En muista onko tällaisia ketjuja aiemmin kisojen yhteydessä ollut, mutta kun näistä nyt tuolla liveseurannassa ja Englannin ketjussakin on puhuttu niin ajattelin laittaa pystyyn. Tänne siis voisi koota seurannan ja keskustelun EM-kisojen yhteydessä tapahtuvista kannattajien/huligaanien sekä paikallisten välisistä väkivaltaisuuksista, videot jne. Tähän mennessä on tapahtunut ainakin seuraavaa:

- Englantilaiset fanit ovat huutaneet Marseillen kaduilla "Isis, where are you" ja joutuneet useampaan kahnaukseen "paikallisen nuorison" kanssa. Tässä jotain videota yhden baarin edustalta: England fans in Marseille on eve of Euro 2016 - YouTube

- Paikalliset (ilmeisesti lähinnä maahanmuuttajataustaiset) nuorisojoukot (muutamassa lähteessä puhuttiin Marseillen faneista) ovat hyökkäilleet vähän satunnaisesti milloin kenenkin kimppuun. Ilmeisesti sekä venäläisillä, että englantilaisilla ollut useampia kahnauksia paikallisten kanssa.

- Englantilaisilla ja venäläisillä huligaaneilla/faneilla/kannattajilla useampia väkivaltaisia yhteenottoja keskenään eri päivinä. Ylellä ja ainakin parissa brittilehdessä puhuttiin, että venäläisillä olisi jossain kahakassa ollut mukana puukkoja/veitsiä. Ainakin yksi englantilaisfani on kriittisessä tilassa (joidenkin lähteiden mukaan useampi, huhuja ollut myös kuolemasta mutta ei vahvistettu) England fan fighting for his life and dozens more injured as English fans and Russian thugs clash at Euro 2016 in Marseille

- Puolalaiset ja p-irlantilaiset fanit ottaneet yhteen, jne...
Edit. useammassa lehtien ja youtube-videoiden kommenteissa tämän kaltaista juttua, eli että puolalaiset ja p-irlantilaiset olisivatkin yhdessä pistäneet vastaan paikallisille: "Local Ultras attacked Northern Irish and Poles just joined in to help the N. Irish, one Polish kid got hit with a knife by French ultra = they came prepared to do damage. and they lost all thanks to the so called "polacks" you hate so much."

- Myös fanien välisiä kohtaamisia tapahtunut, kun muutama englantilais- ja ukrainalaisfani on päässyt yhdessä huutamaan "Putin huiloa" ja "We hate Russiaa": Putin huilo! We hate Russia - english fans on Euro2016 - YouTube

Tässä ihan hyvä tiivistelmä kuvia ja videoita Dailymailin sivulta (ei herkimmille): The big kick-off: Dozens of England fans are injured in running battles against hundreds of knife-wielding Russian thugs - and riot police - on Marseille streets ahead of tonight's Euro 2016 game | Daily Mail Online
 
Viimeksi muokattu:
"What is freedom of expression? Without the freedom to offend, it ceases to exist." -S.R

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: PELATAANKO VAI EI!?
Oliko 2012 kisoissa tämmösiä mähinöitä?

Itse olin viime EM-kisojen aikaan intissä, joten olin aikalailla uutispimennossa.
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
- Englantilaisilla ja venäläisillä huligaaneilla/faneilla/kannattajilla useampia väkivaltaisia yhteenottoja keskenään eri päivinä. Ylellä ja ainakin parissa brittilehdessä puhuttiin, että venäläisillä olisi jossain kahakassa ollut mukana puukkoja/veitsiä. Ainakin yksi englantilaisfani on kriittisessä tilassa (joidenkin lähteiden mukaan useampi, huhuja ollut myös kuolemasta mutta ei vahvistettu) England fan fighting for his life and dozens more injured as English fans and Russian thugs clash at Euro 2016 in Marseille
Ikävä kyllä tiedossa taitaa olla lisää ongelmia jolleivat viranomaiset puutu aiempaa kovemmalla kädellä etenkin "venäläisturistien" toimintaan. Seuraava twiitti ei ole ainoa laatuaan, jossa ennustetaan ongelmia tuleville päiville (liite).

Kun en ole niin tarkoin tapahtumia seurannut, en tiedä mikä on ollut UEFA:n reagointi asiaan - mutta olisi varmaan suotavaa, että tiukka lausunto & ukaasi siltäkin taholta annettaisi, jottei "paska leviä totaalisesti tuulettimeen".

Kuinka ollakaan, eilen twitterissä silmiini osui useampikin viesti, jossa spekuloitiin sillä tullaanko Ranskassa näkemään "puukkotappeluita" ja esimerkkinä olivat juuri venäläiset. Venäjällä äärioikeistolaiset ja nationalistiset ryhmät säännönmukaisesti harjoituttavat puukkotappeluita ja heillä on näihin liittyviä kisojakin. Samat ryhmät ovat usein mukana "jalkapalloanarkiassa".

Vajaat tunti sitten silmiini osui viesti, jonka mukaan yhteenotoissa mukana ollut britti olisi kuollut - mutta ehkäpä syytä odottaa virallista (viranomaisten) vahvistusta. Mitä ilmeisimmin yhteenottojen seurauksena joku britti on työnnetty metron alle - tällekin kaivataan viranomaisvahvistusta. Huhujakin alkaa varmasti olla liikkeellä melkoisesti, sen verran rajuista yhteenotoista on ollut kyse.

Eräs epämiellyttävä piire kuviossa on sitten se, että venäläismedia jälleen kerran uhriutuu, syy on muiden ja venäläiset vain provosoituivat.

vlad
 

Liitteet

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Aika hauskaa, että venäläismedian mukaan sitten provosoituminen on ihan fiksua ja oikeutettua.

Olen edelleen sitä mieltä, että tällaisissa tilanteissa pitäisi suoraan sanoa, että huliganismiin tullaan puuttumaan viranomaistaholta niin, että seuraavaksi on kovat piipussa. Luulisi että silloin alkaisi porukka ihan oikeasti miettiä kahdesti, tai ainakin kokisivat luonnollisen poistuman geenipoolista. Ei tota nyt oikein voi enää verrata mihinkään tunteiden kuohumiseen potkupallofanien puolelta, vaan ihan puhdasta väkivaltaa tuo on. Vähemmän tulisi vahinkoa, kun toi joukko piiritettäisiin ja pistettäisiin kylmäksi. Ei tarvis lukea miten viattomat ohikulkijat ja lapset saa turpaansa tollasten urpojen takia.

Raflaavaa mielipidettä tämä tietysti, mutta ei tuolle spedeilylle muuten näy loppua.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kisoista pitäisi poistaa sekä Venäjä että Englanti tai miksei jopa lopettaa kisat kesken. Toinen vaihtoehto, että armeija sitten valvomaan ja jokainen tappelija lyödään nippuun ja tuomio 5-10v vankeutta. Tuolla mitä nyt tapahtuu ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa ja se pitäisi lopettaa heti kovimmalla mahdollisella keinolla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Onhan tämä aivan hanurista koko touhu, useammassa paikassa myös paikalliset ultrat ovat hyökänneet kisafanien kimppuun. Ranska pitäisi sulkea pois kisoista, kuten myös Englanti ja Venäjä.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ylen lähetyksessä näytettiin kuvaa englantilaisista jalkapallohuligaaneista ja heidän riehumisestaan. Vastenmielistä porukkaa kertakaikkiaan. Litmanenkin tiesi, että sama toistuu brittifutiksessa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.
 
Allekirjoitukseni

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Englannin ja Venäjän voisi hyvin sulkea pois, eilisen perusteella ei mitään suurta pelillistäkään annettavaa ole. Tilalle vaikka Hollanti ja sen upeat fanit.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
En puolusta tekoja, mutta onhan tuo järjestäjiltäkin vähän huonosti hoidettu jos venäläiset päästetty vapaasti ns irti. Varsinkin jos tuo on ollut se venäläisten "fani-katsomo". Onko ehkä kaikki resurssit suunnattu terrorin torjumiseen ja unohdettu esim nykyinen poliittinen tilanne. Tilanne missä Venäjä vielä lietsoo Venäjä vs maailma, niin sehän on kuin valtio antaisi luvan tällaisille tapahtumille.

Surullisinta tässäkin sivullisten lisäksi Venäjän vähättelevä linja ja se että hienoa tapahtumaa varjostaa nyt heti alusta tällainen asia.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
"Junttimaisinta mitä tiedät" ketjuun olisi tarjolla nyt paljon uutta matskua lädifaneista.

Englannin lipuilla vuoratun kapakan nurkilla joku auringossa palanut ilman paitaa kaljahönössä toikkaroiva, kaljamahainen ja kalju 40-vuotias vihainen mies heittämässä jonkun onnettoman ranskalaisen pubinpitäjän terassituolia ja kaljapulloja venäläisten vastaavien ihmissyylien joukkoon. Siitä on enää vaikea nokittaa.
 
Viimeksi muokattu:
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Noita kaupungilla sattuvia välikohtauksia ei varmaan koskaan saada kokonaan pois ellei rajoiteta liikkumista ihan nollaan, ja varsinkin noissa itäblokin maissa katutappelukulttuuri tuntuu elävän ja voivan hyvin. Nyt olisi kuitenkin ykkösasia pysäyttää nuo stadinolla riehuvat porukat vaikka rajuillakin otteilla. Stadionit en edelleenkin kuolemanloukkuja jos kunnon kähinä puhkeaa tai joukkupaniikki iskee päälle. Vaikkei 80-luvusta niin kauhean pitkä aika nykypäivään ole, niin onko nyt jo alettu unohtaa mitä kaikkea voisi tapahtua stadioneilla?
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siellä on hiukan epätasaiset jaot noissa tappeluissa. Briteillä on tuhansien henkilöiden rekisteri hc-huligaaneista, joista osaa (n. 1.500 fania) ei ole päästetty poistumaan maasta Ranskan suuntaan (vertailun vuoksi esim. Walesista bannissa on vajaat 100 fania). Suurin osa paikalla olevista briteistä on tavallisia jalkapallofaneja sekä perus-kaljaa-juovia, huonokäytöksisiä brittejä, jotka osaavat kyllä tarvittaessa laittaa paikat sekaisin ja uhota. Briteillä on oma aggressiivinen olemuksensa sekä vanhat taustat / maine, joiden vuoksi ovat oiva kohde näille tapahtumille. Toki esiintyvät uhmakkaina, ylpeä kansa kun ovat, mutta oikeasti he ovat jaloissa, kun venäläiset vyöryvät päälle.

Samaan aikaa maassa ovat Puolan ja Venäjän joukot, jotka on osittain aseistettu ja joille maksetaan järjestelmällisestä väkivallasta. Puolassa tai Venäjällä ei ole mitään oikeasti toimivaa seurantaa näiden rikollisjärjestöjen toimintaan tai jäsenistöön liittyen, eikä niiden liikehdintää ole siitä syystä voitu mitenkään estää. Venäläiset tai puolalaiset eivät tee juurikaan yhteistyötä muiden maiden viranomaisten kanssa ja suurin osa saaduista tiedoista onkin muiden maiden viranomaisten keräämää. Hyvin puutteellista siis. Olen nähnyt videoita sekä venäläisten että puolalaisten training campeista ja touhu on armeijatyylistä ja järjestelmällistä. Toki sieltäkin tulee kaksi leiriä; nämä ammattilaiset (Joita on arviolta pari-kolme sataa) sekä sitten "tavalliset huligaaanit", joita on tuhansia.

Toivottavasti Venäjän ja Puolan kannattajat eivät kohtaa, sillä sen jälki olisi järkyttävää. Ei sillä, etteikö tämä olisi nyt jo sitä. Kansainvälisen jalkapalloyhteisön pitää vaatia väkivallan ehkäisemiseksi yhtäläiset toimet kaikilta mailta ja tämän pitäisi olla edellytys ylipäänsä esim. arvokisojen karsintapeleihin tai ylipäänsä kansainvälisiin peleihin osallistumiseksi. Tämä tarkoittaisi mm. kannattajien ja rikollisjärjestöjen toiminnan systemaattista seuraamista ja valvontaa; kansainvälisen rekisterin ylläpitoa, aktiivista yhteydenpitoa ja tietojen vaihtoa ja tarvittaessa jopa yhteisiä poliisioperaatioita. Kisoihin ja kansainvälisiin peleihin pitäisi saada koottua myös joukkojenhallinta- ja turvalisuuspuolen ammattilaiset eri maista. Jos jokainen maa puuhastelee enemmän tai vähemmän omillaan ja ainoastaan muutamassa tehdään systemaattista työtä väkivallan ehkäisemisen eteen, ei jalkapallosta saada kitkettyä väkivaltaa. Todennäköisesti ongelmat vain pahenevat lähitulevaisuudessa.
 
Ja wir schwören Stein und Bein, auf die Elf vom Niederrhein.
- Pelissä oli aktiivisuuden piirteitä (Juha Malinen 9.10.2016 Suomi-Kroatia -iltakävelyn jälkeen)

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Se menee juuri niin eli ongelmat vain pahenevat ellei niihin puututa kovalla kädellä. Englanti ja venäjä ulos kansainvälisestä maajoukkuetoiminnasta esim. 5 vuodeksi olisi juuri sopiva rangaistus nyt. Samoin se, ettei maiden kannattajia lasketa mihinkään katsomoihin jatkossa näissä kisoissa eikä se kisoista sulkeminenkaan olisi kohtuuton rangaistus.

Oma asiansa on sitten se, mitä huliganismiin syyllistyneille jaetaan rangaistuksina. Sanktioiden pitäisi olla niin mittavat, että ne oikeasti ehkäisisivät jatkossa vastaavaa toimintaa. Samoin tulevaisuudessa juuri näiden kahden maan kannattajien täydellinen matkustuskielto ja pääsyn estäminen ulkomailla tapahtuviin otteluihin alkaisi purra nopeasti. Nyt tuntuu siltä, että tästä toiminnasta, joka tähtää vain vahingoittamiseen, on tehty puoliksi laillista ja hyväksyttävää.
 
Toivottavasti Venäjän ja Puolan kannattajat eivät kohtaa, sillä sen jälki olisi järkyttävää.
Tuosta luin juttuja, että venäläiset jo odottelisivat nimenomaan puolalaisia ja ukrainalaisia Nizzassa. Tavoitteena ns. välikähinät ennen Venäjän 2018-kisoja. Puolahan tuolla tänään pelaa, mutta Ukrainalla ei taida olla yhtään peliä siellä. Saa nähdä pitääkö paikkansa.

Venäläisistä huleista ja heidän uhoamisestaan juuri näitä kisoja silmällä pitäen on muuten tehty juttua jo helmikuussa: ‘England fans will have no chance’: Hitler-loving Moscow football hooligans vow to wage war on Brit fans in Euro 2016 – The Sun

GANGS of Hitler-loving Russian football hooligans have vowed to join forces to
turn England’s Euro 2016 campaign into a bloodbath.

Hordes of thugs from Moscow rivals Spartak and CSKA will become allies to
launch terrifying assaults on Three Lions fans attending the group game
against Russia in France.

Black and Asian fans attending the match in Marseille in June also face being
targeted by the racist yobs hell-bent on trouble.

....

“We are hard men, many from the army and police.

“Not soft English men in their Lacoste clothes and girls’ shoes. Fans
from all clubs, Moscow, St Petersburg, anywhere, will all be on same side.

“We fight in the woods and train and fight at matches. England fans will have
no chance. Russia is number one.

“We like beer and girls too just like you but fighting is number one.”
Videon otsikossa väitetään, että tässä sitten olisikin jo yhdistetty voimia englantilaisia vastaan: UEFA Euro 2016 - CSKA Moscow hooligans helping Loko Moscow fans fight vs. England supporters - YouTube

Eihän näitä katutappeluita koskaan voida kokonaan kitkeä ilman totalitaarista yhteiskuntaa, mutta tosiaan oikeasti tuntuvat sanktiot näihin syyllistyville maille voisivat olla paikallaan. Poliisillekin ihan kunnolliset voimankäyttöoikeudet. Vähän kuitenkin ihmetyttää tuo, että näissä "tarkimmin vartioiduissa kisoissa" ovat venäläiset onnistuneet tuomaan katsomoon asti noita tulitteitansa, joista ainakin se yksi eilisessä ottelussa pamahti. Venäläisten ja englantilaisten sijoittaminen paikallisista sekopäistään ja rikollisista tunnettuun Marseilleen myös ihmetyttää. Ei oikein vakuuta nämä Ranskan järjestelyt asian suhteen

Venäjällä äärioikeistolaiset ja nationalistiset ryhmät säännönmukaisesti harjoituttavat puukkotappeluita ja heillä on näihin liittyviä kisojakin. Samat ryhmät ovat usein mukana "jalkapalloanarkiassa".
Jep, laitoinkin tuosta tuon yhden linkin juttuun näistä venäläisistä "faneista", ja youtubehan on pullollaan videoita noiden toiminnasta. En niin tarkkaan tunne tuota tilannetta Venäjällä, mutta eikö siellä ainakin poliisi pistä melko väkivaltaisestikin kuriin näitä huligaaneja, ja ainakin osittain siksi iso osa noista tappeluista järjestetään jossain metsissä tai syrjäisissä paikoissa? Näin ollen ainakaan sivullisille, liiketiloille, baareille jne. ei koituisi niin paljon vahinkoa, kuten nyt esimerkiksi Ranskassa. Noista huligaaneista osa on siis ilmeisesti entisiä/nykyisiä poliiseja ja sotilaita, joten jotain sisäpiiritietojakin heillä voi luonnollisesti olla.
 
"What is freedom of expression? Without the freedom to offend, it ceases to exist." -S.R
2018 kisoista tulee täysi verilöyly, kun venäläisten huligaanien määrä moninkertaistuu, kun puttepossun ystävät näyttävät putelle, miten hyvin sitä osataan tapella Venäjän puolesta. Kuinka kova motivaatio Venäjällä on estää huliganismia kotikisoissaan? Luulen, että aika nollassa, ennemminkin yllyttävät hakkaaman kaikki mahdolliset kannattajat, niistä maista, jotka ovat jotenkin estäneet Venäjän laajenemisen..

Näissä kisoissa voitaisiinkin iskeä jokaista huligaania etälamauttimella ja pistää loppukisojen ajaksi johonkin vanhaan linnaan selliin.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Se menee juuri niin eli ongelmat vain pahenevat ellei niihin puututa kovalla kädellä.
Suurin ongelma tässä on se, että ihmisten liikkumista vapaissa länsimaisissa kaupungeissa Em - kisojen kaltaisen tapahtuman aikana on erittäin vaikea rajoittaa. Se asia ei muutu täällä suu vaahdossa vaadituista kovista rangaistuksista yhtään mihinkään. Varsinkin maajoukkueiden rankaiseminen kannattajien touhuista olisi typerää, sillä jalkapalloliitoilla ja maajoukkueilla on hyvin vähän sananvaltaa yksityisten ihmisten tekemisiin.

Edellä esitettiin yhtenäistä politiikkaa valvonnan tehostamiseksi ja pahimpien huligaanien maahantulon estämiseksi. Tämä olisi se ensimmäinen askel, joka toimi aikanaan brittien kanssa suhteellisen hyvin. En tiedä kuinka pitkälle noissa tiedonvaihdoissa sun muissa on päästy, mutta ymmärtääkseni tällainen systeemi on ollut jo pidemmän aikaa olemassa. Toimivuudesta Itä - Euroopan suuntaan on tosin vaikea sanoa mitään.

Myös nuo yhteiset poliisivoimat voisivat olla hyvä ratkaisu. Päävastuu olisi kisaisännillä, mutta jokainen maa velvoitettaisiin lähettämään paikalla myös määrä x omia turvallisuusalan ammattilaisiaan. Kielimuuri on usein yksi suurimmista syistä siihen että väkivalta eskaloituu ja omaa kieltä puhuvat stevarit voisivat olla monessa tilanteessa arvaamattoman suureksi avuksi.

Tiivistäen siis, enemmän huomiota ennalla ehkäisyyn ja vähemmän rangaistuksiin, koska pelkkä rankaisemisen kiihko ei ainakaan isommassa kuvassa tule muuttamaan yhtään mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Tuosta luin juttuja, että venäläiset jo odottelisivat nimenomaan puolalaisia ja ukrainalaisia Nizzassa. Tavoitteena ns. välikähinät ennen Venäjän 2018-kisoja. Puolahan tuolla tänään pelaa, mutta Ukrainalla ei taida olla yhtään peliä siellä. Saa nähdä pitääkö paikkansa.

Venäläisistä huleista ja heidän uhoamisestaan juuri näitä kisoja silmällä pitäen on muuten tehty juttua jo helmikuussa: ‘England fans will have no chance’: Hitler-loving Moscow football hooligans vow to wage war on Brit fans in Euro 2016 – The SunVideon otsikossa väitetään, että tässä sitten olisikin jo yhdistetty voimia englantilaisia vastaan: UEFA Euro 2016 - CSKA Moscow hooligans helping Loko Moscow fans fight vs. England supporters - YouTube

Eihän näitä katutappeluita koskaan voida kokonaan kitkeä ilman totalitaarista yhteiskuntaa, mutta tosiaan oikeasti tuntuvat sanktiot näihin syyllistyville maille voisivat olla paikallaan. Poliisillekin ihan kunnolliset voimankäyttöoikeudet. Vähän kuitenkin ihmetyttää tuo, että näissä "tarkimmin vartioiduissa kisoissa" ovat venäläiset onnistuneet tuomaan katsomoon asti noita tulitteitansa, joista ainakin se yksi eilisessä ottelussa pamahti. Venäläisten ja englantilaisten sijoittaminen paikallisista sekopäistään ja rikollisista tunnettuun Marseilleen myös ihmetyttää. Ei oikein vakuuta nämä Ranskan järjestelyt asian suhteenJep, laitoinkin tuosta tuon yhden linkin juttuun näistä venäläisistä "faneista", ja youtubehan on pullollaan videoita noiden toiminnasta. En niin tarkkaan tunne tuota tilannetta Venäjällä, mutta eikö siellä ainakin poliisi pistä melko väkivaltaisestikin kuriin näitä huligaaneja, ja ainakin osittain siksi iso osa noista tappeluista järjestetään jossain metsissä tai syrjäisissä paikoissa? Näin ollen ainakaan sivullisille, liiketiloille, baareille jne. ei koituisi niin paljon vahinkoa, kuten nyt esimerkiksi Ranskassa. Noista huligaaneista osa on siis ilmeisesti entisiä/nykyisiä poliiseja ja sotilaita, joten jotain sisäpiiritietojakin heillä voi luonnollisesti olla.
Melkoinen soppa tuolla Marseilessa ja kaikki tuntuu pieksävän toisiaan.

Se kuitenkin ihmetytti miten helvetissä tuolla stadionille oli päässyt soihtuja.. Siis kisoista on puhuttu että olisivat maailman turvallisimmat ja sitten siellä jo perus huligaanit polttaa soihtuja ja riehuu katsomoissa.. Joku britti tiedustelun kaveri kertoi että kisat on kuin noutopöytä isikselle ja siltä vaikuttaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helvetin surullista ja turhauttavan näköistä touhua kun viattomat paikalliset sekä sivulliset kärsivät, ihmiset pelkäävät ja futisjuhlan ohella on samantien käynnissä melkoinen surunäytelmä näiden väkivaltaisuuksien osalta.

Pahimpana oikeastaan jäänyt mieleen kuva, jossa stadionilla isä pitää sylissään nuorta kauhuissaan olevaa poikaansa, kun ympärillä stadionin katsomossa on täysrähinä. Kivat muistot pojalle kun pääsi varmaan hartaasti odottamaansa kisamatsiin, ympärillä täysi kaaos ja hulina, vieressä potkitaan jotain päähän ja toinen sekä kolmas saa nyrkkiä.

Sairasta paskaa.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.
Suosikkijoukkue
HIFK, #87
Aikamoinen ruutitynnyri muutenkin tuo Marseille. Siihen kun lisätään lauantai-illan Englanti-Venäjä ottelu, niin soppa on valmis. Jengi kerennyt vetää päät täyteen jo ennen peliä.

Marseille ei muutenkaan ole todellakaan mikään paratiisi vaan sen alueella tehdään kolmasosa koko Ranskan murhista. Kaupunkihan on täynnä maahanmuuttajanuoria ilman kunnollista tulevaisuutta, niin siinä onkin sitten kolmen kimppa kun nämä mamut purkavat pahaa oloaan milloin mihinkin ja sitten vielä Englannin ja Venäjän fanit ovat paikalla.
Mitä nyt vähän juttuja lukenut, niin sehän nyt on yleisestikin tiedossa, että Englantia pidetään tämän huligoinnin kuninkuusmaana, niin venäläiset haluavat näyttää kaapin paikan sen suhteen. Tulee varmaan hienot kisat Venäjällä parin vuoden päästä tämän suhteen.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä kun saadaan venäläisten ja brittien kanssa kehään ja kaduille Puolan, Ukrainan ja mikä ettei kotijengin sisuuntuneet fanit, niin se on morjens ja ei huvita edes lukea niistä kohtaamisista vaan ehkä keskityn vaan pelkkään viheriöillä pelattavaan futikseen loppukisat.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.
Ladihuligaanit nyt ovat jo menneen talven lumia ja tällä hetkellä skeneä dominoi rybyt, serbit, polskit ja muut samanlaiset paskamaiden edustajat. Kaverit treenaavat taistelulajeja, myllyttävät taktisesti ja ovat vaikka valmiita tappamaan. Myöskään mitään puseilua, joissa muka maassa makavaa ei saisi potkia ei harrasteta, 20 vs 1 on ihan ok. Sivulliset saavat myös kokea nyrkistä, koska mitäs vittua ovatkaan väärässä maassa syntyneitä.

Ukrainan ja Puolan välisessä matsissa tulee olemaan iso määrä ryssäultria, jotka haluavat laittaa puolalaistoverinsa kärsimään oikein kunnolla. Tuossa matsissa nähdään varmasti kunnon mylssäystä, jossa hurme lentää pitkin Nizzan kaupunkia. Ehdottomasti kunnon mylläyksen ystäville pakkokatsonta.

Ruotsikin on noussut pieneksi mustaksi hevoseksi, kun paikalliset firmat saivat yhdistettyä voimiaan ja AIK, Djurgårdenin, Hammarbyn ja muiden isojen mylskomppanioiden äijiä on saapumassa Parisiin laittamaan Luigeja oikein kunnolla pataan, joten ehdottomasti kalenteriin merkintä 17.6, jolloin varmasti nähdään hyvää myllytystä.

Turkkilaiset puukonheiluttelijat ovat myöskin Pariisissa ja uskoisin näiden ottavan erittäin raskaasti yhteen kroateiden kanssa, kun skismaahan on tunnettusti aivan helvetisti. En näe mahdottomana, että pari kroatia pistellään ainakin sairaalakuntoon reikiä täynnä. Ranska on täynnä turkkilaisia siirtolaisia, joten varmasti taustatukea tulee vaikka kunnon myllyäijjät on tainut jäädä kotiin. Toki nämä ovat jo kantaneet Pariisissa bandiksia, jossa kyselevät tappamiensa serbihulien perään, joten on siellä selvästi skeneäijiäkin paikalla.

Ruotsi vs. Turkki myltzäykseen en välttämättä usko, koska nuo Ruotsin hulipojatkin omaavat turhan paljon tuota turkkilaista taustaa.

Toki myllyjen ystävät varmaankin osaavat jo silmä kovana tarkkaila Marseillen tapahtumia, koska siellä tullaan myllyttämään päivittäin. Tämän takaa jo Marseillen paikallisväestö, joka on vahvasti sotaapakenevaa-taustaa omaava. Marseille on myös yleisesti ottaen ihan vitun paska kaupunki, joka on täynnä toisiaan tappavaa ihmissaastaa, joten myllyjä riittänee. Nyt vasta on yksi kuollut, mutta lisää on tulossa.

Toivotaan myllyrikasta alkukesää! Seurataan tilannetta.
 
Ukrainan ja Puolan välisessä matsissa tulee olemaan iso määrä ryssäultria, jotka haluavat laittaa puolalaistoverinsa kärsimään oikein kunnolla. Tuossa matsissa nähdään varmasti kunnon mylssäystä, jossa hurme lentää pitkin Nizzan kaupunkia. Ehdottomasti kunnon mylläyksen ystäville pakkokatsonta.
Ukraina ja Puola kohtaavat Marseillessa 21.6.
 

MegaForce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Itä-Helsingin Kiekko, Suomi
Englannin ja Venäjän voisi hyvin sulkea pois, eilisen perusteella ei mitään suurta pelillistäkään annettavaa ole. Tilalle vaikka Hollanti ja sen upeat fanit.
Hollannin pelillinen anti ei riittänyt edes näihin kisoihin. On siihen syynsä miksi Islanti meni Hollannin edelle. Samoin Puola, P-Irlanti pitäisi tuolla logiikalla sulkea nyt kisoista, samoin Saksa olisi pitänyt viime Em-kisoista sulkea ja samoin Kroatia.
 

MegaForce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Itä-Helsingin Kiekko, Suomi
Onko mahdollista että esim. Turkki ja Venäjä kohtaisivat? Venäjä ja Ukraina eivät varmaan kohtaa ennen finaalia..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy