Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Jos uskomme pari muutaman viestin takaista määritelmääsi, niin ei taida löytyä jääkiekon parista yhtään valmentajaa, joka ei olisi pelikirjavalmentaja. Osaatko nimetä edes yhden valmentajan joka ei mielestäsi ole pelikirjavalmentaja.
Jos jollain valmentajalla ei ole pelitapaa niin tuskin pärjää hirveän pitkälle. Sama koskee Tikkasta. Tätä kai siffa yrittää selittää?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Huomenna on Tikipon kotidebyytti ja voidaan odottaa ruuhkaa hallilla pitkästä aikaa. Harjoitukset on jo vetänyt yleisöä erittäin sankoin joukoin :D Toivotaan nyt TuTon kaatoa, kun Jokipojille raivataan tietä kokoajan tuonne viivan ylle. Hokki on nyt pelannut 34 matsia ja Jokipojat 33. Joukkueiden eroa on se kolmepinnaa. Tänään Hokki pelaa lisäksi Jukureita vastaan Mikkelissä, joten toivottavasti Pike saa ruoskattua tinasotilaansa tänäänkin suoraan voittoon varsinaisella peliajalla.

Tikille on pedattu pöytä tuhkimotarinalle, edellyttäen sitä että seura pystyy pitämään joukkueen kilpailukykyisenä. Foxin tilanne on avoin, mutta jos pakkaa kamansa, niin toivottavasti sitten tilallekin tulee jotain...
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Jatkoajan haastattelussa Tiki alkaa kuullostaa jo ihan valmentajalta:

"Näen syyksi [johtoasemien menettämiseen] turhan hätiköimisen. Sorruttiin siihen, että vaikka meillä olisi 100% kiekkokontrolli, peliväline heitetään keskialueelle. Jos se pelattaisiin laitoja pitkin tai pidettäisiin itsellä, pohti Tikkanen ja jatkoi:
– Tänään ei uskallettu tehdä enää ensimmäisen erän hyviä asioita. Turhaan aloimme läiskiä kiekkoa. Tiedä sitten mitä olisi käynyt, jos TuTo olisi avausmaalin tehnyt."

Niinkuin moni on jo arvuutellutkin, kyllä sieltä analyyttistäkin näkökulmaa kiekkoon löytyy - nuo "ei mulla mitään pelikirjaa ole" ja "viedään vaan kiekkoa maalille" kommentit lienevät olleet Tiki-talkia vm. 2010-11 lehdistön suuntaan.
 
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.
- Jimi Hendrix -​

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tikin valmennuspesti aiheutti sen verran kovan mediahuomion, jotta en ihmettelisi lainkaan vaikka ensi kaudella mies valmentaisi jotain liigajoukkuetta. Näkyvyyttä tulee ja sponsorit tykkää.
 
- Ponto -

neljätoista

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tikin valmennuspesti aiheutti sen verran kovan mediahuomion, jotta en ihmettelisi lainkaan vaikka ensi kaudella mies valmentaisi jotain liigajoukkuetta. Näkyvyyttä tulee ja sponsorit tykkää.
No, varmaan ensiksi Tikkasen pitäisi saada Jokipojat menestymään ja sitten vasta tämmöisiä puheita. Nämä Tikkasen johtamat kolme peliä ei todellakaan vakuuta, huolimatta kolmesta voitosta. Mutta olisiko tänään vastassa sitten ensimmäinen todellinen mittari???
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Nämä Tikkasen johtamat kolme peliä ei todellakaan vakuuta, huolimatta kolmesta voitosta.
Montako peliä noista kolmesta olet nähnyt ja missä ovat Tikkasen Jokipon suurimmat ongelmat, jos peliesitykset eivät vakuuta? Itse en ole nähnyt ainoatakaan, siksi kysyn. Tuloshan on ollut mitä mainioin, ottaen huomioon että nämä kesken kauden vaihdettavat valmentajat harvoin kääntävät joukkueen kurssia muuta kuin hetkellisen hurmoksen kautta, jos silloinkaan.
 
Mestis is the bestis.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Nämä Tikkasen johtamat kolme peliä ei todellakaan vakuuta, huolimatta kolmesta voitosta. Mutta olisiko tänään vastassa sitten ensimmäinen todellinen mittari???
Jaa, no perustele näkemyksesi. Mikä Tikkasen valmennuksessa ei todellakaan vakuuta?

Mutta olisiko tänään vastassa sitten ensimmäinen todellinen mittari???
On kova mittari, mutta se oikea mittari on vasta 12.1. Tänään en odota pojilta mitään. Aikaa palautumiseen on ollut vaivaiset 19h, kun toinen tulee levänneenä. Samoin joukkueen loukkaantumiset ei paljoa helpota Tikkasen urakkaa valmistaa joukkuetta iltaan. Ja kyllähän TuTo on sijoitustaan parempi joukkue. Oli ennen taukoa jo lähdössä hyvään liitoon. Eilinen Jokipoikien voitto oli silti täysin ansaittu. Eikä perustunut Reunasen hörppyihin, vaan maalit tehtiin hienojen kuvioiden päätteeksi. Maalikooste löytyy Yle Areenasta eilisestä urheiluruudusta.

Itse olen ollut todellakin iloisesti yllättynyt ja olen vakuuttunut siitä, että Tikkanen nostaa joukkueen top-8 ainakin. Tiki reagoi pelin sisällä hienosti mm. eilen. 3-0 tilanteessa taktiikaksi ilmestyi 1-2-2- erittäin passiivisena tosin. Kärkikarvaaja ei mennyt hyökkäyssinistä pidemmälle. Välillä taas karvattiin kahdella muodostelmalla 2-1-2 ja aggressiivisesti, myös pakit tuli kiekollista vastaan. Tässä kohtaan tahtoi pakka aueta. Tiki on saanut jo yv:n toimimaan, kuten myös alivoiman. Eilen tehokkaammalla viimeistelyllä Jokipojat olisi tappanut pelin. Samoin joukkue on pitänyt johtoasemansa, joka on ollut todella harvinaista tälläkaudella. Peluutus on myös omaan silmään loistavaa. Kuumat ukot pelaa ja Tiki löytää näitä hienosti. Samoin moni pelaaja on alkanut nostaa tasoaan ja olemme kuulleet pelaajien suusta, kuinka Tikkanen on antanut heille yksittäisiä ohjeita laukomiseen yms. Tason nostajia on esim. hirveään lentoon Tikin aikana lähtenyt Jekimovs ja Malinen. Härmä on myöskin löytänyt itseluottamuksensa, kuten Näätänen, jolta on ruvennut näkymään sitä tuttua kiekollista Nästyä. Eilen Tiki oli nostanut ykköseen Kiviojan, joka napautti ekaan erään 1+1 ja oli muutenkin pirteä. Tässäkö seuraava syttyjä? Pakistossa sen sijaan on suuria kyykkääjiä vielä. Akkanen on kaukana tasostaan kuten Immoseltakin voidaan odottaa parempaa. Väänänen aloittelee vasta kauttaan. Pakkien avaukset on edelleen huonoja, joten joltain toivoisi tason nostoa kiekollisessapelissä tai sitten talouden salliessa poimikaamme omamme maailmalta pois pyörimästä.

Kaiken kaikkiaa Tikin aloitus on ollut hirveän suuri jackpot koko joensuulaiselle kiekkoilun jatkumiselle. Median kiinnostus on taattua mm. eilen otteluennakko keltaisessa lehdistössä ja haastatteluja, maalikoosteineen tv:ssä urheiluruudun päälähetyksessä. Kaiken lisäksi Tikkanen on osoittanut elkeitä valmentajan kyvyistään, joista itse olen edelleenkin enemmän kuin vakuuttunut. Kuten Reiska hienosti toisella palstalla totesi, vielä emme ole nähneet sitä, kuinka Tikkasen Jokipojat pelaa tappioasemassa. Ei ainakaan varmasti 1-2-2 trappia. Jokipojat on voittanut nyt kolmepeliä keskinkertaisella suorituksella. Kertoo potentiaalista jotain. Tikkanen kun saa tuossa jonkun viikon poikien kanssa touhuta, niin playoffeihin päästessä en olisi kauhean yllättynyt vaikka Jokipojat esiintyisi jälleen mitalipeleissä.....Kunhan nyt ensin noustaan edes sinne viivan ylle.

Edit: Siis olemme nähneet sittenkin kerran, kun Jokipojat on pelannut tappioasemassa. Tikin ekassa pelissä Hekiä vastaan noustiin viime sekunneilla 5-4 tilanteesta 5-5 ja jatkoajalla voittoon...
 
Viimeksi muokattu:

neljätoista

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olen mielelläni väärässä väitteeni kanssa. Näkemykseni, ehkä turhankin vahvasti esiintuotu pohjautuu lähinnä TV-peliin, käytettävissä olevaan pelaajamateriaaliin ja kahteen niukkaakin niukempaan voittoon heikommista joukkueista. Sekä tietysti tämän kauden Jukurit-Jokipojat peleihin, joissa Jokipojat ei todellakaan esittänyt heikkoja otteita, kuten Pikkarainenkin taisi useampaan otteeseen todeta.

Minulla ei muuta, loppu.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
kahteen niukkaakin niukempaan voittoon heikommista joukkueista.
En vakuuttunut vastauksestasi. Voittoja putkeen on Jokipojilla ja Tikkasella kolme (3). Kuinka niin heikommista joukkueista? Hekillä oli runsaasti liigajoukkueen lainoja mukana Jokipoikia vastaan, kuten olihan noita Vantaallakin. Heki ja K-Vantaa oli ennen kohtaamista Jokipoikia edellä sarjataulukossa. Eli miten ne voi olla heikompia kuin Jokipojat? Tähän mennessä huonommilla sijoilla olleista ollaan kohdattu vain TuTo :)
 
Ollaan oltu kyllä PunaMustan kanssa samassa pelissä, aattelin tulla kirjottelemaan samoja huomioita, mutta viisammat kerkes ensin. Kyllä on itellä nyt jotenkin hyvä fiilis tosta Jokipoikien pelistä ja pelityylistä, ja kyllähän Tikkasella on selvästi jonkin näköinen visio pelistä vaikka väittääkin ettei ole mitään "pelikirjaa". Yksi asia mihin kiinnitin heti huomiota, mitä tehdään eri tavalla on että toinen puolustajista jää varmistamaan, jopa yv:llä, ei tullut edes siniviivan yli. Ja se mistä erityisesti pidän että Tikillä on selvästi näkemys kuumista pelaajista, ja ne sitten myös oikeesti saa sitä peliaikaa. Kuten jo aikaisemmin sanoin että ei tällä tasolla toimi enää se "Nuori Suomi-kiekko" että kaikki pelaa ja kaikilla on kivaa.

Eilen todistettiin myös miehen media-arvo kun hallissa oli sarjajumbo TuToa vastaan 3011 katsojaa, kun edellisessä kotipelissä sarjakärki Jukureita vastaan oli 1292 katsojaa ja niistäkin taisi olla kausikortin maksaneet muilla mailla. Ens viikonloppuna KooKoota vastaan sit 4000 rikki? ;)
 
"Välillä kyllä mietin, että Kouvolassa on pakko asua Suomen tyhmimmät ihmiset" - KKtig mietiskeli 7.12.12 Juujärvelle kenkää(?) ketjussa.

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Eilen todistettiin myös miehen media-arvo kun hallissa oli sarjajumbo TuToa vastaan 3011 katsojaa, kun edellisessä kotipelissä sarjakärki Jukureita vastaan oli 1292 katsojaa ja niistäkin taisi olla kausikortin maksaneet muilla mailla. Ens viikonloppuna KooKoota vastaan sit 4000 rikki? ;)
Nyt on Heimopäällikkö kirjoitellut jostain kyläjuhlista, sillä edellisessä kotipelissä Jukureita vastaan oli reilut 1600 katsojaa, ainakin tilastojen mukaan. Tuli siellä itsekin oltua ja eiköhän tuo lie ollut aika liki sitä. Mutta eilen tosiaan oli liki tuplattu tuo määrä, hienoa! Enemmän porukkaa tuo muuten veti kuin se ilmaispeli Jukureita vastaan. Tikkasen palkka lienee jo ansaittu tuolla matsilla. Toivottavasti yleisö tulee uudelleenkin katsomaan matseja, sillä sillä paikattaisiin taloutta ihan mukavasti.

Siitä samaa mieltä monen kanssa, että nyt on kaikki vielä auki. Kun saadaan tuo sairastupa tyhjäksi ja mahdollisesti vielä vahvistettuakin joukkuetta, niin Tikin pelityyli voi nousta vielä arvoon arvaamattomaan kevään kahinoissa. Innoissaan tässä ollaan, vaikka tänään tulikin pataan.
 
..SILLE!

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Eilen todistettiin myös miehen media-arvo kun hallissa oli sarjajumbo TuToa vastaan 3011 katsojaa, kun edellisessä kotipelissä sarjakärki Jukureita vastaan oli 1292 katsojaa ja niistäkin taisi olla kausikortin maksaneet muilla mailla. Ens viikonloppuna KooKoota vastaan sit 4000 rikki? ;)
Niin, varmasti mies vetää yleisöä halleille ympäri mestistä, ei vain Joensuussa. Itse tulen lauantaina Joensuuhun paikalle ihmettelemään legendaa (no joo, KooKoon takiahan sinne tullaan) ja onpa tuttuja, joita mestis ei juurikaan kiinnosta niin tulossa sitten KooKoon peliin neljäs helmikuuta, kun Tiki täällä ensi kerran esiintyy, niin että kyllä mies edelleen kiinnostaa.
 
"Life is just a place where we spend time between games" - Fred Shero
Nyt on Heimopäällikkö kirjoitellut jostain kyläjuhlista, sillä edellisessä kotipelissä Jukureita vastaan oli reilut 1600 katsojaa, ainakin tilastojen mukaan.
No nyt on pakko myöntää että olet oikeassa, 1608 katsojaahan siellä oli, se 1292 oli pelin numero. Ei varmaan pitäs ruveta krapulassa pätemään nippelitiedoilla.

Ei tuo tämän illan matsin lopputulos yllättänyt yhtään ja ei matsista ollutkaan minkäänlaisia piste odotuksia, mutta silti täytyy ihmetellä minkä takia Sivonen laitettiin maaliin? Härmällä kaksi hyvää peliä alla, niin olisin antanut kaverin jatkaa näyttöjään, vai oliko Järvisen mielestä Eemelin päivän kunto parempi. Tiedä näistä. Keskiviikkona sit vaan päänahka Hokista ja ollaankin jo pleijari viivan yläpuolella. Lauantaina mehtimäki sitten varmaan ratkeaa liitoksistaan, kun paikalliset koripallofanitkin tulee katsomaan KooKoo matsia, koska ennen illan lätkämatsia pelataan Kataja - Kouvot koripallomatsi, ja samalla lipulla pääsee katsomaan illan Jokipojat - KooKoo matsia. Pakko kyllä sanoa että tää Jokipoikien ja Katajan lanseeraama "hupipalloilun Kouvolapäivä" on aivan loistava idea, harmi etten pääse itse todistamaan tapahtumaa.
 
"Välillä kyllä mietin, että Kouvolassa on pakko asua Suomen tyhmimmät ihmiset" - KKtig mietiskeli 7.12.12 Juujärvelle kenkää(?) ketjussa.

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Mitäs ihmeellistä siinä on, että Sivonen laitettiin maaliin D-Teamia vastaan?
Miehellähän oli edellinen pelattu peli varsin hyvä. Lisäksi Härmä pelasi edellispäivänä ja sitä edellisen pelin, joten täytyyhän Sivostakin pitää pelituntumassa.
Myös psyykkisesti on hyvä, että kuuden pisteen otteluun (mitä D-Team ottelu ei ollut) Hokkia vastaan luistelee maalille Härmä itseluottamus kunnossa. Luottamus maalivahtiin heijastuu myös koko jokkueen pelaamiseen.

Eli mielestäni oli täysin oikea liike laittaa Sivonen maaliin D-Teamia vastaan. Tätä maalivahtien peluutusta kannattaa katsoa vähän pitemmällä tähtäimellä.
 
"Arvaa oma tilasi, anna arvo toisillekin" -Suomalainen sananlasku

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Kukahan muu Mestisvalmentaja saa jaella nimikirjoituksia pelin jälkeen, kun Tikkanen tänään Jyväskylässä?
Törmäsen Antti on ainakin "joutunut" kirjoittamaan nimmareita pelin jälkeen.

Lauantaina mehtimäki sitten varmaan ratkeaa liitoksistaan, kun paikalliset koripallofanitkin tulee katsomaan KooKoo matsia, koska ennen illan lätkämatsia pelataan Kataja - Kouvot koripallomatsi, ja samalla lipulla pääsee katsomaan illan Jokipojat - KooKoo matsia. Pakko kyllä sanoa että tää Jokipoikien ja Katajan lanseeraama "hupipalloilun Kouvolapäivä" on aivan loistava idea, harmi etten pääse itse todistamaan tapahtumaa.
Tuota tapahtumaa olisi mukava päästä todistamaan, aivan loistava idea varsinkin nyt kun lätkäbuumi on palaamassa Joensuuhun ja Kouvolan oma poika Jukka "Toikka" Toijala valmentaa Katajaa. Onkohan tuo sarjaohjelma ihan säkällä suunniteltu noin sopivasti? Veikkaan hupipalloilun päättyvän tasatulokseen, mutta kummin päin..
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Tuota tapahtumaa olisi mukava päästä todistamaan, aivan loistava idea varsinkin nyt kun lätkäbuumi on palaamassa Joensuuhun ja Kouvolan oma poika Jukka "Toikka" Toijala valmentaa Katajaa. Onkohan tuo sarjaohjelma ihan säkällä suunniteltu noin sopivasti? Veikkaan hupipalloilun päättyvän tasatulokseen, mutta kummin päin..
Ei oo varmaan ihan sattumaa, tai mistäs sen tietää. Eli vaikkei se nyt tähän ketjuun kuulukkaan, niin silloin on tuommonen Kouvola-päivä, lätkämatsi alkaa poikkeuksellisesti klo.1830, se mahdollistanee vielä isomman yleisömäärän. Samanlainen on muuten Savonlinnassa helmikuun alussa, siellä Joensuu-päivä: lentopalloa ja lätkää.

On tuota Tikkasta osattu nyt hyödyntää muutenkin, tai ainakin yrittää. Myynnissä on loppukauden kausareita, "tiki-time"-kausareita. Ihan kohtuulliseen hintaan, esim. parhaaseen katsomo-osaan 80e loppukausi, sisältäen mahdolliset pleijarit. Ja on tuolla vissiin jotain viritelmää esim. puukeskuksen kanssa ollut tai tulossa olemaan. Eikun vaan, nyt pitää takoa!
 
..SILLE!

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Tämä, eikä mikään muu, määrittää Tikkasen onnistumisen tai epäonnistumisen tässä tilanteessa.

Miehen missio on suorastaan typerryttävän selkeä: nostaa Jokipoikien sarjasijoitusta mahdollisimman monta sijaa, ja vähintään pudotuspeleihin asti. Tyyli vapaa.

Tulos on ainoa, joka ratkaisee.
Näinhän se oli ja on. Nyt voidaan todeta, että Tikkanen on valmentajana täydellinen floppi. Hiuksista vittuun ja äkkiä joku ihan oikea valmentaja vetämään karsinnat läpi.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Tottakai on olemassa erilaisia toimintapoja ja tyylejä, mihin koutsit toimintansa perustavat. Mutta kuten on kerrottu, niin Varmanen oli juuri näitä teknokraatti nippelinappelimiehiä, jonka puheista pelaajat eívät tuntuneet ymmärtävän tuon taivaallista. Eikö tuollaisessa tilanteessa ole tuollainen Tikkasen tyylinen jermu ihanteellinen valinta joka sanoo, että nyt pyyhitään persettä niillä vitun pelikirjoilla ja aletaan pelaamaan jääkiekkoa? Se ei silti tarkoita sitä, ettei olisi mitään pelitapaa tai valmentaja eri antaisi mitään muita ohjeita.
Mitä mieltä olet Dee Snider nyt? Olisiko Jokipoikien ollut viisainta jatkaa Varmasella ja hänen pelikirjallaan, jota oltiin opeteltu syksystä alkaen? Itse olen sitä mieltä, kun sinun mielestäsi ihanteellinen valinta on osoittautunut täydelliseksi flopiksi valmentajana, että Varmasen olisi pitänyt jatkaa, kun kunnon valmentaa ei hänen tilalleen saatu hankittua. Minulle riitti Tikkasen pelikirjasta Vaasan Kuparisaaressa se, kun tilastoin Jokipojilta 1. erässä 20 puolustajan nopeaa kiekon lyöntiä laidan kautta keskialueelle ja niistä päätyi 6 pitkäksi kiekoksi. Ei näin pitäisi peluuttaa enää 2000-luvulla. Kiekkokontrolli pelaamisesta siirryttiin pelkästään nopeaan parikymmentä vuotta vanhaan NHL-pelikirjaan. Nyt on Tikin suden hetki ja pelikirja tulisi päivittää, muuten saattaa Suomi-sarja kutsua Jokipoikia.
 
"Nöyrän kanssa tulee tuloksia. Nöyrä on valmis pysähtymään ja menemään itseensä sekä miettimään, mitä voisi tehdä toisin ja mitä voisi oppia". Minna Marsh
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nyt on Tikin suden hetki ja pelikirja tulisi päivittää, muuten saattaa Suomi-sarja kutsua Jokipoikia.
Öööö...Mikä pelikirja? Tikihän sanoi, ettei perusta mistään pelikirjoista, vaan että kiekko lähtee selkärangasta. Oli sitten oikeassa tai väärässä, mutta ei tuo JoKipon meno kyllä nyt selkärangasta edelleenkään lähde.

Sori huutelu vieraaseen pöytään. Toivon toki JokiPon kestävän tässä niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin heikossa tilantessa.
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Öööö...Mikä pelikirja? Tikihän sanoi, ettei perusta mistään pelikirjoista, vaan että kiekko lähtee selkärangasta. Oli sitten oikeassa tai väärässä, mutta ei tuo JoKipon meno kyllä nyt selkärangasta edelleenkään lähde.
Olitko Kuparisaaressa Tikiä ja Jokipoikia katsomassa? Tikin pelikirja tuli siellä selväksi. Omalta puolustusalueelta lähdettiin aina nopeasti ylöspäin lyömällä kiekko välittömästi laidan kautta keskialueelle. Poikittaissyöttöjä ei ollut omalla alueella eikä keskialueella. Pitkiä kiekkoja Jokipojille tuli ottelun aikan yhteensä 13, mikä kertoo Tikin pelikirjasta yhden olennaisen seikan. Jokipojat meni ensin 1-2 ja sitten 1-3 johtoon lyömällä keskialueelta päätykiekot, joihin kova karvaus ja kulmavääntö ja niiden seurauksina syötöt maalille ja T.Heikkisen tekemät maalit. Sport voitti ottelun niukasti 4-3. Yksi Sportin voiton avain oli, kun Tuomas Takala otti av-pelaajana Näätäsen siniviivalaukaukset pois. Kyllä Tikillä selkeä pelikirja on, mikä on tietysti vaikea pala nieltäviksi niille JA:n nimimerkeille, jotka jo ehtivät riemuita siitä, että Tikillä ei olisi pelikirjaa ollenkaan vaan vedettäisiin pelaajien luovuudella selkärangasta.
 
"Nöyrän kanssa tulee tuloksia. Nöyrä on valmis pysähtymään ja menemään itseensä sekä miettimään, mitä voisi tehdä toisin ja mitä voisi oppia". Minna Marsh
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy