Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 174 518
  • 9 663

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Tulipa myöhässä taklaus.

Kakku ei olisi pahitteeksi, Ritchien pelilliset avut huomioon ottaen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Rob Taub on Twitter

Tom Wilson sai ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta. Että sillä tavalla...
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
En nyt tiedä päähänkohdistumisesta, mutta myöhässä täysin puolustuskyvyttömään pelaajaan. Pakko tulla pelikieltoa...
 

Baldrick

Jäsen
Mikäjän siinä on, kun Wilson kuitenkin myös osaa pelata, mutta pitää tuollaisia täysin tsrpeettomia vedellä. Kunhan kuvakulmia tulee lisää, niin voi paremmin sanoa, mutta tulee takaapäin, myöhässä ja vissiin takaraivossa tärisee.

Wilsonin historialla vähintään 10 pelin kakku, mutta jossain 15-20 paikkeilla lienee oikeudenmukainen rangaistus.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Seney kommentoi jo itsekin ettei osu päähän. Wilson yrittää myös väistää. Mutta on se selvä että tällä historialla tommonen vahinko tähän väliin ei vaan saa käydä. V***utt*a

Nyt jätetään puolustuksen puheenvuorot muille ja odotellaan dopsin mielipide. Mä taidan olla niin paljon miestä jo puolustellut että mun uskottavuus ei enää tähän riitä :)
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Siis mitä vittua!?!?! =) Mitä toi hönö Wilsoni oikein touhuaa? Vastustajaa suoraan selkään ja varmaan siinä sit kuulakin ottaa hittiä. Eihän tossa oo mitään järkeä. Miksi edes törmäs, olis voinu ihan hyvin väistää. Ja jos joku sanoo, ettei muka ois ehtiny niin paskanmarjat. Kyllä se vaan nyt on näin, että ikuinen pelikielto miehelle. Idiootti ei opi mistään ja jatkuvasti vaan törttöilee lisää ja lisää. Tässä kohtaa tulee uhrata yksi, muuten ok pelimies, jotta muut pysyvät terveinä!
 

sventur

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK & NasKi (R.I.P)
Tästä kuvakulmasta ei näytä niin pahalta, mutta onhan se taas kumma kuinka samalle miehelle osuu näitä kyseenalaisia "vahinkoja" jatkuvasti. En pidä tätä pelikiellon arvoisena, mutta toisaalta merkit on aika selkeät, ettei mitään ole opittu ja kohta Wilson on taas pidemmällä huililla kurinpidon toimesta.

Edit. Tarkoitan siis sitä videolta löytyvää toista kuvakulmaa joka näytetään hidastuksena.
 

Baldrick

Jäsen
Mikäjän siinä on, kun Wilson kuitenkin myös osaa pelata, mutta pitää tuollaisia täysin tsrpeettomia vedellä. Kunhan kuvakulmia tulee lisää, niin voi paremmin sanoa, mutta tulee takaapäin, myöhässä ja vissiin takaraivossa tärisee.

Wilsonin historialla vähintään 10 pelin kakku, mutta jossain 15-20 paikkeilla lienee oikeudenmukainen rangaistus.

Eihän tuo päähän osunutkaan nyt, kun parempi kuvakulma tuli saataville. Pelikieltoa tuosta ei oikein voi antaa, mutta kunnioituksen puutettahan tuo osoittaa erinomaisesti. Takaapäin ja myöhässä, vaikka tilanne oli täysin vältettävissä. Jyräsi vain läpi, eikä Seney osannut yhtään varatua. Aivotärähdyshän tuostakin pään "whiplash"-liikkeestä voi tulla, mutta toivottavasti ei kummempaa käynyt.

Kyllä se toden totta vaikuttaisi olevan ajan kysymys milloin Wilsonin ura NHL:ssä loppuu elinikäiseen pelikieltoon, kun mikään ei näytä muuttuvan. Varmaan matka jatkuu siitä KHL:ään sikailemaan Pietarin riveihin, missä saa vähän vapaammin ottaa, eikä ko. liigalla ole niin suurta halua puuttua Rotenbergin puudelien temppuiluihin.
 
Saatana mikä aasi. Olisi ihan hyvin voinut väistää. Normaali, vastustajaa kunnioittava pelaaja olisi näin tehnyt, mutta ei tämä sankari.

Hiuksista vittuun nämä Wilsonit. Ei mitään käyttöä.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ei osunut päähän ja minun Caps-huuruisten lasien läpi näytti siltä että se yritti hiukan jopa väistää.
Jäähyn paikka toki mutta pelikielto - jopa historian valossa - olisi vääryys.
Olen kyllä sitä mieltä että näitä tulee Wilsonille liikaa ja että sen ura (ja pahimmassa tapuksessa jonkun muun) saattaa jäädä lyhyeksi tätä vauhtia.
Se taas olisi sääli sillä 43 on muuten hyvä pelaaja (saako tätä edes tässä yhteydessä sanoa?).
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Hiuksista vittuun nämä Wilsonit. Ei mitään käyttöä.

Ilmeisesti Wilsonin nimi on tässä se suurin paha. Jos tuon olisi joku cullen tehnyt niin tuskin vaadittaisiin mitään pelikieltoa saati elinikäistä pelikieltoa.

Mielestäni Wilsonilla on paljonkin käyttöä kunhan keskittyy pelaamiseen. Taitaa olla tällä hetkellä änärin toiseksi kuumin maalintekijä Laineen jälkeen. Alkaa siis hyvinkin lunastamaan tuota soppariaan.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
No ei varmasti vaadittaisi samalla tavalla pelikieltoja jos olisi tehnyt joku nobody. Mutta kyseessä on Wilson, joka toistuvasti vaarantaa muiden turvallisuuden kaukalossa. Tätä ei pidä antaa anteeksi tai vähätellä. Tämäkin teko oli täysin piittaamaton teko, jota ei voi selitellä millään tavalla. Vastustajan kunnioitus puuttuu täysin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tää menee kategoriaan "vain Wilson jutut". Okei no jos Marchand olisi saman tehnyt, niin tästä hölistäisiin samassa mittakaavassa.

DoPS:lla ei taida olla mahdollisuutta antaa pientä pelikieltoa enää Wilsonille vai onko? Nimen perusteella pari peliä olisi ok, vaikka olisikin aidosti yrittänyt väistää, mm. Alex Tanguay jossain twitter-klipissä mainitsi, että Wilsonilla oli ikä ja terveys aikaa välttää kontakti. Kontakti kuitenkin tapahtui, late hit ja sitä rataa. Päähän ei tainnut osua, mutta vaarallinen taklaus silti.

Nyt sitä väistämistä kyseenalaistetaan, koska ei meistä kukaan oikeasti tiedä.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Wilsonin pitää saada pelikieltoa sitten kun se tekee pelikieltoa vaativan rikkeen. Jos sellainen tapahtuu niin nimen perusteella sitten bonuksia siihen.
Mutta niin ei voi olla että pelikieltoa annetaan pienemmistä rikkeistä, koska Wilson.
Sen sanoo jo järkikin että sellaisesta ei pidemmän päälle tulisi mittään.
 

Baldrick

Jäsen
Ei kai täällä pelikieltoja ole vaadittu sen jälkeen, kun tuo parempi kuvakulma tuli käyttöön? Aiempi twitter-viestistä nähty videopätkä oli rumemman näköinen, mutta johan tässä on useampi todennut, ettei pelikiellolle ole perusteita? Silti viimeisimmät viestit ovat tyhjänpäiväistä lätinää siitä kuinka pelikieltoja vaaditaan.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kyllä on Wilsonilla käsittämättömän huono tuuri kun joutuu aina tällaisiin juttuihin. Kyynisempi kaveri voisi toki jo päätellä että Tompalla on päässä jotakin perustavanlaatuisesti väärässä asennossa jonka johdosta nämä sekunnin murto-osassa tehtävät pienet päätökset johtavat kerta toisensa jälkeen haavereihin saman tyypin kohdalla, mutta eihän se nyt niinkään voi olla. Silmätikuksi raukka vaan joutunut kiusaajien takia!
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Kyllä Wilson on ihan itse kuoppansa kaivanut. Kyllä Cookelle, Marchandille ja kumppaneille vaaditaan sanktioita herkemmin juuri historian takia, aiheesta tai ei. Todella typerä ja tarpeeton taklaus, taas kerran.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ei pitäisi tulla pelikieltoa, mutta ymmärrän täysin miksi miestä osoitetaan sormella. Mies on maineensa ansainnut teoilla ja luultavasti ei siitä ikinä pääse eroon vaikka olisi muutaman vuodenkin ilman mitään kolttosia. Wilsonin aiemmat tempaukset huokuvat kunnioituksen puutetta ja tämäkin teko kyllä sitä hiukan huutaa. Hyvä että pidetään mies varpaisilla ja huomautetaan heti jos alkaa päässä pieremään.
 
Mites kun muisti ei riitä ja harvemmin näitä näkee.. Onko siis pelikiellon arvoisia taklauksia vain ne, jotka osuu päähän? Tarkoitan nyt vain sitä, että onko siitä sääntö olemassa ettei pelikieltoa voi antaa jos ei osu päähän? Tuossahan kyllä siis kriteereitä rikkeeksi on mikäli niin haluaa, mutta ne voi ohittaakin jos niin haluaa. Tuossa on siinä ja siinä,että onko taklattava pelaaja ja onko taklattavalla mahdollisuutta ottaa taklausta vastaan. Päähän ei kyllä osu mikään.

Sen verran oma mielikuva, että pelikieltoja ei ole tullut ilman pääosumia tai laitataklauksia. Kummastakaan ei tässä ole kyse.
 

Baldrick

Jäsen
Selästä taklaaminen ja ulosajo tuosta olisi tulkintani mukaan passeli tuomio. Toki sama syy tai estäminen ja 2 minuuttia ovat myös sellaisia, jotka voisi nähdä perusteltuina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös