Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Entiset Pelikaanit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.10.2010 klo 11.14.

 1. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Viimeistään nyt, kun entisiä lahtelaisia on pyrähtänyt kokojoukko uusiin maisemiin, niin on paikallaan avata tälläinen seurantaketju.

  Jari Kauppila on tehot Allsvenskanissa on tällä hetkellä 7 ottelua 0+2=2. Ei varmaankaan ihan sitä mitä Tigsryd on häneltä odottanut.

  Toni Koivunen pelannut kolme peliä Ranskan liigaa tehoilla 0+4 ja paikallista Liigacupia tjms. tehoilla 3. 0+6=6.

  Saarisen Jesse on kuudessa Tsekin liigan ottelussa saanut aikaiseksi yhden maalin.

  Jatkan tästä joskus myöhemmin tai jos joku muu haluaa täydentää, niin siitä vaan. Kotoisessa liigassamme ex-pelikaanit ovat aloittaneet varsin vahvasti.
   
 2. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kiitos teille Lahden Pelicans herrasta Tuomas Santavuori!

  Mies takoo pisteitä niin jäätävällä vauhdilla, että tekee heittämällä piste-ennätyksensä liigassa, 10 pistettä 9 pelissä ei jätä millekään höpinöille sijaa, on siis noin 60 pisteen vauhdissa tätä menoa (viime kaudella ei näemmä tehnyt kuin 14 pistettä koko kautena, joista vain kolme maalia). Kykenee tehokkaaseen viimeistelyyn, sekä järjestelemään tilanteita myös muille.. ja on erittäin vaikeasti pideltävissä..

  Sanotaan näin tiivistetysti, että Mavea ei ole ikävä..
   
 3. lommi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New England Patriots
  On ollut ilo seurata Vilin ja Tupen otteita uusissa seuroissa. Pojista on kaivautunut esiin aivan uusia elementtejä ja pelaavat erittäin hyvää kiekkoa tällä hetkellä. Vilillä siinä mielessä erilainen tilanne, koska joutuu Dufvan pelitavan vuoksi pelaamaan nyt enemmän sapluunan mukaisesti, joten enään ei voi vain liukua ja mennä pelkästään omilla vahvuuksilla. Kiekottomana tehdään nöyrästi töitä, mutta paikan tullen saa täyden luoton tehdä ratkaisuja.

  Santavuoren pelissä näkyy sitä oikeaa iloa tehdä näitä hommia ja selvästi nauttii pelata Porissa. Täällä se oli viimeiset vuodet velttoa ja halutonta, mutta nyt on täysin eri ääni kellossa. Kaikki lahtelaiset tietävät Tupenkin taidot ja teki vain miehelle hyvää vaihtaa maisemaa, koska täällä homma jäi polkemaan paikoilleen. Eilenkin Bluesia vastaan mainiota pelaamista omilla vahvuuksilla.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2010 klo 12.03
 4. Pertsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Näinpä, ja lisätään joukkoon vielä Mikko Kousa. Tekee todellista läpimurtoa Helsingissä ja saa kehuja jopa aina kriittisiltä IFK-faneilta. Pari peliä Urhon kautta nähneenä, on mennyt todella paljon eteenpäin viime kaudesta, ja nythän tuo jo näyttää urheilijalta, ja pelaakin kuin mies.

  Todella hyvä näiden kaikkien kolmen omien urien kannalta, että lähtivät jatkamaan muualle, täällä alkoi kaikkien tie olla kuljettu loppuun. Homma meni varsinkin Tupella täällä jumiin, ja silloin on tuon ikäisenä parempi lähteä avaamaan solmuja muualle(vrt. JM Aaltonen).

  Tsemiä jatkoon kaikille kolmelle, ja tervetuloa takaisin jossain vaiheessa!
   
 5. Moonchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vaikkei puhutakaan varsinaisesti entisestä Pelikaanista, niin Aaltonen näyttää tehneen Magnitogorskissa 12 pelissä pisteet 5+1. Joukossa ilmeisesti yksi kypärä temppu. Jos jollain on tarkempaa tietoa miten ura on tuolla lähtenyt liikkeelle niin olisi mielenkiintoista kuulla.

  Komarov on merkkauttanut tälle kaudelle 10 peliä, tehoja 3+1 ja jäähyjä vain 6min.

  Nikkilä vaikuttaa aloittaneen Italiassa ihan mukavasti. Viisi peliä takana ja kaikista voitot. Torjunta prosentti 92,7. Joskaan ei mitään hajua onko tuo joukkue lähtökohtaisesti kuinka hyvä muihin verrattuna.
   
 6. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Toni Saarinen Itävallan 2-liigan Lustenaussa 3 pelissä 0+3=3

  Jani Keinänen KooKoossa 5 peliä 1+4=5

  Jani Uski Suomisarjan Kokkolan Hermeksessä 5 peliä 3+4=7

  Tomi Pakarinen 3-divisioonan Muik Hockey 1 peli 0+0=0

  Roman Vopat Tsekin Litvinov, 3 peliä 1+0=1

  Daniel Widing Elitserienin Djurgårdenissa 8 peliä 1+2=3

  Olli Korkeavuori Jukureissa 7 peliä 0+3=3

  Nick Poole Milton Keynes Lightning EPIHL:ssa 4 peliä 0+4=4

  Tommi Hannus TuTo, 4 peliä 0+3=3

  Olli Julkunen KooKoo, 6 peliä 1+3=4

  Toni Rask ja Antti Kautonen 3.divisioonan NasKissa ei vielä tilastoja, mutta mukana ringissä ovat.

  Kyllähän tuon Uskin mielellään näkisi vielä Pelikaani-nutussa liigassa, oli kova lupaus aikanaan ja nyt on kypsynyt kovan luokan pelimanneksi 12 vuoden ulkomaailmassa vaelluksensa aikana. Toni Saarinen vielä vierelle, niin 1-ketju olisi melkein kasassa.
   
 7. Lainaus:
  Mikä ei ole suurta Roomassa voi olla sitä Galliassa. Vanha totuus toimii Lahen ja Porin välilläkin. Eikä provona, olen pelkästään tyytyväinen että täällä turhakkeet mutta muuten sympaattiset löytävät oman paikkansa ja tasonsa.
   
 8. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Brettillä loistavaa listaa ja jo pelkkä Nick Poolen nimen näkeminen aiheuttaa fyysistä pahoinvointia.
   
 9. Loonie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mitähän herra Jarnalle kuuluu? Mitään hänestä ei oo kuulunut eikä herra ole myöskään kylillä näkynyt.
   
 10. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Veikataanpa vaikka että Espanjassa pyörittämässä omaa kuppilaansa. Vai liekö sieläkään? Kertoivat miehen myös harjoitelleen HeKi:n mukana taannoin.
   
 11. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Jesse Saarinen

  Ex-Pelicanshyökkääjä Jesse Saarisen kierros Tshekin maalla päättyi lyhyeen.
  Nyt hakee pelipaikkaa SaiPasta tammikuun 25. päivään asti kestävällä koeajalla.
   
 12. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jotenkin hymyilyttää lukea esim. maajoukkueketjuista laajamittaista Komarovin ylistystä. Enkä puhu nyt vain eilisen pelin jälkilöylyistä. Ennen se oli yleisesti kaikkialla muualla (paisti Lahdessa ja ehkä Porissa) mulkkupelitaidotonryssärottapaska, mutta nyt se on mahtava asennen pelaaja ja hämmentäjä.

  Vähän sama pätee Tyrväiseen, tosin Tyrväinen ei ole ex-pelikaani.
   
 13. Lainaus:
  Eipä siinä mitään yllättävää. Näinhän se aina tämän tyyppisillä menee että tykätään kun on itselle mutta mulkku rotta kun on vierailla. Eiköhän MM-paikka ole saletissa. Viime vuonnahan ei olympiapaikkakaan hirveän kaukana ollut kun ymmärtääkseni oli kuitenkin varalistalla.
   
 14. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko tietoa missä Matias Loppi pelaa nykyään? Siis se joka teki 58 pinnaa muutama kausi sitten ja osasi luistella edes vähän alusta.
   
 15. ferro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
  Lainaus:
  Loppi on tunnettu perunanviljelystä. Eli taitaa olla nykyään jyväjemmari. (Linkistä pääsee wikipediaan)
   
 16. Aishoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Turku
  Lou Dickensonilla on alkanut kulkea kun joukkue ja maa vaihtuivat. Tanskan liigan AaB:ssa on 3 pelissä syntyneet tehot 4+0=4 , ja 2 jäähyminuuttia (vrt. alkukausi Pelicans, 28 ott. 3+1=4 ja 32 jäähyminuuttia). Saattaa kyllä olla, että vastuuta ja peliaikaa tulee kyllä nyt hieman eri malliin kuin Pelicansissa, mikä saattaa olla osasyynä noin isoon tason nostoon tai sitten syy on Tanskan liigan heikon tason.

  Sääli että mies ei pystynyt liigatasolla lyömään itseään läpi, Vaasan Sportissa mestistä tahkotessaan kuului suosikki pelaajiini nopeutensa vuoksi.

  Esimerkkinä yksi mestis peli, jossa pitkän YV pyörityksen purkautuessa Dickenson löi kiekon punaviivalta päätyyn, vedon lähtiessä vastustajan alin pakki oli omalla sinisellä kääntymässä kiekon perään. Molemmat lähtivät siis noin suunnilleen yhtä aikaa kiekon perään, Dicky puna ja vastustajan pakki siniviivalta. Dickenson polki pakista ohi n. 2-3 metriä ennen päätyä ja oli siis omassa purkukiekossaan ensimmäisenä ja sai yleisöltä raikuvat ja asiaankuuluvat aplodit.
   
 17. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hyvä, että Loulla kulkee. Kyllähän Loun nopeus oli jopa liigatasolla huippuluokkaa. Kädet eivät riittäneet liigatasolla, kun paikoista pitäisi viimeistellä kovalla prosentilla.

  Niin, ja vetihän tällä kaudella Pelsussa pelannut Henrik Blomqvist viime kaudella Tanskassa melkein piste per peli (33. 9+22=31), vaikka mistään varsinaisesta kiekollisesta puolustajasta ei ollut kysymys. Pelicansissa tuloksena 19 pelissä 0+2. Hän ei tosin ollut kunnolla terveenä oikeastaan missään vaiheessa.
   
 18. nipsu11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Sami Helenius on nykyään Keravalla koulunkäyntiavustajana ja HC Keski-Uusimaan kakkosvalmentajana. Ihan hyvä urakehitys "helgellä", kun ottaa huomioon että oli vielä 2003 maajoukkueessakin mukana ... :)
  No onhan Samilla ikääkin jo 37 vuotta eli uran lopetus olisi kohta puolin ollut edessä joka tapauksessa. Lähinnä ihmetyttää entisen kiekkoilijan motivaatio tehdä kouluavustajan hommia alle 1700 eurolla kuussa. Oisin luullu, että entisenä NHL-kiekkoilijana ei ois Helgen vähää aikaa tarvinu rahasta huolehtia. Kai ne siellä rapakon takana tappelijoilleki ihan kelpo liksaa ennen palkkakattoa maksoi?
   
 19. Malaco Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä kaikkia ei napostele maata päivät pitkät kotisohvalla, vaikka varaa olisi. Jotkut eivät vaan pysty olemaan ilman duunia tai ei halua olla tyhjän panttina, joten tekevät jotakin, mistä pitävät. Uskoisin Heleniuksen tulevan loppuelämän toimeen ilman kouluavustajankin hommia ja saattaahan mies siitä hommasta tykätä ihan aidosti. Hieno juttu, jos ei pelkän rahan takia tuollaista hommaa tee.
   
 20. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kekelle onnea Mestaruudesta!

  Tietenkin olisi ollut hienoa, jos reenaaminen olisi maistunut jo täällä, mutta hyvä että herätys tuli nyt edes Hesassa. Ettei menneet hyvät lahjat hukkaan. Mahtavaa peliä koko kauden ajan!
   
 21. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Yorkin ura saa sitten jatkoa Saksanmaalla DEL-liigassa. Sinnehän tuo Miken vauhti paremmin sopii ja kovia pisteitäkin voi odottaa.
   
 22. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tuhkanen ja melkein ex-pelsu Hetenyi "virmasille" Jokereihin. Saas nähdä miten jätkien käy. Aikamoinen imu on Lahdesta Ilmalaan. Heino, Tyrväinen, Tuhkanen...mun mielestä Loppi sopisi vielä tuohon sarjaan oikeinkin mukavasti.
   
 23. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Hieman nettiä selaillessani huomasin että Marko Jantunen on tätä nykyä Pelicansin C1 joukkueen koutsina.
  Voitaneen unohtaa haaveet tätä myöten siitä että mies pelikentille palaa, mikäli täysillä on valmennuksessa mukana.

  Linkki vie Kiekkoreippaan sivuille
   
 24. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Samaisen porukan mv-vamentajana ilmeisesti myös entinen Pelikaani Tommi Satosaari..
   
 25. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Valmentaa siis poikaansa?