Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Valitettavasti luulen että MPS ja Hari lyövät ensi kaudella tiskiin semmoiset tehot, että kaiken maailman Nyholmit pääsevät taas kertomaan miten meidän lahjakkuudet karkaavat muualle. Harin otteista tykkäsin paljonkin kaudella 2013-14. Ei MPS IFK:ssa huono ollut, ei vaan mitenkään riittänyt silloin.
Toivotaan että olet oikeassa.
Tykkään kummastakin pelaajasta, erottuvat massasta ja olisi todella mukavaa jos MPS nousisi huipulle. Olen aina digannut kavereista, jotka pääsevät hieman myöhemmin huipulle. MPS on käynyt pitkän tien matkalla Liigatasolle.Harmi että meillä ei osata ainakaan vielä kehittää pelaajia pitkäjänteisesti, vaan tuntuu että jos pelaaja ei heti breikkaa, hän joko siityy muualle tai jää Joni Haveriseksi.
 
Vielä tulee päivä kun IFK menestyy

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmi että meillä ei osata ainakaan vielä kehittää pelaajia pitkäjänteisesti, vaan tuntuu että jos pelaaja ei heti breikkaa, hän joko siityy muualle tai jää Joni Haveriseksi.
En ihan ymmärrä väitettä. Kuka sellainen pelaaja on siirtynyt muualle, jota olisi pitänyt pitkäjänteisesti kehittää, mutta HIFK ei ole osannut? MPS? Saarelainen sai kyllä näyttöpaikkoja, mutta ikävä kyllä häneltä itseltään jäi viimeinen steppi ottamatta. Olisihan hänelle toki voinut vielä vuoden-kaksi antaa lisää aikaa kehittyä, mutta mitäpä luulet, että se olisi tehnyt esim. hänen itsetunnolleen, jos kehitystä ei olisi tullut? Tuskin kovin hyvää, kun tiedetään, miten empaattisesti meillä fanit suhtautuvat omiin poikiin, jotka eivät tee tulosta. Siis näihin ”suojatyöpaikkalaisiin”, ”turhakkeisiin”, jne. Saarelainen siirtyi mielestäni molempien osalta hyvään aikaan muualle, mutta sekään ei auttanut häntä breikkaamaan. Mitä HIFK:n olisi pitänyt tehdä? Nyt, jos breikkaaminen vihdoin Liigassa ensi kaudella tapahtuu, sekin tapahtuu heti, kohta, välittömästi tässä ja nyt, eli n. kolme vuotta sen jälkeen, kun lähti HIFK:sta. Ja minä sentään tykkäsin MPS:stä ja kuvittelin, että siinäpä hyvä oma junnu. Mutta muutamia välähdyksiä lukuunottamatta ihan hirveästi lisäarvoa hän ei joukkueeseen tuonut. Ei, vaikka miten toivoin.

Mä sanoisin, että Nikke Nordgren on seuraava haaste HIFK:lle, miten paljon aikaa annetaan. Toki tässä taustalla on myös taloudellinen lehmä ojassa, mutta muuten tilanne on mielenkiintoinen. Taitoa on, mutta paria välähdystä lukuunottamatta Nordgren on ollut aivan väärässä sarjassa. Liigassa ei pärjää sillä, että osaa tehdä maaleja junnuissa. Mä toivon, että Nordgrenin heikot otteet Liigassa ovat johtuneet loukkaantumisen/vammojen tuomasta epävarmuudesta ja se on ollut vain tilapäistä. Taitopelaajia tarvitaan ja tässä meillä olisi omasta takaa yksi, jonka onnistumisia olisi siistiä seurata aitiopaikalta.
 
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Hieman kommentointia MPS:stä ja NN:stä. Pidän molemmista ja uskon heidän pärjäävän Liigassa. Muut tasot saattavat olla liikaa. Olisin suonut enemmän peliaikaa MPS:lle - hänen saamat peliminuutit HIFK:ssa olivat aika vähäiset. Sama koskee NN:ää toistaiseksi, osin loukkaantumisen johdosta. Meillä odotetaan aivan liian nopeasti menestystä sekä valmentajilta että yleisöltä ja uskoakseni henkilökohtainen valmennus on liian vähäistä, kuten myös henkinen.
 
'897 - not before,
not after
but ever since!
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Tomas Zaborsky teki pronssimaalin joukkueelleen. Normaalisti olisin tästä iloinen Tomasin puolesta. Tänään en, koska HIFK
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uutisoinnin mukaan Niklas Bäckström lopettaisi uransa tähän kauteen - hieno ura HIFK-kasvatilla vaikka ei kasvattajaseurassaan uransa parhaita kausia pelannutkaan.
 
" Ei oo käyttöä, lähe meneen!"
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Nyt kun joukkueen kausi on taputeltu, siirrän katseet HIFK-taustaisten pelaajien seuraamiseen, kuten aina. Itselläni ei ole mitään suosikkijengiä änärissä, toivon vaan että joku punainen menestyisi. Siksi etenkin Dallasin tie kiinnostaa, kyllä Heiskasen otteet ovat ykkösprio itselle.

Liigan finaaleissa oikeastaan ainoa kiinnostuksen kohde on että Miro Karjalainen pystyisi antamaan fyysistä vastusta Hakanpäälle. Sinänsä on ihan sama kuka vie mestaruuden.

Julle ja Ertsi lähtee maajoukkueen mukaan, mutta EHT-höntsiä en kyllä silti ala katsomaan, pelkkää shaibaa.

Tänään tulee ihmisten aikaan Nashville-Dallas, se kyllä maistuu.
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kari Jalonen, NLA mestaruus nro 2 Bernissä.
Nokka harmaantuu ja vuodet vierii, narut pysyvät kuitenkin käsissä ja tulos on murhaavaa.

Olisko seuraavaksi SHL vai paluu Liigaan?
KHL ei vaihtoehto.
 
Jumpataan kaikki yhdessä.

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kari Jalonen, NLA mestaruus nro 2 Bernissä.
Onnea Jaloselle - hieno ja tyylikäs valmentaja, joka palautti HIFK:hon kadoksissa olleen osan urheilullisuudesta. Noilla näytöillä pystynee halutessaan valitsemaan eurooppalaisten työpaikkojen välillä - Liigassa potentiaalisin työnantaja lienee TPS.
 
" Ei oo käyttöä, lähe meneen!"

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä kun joku päivä näkisi Kari Jalosen IFK:n peräsimessä. Uskomattomalla tavalla tuo äijä niittää kultaa vuodesta toiseen.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä kun joku päivä näkisi Kari Jalosen IFK:n peräsimessä. Uskomattomalla tavalla tuo äijä niittää kultaa vuodesta toiseen.
On kyllä melkoinen taikaviitta tuo Nenä Jalonen. Kuvaa hyvin HIFKn organisaation laitamilla roikkuvia ”hängäreitä” ynnä Jatkoajan tuuliviiriosastoa se, että Jalosta oltiin kevään 2011 välierävaiheeseen asti koko ajan kenkimässä pihalle ja tuntuu, että senkään jälkeen ei ole saanut ansaitsemaansa arvostusta, koska kevät 2010 ja ”jos Hentunen olisi tehnyt läpiajosta.”
 
Fantastista.
(1)
  • Tykkää
Reactions: ilu

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Tänään Suomen ja Tsekin välistä 18-vuotiaiden ottelua seuratessa huomasin televisiokuvasta että kovin on tutun näköinen mies Tsekin vaihtopenkin takana. Ja kyllä - Marek Zidlicky on osa Tsekin valmennusta ja olisikohan vastuussa puolustuspelaamisesta?
Katselin samaa ja kyllähän se Zeta siellä huseeraa. Hieno pelaaja ja suurin idolini, kun alettiin aikanaan faijan kanssa kausarilla matseissa käymään. Apuvalmentajana tosiaan tuossa jengissä ja eiköhän hoida puolustusta kuten arvelitkin. Kaikkea hyvää Marekille!
 
Kidoz Guys!

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markku Kanerva
On kyllä melkoinen taikaviitta tuo Nenä Jalonen. Kuvaa hyvin HIFKn organisaation laitamilla roikkuvia ”hängäreitä” ynnä Jatkoajan tuuliviiriosastoa se, että Jalosta oltiin kevään 2011 välierävaiheeseen asti koko ajan kenkimässä pihalle ja tuntuu, että senkään jälkeen ei ole saanut ansaitsemaansa arvostusta, koska kevät 2010 ja ”jos Hentunen olisi tehnyt läpiajosta.”
No eipä se menestys kovin kaksista ollut kahden edellisen kauden aikana, joten ihan syystä sai rapaa niskaan. Nokan kausien jälkeenhän vasta tajuttiin/tietoon tuli kuinka paljon duunia hän oikeastaan seurassa tekikään. Kymmen vuotta taaksepäin, ei kannattaja muutenkaan kovin lähelle seuraa päässyt, silloin oltiin pelkän tuloksen varassa mitä kentällä tapahtui ja tekstitv näytti. Nykyaika niin kehittynyt, kun on somea ja älyluuria, niin seuran sisäisistä asioista ollaan paremmin kärryillä. Ja olisihan tuo aikamoinen pannukakku ollut, jos Hentusella ei olisi tärissyt. Loppu hyvin kaikki hyvin!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän hyvin suurella joukolla ihmisiä oli jo tuolloin tietoa HIFK:n tilanteesta yleisesti seuratasolla. Sitten oli myös paljon sitä osastoa, joka ei suostunut uskomaan todellista tilaa ja hirttäytyi Kari Jalosen kasarin aikaiseen pelaajapersoonaan ja pyrki tekemään kaikkensa, jotta Jalosesta puhuttaisiin lähinnä negatiiviseen sävyyn ja hänen tekemisiään vähäteltäisiin. Tätä ryhmää oli mm. seuraa lähellä olevissa entisissä pelaajissa ja kun juttuja kerran niin ”läheltä” seuraa tuli, juttujen oli pakko olla totta. Yllättävän kauan tälläkin ryhmällä kesti totuuden myöntäminen, mutta mestaruuteen mennessä tämäkin osasto oli supistunut muutamiin henkilöihin. Nykyään juuri kukaan ei onneksi kehtaa sanoa typeriä mielipiteitään, jotka pohjautuivat kolmenkymmenen vuoden takaisiin asioihin, ääneen.

Karu totuus Jalosen ammattitaidosta paljastui lopuillekin vasta Kojon poistuttua seurasta. Ymmärrettiin se arvo ja merkitys, joka hänen työllään oli, lähtökohdista puhumattakaan.

Faktaa, vieläpä kiistatonta faktaa on se, että Kari Jalonen on yksi suomalaisen jääkiekon huippuvalmentajista. Minne hän meneekin, hän saa joukkueen menestymään. Se johtuu sekä hänen persoonastaan ja menestyksen tuomasta auktoriteestaan että jääkiekko-osaamisesta. Jos joku suomalainen seura saa hänet vielä naarattua, seuralle voi ennustaa menestystä. Korkea vaatimustaso nimittäin tarttuu ja Kari Jalosella riittää hermo sen siirtämiseksi koko seuraan. Keskinkertaisuus ei riitä.

Onnittelut Kari Jaloselle jälleen yhdestä mestaruudesta. Sekään ei ollut sattumaa.
 
Viimeksi muokattu:
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markku Kanerva
@BOL Juuri näin! Itse lähinnä otin kantaa, että suurin osa ihmisistä ja kannattajista seuraa kuitenkin vain tulosta ja sen tuomaa menestystä. Kuitenkin hallilla ja kannattajapiirissä, miten haluaakin kannattajan muotoilla on pieni osa kuitenkin niitä, jotka seuran sisäisestä tilasta on kärryillä. Keväällä 2010 tuskin kovinkaan moni oli tyytyväinen kahteen nokan kauteen, oli sitten tietoa tai ei työstä koko organisaation "uudelleenluonnissa" Kevät 2011 varmasti hiljensi sitten kaikki ja aiemman kauden pettymykset oli kuitattu, koska oltiin muutoksessa. Näin se ihmismieli vain ajattelee!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Miro Heiskanen Preds - Stars -ottelusarjassa: Miro Heiskanen played 159:10 in the series, more than any other player on either team. In fact, he’s second in the league in total ice time in these playoffs and first at even strength. He’s also the third youngest player to play in these playoffs
 
Mörököl on Ice 2019

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Sim Liivik pääsee taas mestaruusjuhliin. Tällä kertaa Itävallan ylikansallisen EBEL liigan mestarijoukkueen Klagenfurtin kanssa. Ei varsinaisesti pelaaja, mutta ko. joukkuetta valmensi Nordiksellakin pari kautta vaikuttanut moottorisaha konstaapeli.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mikähän miina tuo on, kun mainittiin kuinka Zaboa olisi huhuttu SaiPaan. Eihän se nyt sinne voi mennä, mitä siellä olisi tekemistä.

Meillä päin olisi käyttöä. Tuon täytyi olla joku läppä vain mikä ei ollutkaan hauska.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikähän miina tuo on, kun mainittiin kuinka Zaboa olisi huhuttu SaiPaan. Eihän se nyt sinne voi mennä, mitä siellä olisi tekemistä.

Meillä päin olisi käyttöä. Tuon täytyi olla joku läppä vain mikä ei ollutkaan hauska.
SaiPan kultakypäränä kausi 2019-2020, pistepörssin Top10 sija ja sen jälkeen lähemmäksi kotia pelaamaan Sveitsi-Saksa akselille
rahakkaalla parin-kolmen vuoden diilillä.

Mikäli SaiPaan menee on sopimus varmasti 1+1. Lappeenranta Helsingin-Tampereen jälkeen on perheelle varmasti järkytys.
 
Jumpataan kaikki yhdessä.

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mikäli SaiPaan menee on sopimus varmasti 1+1. Lappeenranta Helsingin-Tampereen jälkeen on perheelle varmasti järkytys.
Zabolla on kuitenkin useamman vuoden kokemus Porista. Lappeenranta ei siinä valossa voi tulla järkytyksenä
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Brad Thiessen pelaa ilmeisesti hyvää kevättä AHL:ssä, tai ainakin jossain raportissa mainittiin että oli konferenssin semifinaalin katkaisupelissä ilmiömäinen. Kammottavat kuvat miehestä itkemässä Hakametsän hallin pukukoppikäytävällä ovat jääneet mieleen, kiva että peli kulkee ja kaikkea hyvää!
 
HELSINKI SCREWJOB 2016
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy