Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ensimmäinen autosi?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Zous, 13.09.2013 klo 15.35.

 1. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Vuonna 2004 ostin BMW E39 523i sedanin vuosimallia 1996. Vuoden 2013 keväällä sen pois myin.
   
 2. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Vuoden -86 325i BMW kahdella ovella tottakai. Aivan loistava auto!

  170 heppainen kutoskone tehoputkella paitsi kuulosti aivan helvetin hyvältä, liikkui myös ripeästi.
   
 3. SherwoodinHartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  V 83 ostin vm-72 B-mallin Opel Kadetin. Oli pakko kun toinen lapsi oli tulossa ja bussilla kulkeminen alkoi olla hankalaa. Hankin kortinkin vasta sinä kesänä, olinhan jo 25-vuotias........

  Ko auto palveli kuten miten reilut kaksi vuotta.
   
 4. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Opel Kadett -86 oli eka ja vika Opel mulla. Se aina päätti ite millon halus lähtee käyntiin. Sillon kun ois pitäny lähtee, se ei inahtanutkaan. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat siihen vaihettiin, mutta mikään ei auttanu. Olin onnellinen kun pääsin siitä eroon.
  Sen jälkeen on autona ollu Toyota Corolla (3 eri vuosimallia) ja aina on voinut luottaa. Tämän hetkinen Corolla on -03 ja olen tyytyväinen tähän.
   
 5. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Täällä seuraava Opel Kadettilla ensimmäiset ajovuotensa ajanut, malli oli pakan ensimmäinen E malli farkkuna, vuosimalli -84. Ja en edes tajunnut jättää ooppeliharrastusta siihen vaikka ruostetyöt oli joka keväinen harrastus, jopa hiekkapuhallettiin takaluukkua. Lankesin -92 vectraan, mutta hei, siinä oli kattoluukku joka ei edes vuotanut, mutta ruoste pääsi "yllättämään".

  _
   
 6. Hauptmann Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, saksalaiset joukkueet (1. BVB), ManU
  Ensimmäinen autoni oli vuonna 2005 ostettu Ford Fiesta -89. Auton ostin helikopterimekaanikolta ja viritykset olivat sen mukaisia. Mm. öljyt vuotivat tyhjäksi 500 km:n matkalla. Hyvä, ettei kone leikannut kiinni. Vaihteisto ja ohjaus olivat jäykkiä. Reilut kaksi vuotta ajoin sillä, kunnes 2007 ostin nykyisen autoni, Opel Corsa -00:n.
   
 7. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ajokorttiahan mulla ei ole koskaan ollut, mutta mitäpä se olisi haitannut susirajan takana kasvaessa. Monenlaista projektia oli 242 Volvosta 96 Saabiin. Lempileluni oli kuitenki vuoden -78 (?) Mazda Savanna. Oli kertakaikkisen hieno liippipeli se. Kauaahan se ei koskaan tiellä pysynyt, mutta kivaa oli.
   
 8. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Honda Accord EXi -86, maalattuna jollain kameleonttivärillä ja pakoputki pörisi niin kauheasti!
   
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Pakolliset kuviot heti alta pois, eli Opel Kadett E-mallisena. Hiukan sama asia, kuin inttiin meno vapaaehtoisena.
   
 10. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Saturn SC2 vuosimallia 1993 ja värinä akvamariini. Oli hienoa silloin opiskelijana marssia liikkeeseen, valita uusi tuliterä auto, sanoa "$14,350, siinä (there)!", ojentaa shekki, ja ajaa pois onnellisena omistajana.
   
 11. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ilmeisesti tässä tarkoitetaan ensimmäistä omaa autoa, eikä faijan autolla ajamisia eli vastaus tähän on Toyota Corolla vuosimallia 87. Ei maksanut paljoa, mutta katsastuksesta ei mennyt läpi ja tulikin pitkä vikalista...
   
 12. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Volkswagen Vento vuosimallia -97. Senttimetriäkään en ole vielä kyseisellä ajopelillä ajanut, inssi kun on sovittu ihan tämän kuukauden lopulle.
   
 13. Ylähirsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joku 2004 vuoden Mercedes-Benz mua tuolla odottelee, noin vuoden päästä pääsee ajeleen!
   
 14. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Aiemmalla naisystävällä oli vanhempi Mazda 626 automaattivaihteistolla, yhteenmuuton jälkeen minä sillä enimmäkseen ajelin - myös auton viimeisen matkan romuttamolle. Se kirpaisi. Ensiajelusta autolla on aikaa toistakymmentä vuotta, autottomana olen ollut noin seitsemän vuotta. Lyhyeksi jäi Mustan Nuolen autollinen kausi, kolme autoa se sisälsi.

  Auto olisi mukava, mutta ei sellaiseen ole varaa. Jos on varaa, niin tienaa liikaa rahaa tai sitten on kotona vaimokulta yms. puoliso, jonka kanssa jakaa kaikki elinkustannukset vuokrasta alkaen, jolloin on varaa johonkin vanhaan kotteroonkin.
   
 15. Tammerforce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Opel Ascona 1.3 vm '84. Hatchback-malli. Tuossa autossa ei kiihtynyt kuin kuljettaja...
   
 16. Puscutractori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
  Se oli sellainen ruma punainen ranskalainen. Enempää en tahdo muistella.
   
 17. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ensimmäinen auto oli faijalta peritty Opel Omega A -89 2.0GL. Sen jälkeen on ollut astra f, vectra C, zafira a, zafira b, astra g, toinen omega a jne... toki mukaan on mahtunut myös yks audi 80, yks escortti nyt ainakin. Nyt ois haaveissa jos kohta vaihtais nykyisen kulkineen uudempaan. Mutta, ehkä vuoden päästä.
   
 18. Pausima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Wild
  Pariviikkoa sitten ostin -03 vuoden 2.0l Ford Mondeo farmarin. Emännälle koitin kovasti lobata 2.5l v6 mallia, mutta näköjään tämmöinen kakslitranen me haluttiin.
   
 19. Andy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaarin vanha Datsun Cherry vuosimallia -82. Ihan mainio menopeli, josta löytyi vain yksi vika: öljyn varoitusvalo ei toiminut. Sen ansiosta auto päätyikin sitten Tattarisuolle.
   
 20. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Pari vanhaa autoa löytyy. Vuosikymmenen ikäinen Chevrolet Trans Sport ja Nissan Primera. Transu on 7-paikkaisena kätevä perheauto, ja tavaroille on hyvin tilaa ilman kärryä tai suksiboksiakin. Primera on taas 200 tkm ajettuna siten laadukas peli, että pääomakustannukset ovat mitättömät. Tservoletin huoltoon uppoaisi helposti omaisuus, mutta Nissan kulkee vuodesta toiseen pienellä huolenpidolla.

  Taidan ottaa vaihteeksi firman liisariauton, jokin siirto pitäisi tehdä. Vaivattomuus viehättää vaihteeksi. Oma tulisi ehkä edullisemmaksi, mutta mutta.
   
 21. ace Jäsen

  Toyota Corona 1800 vm. -75 Oli mahtava auto, kaiholla muistelen edelleen. Muistaakseni oli joku juhlavuoden erikoismalli tms. enkä montakaan ole liikenteessä nähnyt. Oli vaan joskus kolaroitu ja osottautui lopulta niin haperoksi huonon peltikorjauksen jäljiltä, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähettää romuttamolle.

  Jostain jos samanlaisen löytäisin, ostaisin kesäautoksi ja pitäisin hyvänä.
   
 22. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Täällä niin ikään punainen Saab 96, tai no, ostimme(minä ja kaksi kaveriani) sen valkoisena, mutta maalasimme välittömästi sen postilaatikon punaiseksi, vm77 ja hintaa oli 1000mk, ostovuosi oli 94 ja samaisena vuonna taisin lunastaa kaverit pois autosta, jotta sain seksisukkulan tyystin omaan käyttöön. Vapaakytkin ei toiminut, mutta muuten oli loisto peli.
   
 23. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Siskollani oli muistaakseni täsmälleen sama auto ja vuosi. Siinä autossa oli kyllä jotakuinkin kaikki vialla ja toimi hyvänä esimerkkinä sille, että kannattaa ottaa autoa ostaessa mukaan joku, joka tietää jotain autoista. Sisko ei tiennyt ja kotiin ajettiin läpimätä auto...

  Oma ensimmäinen autoni oli Mazda 323 -85. Hyvä auto, joka maksoi 400 euroa ja ostovuosi oli 2001 17-vuotiaana. Siinä kädet tärisi, kun piti odottaa kortin saamista ennen kuin pääsi autoa ajamaan. Muutaman kerran tuli pyörriteltyä auto eri päin parkkiin kun pidemmälle ei uskaltanut. Auto oli vuoden verran ajossa, ennen kuin piti ostaa pari vuotta uudempi Toyota Carina II, joka olikin sitten helvetillinen ongelmapesäke.
   
 24. kykkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nissan Bluebird 1.8GL farmari vm. -83.

  Kiva lelu talvella, takavetoinen kun oli. :)
   
 25. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  En ole autoihmisiä ollenkaan enkä edes ajanut kymmeneen vuoteen. Mutta kyllähän Talbot 1510GLS:n muistaa kuin ensirakkauden, isältä sain.

  Mitähän vuosimallia se nyt sitten oli, ei mikään ihan uusi. Hyvä peli, talvella käynnistyi tuosta vaan, vaikka oli varuskunnan pihalla pari viikkoa seissyt ja juuri koskaan ei jättänyt tielle.

  Kierroslukumittari, sitä ei varsinkaan unohda.