Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Derek Boogaard 23.6.82-13.5.2011
Pens,Wild

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Pannaan pienenä kevennyksenä yhden brittitutun facebookissa jakama postaus, jota en ilmiselvästi osaa linkata suoraan jostain syystä:
"I get annoyed when I think about the fact that, not far from our borders, gathered in large groups just across the Channel, there are masses of people, planning to come to the UK. Mostly groups of men, without their families. Uncivilised men, who have no respect for other cultures, and don't respect the way of life of other countries. And if we allow them in, they'll almost certainly bring violence to our cities, and act like savages, because it's all they seem to know. They should not be allowed to get any nearer to this country than Calais. But then again, I guess there's no easy way to close our borders just to stop the England fans coming back."
Tämä on aivan loistava kirjoitus, voisi laittaa myös tuonne pakolaisketjuun.
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jalkapallohuligaanit riehuvat Suomessa

Kommenttiosion perusteella vuodelta 1985, vaikka videossa 1984 mainitaankin. Meinasin laittaa johonkin huumoriketjuun, mutta menköön nyt tänne ajankohtaisen aiheen takia. Toimii todella monella tasolla:

- Lädijuntit. Esim. tässä punatakkisessa kaverissa on vahvaa eppisalminen+villepeltonenifk+95nevöforget-vibaa.

- Reinikaiset pistävät lädijuntteja nuhteeseen. Siellä on ilmetty konstaapeli Ek pistämässä ukkoa nippuun tiukassa nahkarotsissa ja blackjack kourassa. #supportyourlocaltomoffinland "Ota mukaan vaan!".

- Kohtelias vanhempi portsari kovat kaulassa kommentoimassa.

- Englantilaisten fanikatsomo vs. suomalaisten fanikatsomo.

- Jallun tuuletus maalin jälkeen.

- Ihmeelliset pieruäänet alussa ja Rantasen maalinjälkeen, kun mikitys menee kai tukkoon kovan äänen takia.

- Kuuman kostea tunnelma pukkarissa matsin jälkeen ja Kuuselan kommentti: "Voitto on aina voitto ja meille niitä tulee niin pirun harvoin.". Ei paljon poikkea vuoden 2016 tilanteesta, vaikka nyt toki voidaan vain haaveilla tasapelistä Englantia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Jotkut ajattelevat että kannattajien toimet ovat joukkueen vika, ja kääntelevät takkiaan sen mukaan. Ei ymmärrä.
Tätä minäkin ihmettelin. Joku sanoi, ettei enää voi kannattaa Kroatiaa. Eli siis toisin sanoen on pelaajien vika, että idioottimaiset fanit heittelevät soihtuja kentälle.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Harvoin ovat omat kannattajat vaikuttaneet yhtä negatiivisesti lopputulokseen, kuin Kroatian fanit tänään. Joukkueelta katosi fokus kokonaan ja pian pallo vietiin pilkulle. Oikeastaan ihme, ettei Tshekki tehnyt vielä yhtä. Lähellä oli.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Ps. näille idiooteille on ihan oma sisälajinsakin Fight 1 of the TFC Event 1 LPH (Poznan, Poland) vs Wisemen (Gothenburg, Sweden) - YouTube

Varmaan tohon saadaan puukotkin mukaan jos on tarvetta.
Taitaa olla kansallislaji tämä jalkapallohuligaanien välinen tappelu Venäjällä. Tästä videosta vähän maistiaisia, kun 100 venäläistä tappelee keskenään. Linkki YouTubeen. Ei ole mitään kaunista katsottavaa, kun kolme miestä potkii ja lyö maassa makaavaa vastustajaa päähän.
 
Beundra det sköna, beskydda det sanna, vörda det ädla, besluta det goda.

- R. S.

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tietääkö joku onko Kroatian fanien keskinäisessä (?) sekoilussa minkälaisia asioita taustalla?
Siinä on alkaen mamicista joka on kaiken pahan alku ja juuri.

http://outsideoftheboot.com/2015/10/16/the-sad-state-of-croatian-football/

Katsomossa pienet sisäiset painit oli mamicin vastustajien ja mamicin toimilta silmänsä ummistavien kesken.

Protesti oli BBB:n ja Torcida Splitin järjestämä joiden tavoite on saada Kroatia potkittua ulos kisoista joka kertoo aika paljon vihasta mafia-mamicia kohtaan kun kannattajat ennemmin haluaa maan ulos kisoista kuin voittavan mamicin alaisuudessa mitään.
 
Our culture is not for sale.

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Taitaa olla kansallislaji tämä jalkapallohuligaanien välinen tappelu Venäjällä. Tästä videosta vähän maistiaisia, kun 100 venäläistä tappelee keskenään. Linkki YouTubeen. Ei ole mitään kaunista katsottavaa, kun kolme miestä potkii ja lyö maassa makaavaa vastustajaa päähän.
Länsinaapurista löytyy ihan samanlaista. Toki ehkä vähemmän maassa olevan lyömistä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tai sitten kumiluotia kahakkaan niin perkeleesti ja jokainen kiinniotettu ensimmäiselle bussilla takaisin kotiin. Ja niitä busseja varataan kyllä jokaiselle halukkaalle.
Mulla on sellainen - mahdollisesti virheellinen - käsitys, että ainoastaan italialaisilla viranomaisilla on meisseliä panna nopea ja kivulias stoppi kaikelle vastaavalle perseilylle. Mielenosoittajat saavat kumiluodeista alta aika yksikön jne. Saman soisi yleistyvän muuallakin. Tai vaikka saman tien kovillakin. Se kummasti jäähdyttää tunteita kun vieruskaveri saa napin päähänsä.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mulla on sellainen - mahdollisesti virheellinen - käsitys, että ainoastaan italialaisilla viranomaisilla on meisseliä panna nopea ja kivulias stoppi kaikelle vastaavalle perseilylle. Mielenosoittajat saavat kumiluodeista alta aika yksikön jne. Saman soisi yleistyvän muuallakin. Tai vaikka saman tien kovillakin. Se kummasti jäähdyttää tunteita kun vieruskaveri saa napin päähänsä.
Eikös tuolla etukäteen voidella viranomaisia varsinkin mafian toimesta. Jossain Napolissa voi lojua kuukausien roskat kadulla, kun rikollisryhmät kiistelevät kelle jätebisnes kuuluu. Sitten jos jättää maksamatta varmaan osumaa viranomaisilta tuleekin. Sairas maa näin pohjolasta katsottuna.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Käsittämätöntä hölmöyttä jos joku lopettaa tietyn joukkueen kannattamisen näiden hulien takia. Huomiotahan nämä idiootit kaipaavat ja ovat onnistuneet jos joku sen takia vihaa heidän kannattamaansa joukkuetta. Pelaajat tai liitot eivät varmasti tälläista halua, joten pois se vastuu myös heiltä. Poislukien ehkä venäjä. Sielläkin pelaajat ja valmennus ovat kunnioituksen ansainneet, vaikka muuten olisi päättävissä elimissä minkälaista porukkaa.

Kaikissa kannattajaryhmissä ne omat idiootit löytyy ja kuten ylen lähetyksessä sanottiin, nämä eivät ole faneja. Heille on ihan oma määritelmä.
Suomen kannattaja en voi olla, koska siellä on myös ollut huliganismiin viittaavaa toimintaa. Kyrökosken Pärskettä en voi myös enää kannattaa, kun jotkut fanit pisti kännissä urheiluliikkeen näyteikkunan paskaksi. Paikallista tyttöjunnu joukkuetta en voi myöskään kannattaa, kun joku isi loimi tuomaria turpaan ja päälle vielä oksensi vastustajan valmentajan päälle. Jne..
 
Viimeksi muokattu:
Kroatialaistaustainen amerikkalaisnainen selitti eilen pelin jälkeen natiivitason englannilla, että mylly oli Dynamo Zagrebin ja Hajduk Splitin välinen. Ja kirosi sitä, että idiootit kusivat joukkueelta kaksi pistettä. Näin neutraalina tuularina täytyy todeta, että oli kyllä viihdyttävä loppu matsille. Ensin ihmeteltiin kaverin kanssa, että miksi kroaattien päätyyn ilmestyi yhtäkkiä valtava määrä poliiseja. Kymmenen minuutin päästä ei tarvinnut ihmetellä.

Saint-Etiennen ja Lyonin välisessä junassa kuultiin sitten pohjoisirlantilaisten ja englantilaisten välinen laulukilpailu, joka oli sekin erittäin viihdyttävä. Oli niillä tosin yhteisiäkin biisejä, nimittäin "Scotland's staying home" (tune: football's coming home 1996) ja "there were five German bombers in the air, and the RAF from Ulster shot one down". God Save the Queen sen sijaan ei saanut varauksetonta kannatusta. Alle puolet porukasta lauloi mukana, ja värssyn loputtua yksi heppu chanttäsi "the inbetweeners knew all the words".
 
Viimeksi muokattu:
Tässä myös hyvä selitys kroatialaisfanien käytökselle.
Who did it and why?

In short, extremist football club supporters ('hooligans', 'ultras') who are unhappy with how the Croatian Football Federation (FF) is run and the (supposed) corruption within. They don't like the leadership with whom they are at war for years now. What happened today is their attempt at trying to force their way, embarrass the Croatian FF officials and incite outrage in the football world. By doing so, they hoped to disqualify the Croatian national football team from the EURO competition. They think this (amongst other things) will put enough pressure on the people they want to step down to step down.
This is not the first time they've done something like this and they are adamant to continue until their requests are satisfied. You might remember Croatia being punished/fined/disqualified 15+ times in the recent years due to disturbances such as this one (riots, clashes with the police, racism, pitch invasions, etc). Especially prominent was the swastika mowed into the Split stadium field the night before the EURO 2016 qualifier match against Italy.
Again, it is important to understand that these are not random acts of boredom or drunkenness; they are planned and precisely orchestrated to further an agenda.
An explanation to /r/soccer about why did Croatian hooligans ruin the CZE-CRO game with flares and fireworks : soccer
 
Hieman on kyllä ikävä suhtautuminen tässä maassa Varsovan liittoon. Eilisessä pelissäkin Unkarin fanipäädyn edusta oli täynnä mellakkapoliiseja mutta Islannin päädyssä ei näkynyt yhtäkään. Kertoo ennakkoluuloista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy