Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Esa Tikkanen Jokipoikien päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Sinkel, 27.12.2010 klo 09.50.

 1. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Lainaan itseäni ja vastausta vaille jäänyttä kysymystäni:

  Lainaus:
   
 2. Fordél Jäsen

  Sihvosen mielestä Tikillä ei ole pelikirjaa, siffan ja meidän muiden mielestä on. Jos Jokipojat pelaa jollain Tikin luomalla taktiikalla, Tikillä on pelikirja eli pelitapa. Ei se sen ihmeellisempi asia ole.

  Mitä tulee Tikin menestykseen niin ei tullut suurena yllätyksenä, että mihinkään ylisuorituksiin hän ei pystynyt. Tikin pestin alkaessa ajattelin, että kyllä hän varmasti saa joukkueen taistelemaan hyvin, mutta pitkällä tähtäimellä Tikin anti ei tule riittämään. No nyt se meno loppui jo vähän ennakoituakin aikaisemmin, mutta toivotaan että Tiki hilaa joukkueen sentään pois putoamiskamppailusta.
   
 3. Simppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  se nyt aivan sama ku valkkuna on. Tosiasia vaan on että maalivahdit on ihan paskoja. Janne Juvoselle vois ihan huoletta antaa vastuuta, ei se nyt ainakaan huonommin menisi. Mielenkiintosta seurata, jos säkäj pelaamalla säilytään sarjassa, niin tuskin talous enää antaa myötä Jos sittenkin niin vieläköhän Tapsa Hämäläinen lähtis völjyyn, ainut valkku joka Joensuussa on saanut esim yv:n toimimaan. Toki hällä muita ongelmia joukkjueen kannssa :) Mutta ei tästä huonommin voi mennä.
   
 4. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  Ennen kautta Joensuussa naureskeltiin kun KooKoo osti Rämön kuulemma kovalla rahalla ja saitte koko Kouvolan sylkykuppi Härmän. Härmästä piti tulla teillä uusi huippuveskari, mutta kuten täällä oli nähty ei miehen kuuppa vaan kestä tälläkään tasolla. Härmä saattaa esittää ajoittain huippuotteita, mutta seuraavassa pelissä ei välttämättä saa kiinni edes siniviiva vetoja. Enään ei varmaan naurata Joensuussakaan ketään. Harmi vaan Antin puolesta, että alkaa olla ura ehtoo puolella noin nuorena.
   
 5. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Voitko laittaa linkkejä tähän naureskeluun? Tosiasiahan on se, että minun muistini mukaan Rämön lähtö oli todellinen suru-uutinen.

  Ja eipä se. Jos täällä on onnistuttu koulimaan vuonna muutamana hyviä veskoja, niin nyt kävi sitten näin. Kyllähän Härmä on ollut todella huono, mutta osan voi laittaa myös puolustuksen piikkiin. Ei siinä paljoa itseluottamus pääse kasvamaan kun jatkuvasti ropisee parhailta tekopaikoilta.
   
 6. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Valitettavasti Tikkaselle on tullut tavaksi valitella Poikien huonoa kuntoa. Jatkuvastihan hän huonojen pelien jälkeen tuota voivottelee.

  Olen katsellut tänä kautena paljon Jokipoikien pelejä ja puhunut vieruskavereille että Jokipojat joutuvat tekemään aina 3kertaisen työmäärän vastustajaan verrattuna per maali.

  Ja nyt Tikkasen aikana tuo kaahauskiekko on vain lisääntynyt. Ei minkään Mestisjoukkueen kunto kestä tuollaista kaahaamiset, jossa suuri osa luistelusta menee hukkaan kun kaahataan ulos pelistä, ohi kiekosta ja tilanteista.

  Kivahan sitä kovaa vauhtia on katsella, mutta ei se kyllä tuota tulosta tuolla materiaalilla ja vielä kun se ei sisällä selkeää pelisysteemiä eli sitä, että pelaajat tietävät mihin kulloinkin on kaahattava.
   
 7. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Eikä varsinkaan silloin, kun peluutus on mitä on, siellä on kavereita joiden peliaika on jatkuvasti 2-4 min per peli, jos sitäkään. Sitten kun vaikkapa Fox saa edes käydä kentällä niin heti heiluu vastustajan päässä, kuten Turussa kävi.

  Tietenkin tuohon kuntopohjaan vetoaminen on helppo tapa vieritellä syitä menestymättömyyteen muiden kontolle. Se vaan alkaa olla jo nähty. Kuten tuomareista itkeminenkin.
   
 8. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eikö Tikkasen missiona ollut viedä Jokipojat pudotuspeleihin? Ja sen sijaan joukkue päätyi putoamistaistoon ja nousi lopulta niukkaakin niukemmin kuiville. Eli jätetään ne sankaritarinat sinne iltapulujen sivuille ja maikkariin.
   
 10. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Lainaus:
  Ainakin paikallisjulkaisu Karjalaisesta muistelisin lukeneeni, että nimenomaan pudotuspeleihin Tikin avulla koetettiin vielä päästä. Tuolloinhan Jokipo ei vielä ollut mitenkään akuutissa hädässä, vaan kurssi olisi vielä saattanut olla (kunnon koutsin kanssa) korjattavissa.
   
 11. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eiköhän ne Esan Joensuun päivät olleet tässä. Parisen kuukautta pätkätöissä riitti tällä erää. Sormuksista ei tainnut suuresti loppupeleissä olla apua, tai mistä sen tietää. Mutta pitemmän päälle on homma rakennettava toisin. Minusta ET on aina ollut sellainen luonnonlapsi ja lätkäjätkä, joka pelaa ja koutsaa pitkälti fiiliksellä, mutta sillä ei nykykiekossa pärjää. Koulun penkkiä on kulutettava.

  Joensuussa oltaneen taas 0-vuoden tietämillä. Uutta ja kestävää pitäisi rakentaa romahtaneen tilalle.
   
 12. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Minusta kun näyttää, että saamme nauttia (vaiko joudumme nauttimaan?) Tikkasesta myös ensi kaudella. Ainakin mies on melko suoraan ilmaissut kiinnostuksensa jatkopestiin ensi kaudelle, ja tätä on seurankin puolesta tiedusteltu. Vaihtoehtoja on varmasti muitakin, mutta Tiki lienee tässä tilanteessa sittenkin se kaikkein vahvin niistä.

  Yleisöähän tässä viimeisen parin kuukauden aikana kävi kotipeleissä entiseen malliin, vaikka peliesitykset eivät erityisesti kohentuneetkaan. Se tiesi seuran kassaan lisäeuroja, mutta näinköhän sama buusti jatkuu vielä ensi kaudellakin, jos Tiki ruorin takana pysyy?

  Ainakin pelin olisi parannuttava rutkasti. Oma henk.koht. mielipiteeni on, että viiden stänlikupin miehellä eivät eväät riitä vielä päävalmentajaksi tällä tasolla. Loppuaikoina väite pelaajien huonosta kunnosta alkoi kuulostaa pakonomaiselta hokemalta heikkojen peliesitysten jälkeen. Sekö muka oli ainoa syy, ettei homma toiminut? Paskat. Ketä Tikkanen sitten haukkuu, jos hän saa itse vetää kesän kuntotreenit ja peli ei silti kulje?

  No, tärkeintä on, ettei jouduttu karsintoihin, ja että yleisö pysyi hallilla loppuun asti. Mutta kyllä sitä ensi kaudella näkisi penkin takana jonkun muun valmentajan.
   
 13. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt kuuluu kummia, ilmeisesti Tikkasen valmentajasopimus ei olisikaan niin varma kuin viime yönä vielä itsekin kuvittelin.. Enkä pidä tätä huonona asiana.

  Eilisessä pressissä luvattiin valkku-uutisten tulevan jo helmikuun aikana. Eli odotellaan, odotellaan, eiköhän sieltä jotain tietoa heru jo ensi viikolla.
   
 14. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Eli toivoa on vielä.
  Itsekin symppaan sen verran Jokipoikia, että Alocacocin tapaan toivoisi jonkun valmentajan sinne.
   
 15. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Kyllä se tais olla niin että Tikin Joensuun reissu oli siinä eli kesti sen 2kk.

  Huhujen mukaan uutta koutsia haeskelevat eikä se oo Tiki, ei oikein vakuuttanut tuo pesti.
   
 16. Tiki oli kova pelinmies aikanaan mutta valmentajahommin en toivo Tikiä edes Jokipojille, ei edes C-junnuihin. Toivotaan että joku osaava ja kykenevä löytyy piakkoin.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Olisikohan muita edes Tikkasen tasoisia ollut tulossa pelastamaan totaalisesti uppoava laiva? Kukaan muu ei olisi tuonut niin paljon hyvää Mehtimäelle ja vieläpä koko Mestikselle kuin Esa Tikkanen.

  Tikkaselle kuuluu ISO kiitos olkoot hänen valmentajataitonsa millaiset tahansa.
   
 18. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Kyllä siellä oli ihan mielenkiintoisia nimiä silloin joulukuussa käsittelyssä, tämän verran raotettakoon. Kyvykkäitä valmentajia ja joku aikamoinen mediapersoonakin.

  Tikkanen toi kyllä massiivisen mediahuomion, siitä kiitos ja hyvää jatkoa.
   
 19. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
 20. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Eiköhän tuo ensi kauden valmentaja Jokipoikien edustusjoukkueelle löytyne omasta takaa, omasta organisaatiosta. Näin olen antanut itseni ymmärtää, ja tämän näkisin myös viisaana ratkaisuna. Ensi viikonloppu jotain ratkaissee, miten menee Jokipoikien A-junnuilla Tampere/Turku- reissu, pääsevätkö Liigakarsintaan.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Mites tämä vaikuttaa mahdolliseen Variksen edustuksen valmentamiseen???

  Olisi hyvä vaihtoehto, jollei jopa tässä tilanteessa yksi parhaista. Itselläni on vain yksi kysymys....missä pelataan ensi kausi? Mistä tulee rahat mestiksessä jatkamiseen? Osakeanti? Jos Varikselle annetaan muutakin kuin omat junnut, jotka se tosin tuntee parhaiten, niin luvassa on taas mukavia asioita- sarjatasosta riippumatta.
   
 22. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllähän se varmaan vaikuttaa, jos junnut onnistuvat karsintojen kautta vaikkapa nousemaan. Mutta jos eivät pääse kasintoihin, ei ole toiveita nousustakaan, ja helpompi tehdä ratkaisuja ensi kaudesta valmentajalla.
   
 23. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tiki itkee Iltalehdessä, että palkkoja on maksamatta, ja paljon olisi pitänyt tapahtua, että hän olisi halunnut jatkaa Jokipon peräsimessä.

  Tällä avautumisella mies menetti ainakin minun silmissäni lopullisetkin kunnioituksen rippeet. Toiminta valmentajana, kommenttien antajana ja "hengenluojana" sai lopussa farssimaiset piirteet, ja kaveri itsehän sanoi runkosarjan lopussa, että hän haluaisi Kiepon peräsimessä pysyä myös ensi kaudella. Nyt kun sitten seurajohto ilmoittaa, ettei Tikkasen sopimusta jatketa, ruori kääntyykin 180 astetta ja puheet ovat aivan toisenlaisia.

  Vaikea kuvitella, että mikään itseään kunnioittava kiekkoseura Tikkasta enää riveihinsä palkkaisi. Kyllähän mies medianäkyvyyttä toi tullessaan, mutta ammattimaisella valmennustyöllä ja Tikkasella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Onneksi ei jouduttu karsintasarjaan. Pelit nimittäin jatkuisivat edelleen.
   
 24. Kasipekka Jäsen

  Lainaus:
  Puhuivat Vantaan viimeisen pelin yhteydessä, että paljon muutakin olisi maksamatta kuin vain palkkoja ja ensi kausi olisi nuijaa vailla valmiiksi taputeltu. Kukas sieltä nouseekaan tilalle vai onko paalua löytynyt?
   
 25. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Se on hienoa, että puhutaan.

  Täältä voi ilmetä lisää faktoja koskien mm. Jokipoikien ensi kautta....