Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Entiset Pelikaanit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.10.2010 klo 11.14.

 1. Lainaus:
  Onko Arsilla tietoa miksi Toke ei kumminkaan pelannut? Yksi tarina oli, että peliluvasta olisi täytynyt jotakin maksaa seuran pienistä varoista?
   
 2. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Tuo on käsittääkseni juurikin se oikea tarina. Ulkomailta tulevan pelaajan rekisteröinti maksaa muistaakseni vähän yli 1000€. Sitä en tiedä voisiko tuon esimerkiksi ensi kaudeksi kiertää, kun Toke ei minkään liiton alaisuudessa pelannut tällä kaudella.

  Toke veti harrastekiekkoa ja voitti muuten Asikkala Hockey Liigan pistepörssin. Painoi tehot 19+31, pelejä jokunen yli 10. Pleijareissa kolmeen matsiin 3+9.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Saarisella on ilmeisesti pitkän reissunsa myötä vapaat ulkomaan siirtopaperit (rajoitetut palaavat aina kunkin vuoden 30. päivä huhtikuuta takaisin edelliseen suomalaisseuraan), joten ollakseen pelikelpoinen olisi ne siirtopaperit pitänyt pyytää Itävallan liitolta takaisin Suomeen ja sellainen temppu maksaa taas muistaakseni 1500 euroa riihikuivaa, joka on todella iso raha II-divariseuroille ja miksei myös muillekin.
   
 4. Kiitos @Arsi Haakana ja @The Rock "onneksi" raha oli syynä eikä mikään muu töpeksintä tms. Ehkä sitten ensi kaudella?
   
 5. Zerotta Jäsen

  Lainaus:
  Kaksi täyttä kautta pitää olla pelaamatta ennen kuin paperit siirtyvät ilmaiseksi.
   
 6. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Giantsin taloudellinen tilanne on sitä luokkaa, ettei Token papereihin taida seuralla olla varaa. Ja tosiaan 2 kautta pitää olla pelaamatta, jotta on vapaa siirtymään ilmaiseksi.
   
 7. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Pasi "Räpsä" Räsänen voitti juuri toisen Mestis-mestaruutensa valmentajana SaPKon kanssa.
   
 8. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onnea Räpsälle. Ura näyttää kulkevan hyvää tahtia Mestiksessä. Apuvalmentajaksi ottaisin edelleen. Seuraavaksi SaPKon kanssa Liigaan...
   
 9. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Räpsän SaPKo veti vahvasti mestiksessä: ruonkosarjan voitto + pudotuspeleistä mestaruus häviöttä, 12 ottelusta 12 voittoa.

  Ei kun hattu päästä tässä kohtaa.
   
 10. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Itse voisin jopa leikkiä ajatuksella, että Räsänen olisi Petun seuraaja vaikkei olekaan ns. korkean profiilin valmentaja. Mestiksestä on meriittejä mutta Liigassa ei vielä kunnon saumaa ole saanut.

  SaPKossa onnistui nuoren porukan sitouttamaan todella hyvin ja rakenteellisesti peli oli tosi hyvää.
   
 11. Lainaus:
  Ei tuo välttämättä olisi yhtään hullumpi vaihtoehto, kolmas kerta voisi toden sanoa Pelicansin päävalmentajana. Paskoihin rakoihin tullut kaksi kertaa ja ellen väärin muista käänsi kurssia ja ennen Aravirran saapumista silloin ensimmäisellä kiekalla.
   
 12. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Räpsällä ja Nupella on melko kova regordi yhdessä eli samaa mieltä, että siinä voisi olla toimiva combo Pelicansille kaudest 2018 eteenpäin. Vienyt tosiaan Sapkoa pelillisesti todella hienosti eteenpäin ja onnistunut sitouttamaan nuoria kykyjä rajallisilla resursseilla.

  Onnittelut muuten myös Lahtelalle, joka toimi Sapkon varakapteenina tällä kaudella.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Joo, jos ei Bob Hartley'a saada, niin Räpsä on miellyttävä vaihtoehto.

  Mutta kyllä Hartley-Nurminen-Nieminen kolmikko olisi rautaa.
   
 14. Moonchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onnittelut tosiaan Räpsälle. Minullekin on jäänyt ihan positiiviset fiilikset kaverista ja monesti jälkeenpäin on ottanut päähän, että miksi ei voitu silloin Aran ensimmäisen keikan jälkeen vaan jatkaa Räpsän johdolla vaan piti mennä Toivola hankkimaan. Siinä olisi ollut sellaista hyvää jatkumoa valmennuksessa mitä JYP on nyt harrastanut jo pitkään hyvällä menestyksellä. Materiaali ja pelitapa olisi ollut valmiiksi Räpsälle sopivassa kuosissa ja ei olisi tarvinnut kuin vähän kehittää ja viedä eteenpäin. Siihen vielä lisättynä Aaltosen läpimurtokausi, niin olisi voinut tulos olla yllättävänkin hyvä. Ainakin nyt parempi kuin mihin Toivolan kanssa päädyttiin.
   
 15. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Toivola oli kyllä turha hankinta, kun parempi olisi ollut omastakin takaa.

  Onnea Räpsälle ja kenttämestarin erikoiselle, eli Mikko Lahtelalle.
   
 16. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Niin, olisihan tuo ollut varmasti hienoa nähdä, mutta mitä jos ei olisikaan onnistunut?
  Tämä mestiksen kautta voittoon on saattanut opettaa myös häntä itseään.

  Kaikkien näiden palstaveljien kommenttien puolesta olisi tottakai hienoa nähdä, että mihin hän kykenisi nykypäivänä.

  Sen verran tuore kannattaja olen, ettei tämä Räpsä sano minulle yhtään mitään.
   
 17. Moonchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tottakai epäonnistuminen on aina realistinen vaihtoehto, mutta tuo joukkue yhdistettynä Räpsän selvästi Toivolaa kiekollisempaan pelitapaan olisi ollut paljon todennäköisemmin voittava arpa. Joukkueessa oli silloin poikkeuksellisen paljon kiekollista taitoa (Aaltonen, Jantunen, Sopanen, Saarinen, Koivunen, Santavuori, Kauppila, Latvala…) ja olisi ollut kaikki edellytykset pelata hyvää kiekon hallintaan perustuvaa lätkää. Toivola sen sijaan pyrki peluuttamaan jotain ihan muuta. Aika selvästi näki kuinka paljon vaikka Jantustakin kiinnosti heittää kiekkoa punaviivan jälkeen päätyyn ja rynnätä perään painimaan. Räpsä olisi ollut myös monella tapaa looginen jatkumo tuolloin, Toivola ei ollut sitä millään tapaa.
   
 18. Pertsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tässäpä se olennaisin. Ylipäätään valmentajaa valitessa tulisi ensiksi miettiä, millaista kiekkoa organisaatiossa halutaan pelata ja verrata sitten valmentajien "omaa" pelitapaa tähän tavoitteeseen. Unohtamatta tietenkään käytettävissä olevaa pelaajistoa. Tämän jatkumon tulisi olla urheilujohtajan pääasiallinen tehtävä ja sitä tehtävää silmällä pitäen tehdään sitten pelaajahankinnat ja valmennuksen valinta. Jyp on tästä hyvä esimerkki, myöskin sen osalta, miten vaikea sitä peli-identiteettiä on yrittää muuttaa.

  Tämä pohdinta on sikäli ajankohtaista juuri nyt, että alkamassa on Petun projektin viimeinen kausi. Ottaen huomioon, että esim hyökkäyksen kärkirooleihin joudutaan hankkimaan paljon uusia pelaajia, joista varmasti ainakin osa tekee yli vuoden sopimuksen, pitäisi organisaatiossa olla jo nyt selkeä visio ajasta Petun jälkeen.

  Jottei ihan ohi aiheen mene, niin onnea Räpsälle. Hyvää duunia Mestiksessä ja uskon kyllä paikan aukeavan Liigan puolellakin lähitulevaisuudessa.
   
 19. Assa Ulter Jäsen

  Tekis mieli aina oksentaa kun kuulee Toivolan nimen. Joten eiköhän unohdeta jo se orava.

  Minä uskon Kangasniemi-Siikonen-Koivisto -ketjuun niin paljon, etten lähtisi väkisin mitään ykkösketjua hankkimaan. Syksyllä on kuitenkin joitain ylijäämäpelaajia joten hankitaan niitä sitten tarpeen tullen.
   
 20. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eiköhän sopimus Räpsän paluusta ole jo tehty, kun lukee näitä kommentteja ESS:n jutusta. Ikään kuin olisi näin pihalla kotikaupunkinsa seuran valmennuskuvioista:

  Lainaus:
  Tuossa heiteltiin jo Jalosen nimeä ylempänä esille. Miksei Marjamäkikin voisi vapautua. Sellainen hyvä kombo voisi olla Jalonen-Räsänen-Nupe tai Marjamäki-Räsänen-Nupe. On tietysti ihan toinen kysymys, mikä on tuon profiilin valmentajien kiinnostus tulla Lahteen, mutta melko hyvin tänne on kuitenkin onnistuttu saamaan nimekkäitäkin valmentajia, kuten aikoinaan Suikkanen ja Aravirta ensimmäisellä kerralla.
   
 21. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Kyllä pieni antikliimaksi olisi jos Petri Matikainen vaihtuisi Pasi Räsäseen, vaikkei varmasti huono valmentaja olisikaan.
   
 22. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No en kyllä usko Räsäsen olevan vielä tässä vaiheessa vaihtoehto ykkösvalmentajaksi. Ja voihan se olla, että Petu vielä jatkaakin, vaikka en tiedä miten kauaskantoinen ratkaisu se olisi. Pääasia, että valmennuksen valinnassa olisi jatkossa selvä urheilullinen linja, eikä nähtäisi menneisyyden kaltaisia poukkoiluja pelitavasta toiseen.
   
 23. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jos ensi kaudella homma menee jengoilleen, niin paras vaihtoehto olisi jatkaa nykyisellä valmennuksella.
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Sebastian Repo juhlii mestaruutta. Ainakin menestyksen suhteen hyvä siirto. Onnea Sebulle.
   
 25. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onnea Sebulle. Mielenkiintoista nähdä miten Sebun ura etenee kun Tapparan valmennus palaa viime vuosikymmenelle.