Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 178 595
  • 9 663
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitä tulee Godardiin ja loukkaantumisiin, niin ei tuo Godard ole tässä loukkaantumissuman keskelläkään ollut vakiokokoonpanon pelaajia, joten hänen sivussaolonsa seuraavista 10+ pelistä on pieni hinta siitä että hoiti hommansa ja lähti puolustamaan veskaria.
Täysin samaa mieltä.

Tämä taisi muutenkin olla koko Godardin Pens-uralta ensimmäinen hanskojentiputus, joka ei johtunut show-tappelutarpeesta. Pelikieltoa tulee, mutta toiminta tilanteessa miellyttää.

Lähetyksessä selostajat puhuivat Bylsman sanktioista. Godardin käskyttämisestäkö vai missasinko jotain?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tämä taisi muutenkin olla koko Godardin Pens-uralta ensimmäinen hanskojentiputus, joka ei johtunut show-tappelutarpeesta. Pelikieltoa tulee, mutta toiminta tilanteessa miellyttää.

Toinen kerta. Tuossa aiemmin syksyllä Toronto-ottelussa Jay Rosehill yritti ajella Crosbyä ja ajeli Paul Martinin saman vaihdon aikana ja Godard lähti rauhoittelemaan kaveria.

http://www.youtube.com/watch?v=7waxx0mUyNA

Tuo ja viime öinen peli ovatkin olleet tämän kauden aikana ainoat ottelut, joissa Godard on hoitanut oman hommansa kunnialla ja on ansainnut palkkansa.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Valitettavasti asia on kuitenkin niin että vaikka totuus tulisi lapsen, aikuisen tai vanhuksen suusta, se sattuu osuessaan kohteeseen tarpeeksi mojovasti.

Edit: Miten selostat objektiivisesti tilannetta, joissa yksi pelaaja ajaa toista päähän (Naamaan) kyynärpäällä ja hakkaa vielä nyrkillä tämän pudottua taklauksen voimasta jäähän? Pidät turpasi kokonaan kiinni? Vedät Pentti Lindegrenmäisesti nimen ensin väärin ja sen jälkeen rupeat puhumaan draft tilaisuudesta, jossa tämä talipää on varattu NHL:ään, jatkaen tarinaa silloisesta Islandersin GM:stä ja siitä kuinka hänen silkkinen kravattinsa meni piloille kun joku isorintainen blondi päätti heittää kahvit GM.n rinnuksille, juuri kun mies oli matkalla kertomaan maailmalle, että NHL on saanut jälleen yhden päänsä sekoittaneen pelaajan, joka on innoissaan ainoastaan siitä mahdollisuudesta, että joukkueen riveissä tarjoillaan ilmaisia "vitamiinipillereitä"
Onko ainoa mahdollinen tapa sitten vetää täydellisen yli itkeminen tilanteessa ja unohtaa täysin oman joukkueen synnit? Tietysti jääkiekkoa seuraavan puusilmäisen katsojan näkökulmasta katsoen voi olla vaikea ymmärtää muun kaltaista tapaa.

En väitä että Pittsburghin selostajat ovat oikeassa ja heidän sanansa on minulle raamattu. Väitän että tuossa lauseessa on jotain perää, Islandersiin viitaten ja jostain kumman syystä täällä puoli seurakuntaa on takajaloillaan, koska joku on päästänyt tuosta spermatahrasta NHL:n lakanoilla, puolittaisen totuuden julki.

On se kumma. Puoli internettiä haukkuu Islandersia, sen pelaajia, GM:ää, päävalmentajaa, apuvalmentajia + muuta henkilökuntaa and yet i guess the truth is still out there.

Jos totuus on jossain, niin internetin keskustelupalstoilla temmi pystyssä kiimasta kirjoitetuista viesteistä se ei ainakaan löydy.

Kuka on puhunut ylilyönnistä? Toivon että joku käy kopauttamassa muistutuksen näiden miesten kalloihin, niiden kirjoitettujen ja kirjoittamattomien sääntöjen puitteissa, jotka NHL:ssä on käytössä. Kukaan ei toivo yhdenkään NHL-pelaajan alistuvan Islandersin "Three Stoogesin" tasolle.
On miellyttävä kuulla, että toivot "koputtamisen" tapahtuvan korrekteilla ja hyväksytyillä menetelmillä, vaikka niin mieluisasta käyttelet termejä "spermatahra NHL:n lakanoilla", "päänsä sekoittanut pelaaja" ja "vitamiinnipillerit". Hetken jo kerkesin epäilemään, että olet menettänyt täysin suhteellisuudentajusi tapahtuneeseen liittyen.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Godard ja Gillies olivat ehdottomasti illan suurimmat spedet ja tämä ei varmasti tullut kenellekkään yllätyksenä. Haley on myös kaukana goonista, kaverihan on Bridgeportin maalipörssin kärjessä joten aivan looginen nosto?

Yhä edelleen, miksei pelaaja saa tapella maalivahdin kanssa jos molemmat sitä selkeästi haluavat? Kyseessä ei todellakaan ollut mikään yksipuolinen haku, vaan Haley ja Johnson selkeästi yhteisymmärryksessä tiputtivat kintaansa ja olisivat ottaneet varmasti tasapuolisen mätön ellei ihmisjäte Godard olisi vaihdosta hyökännyt siihen väliin. En ymmärrä itkua Haleyn toiminnasta.

Eniten naurattaa Pittsburghin selostajakaksikon itku. Haukkuvat Islandersia liigan huonoimmaksi joukkueeksi ja samalla ottavat itse oikein kunnolla nokkaan. Tämä kaksikko tarjoili siis sitä taattua laatua.

Kaiken kaikkiaan olen hyvinkin samoilla linjoilla Saikan kanssa. Nimenomaan käyttäisin Johnson-Haley tappelusta sanaa show. Molemmat haluavat hanskata nimenomaan viihdyttääkseen yleisöä, tuossa ei varmastikaan ollut mitään henkilökohtaista kaunaa. Ja kyllähän yleisö tuossa viihtyi. Väärin itketty.

Matt Martin on yleensä aika viihdyttävä pelaaja, mutta kyllähän kaveri nyt veti ihan yli. Pääsee tasoihin Godardin ja Gilliesin rikosten kanssa. Ihan uskomatonta paskaa tuolta kolmikolta viime yönä. Muut hoitivat hommansa varsin mallikkaasti.

Talbot-Comeau taklauksen "kostot" ovat täysin verrattavissa Steckel-Crosbyyn eikös? Islanders-miehet tai no joissain tapauksissa "miehet" vaan vetivät tilanteen yli Martinin toimesta. Steckelin taklaushan oli myös puhdas tai vahinko whatever, mutta silti Pensselit nostivat jonkun AHL-goonin matsaamaan Steckeliä vastaan. Tämän tekstin loppuun voi lisätä hymiön.
 

Wolves

Jäsen
Onko ainoa mahdollinen tapa sitten vetää täydellisen yli itkeminen tilanteessa ja unohtaa täysin oman joukkueen synnit?

Ensin pitää kysyä, että minkä oman joukkueen? En tiennytkään että Avalanche pelasi Pingviinejä vastaan. Ja vastattakoon, että mikäli Avs pelaaja(t) syyllistyisivät samanlaiseen sikailuun, niin ihan samaa tekstiä tulis silloinkin.

On miellyttävä kuulla, että toivot "koputtamisen" tapahtuvan korrekteilla ja hyväksytyillä menetelmillä, vaikka niin mieluisasta käyttelet termejä "spermatahra NHL:n lakanoilla", "päänsä sekoittanut pelaaja" ja "vitamiinnipillerit".

Nämähän ei ole täysin suoraan minun näppäimistöstäni käytettyjä termejä, jos seuraat muutakin kuin jatkoaikaa, niin Islandersista on käytetty vielä pahempiakin termejä kuin edellämainittu.

On myös hienoa, että osaat irroittaa muutamia sanoja irti kontekstistaan, mutta sanottakoon nyt tähän, että nuo kaksi jälkimmäistä sanaa kuuluivat täysin karrikoituun kysymykseen, ottelun selostamisesta, eikä niinkään mihinkään ottelussa tapahtuneeseen.

Pst...ja se on "vitamiinipillerit"
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ensin pitää kysyä, että minkä oman joukkueen? En tiennytkään että Avalanche pelasi Pingviinejä vastaan. Ja vastattakoon, että mikäli Avs pelaaja(t) syyllistyisivät samanlaiseen sikailuun, niin ihan samaa tekstiä tulis silloinkin.
Kysymyshän oli nimenomaan pelin selostamisesta ja siihen liittyen selostajaparin näkökulman kapeudesta oman joukkueen tekemisiin. Voisihan sitä repiä ottelun tapahtumista vielä yhden ylilyönnin, jos olisi tarpeeksi puusilmäinen, mutta saarelaisten näkökulmasta: "Pingviini gooni Mike Rupp hyökkäsi nuoren islanders lupauksen Travis Hamonicin kimppuun."

Nämähän ei ole täysin suoraan minun näppäimistöstäni käytettyjä termejä, jos seuraat muutakin kuin jatkoaikaa, niin Islandersista on käytetty vielä pahempiakin termejä kuin edellämainittu.
Ihan varmaan internetin syövereistä löytyy tapaukseen liittyen hyvinkin värikästä terminologiaa. Eriasia on sitten, kuinka vakavasti kyseisiin mielipideilmaisuihin tulee suhtautua.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
NHL langetti pelikieltoja tuosta Islanders-Penguins ottelusta: Godard odotetusti 10 ottelua, koska tuli vaihtoaitiosta. Gillies sai 9 ottelua ja sekin meni täysin nappiin. Martinille tuli tuosta sucker punch yrityksestä 4 ottelua, ei valittamista siitäkään. Lisäksi, Islanders sai 100k sakot kyseisestä toiminnasta ja pelaajat eivät saa palkkaa pelikiellon ajalta. Onneksi Haley ei saanut penalttia, koska hän ei mitään sellaista tehnyt, josta olisi voitu antaakaan sanktioita.

Uutinen maikkarin sivuilta: Jatkoseuraamukset.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Koko teksti!

Aivan samoilla linjoilla olen herra Apmp:n kanssa. Koko teksti on kuin omalta näppäimistöltäni.

Minkä takia ei pelaaja saa tapella maalivahdin kanssa, jos kyseinen "järjestely" sopii molemmille osapuolille vallan mainiosti? Maalivahdin koskemattomuuden ymmärrän siten, että kaikki turhat päälleajot ja kimppuun hyökkäämiset toki on jätettävä pois, mutta nyt ei ollutkaan kyseessä mikään tällainen tapahtuma. Mielestäni tuossa juuri Johnson on se, joka omalta tontiltaan haastetta heittää pöytään, joten minkä takia Haleyn olisi luikittava jäähyboksiin karkuun?

Pari kautta sitten Andrew Peters tappeli Ray Emeryn kanssa Ottawa-Sabres -hulinoissa, eikä siitä mielestäni kukaan itseensä ottanut. En nyt ole aivan varma Senatorsin rosterista kyseisessä ottelussa, mutta olisihan sieltä voinut jokunen McGrattan tai Neil juosta Emeryn apuun, mutta eipä näin käynyt tuolloin. Ihmettelen vaan siis sitä, miksi vaihtopenkiltä pitäisi näiden ylväiden ritareiden tulla maalivahdin apuun tappelutilanteessa, jos veskari on itse ollut tappelua aloittamassa haasteellaan?

Hauskintahan tuossa mylläkässä oli se, että Haley yrittää vielä rimpuilla ja lyödä, kun lyyssissä roikkuu Johnsonin lisäksi Godard, joista kumpikaan ei varmasti ihan kevyimmästä päästä ole.

Islandersin kutsuminen turhakejoukkueeksi sekä muut KHL-vertaukset pistää kyllä naurattamaan. Yllättävän kovaa annettiin Pingviineille turpaan tuossa ottelussa turhakejoukkueella. Ja vielä ihan joka pelin osa-alueella. Tykkään.

Gillies ja Godard todella olivat illan kovimmat spedeilijät. Martinilla meni myös vati pahasti jumiin, joten heille kaikille ihan oikeutettuja pelikieltoja. Haleylle nostelen hattua. Ottaisin Sabresiin ihan koska vain. Ja ne jotka sanovat Haleytä joksikin goonihulluksi voi ottaa silmän käteen ja katsoa kyseisen pelimiehen maalin tuosta ottelusta.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
En oikein ymmärrä Super-Mariota nyt, mitä juuri tuossa pelissä, tuon pelin tapahtumissa oli mitä olisi pitänyt vielä enemmän rankoa?

Oli väärä joukkue, joka antoi ensin sukkasaippuaa ja juotti Long Island Ice Tea:ta vielä päälle? Ai niin, ja voitti vielä pelin ihan Mennen tullen.

Blääh, paras peli miesmuistiin ja lampaan perseitä lähinnä Gillesille.

(linkkit: Asevelvollisia, drinkkiohjeita ja saksalaista mieskauneutta Youtubessa)
 

ipaz

Jäsen
Yhä edelleen, miksei pelaaja saa tapella maalivahdin kanssa jos molemmat sitä selkeästi haluavat? Kyseessä ei todellakaan ollut mikään yksipuolinen haku, vaan Haley ja Johnson selkeästi yhteisymmärryksessä tiputtivat kintaansa ja olisivat ottaneet varmasti tasapuolisen mätön ellei ihmisjäte Godard olisi vaihdosta hyökännyt siihen väliin. En ymmärrä itkua Haleyn toiminnasta.

Samaa mieltä Saikan kanssa. Ottelu oli tuossa vaiheessa jo muutenkin ohi ja koska Johnson oli jo DP:n viime matsissa tuhonnut ja oli selvästi valmis hanskaamaan, niin miksi ei matsi Haleyn kanssa ollut siis ok. Brent Johnson vaihdettiin matsissa maalille toki koska Flower oli aivan paska, mutta myös siksi että mies pystyy tarvittaessa nyrkkihippasille. Godard varmasti reagoi tunteella, mutta ei tuossa Johnsonilla mitään hätää olisi ollut.

Gilliesilta erittäin typerää toimintaa tuon töötin jälkeen. En tiedä tajuaako että Tangradi loukkaa itsensä, mutta viimeistään tuossa kun jää huutelemaan luukun raosta päätään pitelevälle junnulle, niin menee maku. Toisaalta tuossakin saattoi olla takana se, että Rupp otti aiemmin matsia 20-vuotiaan Hamonicin kanssa. Kaveri joka ei mikään tappelija ole, niin Gillies kuittaa tilanteen Pensin tulokkaalle.

Tällainen ottelu nostaa varmasti Islesin henkeä ja itseluottamista, kun ladotaan yhtä liigan parasta tiimiä turpaan sekä maalein että nyrkein. Mitä muuta Islandersilta voi tässä vaiheessa pyytää?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Dupuiksen polvitaklaus Olli Jokiseen @ Youtube

Olihan muuten aika ruman näköinen tilanne. Bryan Marchmentia parhaimmillaan. Toivottavasti ei käynyt pahemmin.

Sitä se juuri oli, siitä sitten vain 5 ottelua pelikieltoa. Kyllä tuo taklaus jotain vaikutti Ollin pelaamiseen peliajan suhteen, pistetehtailuun se ei vaikuttanut. Hiukan yli 11min. peliajalla mukavat pisteet 1+3 ja +3. Toivottavasti ei käynyt pahemmin, kun Jokisella on alkanut taas homma toimimaan...
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Sitä se juuri oli, siitä sitten vain 5 ottelua pelikieltoa. Kyllä tuo taklaus jotain vaikutti Ollin pelaamiseen peliajan suhteen, pistetehtailuun se ei vaikuttanut. Hiukan yli 11min. peliajalla mukavat pisteet 1+3 ja +3. Toivottavasti ei käynyt pahemmin, kun Jokisella on alkanut taas homma toimimaan...
Selkeä viiden pelin pelikiellon paikka.

Kyllä tuo myös taisi vaikuttaa pistetehtailuun, koska rangaistus tuli ajassa 20:00 ja Jokinen teki kaikki pisteensä jo ensimmäisen erän aikana.
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Jokinen palasi taklauksen jälkeen toiseen erään ja pelasi siitä suurimman osan. Kolmannen erän jätti väliin. Ei vielä tarkempaa tietoa vammasta mutta ei pitäisi olla vakava, toivotaan näin. Törkeä temppu, josta on pakko tulla kunnon sanktiot.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Huh huh, eipä ole ihan tuommoisella voimalla suoraan polveen kolaamista näkynyt ihan lähiaikoina. Väistöissä ym. vahingoissa joo, mutta tuossahan on videokuvan perusteella Dupuis'n paino suunnattu suoraan osumaan.

Toivottavasti tulee kunnon kakku vaikkei toivottavasti sen pahemmin käynytkään, kuitenkin vaarallisimpia tekosia nuo polvitaklaukset ja tämä oli ehdottomasti pahimmasta päästä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Huh huh, eipä ole ihan tuommoisella voimalla suoraan polveen kolaamista näkynyt ihan lähiaikoina.

Joo, vähän huono on edes sanoa vahingoksi kun kaveri heittelee hanskansa käsistään töötin jälkeen jo ennen kuin kukaan on päässyt kunnolla iholle => vedänpäs tuon kurpitsan romuksi ja jos joku tulee kuittaamaan niin tapellaan sitten... Hyi helevetti!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Päivän isot propsit menevät kuitenkin Dan Bylsmalle, joka on ottanut Cooken puhutteluun JA asettuu sanomaan, että ei enää. Hieno mies, respektit nousevat.

Shero antoi kommenttia tuosta Islanders-pelin tapahtumista ja sieltä osui tällainen kommentti silmiin. Kun kerran täällä odoteltiin Pittsburghin organisaation puuttumista Cooken toimiin.
I want to be a blue-collar, hard-working hockey team. We're not a dirty team. OK, Matt Cooke - everybody is saying, "How can you say this and have Matt Cooke?" He gets fined, suspended. In the (Columbus defenseman Fedor) Tyutin case, (Cooke) was talked to by me and the coach. I talked to him after the Savard hit.

http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/penguins/s_722897.html
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No niin, nyt on hienoa toimintaa Pittsburghin suunnalta. Nyt tuli Marionkin sanoille vähän kantopohjaa, ainakin niin kauan kun Cooke pysyy kurissa.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
On ollut aika hiljaista tässä ketjussa, mitä voitaneen pitää hyvänä asiana. Tämän öinen Stepanin taklaus Greeniin lienee kuitenkin maininnan arvoinen. Ensin Green antaa Stepanille aika kyseenalaisesti poikkaria ja sen jälkeen Stepan tarjoilee vähän kyynärpäätä. Aika käsittämätöntä on ettei kummastakaan tilanteesta tullut jäähyä.

Tässä videolinkki.

edit: Green ei tilanteen jälkeen enää palannut takaisin peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Lähtipä taas päivä hyvin käyntiin. Sai hyvin veren kiehumaan, kun katsoin tuon videon. Ensin olisi voitu antaa Greenille poikkarista kakkonen, mutta mielestäni tuosta Stepanin taklauksesta olisi ehdottomasti kuulunut heittää ulos. Kiekotonta pelaajaa suoraan päähän, ei helvetti. Tuo oli mielestäni jälleen kerran sitä vastustajan kunnioittamisen puutetta, veikkaan että Stepan tiesi että Green on kärsinyt aivotärähdyksestä, joten kostetaanpas tuo tönäisy uran lopettamisella. Haistakaa vittu.
 

ipaz

Jäsen
Lähtipä taas päivä hyvin käyntiin. Sai hyvin veren kiehumaan, kun katsoin tuon videon. Ensin olisi voitu antaa Greenille poikkarista kakkonen, mutta mielestäni tuosta Stepanin taklauksesta olisi ehdottomasti kuulunut heittää ulos. Kiekotonta pelaajaa suoraan päähän, ei helvetti. Tuo oli mielestäni jälleen kerran sitä vastustajan kunnioittamisen puutetta, veikkaan että Stepan tiesi että Green on kärsinyt aivotärähdyksestä, joten kostetaanpas tuo tönäisy uran lopettamisella. Haistakaa vittu.

Hidastas nyt vähäsen... Kunnioituksen puutetta vastustajaa kohtaan oli jo tuossa Greenin poikkarissa Stapanin selkään. Toinen selkä kentälle päin laidan vieressä. Itsekin joskus kauan sitten kiekkoa pelanneena tiedän sen verran ettei tuossa tule todellakaan Stepanin luistimissa ajateltua onko jollain Capsin #52:lla ollut tärähdyksiä päässä vai ei kun mielessä käy tilanteen kuittaaminen. Taklaamaan Stepan menee ja vauhdilla, mutta mitä ihmettä Green tekee?? Jäätyy ihmettelemään mitä taitokiekkoilijana tunnettu Stepan meinaa. Olisi laittanut olkapään olkapäätä vastaan, niin kuin normaalisti tehdään eikä jäädä ihmettelemään tuleeko taklaus vai ei niin tuskin olisi sattunu lainkaan. Virhe tapahtui tuomareiden taholta kun eivät viheltäneet peliä poikki Gordonin koskettua kiekkoon ja pistäneet Greeniä boksiin poikittaisesta mailasta. Ja tämä kommentti ilman värilaseja kumpaankaan suuntaan.
 

si1ma

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ensin Green antaa Stepanille aika kyseenalaisesti poikkaria ja sen jälkeen Stepan tarjoilee vähän kyynärpäätä. Aika käsittämätöntä on ettei kummastakaan tilanteesta tullut jäähyä.

Käsittämätöntä kyllä, ettei noista rangaistuksia jaeltu. Varsinkin tuo Stepanin kyynärpää täyttää kyllä kaikki vahingoittamisyrityksen merkit. Tuosta voisi liiga rangaista jälkeenpäin. No "onneksi" Rangers palkittiin sitten tuosta maalilla. Huh huh..
 

will

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Ilves
Taklaamaan Stepan menee ja vauhdilla, mutta mitä ihmettä Green tekee?? Jäätyy ihmettelemään mitä taitokiekkoilijana tunnettu Stepan meinaa. Olisi laittanut olkapään olkapäätä vastaan, niin kuin normaalisti tehdään eikä jäädä ihmettelemään tuleeko taklaus vai ei niin tuskin olisi sattunu lainkaan. Virhe tapahtui tuomareiden taholta kun eivät viheltäneet peliä poikki Gordonin koskettua kiekkoon ja pistäneet Greeniä boksiin poikittaisesta mailasta. Ja tämä kommentti ilman värilaseja kumpaankaan suuntaan.

Kyllä minä sanoisin Greenin olettavan Stepanin olevan menossa kiekkoon ja yrittää antaa hänen mennä ensin jotta saa sitten ajettua laitaan, eikä huomaa siis olleenkaan ettei Stepanilla ole tarkoitustakaan mennä kiekkoon. Ja Stepanilla on kyynerpää hartialinjan yläpuolella joten huono siinä olisi ollutkaan laittaa olkapäätä olkapäätä vasten.

Siitä samaa mieltä, että se "isoin" virhe tuomareilla tapahtui siinä kun ei annettu Greenille kakkosta. Se ei kuitenkaan mitenkään oikeuta Stepania hakemaan oikeutta sitten tällä tavalla. Minä antaisin Stepanille kakkua tästä koska mielestä ei yritäkkään taklata puhtaasti. Näin minä ilman laseja.
 

ipaz

Jäsen
Siitä samaa mieltä, että se "isoin" virhe tuomareilla tapahtui siinä kun ei annettu Greenille kakkosta. Se ei kuitenkaan mitenkään oikeuta Stepania hakemaan oikeutta sitten tällä tavalla. Minä antaisin Stepanille kakkua tästä koska mielestä ei yritäkkään taklata puhtaasti. Näin minä ilman laseja.

Samaa mieltä siitä että kakkua pitää tulla, koska taklaus osuu pääähän. Sääntöhän on selvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös