Cherry Bombz - It Ain't What You Do - YouTube Wild Cherry - Play That Funky Music
24.08.2015 klo 22.18 #7 951 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Cherry Bombz - It Ain't What You Do - YouTube Laajenna klikkaamalla Wild Cherry - Play That Funky Music
bebeto kirjoitti: Cherry Bombz - It Ain't What You Do - YouTube Laajenna klikkaamalla Wild Cherry - Play That Funky Music
24.08.2015 klo 22.36 #7 952 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Wild Cherry - Play That Funky Music Laajenna klikkaamalla Roxy Music - Love Is The Drug - YouTube
Geezer kirjoitti: Wild Cherry - Play That Funky Music Laajenna klikkaamalla Roxy Music - Love Is The Drug - YouTube
24.08.2015 klo 22.42 #7 953 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Roxy Music - Love Is The Drug - YouTube Laajenna klikkaamalla Pat Benatar - Love Is A Battlefield
bebeto kirjoitti: Roxy Music - Love Is The Drug - YouTube Laajenna klikkaamalla Pat Benatar - Love Is A Battlefield
24.08.2015 klo 22.55 #7 954 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Pat Benatar - Love Is A Battlefield Laajenna klikkaamalla The Battle Of Evermore - Led Zeppelin - YouTube
Geezer kirjoitti: Pat Benatar - Love Is A Battlefield Laajenna klikkaamalla The Battle Of Evermore - Led Zeppelin - YouTube
24.08.2015 klo 23.13 #7 955 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: The Battle Of Evermore - Led Zeppelin - YouTube Laajenna klikkaamalla The Hillbilly Moon Explosion - My Love For Evermore
bebeto kirjoitti: The Battle Of Evermore - Led Zeppelin - YouTube Laajenna klikkaamalla The Hillbilly Moon Explosion - My Love For Evermore
24.08.2015 klo 23.21 #7 956 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: The Hillbilly Moon Explosion - My Love For Evermore Laajenna klikkaamalla Led Zeppelin - All Of My Love - YouTube
Geezer kirjoitti: The Hillbilly Moon Explosion - My Love For Evermore Laajenna klikkaamalla Led Zeppelin - All Of My Love - YouTube
24.08.2015 klo 23.25 #7 957 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Led Zeppelin - All Of My Love - YouTube Laajenna klikkaamalla Billie Holiday - All of me
bebeto kirjoitti: Led Zeppelin - All Of My Love - YouTube Laajenna klikkaamalla Billie Holiday - All of me
24.08.2015 klo 23.47 #7 958 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Billie Holiday - All of me Laajenna klikkaamalla THE BEATLES - ALL MY LOVING ( CLOSE YOUR EYES ) - YouTube
Geezer kirjoitti: Billie Holiday - All of me Laajenna klikkaamalla THE BEATLES - ALL MY LOVING ( CLOSE YOUR EYES ) - YouTube
24.08.2015 klo 23.55 #7 959 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: THE BEATLES - ALL MY LOVING ( CLOSE YOUR EYES ) - YouTube Laajenna klikkaamalla Ozzy Osbourne And Lita Ford - Close My Eyes Forever
bebeto kirjoitti: THE BEATLES - ALL MY LOVING ( CLOSE YOUR EYES ) - YouTube Laajenna klikkaamalla Ozzy Osbourne And Lita Ford - Close My Eyes Forever
25.08.2015 klo 00.04 #7 960 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Ozzy Osbourne And Lita Ford - Close My Eyes Forever Laajenna klikkaamalla Robben Ford - Freedom - YouTube
Geezer kirjoitti: Ozzy Osbourne And Lita Ford - Close My Eyes Forever Laajenna klikkaamalla Robben Ford - Freedom - YouTube
25.08.2015 klo 00.34 #7 961 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Robben Ford - Freedom - YouTube Laajenna klikkaamalla Freedom Hawk - Blood Red Sky Vaihteeksi tänään kuunneltua... tai siis eilen
bebeto kirjoitti: Robben Ford - Freedom - YouTube Laajenna klikkaamalla Freedom Hawk - Blood Red Sky Vaihteeksi tänään kuunneltua... tai siis eilen
25.08.2015 klo 18.25 #7 962 S sonnychiba Jäsen Suosikkijoukkue Porin Ässät Geezer kirjoitti: Freedom Hawk - Blood Red Sky Vaihteeksi tänään kuunneltua... tai siis eilen Laajenna klikkaamalla Sentenced - Blood & Tears
Geezer kirjoitti: Freedom Hawk - Blood Red Sky Vaihteeksi tänään kuunneltua... tai siis eilen Laajenna klikkaamalla Sentenced - Blood & Tears
25.08.2015 klo 18.33 #7 963 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. sonnychiba kirjoitti: Sentenced - Blood & Tears Laajenna klikkaamalla Blood, Sweat & Tears - Spinning wheel
sonnychiba kirjoitti: Sentenced - Blood & Tears Laajenna klikkaamalla Blood, Sweat & Tears - Spinning wheel
25.08.2015 klo 20.29 #7 964 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Blood, Sweat & Tears - Spinning wheel Laajenna klikkaamalla Asleep At The Wheel - Take Me Back To Tulsa (Live) - YouTube
Geezer kirjoitti: Blood, Sweat & Tears - Spinning wheel Laajenna klikkaamalla Asleep At The Wheel - Take Me Back To Tulsa (Live) - YouTube
25.08.2015 klo 20.33 #7 965 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Asleep At The Wheel - Take Me Back To Tulsa (Live) - YouTube Laajenna klikkaamalla ZZ Top - Asleep In The Desert
bebeto kirjoitti: Asleep At The Wheel - Take Me Back To Tulsa (Live) - YouTube Laajenna klikkaamalla ZZ Top - Asleep In The Desert
25.08.2015 klo 20.39 #7 966 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: ZZ Top - Asleep In The Desert Laajenna klikkaamalla Carpenters "Top Of The World" Original Recording, 1972 - YouTube
Geezer kirjoitti: ZZ Top - Asleep In The Desert Laajenna klikkaamalla Carpenters "Top Of The World" Original Recording, 1972 - YouTube
25.08.2015 klo 20.42 #7 967 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Carpenters "Top Of The World" Original Recording, 1972 - YouTube Laajenna klikkaamalla Gov't Mule - New World Blues
bebeto kirjoitti: Carpenters "Top Of The World" Original Recording, 1972 - YouTube Laajenna klikkaamalla Gov't Mule - New World Blues
25.08.2015 klo 20.50 #7 968 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Gov't Mule - New World Blues Laajenna klikkaamalla Blues Boy Dan - Rambling On My Mind - Newark Blues Festival 2012 - YouTube
Geezer kirjoitti: Gov't Mule - New World Blues Laajenna klikkaamalla Blues Boy Dan - Rambling On My Mind - Newark Blues Festival 2012 - YouTube
25.08.2015 klo 20.52 #7 969 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Blues Boy Dan - Rambling On My Mind - Newark Blues Festival 2012 - YouTube Laajenna klikkaamalla Ray Charles - Georgia On My Mind
bebeto kirjoitti: Blues Boy Dan - Rambling On My Mind - Newark Blues Festival 2012 - YouTube Laajenna klikkaamalla Ray Charles - Georgia On My Mind
25.08.2015 klo 21.04 #7 970 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Ray Charles - Georgia On My Mind Laajenna klikkaamalla George Harrison - Got My Mind Set On You Official Video - YouTube
Geezer kirjoitti: Ray Charles - Georgia On My Mind Laajenna klikkaamalla George Harrison - Got My Mind Set On You Official Video - YouTube
25.08.2015 klo 21.52 #7 971 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: George Harrison - Got My Mind Set On You Official Video - YouTube Laajenna klikkaamalla Brian Jonestown Massacre - Got my eye on you
bebeto kirjoitti: George Harrison - Got My Mind Set On You Official Video - YouTube Laajenna klikkaamalla Brian Jonestown Massacre - Got my eye on you
25.08.2015 klo 21.55 #7 972 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki Geezer kirjoitti: Brian Jonestown Massacre - Got my eye on you Laajenna klikkaamalla Sean Paul - Got 2 Luv You ft. Alexis Jordan
Geezer kirjoitti: Brian Jonestown Massacre - Got my eye on you Laajenna klikkaamalla Sean Paul - Got 2 Luv You ft. Alexis Jordan
25.08.2015 klo 21.57 #7 973 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Barnes kirjoitti: Sean Paul - Got 2 Luv You ft. Alexis Jordan Laajenna klikkaamalla Henry Paul Band - Feel The Heat
Barnes kirjoitti: Sean Paul - Got 2 Luv You ft. Alexis Jordan Laajenna klikkaamalla Henry Paul Band - Feel The Heat
25.08.2015 klo 22.11 #7 974 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Henry Paul Band - Feel The Heat Laajenna klikkaamalla "Going up the Country" - Canned Heat / WOODSTOCK '69 - YouTube
Geezer kirjoitti: Henry Paul Band - Feel The Heat Laajenna klikkaamalla "Going up the Country" - Canned Heat / WOODSTOCK '69 - YouTube
25.08.2015 klo 22.24 #7 975 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: "Going up the Country" - Canned Heat / WOODSTOCK '69 - YouTube Laajenna klikkaamalla Travis Tritt - Put Some Drive In Your Country
bebeto kirjoitti: "Going up the Country" - Canned Heat / WOODSTOCK '69 - YouTube Laajenna klikkaamalla Travis Tritt - Put Some Drive In Your Country