Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Entiset Pelikaanit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.10.2010 klo 11.14.

 1. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ryan Potulny kerkesi pelaamaan 18 ottelua Tšekin liigaa tehoin 3+5=8 -3 kunnes tuli siirto EBEL-liigaan EHC Linzin riveihin.
   
 2. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Mylläri on pestattu jullien kassariosastolle vuoden vaihteeseen kestävällä sopimuksella. Jere Myllyniemi siis.
  Ilmoitti jatkoaika.com
   
 3. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lascher oli taas viettämässä joululomaa huippukiekon parissa.
   
 4. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Nyt lähti Joonas Harald. Mikä Lahessa mv-valmennuksessa mahtaa mättää? Lupaavimmat junnuveskat jättäneet kaupungin. Taitaa muutama nuorempi olla jäljellä? Kauanko?
   
 5. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Tie tukossa Liigassa ja Mestiksessä.
   
 6. Lainaus:
  Miten niin mättää? Eikö se kerro juuri korkeasta tasosta että kelpaavat muualle. Jos taso olisi huonoa niin ei kai niitä olisi ympäri suomenammaata jaella.

  Peliajan perässä ovat tainneet kaiki lähteä niin minkäs sille tekee.
   
 7. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Se nyt on ihan vihoviimenen asia mikä lahessa mättää.
   
 8. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Korkea taso. Kelpaavat muualle. Mutta eivät Lahteen? Lahdessa liian kova taso, vai muualla heikko taso? Nyt taidettiin Peliittojen tappioputki laittaa veskojen syyksi? Valmennus pesi kätensä ja tästä syystä Voutilaisenkin peliajat minimissä? Lahteen ei siis kannata jäädä veskaksi?
  Lainaus:
  Tarkoitat ilmeisesti junnuvalmennusta? Se onkin maanlaajuisestikin tunnustettua.
  Lainaus:
  Niinhän se on, kun kavereita haettu maalinsuulle Norjaa myöden. Kyllä tuolla jokin mättää tai on ainakin mättänyt. E. Typo
   
 9. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lienenkö ainoa joka ei tajua yhtään mitä tässä yritettiin sanoa?
   
 10. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Juu et.

  Montaa lahjakasta maalivahtia ei mahdu samaan organisaatioon, kaikille ei riitä vastuuta. Peliitoissakin pyörii jatkuvasti niiden omat sopimuspelaajat, A-junnujen kassarit sekä usein toinen Liigajoukkuueen maalivahdeista. Helpompi on löytää vakituinen pelipaikka heikosti pelanneesta Mestisjoukkueesta, joka ei ole sidoksissa liigajoukkueeseen.
   
 11. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Vanhan liiton miehet on joskus lujilla palstan debateissa.
   
 12. Lainaus:
  Tätä varmaan kannattaa kysyä Stanley Cup voittaja Niemeltä, maailmanmestari Hoviselta ja nuorten maailmanmestari Juvoselta kannattiko jäädä ja mihin suuntaan se ura lähti.
   
 13. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Hei hei, koetin epäonnistuneella kommentilla pikaisesti osoittaa kolmen kommentin keskinäisen ristiriidan. Koitetaas uudelleen:
  - No juu, eihän paikkakunnalle mahdu kuin 3-4 veskaa. Tästä ei ollut kyse. Miksi pelaaja lähtee. Ok, jos ei ole riittävän hyvä, niin siirtyy omalle tasolleen, mutta, että toiseen saman sarjan seuraan?Tässä rotaatiossa on jotakin mielenkiintoista. Lahesta tuonne ja tuolta Lahteen. Samaan aikaan juhlapuheissa kuullaan jargoniaa omista pelaajista. Ok, jos kaikki Liigassa ja Mestiksessä jäisivät omiin seuroihinsa, mikään ei muuttuisi, ellei olisi erilaista valmennusta. Pelaajat lähtevät siis omasta näkökulmastaan parempaan valmennukseen.
  - Nyt on kyse veskoista, veska pelaa veskan paikkaa ja kaikki joukkueet haluavat parhaan veskan. Mikä Lahdessa mättää? Veskavalmennuksen pitäisi olla huippua. Ei mahdu joukkueeseen? No ei tietenkään mahdu, kun muualta tulee, jonne on tullut muualta. Harald on ep:n mukaan U16, U17 pelaaja ja nyt huomasin, että -96 kuten Larmikin.
  - Siis ei tämän kummempaa tragediaa sisältynyt tuohon postaukseeni. (Meni tämäkin heikoksi, pahoittelut siitä). Mättääkö jokin Lahen veskavalmennuksessa? Minulle vain syntyi kuva, että mättäisi.
   
 14. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eliteprospectsin mukaan kyseessä vain lainasopimus. Onkos tuosta jossain varmuutta että sopimus on kokonaan purettu Pelicansin kanssa?
   
 15. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Kyllä tuli puskista ja samantien yli nuo Tattarin veska viestit. Juvonen oli hyvä ja on nykyään huikea. Ja ikävä kyllä tässä kävi niin että kun Larmi huomasi tiensä 1-veskaksi olevan Lahdessa aika pahasti tukossa, niin tilalle tullut Voutilainen osoittautuikin huippumaalivahdiksi. Joona pystyy haastamaan Juvosta jo nyt ja on kyllä ykkösehdokas Juvosen seuraajaksi, mikäli Janne lähtee isompiin ympyröihin tai muuten vaan vaihtaa maisemaa. Jos näin kävisi, niin olisiko siinä sitten kokeneemman "apurin" paikka... Ehkä Haraldin kannalta parempi kokeilla ainakin välissä muualla, missä saa peliaikaa. Peliitatkin kun hankki Niemen... Lainasopimuksen päätyttyä voi taas ihmetellä, saisiko Peliitoista peliaikaa.

  Vähän oli nyt nuo Tattarin ihmettelyt mielestäni verrattavissa siihen kun ihmettelen, mitä ihmettä Suomen U20 valmennuksessa tapahtui kun niin moni jätti joukkueen kultamitalin jälkeen. Ainiin, siellä vaihtuikin valmentaja. Ilmankos Repokaan ei suostunut enää mukaan :) Yhtä itsestäänselviä asioita molemmat.
   
 16. Zammyp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei löytynyt mistään tietoa että sopimus Haraldin kanssa olisi purettu. Kesällä teki 1+1 vuotisen sopparin meidän kanssa, oli lainalla Peliitoissa ja nyt Espoossa. Ymmärtäisin että on edelleen meidän sopimuspelaaja.
   
 17. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  • Ihmetellään porukalla näitä analogioita.
  • Eikös Voutilainen ollut tuossa samassa "surkeassa veskajengissä", joka Peliittojen toimesta haukuttiin pystyyn ja merkattiin syyksi tappioputkelle? Tilalle otettiin kaveri noin 87% torjuntaprosentilla allsvenskanista tilalle
  • Larmi lähti mieluummin kakkosveskaksi Kerhoon kuin Pelicansiin ja Harald Espooseen kuin Peliitta-Pelicansiin (tosin lainalle, uutiseen nojauduin minäkin, on siis lainalla)
  • En nyt ymmärrä mitä ihmeellistä siinä on, että täältä 120 km päästä ihmetellään, mikä syntymäkaupungin mv-valmennuksessa mättää. Varsinkin kun muistelee vuoden takaista säätämistä liigassa. Ja, aikaisempaa norjalaisveska-caseakin. Kaveri oli kolunnut kaikki pääkaupunkiseudun joukkueet läpi 2. divaria myöden, kunnes Lahdessa nappasi 3. veskan paikka - Mutta, ilmeisesti ei siis mikään mätä ja hyvä niin.
   
 18. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kuka on tämä mysteerinen norjalaisveska? Muistikuvat lyö tyhjää, eikä Eliteprospectistakaan löytynyt apuja.
   
 19. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Thomas Narmo vai mikälie. Jos kyseistä kaveria haet.

  Sitä kaveria ei paljon reenaaminen napannut.
   
 20. Vartaloharhautus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kun katsoo lahtelaisen juniorijääkiekon maalivahtituotantoa laajemmin ja pidemmällä aikavälillä, on varsin nopeasti mahdollista havaita, että edellinen Lahdessa juniorikiekkoa pelannut huippulupaava maalivahti oli Karri Rämö. Esimerkiksi Eemil Larmia ja Joonas Haraldia, joka siis pitkään oli ikäluokkanksa "ykköskiipperi", ei voi luonnehtia huippulupaaviksi maalivahdeiksi, vaikka heistä ensimmäinen raivasikin jokseenkin yllättäen tiensä mestiksen kautta nuorten maajoukkueeseen ja liigaveskariksi.

  Koska lupaavia lahtelaismaalivahteja ei viime vuosikymmenen aikana ole junioriputkesta tullut, on organisaatioon hankittu Antti Niemen, Niko Hovisen, Janne Juvosen, Thomas Narmon, Toni Eskelisen ja Joona Voutilaisen kaltaisia nuoria maalivahteja. Osalle heistä harjoittelu ja koppi on tarttunut paremmin kuin toisille. Siitä olen samaa mieltä, että maalivahtien kohdalla on ollut poikkeuksellisen paljon "säätämistä" Pelicansin organisaatiossa, mutta se ei rarjoitu vain viime vuoteen. Sinänsä "tämä" säätäminen on ymmärrettävää, kun omia junioreita ei ole tasaisesti noussut liigajoukkueeseen eikä huippumaalivahteja ole haluttu tai osattu hankkia ulkopuolelta. Pelicansin organisaatio on pitkään ollut maalivahtien suhteen tilanteessa, jossa uuden nuoren maalivahdin kouluttamisen ja kasvattamisen ajaksi on jouduttu hankkimaan heikohkoja "korvikemaalivahteja". Esimerkkeinä mainittakoon vaikka Tommi Nikkilä ja Jere Myllyniemi. Tästä teemasta voisi kirjoitella vaikka kuinka pitkästi, mutta edellä mainittujen entisten pelikaanien nimiin on hyvä päättää tämä tähän ketjuun linkittyvä kirjoitus...
   
 21. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Angelo Espositon ura jatkuu syöksykierteessä. Tällä kaudella mies on pelannut Tsekin kakkosliigassa ja tehnyt siellä yhdeksään peliin tasan yhden maalin.
   
 22. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
 23. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tästä oli vihjeitä olemassa, tosin se liittyi vasta ensi kauteen, kun Juvonen on lähtökuopissa. Ja tässä on vielä Omsk-kortti olemassa.
   
 24. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Toivottavasti saa itsensä kuntoon. Nämä jalkavammat on pilannut monen vahdin uran. Esimerkkeinä vaikkapa Hovinen, ei ole Niko pelannut enää sillä samalla magiikalla kuin ennen loukkaantumista. Nyt tosin taitaa Karrin kohdalla olla kyse polvesta eikä lonkasta, mutta silti.

  Toivottavasti saa itsensä kuntoon ja nähtäisi meidän maalilla ensi kaudella, mutta uskon menevän kyllä jonnekin muualle jos kuntoon tulee. Eli ihan kiva palvelus seuralta, toivottavasti saadaan joskus jotain takaisinkin.

  E. Ja jos joku ei vielä tiennyt niin julkisuuden tietojen mukaan Karrilta meni ristisiteet joskus viime kevätkaudella muistaakseni.
   
 25. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans