Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

  • 2 179 371
  • 9 663

Hetenyi#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Zoltan, Jokerikasvatit, Zoltan, Zoltan
Toistohuumori on joskus hauskaa, mutta olet nyt tänä päivänä jokaiseen viestiisi sisällyttänyt termit "kitinä" tai "kukkia näille", joten kannattaisiko kokeilla välillä jotain uusia hassunhauskoja sanontoja.

Tavaresin vetäisy ei siis kuulu tähän ketjuun, koska Letang tökki ja yritti lyödä takaisin?

Tavaresin huitaisu ei kuulu tähän ketjuun, koska se ei ollut taklaus.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Turhaa kitinää vai muna pystyssä isin koneelta tapahtuvaa provoilua by Jay79? Kommentoidaan nyt kuitenkin että, täysin normaalia kovaa peliä kiekollista pelaajaa kohtaan ennen Tavaresin ämmämäistä huitaisua. Toki Letang yrittää huitaista takaisin tuossa tilanteen jälkeen, mutta tuo nyt ole ihmekään että turhautuu tuollaisen huitaisun jälkeen ja etenkin kun kyseinen huitoja luistelee raukkamaisesti pois tilanteesta vastaamatta teostaan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Turhaa kitinää vai muna pystyssä isin koneelta tapahtuvaa provoilua by Jay79?

Jos mun viesti oli jollain tavalla provoava tai muuten ärsyttävä niin katsoppa omaa aikuismaisesti kirjoitettua tekstiäsi, eikö ole edelleen jokaisella yksilöllä lupa omaan mielipiteeseensä? Edelleenkin sitä mieltä mitä aikaisemmin kirjoitin, ei pari kommenttia takaisin sitä muuta mihinkään suuntaan.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Martinin sucker-punch oli todella ruma. Pelikieltoa - kyllä.

Gilliesin taklaus oli tuollainen hyppytappotaklaus. Pelikieltoa - ehdottomasti.

Godard.. Mitä vittua? Kyseessä ei ollut todellakaan mikään päällekarkaus joten eihän siihen nyt jumalauta mennä kolmanneksi pyöräksi mukaan. Pelikieltoa - ehdottomasti.

Micheal Haley, ei perkele mikä mies! Kauden ensimmäiseen peliin vaatimattomasti 1 maali, 3 tappelua ja 39 jäähyminuuttia. Aivan huikea peli tältä nuorelta pojalta, toivottavasti saa jäädä ylös.

Letang-Tavares tilanne.. Huhhuh hyvä ettei Letangilta lähtenyt jalka irti (huomaa sarkasmi). Tavaresin lyönti oli helvetin kaukana viikateiskusta ja kyllä siinä Letang tökki ja huitoi ihan itsekin oikein urakalla. Tavaresin lyönti siis näytti aika kevyeltä, joskaan ei tietenkään hyväksyttävältä. Letang jäi keräilemään sitten jäänpintaan ja väittäisin että pientä dramatisointia siinä oli mukana kun ihan täysillä pelissä oltiin taas kakkoserässä mukana.
 

Eskelarit

Jäsen
Pitää vissiin tuoda oma mielipidekkin esille, vaikka se on samassa linjassa, muiden kirjoittajien kanssa.

Johan oli kyllä peli, harmittaa että jätin välistä ja lähdin nukkumaan..

Ensinnäkin, loistavaa, että näihin matseihin löytyy tunnetta ja intohimoa! Mutta ei toisaalta kaikki ihan puhtaimmasta päästä...


Martinin sucker-punch, siis mitä vittua? Oke, Talbot huitaisi Koskista mailaan (!), jonka ei pitäisi vahingoittaa Koskista mitenkään, sekä jos tuomari olisi ollut sitä mieltä, että jäähy pitäisi antaa tilanteesta, olisi Superstaria rangaistu. Eiköhän tosta Martin kuittaa itselleen huilia...

Godardin hyppy jäälle oli myös turha ja rangaistava, liekö Bylsma käskyttänyt, niinkuin tässä ketjussa on jo epäilty.. Onkos näissä penkiltä lähtemisissä joku automaattisesti tuleva 10matsin kielto? Vai olenko ymmärtänyt ihan väärin?

Tavares lyö tietenkin Letangia kovaa, mutta eiköhän tossa vähän filmiäkin olllut, ei, en kiellä etteikö Tavares iske kunnolla jaloille, mutta kai vähän showtakin oli mukana.. En usko että Tavaresia rangaistaan sen enempää.

Ja mikä vitun Gilles? Ensiksi taklaa Tangredin (?) paskaksi laitaan ja vielä heittää hanskat ja pyrkii lyömään nyrkeillä jo vahingoittunutta pelaajaa, saunan taakse ja äkkiä!

Kai siinä kaikki tuli mainittua, näin nopeasti :)
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kyllä se tuollainen huitaisu nilkoille varmasti sattuu eikä siinä tarvi olla mitään filmiä mukana, jos ei heti tuon jälkeen pysty saamaan painoa jalalle, mutta pystyy erätauon jälkeen kuitenkin jatkamaan peliä. Törkeä huitaisu Tavarekselta eikä sitä muuta millään tapaa Letangin tökkimiset tämän taisteltua kulmassa kiekosta Tavareksen kanssa hetken ennen tuota viikatetta.
 

Snagari

Jäsen
Empä usko tuosta huitaisusta Tavaresille penalttia tulevan, aika tukevaa teatteria taisi olla Letangilla mukana. Letang yritti vielä samanlaista napautusta takaisin, mutta taisi osua suojukseen.

Tämä Haley, uskomaton sälli. Ensimmäinen peli ylhäällä ja kaveri puhdistaa jäätä Talbotilla ja kun Johnsonkin näytti vielä innokkaalta lähtemään mukaan niin sinne siis. Varmasti oli adrenaliinia veressä sen verran, että olisi lähtenyt matsaamaan vaikka Rocky Balboaa vastaan tuossa vaiheessa. Godardilta aivan turha väliintulo penkiltä, pelikieltoa napsuu varmasti tuosta se ennustettu 10 -> peliä.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Martinin sucker-punch, siis mitä vittua? Oke, Talbot huitaisi Koskista mailaan (!), jonka ei pitäisi vahingoittaa Koskista mitenkään....

Godardin hyppy jäälle oli myös turha ja rangaistava, liekö Bylsma käskyttänyt, niinkuin tässä ketjussa on jo epäilty.. Onkos näissä penkiltä lähtemisissä joku automaattisesti tuleva 10matsin kielto? Vai olenko ymmärtänyt ihan väärin?

Talbot kai noudettiin jonku aiemman niitin takia, ei tuon pikku huitaisun vuoksi.

Vastustajan kaveri "hyökkää" sun veskan kimppuun niin kyllä siinä vaiheessa aika moni kaveri miettii vaihtoaitiossa et lähteäkö väliin vai ei. Varsinki jos peli oli jo ratkennu. Toki Johnson oli ite halukas ja olisin mielelläni kattonu sen matsin 1vs1:nä loppuun asti.

Kyllä se tuollainen huitaisu nilkoille varmasti sattuu eikä siinä tarvi olla mitään filmiä mukana, jos ei heti tuon jälkeen pysty saamaan painoa jalalle, mutta pystyy erätauon jälkeen kuitenkin jatkamaan peliä. Törkeä huitaisu Tavarekselta eikä sitä muuta millään tapaa Letangin tökkimiset tämän taisteltua kulmassa kiekosta Tavareksen kanssa hetken ennen tuota viikatetta.

Nimenomaan. Youtuben kommenteissa puhuivat luistimeen osumisesta yms., mun mielestä toi osuu pohkeeseen eikä välttämättä tarvi mikään järjettömän voimakas isku olla et se tuntuu. Niin eikä noi välttämättä aina heti tunnu kun on sitä adrenaliinia sen verran suonissa. Letangin poikkarit oli mun mielestä ihan perus kulmavääntöä, joku "parempi" kaveri olisi pysyny ehkä pystyssäki eikä lennelly kuten Tavares tuossa.

On muuten pikkuhiljaa alkanu Pensit kiinnostaan enemmän ja enemmän. Lisää näitä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mielenkiintoisesti moni täällä sanoo Letangin näyttelevän tilanteessa. Näinköhän olisivat samaa mieltä jos itse kokisivat kyseisen huitaisun suojaamattomaan paikkaan. Hetkellinen kipu varmasti vittumainen tuossa, mutta eihän tuo nyt tosiaan mikään "viikate" ole, kaukana siitä. Sopivan vittumainen napautus nilkkaan kylläkin.

Edelleen kyllä samaa mieltä ettei Letang tuossa pelannut mitenkään törkeästi tai liian kovaa itse, oikein rusikoitu ja täysin sääntöjen mukaan, miinus tuo huitaisu takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Wolves

Jäsen
Martinin sucker-punch, siis mitä vittua?

Sitä vittua että 17min koosteen nähtyäni ei ole epäilystäkään, että kyseessä oli nouto. Se miten se tehtiin oli raukkamainen sucker-punch yritys, jota ei kukaan itseään tai vastustajiaan kunnioittava jääkiekkoilija tekisi.

Vaikka tämä on suurta hupia katsella poikien kiskovan toisiaan turpaan minkä kerkeävät olen samoilla kannoilla Pittsburghin(?) selostajien kanssa.

"You know when you are the worst teams in hockey and you're an embarrasment to the National Hockey League as it is, I guess nothing makes a difference at this point."

Ja entäs Gillies. Kaveri ajeli Pittsburgin pelaajaa päähän (naamaan) ja vielä päätti piestä tätä samantien tämän pudottua jään pintaan. Luonnollisesti vatipään asiahan ei loppunut tähän vaan hän päätti louskuttaa leukojaan kaukalon ulkopuolelta kaverille, joka lähti kyyryssä kohti vaihtoaitiota.

Hayleyn, Martinin ja Gilliesin tapaiset vatipäät tulisi poistaa välittömästi NHL:stä. Tai toivon ainakin että joku käy "kopauttamassa" miesten päihin edes pienen järjen valon. Mahdollisimman nopeasti.

Täysin puhdas taklaus, mutta jostain syystä nuokin kai sitten pitää kuitata.

Näin äsken ensimmäisen kerran tuo taklauksen ja olen samaa mieltä täysin puhdas taklaus, tosin pelaajaan, joka ei ollut parhassaa mahdollisessa asennossa ottaakseen sen vastaan, mutta silti täysin puhdas taklaus. Islanderssissa on otettu käyttöön näemmä SM-liigan kurinpitokäytäntö. Rangaistaan seurausten ei teon mukaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ylempänä olevassa TSN-videossa näytettiin toista taklausta (n. 1.20 kohdalla), jossa Talbot tööttäsi kiekottoman Comeaun sivusta päin. Olivat sitä mieltä, että nouto johtui siitä tilanteesta, ei tuosta sinun linkittämästäsi tilanteesta.

Tuo laken linkittämä taklaus on tosiaan jo pari vuotta vanha eikä Talbotin jahtaaminen eilisessä pelissä johtunut siitä.

Tässä on tuo toissa viikkoinen Talbotin taklaus Comeauhin, mistä nuo kostoyrityksetkin johtuivat.
 
Talbot-Comeau nähtävissä tästä:

http://www.youtube.com/watch?v=8sVUaviyQZ8

Täysin puhdas taklaus, mutta jostain syystä nuokin kai sitten pitää kuitata.

En ymmärrä miten kolmen kauden takainen taklaus liittyy tuohon viimeöiseen otteluun. No kuten Ferris totesi, tuo linkittämäsi taklaus ei ole se minkä vuoksi Talbot sai ottaa vähän iskuja itsekin.

Noin muuten täytyy todeta, että olipa kiva nähdä kun Islandersit niistivät pinkkuja oikein kunnolla, ihan kaikilla rintamilla. Tuosta Islandersin joukkueesta ei voi olla pitämättä! Ja kun kohteena oli vielä Pittsburgh niin aina parempi.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tuosta Islandersin joukkueesta ei voi olla pitämättä! Ja kun kohteena oli vielä Pittsburgh niin aina parempi.

Niin harvinaista kuin se onkin, niin täytyy nyt olla samaa mieltä Mängimiehen kanssa.

Jengille nauretaan aivan kaikkialla, median puolelta tulee kusta naamaan ja muiden joukkueiden fanit pilkkaavat pitkin interwebbiä. Tuo joukkue on kuitenkin todella yhtenäinen porukka missä puolustetaan omia ja halutaan saada menestystä juuri tuolla ryhmällä. Oikeastaan Moulsonin kommentit uuden sopimuksensa allekirjoittamisen jälkeen, ja Konopkan kommentit eilisyön ottelun jälkeen tiivistävät homman aika hyvin. Kommentit saa jokainen itse etsiä, itse en niitä tähän laita koska muuten menee OT:n puolelle vähän liikaa.

Micheal Haleylta kohtalainen kauden avaus NHL:n puolella.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Vaikka tämä on suurta hupia katsella poikien kiskovan toisiaan turpaan minkä kerkeävät olen samoilla kannoilla Pittsburghin(?) selostajien kanssa.

"You know when you are the worst teams in hockey and you're an embarrasment to the National Hockey League as it is, I guess nothing makes a difference at this point."

Pittburgin selostajat kävivät tilanteessa yhtä lämpiminä, kuin pelaajat kaukalossa ja luonnollisesti paksut värilasit olivat käytössä. Näkökulma tilanteisiin oli selostukselle tyypillisesti erittäin yksipuolinen ja kaukana objektiivisesta. Voisi kuvitella ammattitaitoisten selostajien vähän pystyvän hillitsemään sanomisiaan.

Hayleyn, Martinin ja Gilliesin tapaiset vatipäät tulisi poistaa välittömästi NHL:stä. Tai toivon ainakin että joku käy "kopauttamassa" miesten päihin edes pienen järjen valon. Mahdollisimman nopeasti .
Eli periaatteessa tuomitset jyrkasti Islanders kolmikon tekoset, mutta samalla toivot heihin kohdistuvaa ylilyöntiä suu vaahdossa.
 
Suosikkijoukkue
NHL
Islandersin pelaajilla on kaiketi sellainen käsitys talbotin tämän vuoden taklauksesta, että se oli päähän kohdistunu taklaus kun comeau sai kyseisestä taklauksesta aivotärähdyksen tai vastaavaa.

Talbotin taklaus oli kuitenkin täysin puhdas blindside-taklaus.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kas. Fiksusti laitoin vaan ensimmäisen taklivideon ja automaattisesti odotin että se on juuri tuo. Anteeksi vaan.

Flunssa ja monta päivää jatkunut päänsärky tekosyyksi.
 

Wolves

Jäsen
Pittburgin selostajat kävivät tilanteessa yhtä lämpiminä, kuin pelaajat kaukalossa ja luonnollisesti paksut värilasit olivat käytössä. Näkökulma tilanteisiin oli selostukselle tyypillisesti erittäin yksipuolinen ja kaukana objektiivisesta. Voisi kuvitella ammattitaitoisten selostajien vähän pystyvän hillitsemään sanomisiaan.

Valitettavasti asia on kuitenkin niin että vaikka totuus tulisi lapsen, aikuisen tai vanhuksen suusta, se sattuu osuessaan kohteeseen tarpeeksi mojovasti.

Edit: Miten selostat objektiivisesti tilannetta, joissa yksi pelaaja ajaa toista päähän (Naamaan) kyynärpäällä ja hakkaa vielä nyrkillä tämän pudottua taklauksen voimasta jäähän? Pidät turpasi kokonaan kiinni? Vedät Pentti Lindegrenmäisesti nimen ensin väärin ja sen jälkeen rupeat puhumaan draft tilaisuudesta, jossa tämä talipää on varattu NHL:ään, jatkaen tarinaa silloisesta Islandersin GM:stä ja siitä kuinka hänen silkkinen kravattinsa meni piloille kun joku isorintainen blondi päätti heittää kahvit GM.n rinnuksille, juuri kun mies oli matkalla kertomaan maailmalle, että NHL on saanut jälleen yhden päänsä sekoittaneen pelaajan, joka on innoissaan ainoastaan siitä mahdollisuudesta, että joukkueen riveissä tarjoillaan ilmaisia "vitamiinipillereitä"

En väitä että Pittsburghin selostajat ovat oikeassa ja heidän sanansa on minulle raamattu. Väitän että tuossa lauseessa on jotain perää, Islandersiin viitaten ja jostain kumman syystä täällä puoli seurakuntaa on takajaloillaan, koska joku on päästänyt tuosta spermatahrasta NHL:n lakanoilla, puolittaisen totuuden julki.

On se kumma. Puoli internettiä haukkuu Islandersia, sen pelaajia, GM:ää, päävalmentajaa, apuvalmentajia + muuta henkilökuntaa and yet i guess the truth is still out there.

Eli periaatteessa tuomitset jyrkasti Islanders kolmikon tekoset, mutta samalla toivot heihin kohdistuvaa ylilyöntiä suu vaahdossa.

Kuka on puhunut ylilyönnistä? Toivon että joku käy kopauttamassa muistutuksen näiden miesten kalloihin, niiden kirjoitettujen ja kirjoittamattomien sääntöjen puitteissa, jotka NHL:ssä on käytössä. Kukaan ei toivo yhdenkään NHL-pelaajan alistuvan Islandersin "Three Stoogesin" tasolle.

Godard tuossa kahakassa isoin spede oli, 10 matsia automaattisesti penaltia eikä äijää olisi todennäköisesti edes tarvittu, sieltä ravasi kaikki pystyssä olleet Pens-pelaajat jokatapauksessa Johnsonin tueksi.

Kyllä. Godard saa todennäköisesti sen 10 ottelua pelikieltoa, mutta väitätkö oikeasti että Godard on se suurin spede tuossa ottelussa?
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Kukaan ei toivo yhdenkään NHL-pelaajan alistuvan Islandersin "Three Stoogesin" tasolle.

Mitäköhän Haley nyt teki niin sikamaista että äijää pitäisi isommin kouluttaa? Yksi ihan normaaleissa olosuhteissa vedetty matsi jonka voitti kirkkaasti, sitten tappelu tuossa toisessa kahakassa ensin Isles-päädyssä, jonka jälkeen tuomarit eivät tehneet hommaansa vaan päästivät Haleyn itsekseen luistelemaan boksia kohti. Sitten kun Johnson aukoi naamaansa toisessa päässä (mikä oli helvetin hienoa, btw) ja näytti että antaa tulla, niin totta helvetissä Haley lähtee.

Godard tuossa kahakassa isoin spede oli, 10 matsia automaattisesti penaltia eikä äijää olisi todennäköisesti edes tarvittu, sieltä ravasi kaikki pystyssä olleet Pens-pelaajat jokatapauksessa Johnsonin tueksi.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Godard tuossa kahakassa isoin spede oli, 10 matsia automaattisesti penaltia eikä äijää olisi todennäköisesti edes tarvittu, sieltä ravasi kaikki pystyssä olleet Pens-pelaajat jokatapauksessa Johnsonin tueksi.

Eli sinusta tuo on pahempi rikos, kuin päähän kohdistuneen taklauksen voimasta tuupertuneen pelaajan hakkaaminen? Vai koitatko hassun hauskasti provota puhumalla jostain typerimmästä pelistä, jättäen sen rumimman rauhaan?

Martinin sucker punch nyt on ehdottomasti myös huomattavasti tuota Godardin väliin tuloa tyhmempi JA rumempi suoritus.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Godard tuossa kahakassa isoin spede oli, 10 matsia automaattisesti penaltia eikä äijää olisi todennäköisesti edes tarvittu, sieltä ravasi kaikki pystyssä olleet Pens-pelaajat jokatapauksessa Johnsonin tueksi.

Sama kuinka paljon veskari aukoo päätään kenttäpelaajalle, niin kenttäpelaajalla ei ole asiaa mennä tappelemaan veskarin kanssa. Ja mikäli näin tapahtuu, niin kaikkien kynnelle kykenevien kenttäpelaajien pitää puuttua asiaan ja puolustaa veskaria. Etenkin jos tämä kenttäpelaaja on AHL:stä kyseistä ottelua varten ylös nostettu gooni. Godard hoiti ainoastaan oman työnsä tuossa asiassa eikä siinä ole mitään spedemäistä. Koska lähti vaihtoaitiosta mukaan, niin siitä seuraa automaattisesti pitkä pelikielto, mutta Godard toimi ehdottomasti oikein tuossa tilanteessa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Eli sinusta tuo on pahempi rikos, kuin päähän kohdistuneen taklauksen voimasta tuupertuneen pelaajan hakkaaminen? Vai koitatko hassun hauskasti provota puhumalla jostain typerimmästä pelistä, jättäen sen rumimman rauhaan?

Sladdi takaisin housuihin pojat ja rauhaa.

Godardilta vain sikäli helvetin tyhmä temppu että kun jäällä on valmiiksi jo Pens-pelaajia jotka tulivat noin kaksi sekuntia Godardin jälkeen auttamaan Johnsonia, ja Penguinsilla tuota poppoota muutenkin on loukkaantuneena/pelikiellossa ihan riittävästi niin nyt sieltä on vielä yksi hyökkääjä 10 matsia ulkona. Haleyn toiminta tilanteessa on allekirjoittaneen silmissä ihan ymmärrettävää, about kaikki pelaajat ja maalivahdit Koskista lukuunottamatta käyvät helvetin kuumana, mies on menossa jo boksiin ennenkuin Johnson aloittaa shown toisessa päädyssä ja se oli sitten menoa taas. Ja varsinkin kun Johnsonin hanskaustaidot tiedetään niin ei tuo ole millään tavalla verrattavissa muihin ottelussa nähtyihin sikailuihin, ei alkuunkaan.

Gilliesiä tai Martinia en missään vaiheessa puolustellutkaan, täysin typeriä ylilyöntejä jotka varmasti poikivat isoja pelikieltoja. Haley veti homman himaan ihan hienosti, show päälle ja yleisö rakastaa miestä. Kaappi ja kolme tappelua joista yksi maalivahdin kanssa, ei paskemmin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Haleyn toiminta tilanteessa on allekirjoittaneen silmissä ihan ymmärrettävää, about kaikki pelaajat ja maalivahdit Koskista lukuunottamatta käyvät helvetin kuumana, mies on menossa jo boksiin ennenkuin Johnson aloittaa shown toisessa päädyssä ja se oli sitten menoa taas. Ja varsinkin kun Johnsonin hanskaustaidot tiedetään niin ei tuo ole millään tavalla verrattavissa muihin ottelussa nähtyihin sikailuihin, ei alkuunkaan.

Johnson aloittaa show'n? Jätetään se värikynän käyttö hieman vähemmällä, jookos? Haley on jo pitkällä menossa suoraan kohti Johnsonia, ennen kuin Johnson alkaa ottamaan kilpeä ja räpylää pois. Näkyy hyvin edelliselle sivulle linkittämässäni videossa siinä hieman 10 minuutin jälkeen. Johnson ei todellakaan siellä nyrkit pystyssä odotetellut Haleyä, tai lähtenyt Haleyn perään. Tai tehnyt mitään muutakaan mitä voisi kuvailla show'n aloittamiseksi.

Mitä tulee Godardiin ja loukkaantumisiin, niin ei tuo Godard ole tässä loukkaantumissuman keskelläkään ollut vakiokokoonpanon pelaajia, joten hänen sivussaolonsa seuraavista 10+ pelistä on pieni hinta siitä että hoiti hommansa ja lähti puolustamaan veskaria.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Johnson aloittaa show'n? Jätetään se värikynän käyttö hieman vähemmällä, jookos? Haley on jo pitkällä menossa suoraan kohti Johnsonia, ennen kuin Johnson alkaa ottamaan kilpeä ja räpylää pois.

Kieltämättä "show" oli väärä sana, mutta kuitenkin selkeästi jotain huusi tilanteessa. En muista onko tuo teikäläisen linkittämä video vai se 10 minuutin pätkä missä näkyy myös että Haley on menossa boksiin ihan omatoimisesti alunperin ennenkuin katsoo Johnsonia päin joka ainakin omasta mielestäni näyttää tasan siltä että huutelee jotain Haleylle, ja tuossa tilanteessa se on käytännössä kutsu tanssimaan. Kuten sanoin, ymmärrän täysin Haleyn toiminnan tilanteessa kaikki tapahtumat huomioon ottaen, eikä tuo Godardin imitaatio ritarista valkoisen ratsun päällä ole siltikään mikään Einsteinin suhteellisuusteoriaan verrattavissa oleva älynväläys vaikka marginaalipelaaja Penguinsille onkin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.22
  • 6.90
  • 9.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös