Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. j2k Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tuo tahallinen, vaistomainen susikäsi on Kreideriltä kun tajuaa että taklaa ohi. En kuitenkaan usko, että päähän tähtäsi tarkoituksella.
   
 2. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Nämä tarkoittavat vastakkaisia asioita. Jos se on vaistomainen, se ei voi olla tahallinen. Vaistomainen se juuri onkin, todennäköisesti refleksinä sille, että yllättäen ei osukaan mihinkään. Jos esimerkiksi nojaa jotain vastaan eikä se olekaan siinä niin siinä helposti alkaa haromaan jotain ettei kaadu.

  No jaa, sen voi toki tulkita tavallaan. Olen silti vakaasti sitä mieltä, että Petterssonin pitää opetella ottamaan joitakin taklauksia vastaankin.
   
 3. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Niin, että taklaustako ei saa väistää? Ei helvetti, kaikkea sitä täälläkin saa lukea. Ei se Pettersonin vastuulla ole, jos Kreider huiskii vastuuttomasti käsiään miten sattuu. Erik Karlssonit yms. puikkelehtii taklausten alta vähän väliä, mutta ei kukaan heitä sen takia huolimattomuuttaan telo, eikä se ole oikeutettuakaan.

  Ihan ymmärrettävää, mutta Kreider olisi voinut välttää 5000 dollarin sakot olemalla huiskimatta sivuille, eihän se Petterson siitä edes nopeasti pääse liikkeelle vaan tosiaan Petterson oli vaan juuri kerennyt väistää taklauksen.

  Edit. Ihan oikein tuosta rankkua Kreider sai, enkä pitäisi sakon sijasta 1 pelin huiliakaan vääryytenä. Ei sitä holtittomasti voi pelailla, vaikka miten toinen väistäisi taklauksen ja pääsisi jopa vähän karkuun. Jos noin toimii vaistomaisesti ja toistuvasti, tulee rangaistuksia antaa kovenevissa määrin niin, että tuollaisista tavoista oppii pois. En kyllä silti usko, että tarkoitti päähän osua, mutta ei tarkoitusperällä niin suurta merkitystä ole, kun huolimattomuudesta tuo täysin johtui. Kyllä ne taklauksetkin välillä osuu päähän, vaikkei ole tarkoitus, mutta huolimattomuudesta rangaistaan.
   
 4. j2k Jäsen

  Lainaus:
  Selvennystä:

  Tahallinen sikäli, että ei Kreiderillä ole mitään muuta tarvetta tuossa nostaa ja ojentaa kättään, kuin estää Petterssonin eteneminen hänen ohitseen. Ja ehkä vähän tarkoitus myös "opettaa" poikaa että tilanteet pelataan loppuun asti ja vähän ylikin.
  Vaistomainen sikäli, että ei tuollaista ehdi tilanteessa miettiä lainkaan, vaan Kreiderin käden liike tulee täysin selkärangasta.