tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sopisiko seuraavanlainen ketju - otetaan joko biisin nimestä tai esittäjästä kiinni ja jatketaan ketjua. Esimerkkinä otan MP3-ketjun tällä kirjoitushetkellä olevan viimeisen viestin:

1. The Misfits - Hollywood Babylon
Näistä voisi ottaa kiinni The Misfitsesistä, Hollywood tai Babylon –sanoista, joten nappaan kiinni Babylonista, joka on Pauline-nimisen ruotsalaisen neidon biisi. Joten nimeän aloitusviestiksi

Pauline – Babylon

Näistä voit ottaa Paulinen tai Babylonin osaksi joko esittäjän tai kappaleen nimeä.

Jatka Sinä!

10.6.2009 tsydeemin viilausta:

Time out! Täällä ehdittiinkin jo kaipailemaan lisää vaikeusastetta. Jokusen biisinkin olen bongannut toisella kierroksella jo, joten ehkä nyt on aika ottaa Phase II käyttöön: eli biisin nimestä vain yksi substantiivi tai verbi kelpaavat jatkoon, ei koko biisin nimi, eikä esittäjä saa olla kokonaan sama kuin edellisessä. Esittäjän nimestä joko etu- tai sukunimi, tai bändin nimestä joku osa, joka sisältää siis substantiivin tai verbin.

Esimerkiksi vaikka näin:
1) Billy Paul - Me and Mrs Jones
jatkoon menevät Billy, Paul, Mrs tai Jones
(esim. Michael Bublen Me and Mrs Jones ei käy eikä Billy Paulin mikävaan)
Foo Fighters - Long Road to Ruin
jatkoon Foo (köh, onhan se kai substantiivi, onhan?), Fighters, Long, Road, Ruin
(esim. Tom Pettyn Love is Long Road ei käy eikä Foo Fightersin mikävaan)

OK?

3.7.2009
Lisähöyläystä: saman esittäjän samaa biisiä ei saa käyttää kuin kerran vuorokaudessa. Tarkista vuorokauden viestit ennen kuin postaat.
 
Viimeksi muokattu:
That's what she said.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy