EM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 398 029
  • 6 438
Zlatan otti ilmeisesti osumaa kupoliin. Koskahan muuten fudiksessa aletaan kiinnittää noihin päähän tuleviin kolhuihin suurempaa huomiota? Niitä tulee yllättävän paljon ja kun pelaajat harvoin tulevat vaihtoon sellaisen saatuaan, voi noista koitua haittaa pidemmän päälle.
Ihmettelin hiljattain samaa. Mutta sitten viime kaudella KTP:lla oli paras pelaaja sivussa about koko kauden päätörmäyksessä sattuneen aivoverenvuodon vuoksi, ja lisäksi kakkosjätkä monta peliä vastaavista kontakteista tulleiden aivotärähdysten vuoksi. Tämän jälkeen löytyi kyseisille pelaajille suojapannat päähän ja pari muutakin jätkää kokeili kyseistä välinettä, välinevalmistajan, aivovammaliiton ja seuran välille saadun jonkinmoisen sponsorisopimuksen myötä.

FC KTP yhteistyöhön Storellin ja Aivovammaliiton kanssa | Uutiset | Veikkausliiga

Tällä hetkellä sarjaporrasta alempana kukaan seurassa ei kuitenkaan pelaa pannalla, parempi näistä pantapelaajista vaihtoi nousujohteisen uransa siviilihommiin ja huonompi pelaa muualla panta päässä. Ehkä tuote vaatii vielä vähän hiomista (=kutistamista) ennen kuin alkaa kelvata laajemmin. Ongelma on siinä että eihän tuollaisella ole helppo pääpelata jos on opetellut pääpelaamaan ilman. Vähän sama kun vetäisi parit villasukat lavan ympärille ja yrittäisi pelata kiekkoa.

E: kuva
Storelli Nordic Twitterissä: "Mahtavaa syntymäpäivää @annikakukkonen ja nyt vaikka päämaalilla voitto kotiin @HelmaritFI ! Kuva. Ville Vuorinen. https://t.co/Joqm266lDy"
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Älkää vittu jaksako vääntää politiikkaa. Tuolla on peli ja se on jees, vaikkei toki lätkää, mutta menettelee.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kysyit mikä yhdistää jalkapallomaajoukkueen Putiniin ja Venäjän valtioon.

Siihen vastasinkin jo edellisessä viestissäni.

Riippuu siitä minkä maan jalkapallomaajoukkueesta on kysymys.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Nyt hyvästä paikasta vapari Belgialle.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Vaikka toivonkin Ruotsin voittoa niin onhan tuo pelaaminen huonoa, hidasta ja huonoa. Prässi pallolliseen arkaa ja keskikentän pelaaminen heikkoa, etäisyydet valtavat eikä pallollinen saa oikein tukea.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On tuo Ruotsin hyökkäyspeli kyllä toivottoman mielikuvituksetonta
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Oliko tuo pikku-Kallen vieressä seissy henkilö hänen puoliso? Aika pönäkkä, ehkä raskaana. Tai sitten vaan iso kasa soihtuja takin alla.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Suurin jännitys tällä hetkellä lienee Turkissa, kun joutuvat jännittämään kahden matsin tulosta samaan aikaan, ilman etteivät voi itse vaikuttaa siihen pääsevätkö jatkoon.
 

Ralph

Jäsen
Olen monien kirjoituksista päätellyt, että se on Italia joka filmaa, mutta nythän se on Irlanti, joka on kokoajan katollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös