Entiset HIFK-pelaajat muualla

  • 2 401 665
  • 8 338

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Miespillu on ihan vitun kova juttu. Ei lainkaan kuulosta heiveröiseltä, huonolta tai heikolta, vaan voimakkaalta!

Jere on tehnyt itsestään pellen, mutta se ei tarkoita että kaikki hänen sanomisensa olisi automaattisesti väärin ja tuomittavia. Jos tuon 0 jäähyä ottaa sanatarkasti, on se aika köyhä ja huono argumentti, mutta luultavasti tarkoitti taistelun puutetta, ja rapatessa roiskuu joten jonkunlaiset indikaattorit nekin jäähyt kai ovat taistelusta? Sitä on toisinaan puuttunut alkukaudesta.

Tähän voisi myös lainata erästä entistä legendaarista pelaajaa, jonka mielestä tunne oli tärkeää, ja että IFK:ta vastaan voittaminen tuntui fyysisesti niin pahalta, että se itse asiassa tuntui häviöltä.

Seurasin tuossa ylempänä @Provider ja @Sp#16 keskustelua, ja aluksi tykkäsin kummankin teksteistä koska oli hyvin perusteltuja argumentteja, mutta jossain vaiheessa se vain alkoi toistamaan itseään.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Mitä Taipalukselle tapahtui? Nyt lopettelee uraa Pohjanmaalla. Ei ole iällä pilattu vieläkään. Huhujen mukaan vähän hattuun nousi raha uran varrella.

EP-profiili

Menee kategoriaan yhden kauden ihmeet, eli läpilyönti pikkuseurassa, kirkkaat valot ja huippukausi sielläkin, jonka jälkeen hiipuu ja taso vaan laskee, mutta pelailee jossain harrastuksena kuitenkin.
Siitä ensimmäisen kauden Latesta diggasin kyllä, ei siinä mitään.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
IFK-ikoni Joona Luoto painoi hetki sitten Pelicansia vastaan lähes identtiset maalin kuin torstaina Helsingissä. Saattoipa silloinkin olla laukojan hyvyyttä eikä niinkään maalivahdin huonoutta.
Itse katsoin maalin ja mielestäni olisi pitänyt torjua. Toki kun olet vireessä ja hyvässä kunnossa maaleja tulee, joskus huonoistakin paikoista.

Harmi, olisin halunnut nähdä tämän nhl:n huonoimman pelaajan meillä tälläkin kaudella.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Kipulääkkeet ja päihteet ylipäätään tuntuvat edelleen olevan tabu NHL:ssä. Liigalla on kyllä päihdeohjelmat, jos joku sattuu päihteiden väärinkäytöstä jäämään kiinni, mutta kysyä sopii, mitä NHL on tehnyt esimerkiksi kipulääkeongelmille vaikka edellisen kymmenen vuoden aikana?

Onko NHL teettänyt aiheesta tutkimusta ja pyrkinyt sen pohjalta puuttumaan ongelmiin? Ei.

Tai kuka esimerkiksi valvoo lääkkeitä jakavien lääkärien toimintaa seuroissa? Ei kukaan."


Tämä on kaksinaismoralismia parhaimmillaan, sillä opioidipohjaiset kipulääkkeet ovat myös päihteitä. Päähän kohdistuvat vammat erityisesti altistavat monia kipulääkkeiden käyttöön ja koska kukaan ei oikeastaan vieläkään tiedä sitä mekanismia miksi jotkut jäävät koukkuun ja jotkut eivät, voisi aloittaa vaikka siitä, että eliminoidaan päähän kohdistuvat vammat.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sekä Mikael Granlund että Miro Heiskanen ovat tänä kautena kantaneet A-kirjainta rinnuksissaan. Todella suuri kunnianosoitus molempia kohtaan - koska viimeksi entinen HIFK-pelaaja on ollut NHL-joukkueen kapteenistossa? OJ vai Peltonen?
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
koska viimeksi entinen HIFK-pelaaja on ollut NHL-joukkueen kapteenistossa? OJ vai Peltonen?
Muistutan siitä, että Toni Lydman oli Buffalossa pitkään A ja jopa yhden kuukauden C.
Sitten oli tietenkin Timonen.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
EP:n mukaan Tuomo Ruutu kaudella 2007-08.

2007-08 Chicago Blackhawks “A” NHL 6061521753
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Median mukaan isukki ja muut hillopurkin liepeillä surraavat etsivät Prät Lampertille uutta seuraa, jossa taattaisiin pojulle ykkösketjut ja ylivoimat. Ottaa varmaan koville kun Kemeli valokeilassa. Poika parka. Pilaavat ihan lupaavan junnarin sekoiluillaan.

Näistä jutuista voi suoraan päätellä myös sen, mikä aiheutti siirron meiltä Jypiin aikanaan. Mikä oli toki jo silloin vähintäänkin valistunut arvaus. Eli IFK ei voinut luvata tiettyä paikkaa ketjuhierarkiassa jolloin Lambertit käänsivät katseensa mualle.

Mitä luultavimmin kaikki lätkäskenessä (paitsi Ross Lambert) ovat täysin yksimielisiä siitä, että tämä poukkoilu ja säätäminen ei missään nimessä edistä Lambertin kehitystä taikka uraa. Varsin surullista. Kaikkien pelaajien kehitys on yksilöllistä, mutta jos nyt katsoo edellisiä supertalentteja meillä, Heiskanen, Lundell ja Granlund, niin ei voi ainakaan sanoa, että pitkäjänteinen työ heidän tapauksissaan olisi johtanut huonoon lopputulokseen. Mutta ehkä Ross Lambert näkee asiat eri tavalla.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Varmaan Pappa-Lambertille on myös kova paikka, kun Kemell on tehnyt 14 matsissa 10+5 ja Brad kymmenessä pelissä 1+1 pistettä.

Kuulostaa aivan älyttömältä, jos tuossa WHL-huhussa on mitään perää. En kyllä ymmärrä millään tavalla tätä hyppelyä Liiga-seurasta toiseenkaan, kun eihän tossa saa yhtään rauhoitettua tilannetta, pitkäjänteisyydestä puhumattakaan.

Taitaa isä vaan tehdä päätökset yhtään miettimättä pidemmälle tulevaisuuteen pelkkä hype tärkeimpänä elementtinä.
 

Moritz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars
Siirrossa JYPiin oli selvästi luvattu pelipaikka Liigasta eikä A-junnuista. IFK:ssa ei tällaisia lupauksia oltu valmis tekemään ja hyvä niin. Pahaahan se tekee pelaajanki kehittymiselle kun pakottamalla yritetään painaa miesten peleissä vaikka taso ei selvästi ole riittävä VIELÄ.

Ja ehdottomasti myös seuran vaihtaminen kahen viikon välein varausta edeltävinä kausina on hyvä resepti kehittymiselle /s
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulle tulee aidosti paha mieli Bradin puolesta. En häntä tunne, mutta en ole myöskään kuullut, että Brad olisi ollut arvostelun kohteena, vaan se on aina ollut faija. Kunnianhimossa ei ole mitään vikaa, mutta jos ihmisellä ei mitään muuta ole kuin sokea kunnianhimo, varsinkin toisen ihmisen tekemistä kohtaan, ja hän yrittää manipuloida millä tahansa keinolla alaikäisen nuoren peliuraa, en voi todeta mitään muuta kuin että sairasta on.

Ja Bradin kannattaisi nyt itsekin miehistyä, "face the facts" ja käskeä faijan suksia vittuun. Tästä kilpailuttamisesta ei ole ollut Bradille mitään hyötyä, päinvastoin. Faija tuhoaa poikansa maineen, toivottavasti ei kuitenkaan uraa. Näin äiti-ihmisenä, mä en ikinä antaisi kenenkään, en edes lasteni isän, käyttää omia lapsiani omien ambitioidensa pelinappulana. Surullinen tilanne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös