The Stooges - I Wanna Be Your Dog DMX - Get At Me Dog
23.08.2015 klo 23.34 #7 926 B Baldrick Jäsen Suosikkijoukkue Pimeä Aitio kalkkifredi kirjoitti: The Stooges - I Wanna Be Your Dog Laajenna klikkaamalla DMX - Get At Me Dog
23.08.2015 klo 23.36 #7 927 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti kalkkifredi kirjoitti: The Stooges - I Wanna Be Your Dog Laajenna klikkaamalla Pera & The Dogs - Slippin` Through The Dragnet - YouTube Taivutellaan hieman sääntöjä ja lisätään yksi kirjain.
kalkkifredi kirjoitti: The Stooges - I Wanna Be Your Dog Laajenna klikkaamalla Pera & The Dogs - Slippin` Through The Dragnet - YouTube Taivutellaan hieman sääntöjä ja lisätään yksi kirjain.
24.08.2015 klo 00.35 #7 928 B Baldrick Jäsen Suosikkijoukkue Pimeä Aitio bebeto kirjoitti: Pera & The Dogs - Slippin` Through The Dragnet - YouTube Taivutellaan hieman sääntöjä ja lisätään yksi kirjain. Laajenna klikkaamalla Stone Sour - Through Glass
bebeto kirjoitti: Pera & The Dogs - Slippin` Through The Dragnet - YouTube Taivutellaan hieman sääntöjä ja lisätään yksi kirjain. Laajenna klikkaamalla Stone Sour - Through Glass
24.08.2015 klo 01.18 #7 929 K kalkkifredi Jäsen Suosikkijoukkue Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica RäpyläRepe kirjoitti: Stone Sour - Through Glass Laajenna klikkaamalla Thee Hypnotics - Revolution Stone
RäpyläRepe kirjoitti: Stone Sour - Through Glass Laajenna klikkaamalla Thee Hypnotics - Revolution Stone
24.08.2015 klo 01.23 #7 930 B Baldrick Jäsen Suosikkijoukkue Pimeä Aitio kalkkifredi kirjoitti: Thee Hypnotics - Revolution Stone Laajenna klikkaamalla DDR Music-Moonlight Shadow(Techo Mix Viimeksi muokattu: 24.08.2015
kalkkifredi kirjoitti: Thee Hypnotics - Revolution Stone Laajenna klikkaamalla DDR Music-Moonlight Shadow(Techo Mix
24.08.2015 klo 05.53 #7 931 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. RäpyläRepe kirjoitti: DDR Music-Moonlight Shadow(Techo Mix Laajenna klikkaamalla Whitesnake - Walking In The Shadow Of The Blues
RäpyläRepe kirjoitti: DDR Music-Moonlight Shadow(Techo Mix Laajenna klikkaamalla Whitesnake - Walking In The Shadow Of The Blues
24.08.2015 klo 17.12 #7 932 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Whitesnake - Walking In The Shadow Of The Blues Laajenna klikkaamalla The Police - Walking On The Moon - YouTube
Geezer kirjoitti: Whitesnake - Walking In The Shadow Of The Blues Laajenna klikkaamalla The Police - Walking On The Moon - YouTube
24.08.2015 klo 17.20 #7 933 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: The Police - Walking On The Moon - YouTube Laajenna klikkaamalla Frank Zappa - Who Are The Brain Police?
bebeto kirjoitti: The Police - Walking On The Moon - YouTube Laajenna klikkaamalla Frank Zappa - Who Are The Brain Police?
24.08.2015 klo 18.13 #7 934 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Frank Zappa - Who Are The Brain Police? Laajenna klikkaamalla Pink Floyd - Brain Damage - YouTube
Geezer kirjoitti: Frank Zappa - Who Are The Brain Police? Laajenna klikkaamalla Pink Floyd - Brain Damage - YouTube
24.08.2015 klo 18.16 #7 935 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Pink Floyd - Brain Damage - YouTube Laajenna klikkaamalla Albert Järvinen - Braindamage or Still Alive
bebeto kirjoitti: Pink Floyd - Brain Damage - YouTube Laajenna klikkaamalla Albert Järvinen - Braindamage or Still Alive
24.08.2015 klo 18.17 #7 936 B Barnes Jäsen Suosikkijoukkue Tasuno Tasalakki Geezer kirjoitti: Albert Järvinen - Braindamage or Still Alive Laajenna klikkaamalla Anna Järvinen - Nuori ja kaunis
Geezer kirjoitti: Albert Järvinen - Braindamage or Still Alive Laajenna klikkaamalla Anna Järvinen - Nuori ja kaunis
24.08.2015 klo 18.19 #7 937 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Barnes kirjoitti: Anna Järvinen - Nuori ja kaunis Laajenna klikkaamalla Buddy Guy - Anna Lee
24.08.2015 klo 18.48 #7 938 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Buddy Guy - Anna Lee Laajenna klikkaamalla Albert Lee - That´s all right mama - YouTube
Geezer kirjoitti: Buddy Guy - Anna Lee Laajenna klikkaamalla Albert Lee - That´s all right mama - YouTube
24.08.2015 klo 18.53 #7 939 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Albert Lee - That´s all right mama - YouTube Laajenna klikkaamalla Gene Vincent & The Blue Caps - Say Mama
bebeto kirjoitti: Albert Lee - That´s all right mama - YouTube Laajenna klikkaamalla Gene Vincent & The Blue Caps - Say Mama
24.08.2015 klo 18.59 #7 940 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Gene Vincent & The Blue Caps - Say Mama Laajenna klikkaamalla Slade - Mama Weer All Crazy Now (1972) HQ 0815007 - YouTube
Geezer kirjoitti: Gene Vincent & The Blue Caps - Say Mama Laajenna klikkaamalla Slade - Mama Weer All Crazy Now (1972) HQ 0815007 - YouTube
24.08.2015 klo 19.08 #7 941 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Slade - Mama Weer All Crazy Now (1972) HQ 0815007 - YouTube Laajenna klikkaamalla Crazy Cavan and The Rhythm Rockers - She's a Crazy Child
bebeto kirjoitti: Slade - Mama Weer All Crazy Now (1972) HQ 0815007 - YouTube Laajenna klikkaamalla Crazy Cavan and The Rhythm Rockers - She's a Crazy Child
24.08.2015 klo 19.21 #7 942 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Crazy Cavan and The Rhythm Rockers - She's a Crazy Child Laajenna klikkaamalla Roots Rockers - Forward - YouTube
Geezer kirjoitti: Crazy Cavan and The Rhythm Rockers - She's a Crazy Child Laajenna klikkaamalla Roots Rockers - Forward - YouTube
24.08.2015 klo 21.03 #7 943 B Bourque#77 Jäsen Suosikkijoukkue LA Kings |NUFC |FC Barcelona|KTP bebeto kirjoitti: Roots Rockers - Forward - YouTube Laajenna klikkaamalla Sepultura - Roots Bloody Roots [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
bebeto kirjoitti: Roots Rockers - Forward - YouTube Laajenna klikkaamalla Sepultura - Roots Bloody Roots [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
24.08.2015 klo 21.08 #7 944 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. Bourque#77 kirjoitti: Sepultura - Roots Bloody Roots [OFFICIAL VIDEO] - YouTube Laajenna klikkaamalla Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath
Bourque#77 kirjoitti: Sepultura - Roots Bloody Roots [OFFICIAL VIDEO] - YouTube Laajenna klikkaamalla Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath
24.08.2015 klo 21.21 #7 945 H Hauntti Jäsen Suosikkijoukkue Boston Bruins, TPS, Varjomodet Geezer kirjoitti: Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath Laajenna klikkaamalla Destroyer 666 - Black City - Black Fire - YouTube
Geezer kirjoitti: Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath Laajenna klikkaamalla Destroyer 666 - Black City - Black Fire - YouTube
24.08.2015 klo 21.39 #7 946 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Hauntti kirjoitti: Destroyer 666 - Black City - Black Fire - YouTube Laajenna klikkaamalla Fire Live Jimi Hendrix - YouTube
Hauntti kirjoitti: Destroyer 666 - Black City - Black Fire - YouTube Laajenna klikkaamalla Fire Live Jimi Hendrix - YouTube
24.08.2015 klo 21.44 #7 947 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Fire Live Jimi Hendrix - YouTube Laajenna klikkaamalla Black Pistol Fire - Suffocation Blues
bebeto kirjoitti: Fire Live Jimi Hendrix - YouTube Laajenna klikkaamalla Black Pistol Fire - Suffocation Blues
24.08.2015 klo 21.55 #7 948 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Black Pistol Fire - Suffocation Blues Laajenna klikkaamalla Blues Section - Cherry Cup-Cake Twist (1968) - YouTube
Geezer kirjoitti: Black Pistol Fire - Suffocation Blues Laajenna klikkaamalla Blues Section - Cherry Cup-Cake Twist (1968) - YouTube
24.08.2015 klo 22.05 #7 949 G Geezer Jäsen Suosikkijoukkue HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan. bebeto kirjoitti: Blues Section - Cherry Cup-Cake Twist (1968) - YouTube Laajenna klikkaamalla Eagles of Death Metal - Cherry Cola
bebeto kirjoitti: Blues Section - Cherry Cup-Cake Twist (1968) - YouTube Laajenna klikkaamalla Eagles of Death Metal - Cherry Cola
24.08.2015 klo 22.12 #7 950 B bebeto Jäsen Suosikkijoukkue Tappara, Ylöjärven Ryhti Geezer kirjoitti: Eagles of Death Metal - Cherry Cola Laajenna klikkaamalla Cherry Bombz - It Ain't What You Do - YouTube
Geezer kirjoitti: Eagles of Death Metal - Cherry Cola Laajenna klikkaamalla Cherry Bombz - It Ain't What You Do - YouTube