Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Entiset Pelikaanit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.10.2010 klo 11.14.

 1. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Kuulostaa siltä, kuin Hodgman olisi saanut kolmet potkut. Ehdotti itse sopimuksen purkue Bluesille, koska halusi palata Eurooppaan ja Örebrön sitten jätti henkilökohtaisista syistä. Pardubicesta sitten lähtikin Hodgmanin kanssa myös koko valmennusjohto ja kaksi muuta pelaajaa samalla ovenavauksella.
   
 2. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Hodgman voisi sopia ensi kauden ryhmään. Tämä toki vaatisi keskustelut valmennuksen ja johdon kanssa mitkä ovat miehen tavoitteet ja kiinnostustaso oikeaan työntekoon.
   
 3. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Kaikki tapaukset ovat tainneet päättyä myös siihen, miten tuo ei ole kyennyt vastaamaan odotuksiin. Hienosti pelasi mies Lahessa ja harmittavasti ura on nyttemmin ajautunut vapaapudotukseen. Ei Pelicans tuota tule poimimaan, enkä kyllä usko kenenkään muunkaan Liiga-seuran poimivan.
   
 4. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eihän Hodgmanilla ole kuin yksi huono kausi, eli viime kausi. Nyt Pardubice hävisi viisi ensimmäistä otteluaan ja Hodmanille tehot 0+3 näissä peleissä, eli saman verran pisteitä, kuin joukkueensa parhaalla. Pardubicessä taitaa olla palikat hieman sekaisin tällä hetkellä lähinnä puolustuspelissä, kun viiteen peliin ovat päästäneet 22 maalia.

  Kyllä mä Hodgmanin ottaisin takaisin ihan koska tahansa, mutta tuskin on nyt tulossa, kun käsittääkseni jo keväämmällä sanottiin ei.
   
 5. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Hodgman olisi tohon rosteriin kiekollisesti vahvistus vaikka pelaisi yhdellä kädellä ja ainoastaan liukuisi kentällä. Sissussaatana, eikös pojan voi laittaa täällä kuntoon?
   
 6. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Sama.

  Jos olisi erinomainen kausi alla, ei olisi mitenkään mahdollinen. Karmea kiekollinen taito miehellä ja sitähän tuo joukkue kaipaa. Samalla oven avauksella vielä toinen Tyrväinen:)
   
 7. Lainaus:
  Yhtä kaikki, Hodgman olisi hyvin hyvin suurella todennäköisyydellä vahvistus Pelicansille ja monelle muulle liigajengille.
   
 8. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Jos tulisi sellaiseen hintaan jolla nyt joukkueen parhaat pelaavat, otetaan takaisin. Jos pyytää Liigan kärkipalkkaa, ei.
  Tuskin kyllä pyytää, sillä ei tsekeissä niin kamalasti pelaajille makseta, eli kyllä tuo arpa kannattaisi katsoa!
  Kuukauden koeajalla vaikka, niin nähdään kyllä siinä ajassa miehen taso ja sopivuus jengiin.
   
 9. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jos suostuu kuukauden kunto- ja kurinpalautuskuurille niin sisään vaan! Riippuu tietenkin myös palkkapyynnöstä.

  Lahessa ainakin kärsivällisyys riittäisi tämän kaverin suhteen. Viimeksikin oli vasta tammikuussa täydessä tikissä.

  E. Sen verta vielä, että en usko Hodgmanin olevan mikään ratkaisu kiekollisuuden akuuttiin puutteeseen mutta voisi olla halpa jokerikortti.
   
 10. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllähän Hodgman aina kelpaisi, mutta vaarana on kyllä että käy Hoviset ja sitten voidaan jälkikäteen todeta miten paska haku oli. Onko kellään tietoa, onko toimistolla pienintäkään aikomusta soitella hänelle?
   
 11. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Justin "will dominate" Hodgman? Ehkä meillä on tämä uusittu scouttausosasto juuri sen takia, että he pystyvät selvittämään Hodgmanin kaltaisten kavereiden asenteen ja kuntopuolen ennen kuin hänelle tarjotaan Byers-tyylistä loppukauden sopimusta nollanäytöillä. Hopeakauden Hodgman kelpaisi totta kai koska vaan ja kelpaisi isompiinkin liigoihin, mutta eihän nuo tilastot kovin lupaavilta näytä viime ajoilta - yhdistettynä vielä mystisiin henkilökohtaisiin syihin.

  Jos kerran Hodgmanilla oli haluja tulla tänne jo kesällä, eikä miestä silloinkaan haluttu, niin tuskin tilanne on niin radikaalisti muuttunut.
   
 12. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Tähän lainattuun liittyen sitä voisi todeta Hodgmanin olleen tuolloin vapaa myös muille Liigan seuroille, mutta kukaan ei miestä itselleen poiminut. Tämä voisi viitata siihen, että harva oli valmis ottamaan riskiä siitä vahvistaisiko tuo joukkuetta.
  Onhan siellä nytkin sentterin tarvetta Liigan joukkueilla, joten katsotaanpa sitten kelpaako kellekään.

  Täällä nähdystä superkaudesta on kuitenkin aikaa, enkä nyt välttämättä usko senkään olevan hyvä vaihtoehto, että tuohon sitoutuneeseen porukkaan otetaan yksi arpa pelaamaan itseään kuntoon, mistä ei ole edes mitään takeita.

  Sinällään luultavasti turhaa spekulaatiota, sillä eiköhän tuon nimi ole ruksittu jo toimistolla yli.
   
 13. BaronFIN Jäsen

  Edelleen: kuninkaan paluu on harvoin onnistunut keneltäkään. Perrin olkoot sitten se poikkeus joka on vahvistanut säännön.
   
 14. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Da Costan viime vuodet ovat olleet kaikin tavoin hankalat kaukalon ulkopuolella, voin kuvitella että ovat saattaneet vaikuttaa ikävällä tavalla herran peleihin.
   
 15. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Ymmärrän ihmisten reaktiot siihen että Hodgman on vaihtanut seuraa viime aikoina paljon, mutta pitää muistaa se että joka paikassa jossa on pelannut, on tehnyt pisteitä melko hyvinkin. KHL:ssä, seurasiirroista huolimatta, kuitenkin yli puolikkaan pisteen per peli, joka on ihan jees kun ottaa huomioon että niissä peleissä mitä näin siltä ajalta, pelasi kolmosketjussa tai kakkosen laidassa ja ylivoimasta vain loppuja, tai siltä ainakin tuntui. Kiekollinen rooli oli muilla.
  Tsekeissä jaetulla ykkössijalla joukkueen pistepörssissä, pelasi toissakaudella vielä NHL:ssa muutaman ottelun ja niistä näin kaksi, joissa mielestäni näytti että olisi kuulunut sinne, jostain syystä vain ei roolia löytynyt ja Arizona peluutti kolmos-nelosketjussa. Tosin pääsi ylivoimaan mukaan ainakin yhdessä pelissä jonka katsoin silloin.

  Jos ei ota huomioon sitä että on vaihtanut seuraa usein, kyseessä on kuitenkin loistava pelaaja, oikeassa iässä, tuntee kaupungin ja on onnistunut täällä ennenkin, on juuri sen pelipaikan pelaaja mitä etsitään, sopisi hieman kuumapäisenä kaverina ihan varmasti valmennuksen tyyliin jnejnejne.

  Mielestäni ehdottomasti Lahteen, jos vaan hintapyynti on kohdillaan ja rahaa meiltä löytyy!
   
 16. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  95% varmuudella ei kysellä perään. Siellä tiedetään taustat paremmin, kun mitä nämä julkisuuteen kerrotut syyt soppareiden puruista ovat.
  5 pinnaa jätän sille, että toimistolla mieli on muuttunut.
   
 17. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Siikosen loukkaantumisen tilanteesta riippuen voisi olla käyttöä, jos ei hinnoittele itseään liian kalliiksi.
   
 18. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  No kyllä sitä käyttöä on vaikka Siikonen olisi terve kuin pukki.
   
 19. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Taitaa seuralla olla Hodgmanin viime vierailun järjiltä sen verran muistoja, että on hyvin vaikea nähdä herraa Pelicans paidassa nykyisen valmennuksen alla. Nyt on niin suureen ääneen huudettu sitoutumista ja "sparttalaista" asennetta ettei Hodgman sovi siihen muottiin millään tavalla. Ja tässä ei siis puhuta mistään ryyppäämisistä jne.

  En tiedä sitten onko tarpeen kasvaessa riittävän suureksi ja korvauksen ollessa sopiva, valmennusjohto valmis taivuttamaan omia sääntöjään pelaajan suhteen. Pelillisesti Hodgman varmasti joukkueeseen mahtuisi.
   
 20. Vartaloharhautus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lisäksi ensimmäisten kotiotteluiden yleisömäärät, jotka eivät varmasti tyydyttäneet seurajohtoa, lisännevät vaihtoehdon houkuttelevuutta. Markkinoinnin kannalta Hodgmanin rekrytointi olisi varmasti lähes optimaalisin vaihtoehto, ja muutaman viikon päästä menisi jo kevyemmällä verotuksellakin.

  Hodgmanin palkkaamisen mahdollisuuksia ja uhkia on tosin vaikea arvioida, kun ei ole (toivottavasti Pelicansin urheilujohdolla on) tietoa:
  1) tämän hetken luistelu- ja pelikunnosta
  2) edellisen ja tämän kauden "turbulenssin" syistä
  3) muista kartoitetuista keskushyökkääjävaihtoehdoista.
   
 21. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Lainaus:
  Määrällisesti ei ole, kun nyt on haluttu näille nuorille antaa mahdollisuus.
   
 22. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Jokainen ulkkari on arpa,Hodgmanissa sentään tiedetään suoraan mitä saadaan.Käsiä tuo jengi kaipaa ja nyt niitä olisi roppakaupalla tarjolla.Rooli kohilleen,niin Justin lyö itsensä uudestaan läpi.Siikosia,Heinoja ja muita kädettömiä sotureita meillä on jo riittämiin.Rupeis Repokin saamaan one timereita sisään :)
   
 23. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Oletetaanko tässä, että sieltä saadaan pelillisesti se vuosia sitten nähty Hodgman vai mitä? Tuossa on muutamassa viestissä jo aika suoraan vihjailtu, että Hodgmanin kohdalla taitaa olla muitakin juttuja, kuin nämä näppituntumat sopimuksien puruista. Monelle kiekkoilijalle tuollaista purkua ei tule urallaan kertaakaan eteen, mutta Hodgmanin se salama tuntuu ahkerasti löytävän. Eli tarkoitettiinko tuossa sittenkin sitä, miten Hodgmanin kohdalla tiedetään saatavana olevasta riskistä?

  Olisi ihan mielenkiintoista tietää montakohan peliä Hodgmanilta on tämä seuran scoutti-osasto tässä viime vuosina nähnyt. Jos tuon kohdalla ollaan oltu sitä mieltä, ettei Hodgman ole Lahteen palaamassa, niin tuskinpa kovinkaan montaa ja siinä kohtaa saa pelaajan aika tarkasti syynätä, jotta tiedettäisiin mitä sieltä juuri nyt saadaan.

  Hyvin mielenkiintoista olisi kyllä tietää tarkemmin noista sopimuksen puruista, sekä syistä Pelicansin vähäisiin intresseihin miestä kohtaan.

  Uudesta läpilyönnistä ei ole mitään takeita ja kun joku tuossa jo näki Hodgmanin reagointina viime pelin yleisömäärään, niin onhan tuossa taloudellinenkin riski, jos yleisömäärää lähdetään hinaamaan kohti tavoitetta kalliin riskihankinnan avulla. Mitäpä jos tuo sitten ajautuukin Lahessa taas tilanteeseen, jossa puhutaan sopparin purusta? Siinä on laitettu rahaa likoon, eikä tuossa skenaariossa Hodgman tuo katsomoon sen enempää porukkaa, mutta seuralla on käsissään kallis pelaaja josta on hyvin vaikea päästä eroon taloudellisesti järkevällä tavalla.

  Toivottavasti ei lähdetä hölmölle riskilinjalle, mutta mistäs sitä tietää, kun Kaarnaa ei enää ole.

  Tuskinpa se Jussi Makkonenkaan enää HPK:ssa maalipörssiä voittaisi, vaikka siellä kuinka tiedettäisiin mitä hänessä saadaan.
   
 24. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Uhka vai mahdollisuus?Ongelma vai haaste? Mitä jos häviän vai mitä jos voitan? Mä näen asiat ennemminkin noin positiivisesti jos kyseessä on taiteilija.Ja ne taidot ei hävii ikinä.

  Pelituntuma,itseluottamus ja kuntopohja on valmennuksen asioita hoitaa kuntoon.

  On selvää,että "will dominate" on uransa vedenjakajalla,mutta luulen,että Petu olisi oiva tohtori laittamaan Justinin pääkopan kondikseen.
   
 25. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Entinen A-Pelikaani Emil Larmi pelasi ekan nollapelinsä SM-liigassa HPK vs. JYP- matsissa.