori täysi-ikäinen saadaan ymmärtämään että Urheilujätkän, Godfatherin, Ylipelimiehen etc mainostama betsielämäntyyli ei rakennu Huigeista Rekkavetovoitoista niin asia on bueno.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2016 klo 10.45
 23. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tähän jäi vielä vastaamatta.

  Kuinka moni 16-vuotias jää pysyvästi alaikäiseksi? Totta mooses alaikäiset ovat loistava kohderyhmä Seppäselle - hyväuskoisia, mahdollisesti pitkään Seppäsen meininkiä seuranneita nuoria, jotka eivät välttämättä vedonlyönnistä (tai ylipäätään raha-asioista) ymmärrä tuon taivaallista, koska vedonlyöntitaustaa ei voi olla periaatteessa kuin teoreettisella tasolla. Ns. varmoja nakkeja, jotka täysi-ikäistyttyään saattaa heittää muutamat betsit Seppäsen bion linkin kautta, "koska homma vaikuttaa niin helpolta" ja helppo raha kiinnostaa nuoria aina.

  Ja Esko, jos (ja kun) luet tätä, niin haista vittu. Olet oksettava jätkä, toivottavasti saat öisin nukuttua.
   
 24. adolf Jäsen

  http://nooratoivo.fi/2015/02/urheilujatka-esko-seppanen/

  En tiedä onko tätä ollut vielä täällä. Meinasin jo ruveta arvostelemaan, mutta kyllähän tämä enemmän taitaa surullisuuden puolelle kääntyä. Voi Esko kun tajuaisit itse sen, miten kauas tuo feikkauksesi loistaa.
   
 25. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Mistä olet saanyt käsityksen, että alaikäiset eivät pysty palvelua käyttämään? Luuletko sinä myös, että alaikäiset eivät Suomessa juo viinaa, koska heille ei lain mukaan saa sitä myydä?