Ei Pekkaa pahempaa – eli otteet kaukalossa 2013–2014

  • 424 518
  • 2 094

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mutta kyllä tuo puolustuspelaaminen on kyllä surkeata. Eilenkin ekassa maalissa Parkkonen oli maalin takana, kun omissa kolisi. Tästä nyt tietysti kaikki syyttää muodin mukaisesti #44:sta.

Ei ole muodin eikä edes trendin mukaista, mutta eihän 44 tiennyt yhtään mitä olisi pitänyt tehdä ja sitten valitsi sen kaikkein huonoimman ratkaisun eikä tehnyt yhtään mitään. Voi vittu. Anteeksi tämä avautuminen. Mies on tällä hetkellä väärällä sarjastasolla, väärässä seurassa, väärässä maassa, väärässä maanosassa ja näyttää vähän siltä, että väärän urheilulajinkin parissa.

Parkkonne oli vissiin siellä maalin takana sen vuoksi, ettei se tunari lähtenyt sinne kiekon perään kulmaan pelaamaan, vaan näytti Parkkoselle toimimattomuudellaan sen, että minä poika hoiden maalinedustan, jonne Parkkonen oli jo luistimensa kääntänyt, mutta tuli toisiin ajatuksiin. Olisi pitänyt vissiin hoitaa se mies maalin takaa, mies kulmasta ja sitten vielä mies maalilta. Kato nyt sinäkin miten siellä pelaajat pelaa, eikä sitä missä he ovat. Parkkonen veti ruutunsa miesvartioinnissa täysin oikein, eikä muuta voinut. Hänellä oli periaatteessa kolme miestä pelattavana, kun pakkipari jätti hänet yksin. Tulee kyllä mieleen DeeGun kohdalla, että mies tekee sitä pesäpalloilijan tiliä, kun kerrankin kentälle pääsee. Siltä tuo pahimmillaan näyttää. Ei voi noilla meriiteillä oleva mies vetää pelistä toiseen niin vihkoon, kuin hän vetää. Ei vain voi.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Peksin otteet joukkueen peräsimessä ovat kyllä olleet kohtuuttoman heikot. Ainoa pysyvä asia, minkä hän on organisaatioon tuonut on jatkuva muutos, mikä tässä tilnateessa ei ole ollut millään muotoa toimiva konsepti. Osoittaa hirvittävää epävarmuutta valmentajalta, eikä kyllä luo minkäänlaista luottamusta joukkueeseen, eikä päinvastoin.
 

Cichorium

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On ollut kyllä harmillista katsoa Ässien pelejä. Rautakallion ja Kiven neljän kauden aikana oman alueen puolustus oli kovalla tasolla, samoin träppi. Nyt nämä ovat niitä huonoiten toimivia osa-alueita Ässien pelissä. Hyökkäyspeli taas on toiminut hyvin/välttävästi. Toki välillä tuntuu, ettei mikään toimi, mutta Ässät on tehnyt liigassa 7. eniten maaleja. Päästettyjä maaleja on toiseksi eniten. Tulee pakostikin mieleen valmentajien pelipaikat peliurillaan. Pakeilla puolustuspeli toimii ja hyökkääjällä hyökkäyspeli.

Mikäli Virta jatkaa ensi kaudella Ässissä, hänen täytyy uudistaa ajatteluaan pelistä ja ilmeisesti muuttua myös johtajana. Persoonasta en toki osaa sanoa mitään, koska en hänen kanssaan tekemisissä ole, mutta huhujen perusteella korjattavaa olisi. Pelistä sen sijaan näkee suoraan ettei rakenne ole kunnossa.
 

Uusis85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikäli Virta jatkaa ensi kaudella Ässissä, hänen täytyy uudistaa ajatteluaan pelistä ja ilmeisesti muuttua myös johtajana.

Minusta ainoa oikea vaihtoehto ensikauden Virran Ässiin olisi pestata puolustusorientoitunut kakkosvalmentaja joka peluuttaa pakkeja. Eikös näin ole ennenkin ollut, toinen valmentaja peluuttaa pakit ja toinen hyökkääjät? En tiedä miten valmentajien työnjako tällä kaudella menee peluutuksen suhteen, mutta jos siellä olisi oikea puolustuspelin asiantuntija vetämässä treeniä ja otteluissa komentamassa, ohjaamassa ja neuvomassa pakkeja, olisi oman pään pelikin varmasti paremman näköistä... Ja kun ei se puolustustyökään ole pelkästään pakkien hommaa, vastustaja lyö kiekkoa maaliin kun kolme omaa hyökkääjää sössii kiekon kaverille vastustajan maalin takana.

Puolustuspelin puutteisiin tämä kausi kaatui, ja väitän, että tuolla pakkimateriaalilla olisi pärjätty paremmin kun valmennuksessa olisi ollut joku joka osaa ottaa materiaalista potentiaalin irti. Punainen lanka omalla alueella on puuttunut kauden alusta asti.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko ihme että ei päästä hyökkäämään kun 90% avaussyötöistä pelataan oman sinisen päällä seisovalle laiturille...ässillä on varmaan huonoin pelitapa johonkin 10 vuoteen. Ei helvetti mitä paskaa :D ylivoimillakaan kiekkoa ei saada alueelle kun tuo keskialueen ylitys on niin surkeaksi harjoiteltu.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Uskomatonta paskaa on. Toivotaan, että Virta adjutantteineen pakkaa laukut siinä 13.3 ja eivät enää Poriin enää tule. Uskomatonta, että tuon yhden puupään on annettu tuhota se kiekkobuumi mitä viime keväänä rakennettiin.
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Parkkonne oli vissiin siellä maalin takana sen vuoksi, ettei se tunari lähtenyt sinne kiekon perään kulmaan pelaamaan, vaan näytti Parkkoselle toimimattomuudellaan sen, että minä poika hoiden maalinedustan, jonne Parkkonen oli jo luistimensa kääntänyt, mutta tuli toisiin ajatuksiin.

Tämä selvä. Siinä vaiheessa kun tämä turari kääntää selkänsä ja koittaa ottaa vasempana pakkina oman paikkansa etutolpalta, selän taakse ei jää kuin kaksi pelaajaa + tämä parkkonen joka olisi voinut käänttää ne hokkarinsa sinne omalle pelipaikalle sen sijaan, että jatkaa liukuaan maalin taakse. Ni ketä se tuossa vaiheessa pelaa?. Ahlgren sentterinä lähtee pelaamaan samaa miestä deegun kanssa ja oikea laita jää siniselle kyttäämään, vaikka kiekko on tepsillä. Toki Dannyn virhe, jos siltä tuntuu.
 

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
Aina on toivoa (paitsi kun piste-ero kasvaa liian suureksi), mutta kuvaahan tilannetta aika hyvin se, että "ainoa" vaarallinen ylivoimatilanne on se, kun Umicevicilla on kiekko ja hän hakee Hagmania. Että nyt on variaatiot vähissä. Noh, aina on toivoa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
En tiedä.. kaksi pistettä kiva homma, joo.. mutta, mutta..

Kokonaisuutenahan tämä viikonloppu meni vituiksi, siitä tuskin kukaan on eri mieltä. Siihen päälle tyrittiin sekä Pelicans- että HIFK-otteluissa molemmissa jo melkein taskussa olleet kolme pistettä. Ei nyt liiaksi siltä vaikuta, että Ässät edelleenkään olisi paikkaa playoffeissa mitenkään ansainnut

Rinteeltä erittäin hyvä viikonloppu, se on toki iloinen asia. Jospa kaveri tästä vaikka kasvaisi vastuuvahdin saappaisiin nopeammin kuin toiveissa/odotuksissa oli. Se tässä nimittäin alkaa tällä menolla olla enää ainoita seurattavia asioita tämän kauden suhteen..
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rinne oli helvetin hyvä, ässien paras pelaaja tässä miniplayoffissa.

Sammalkangas oli aivan saatanan huono. Hävisi varmaan 99% kaksinkamppailuista.

Ässien pelitapa on täyttä paskaa. Mikä helvetti siinä on että peliä pitää avata laiturille joka seisoo paikallaan?!?!

Voitto tuli, toivo elää...ohuella mennään.

Viikonloppu oli pettymys niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin.
 

Tuamas

Jäsen
Jos on ollut erityisen heikkoa Virran aikakaudella viisikkopuolustuksen organisointi sekä henkilöjohtaminen, niin myös ne janarit jotka vastaavat erityisesti pakkien peluutuksesta tulisi heittää susille.

Niin käsittämättömiä ratkaisuja nähty koko kauden ajan, että joko jannut suorittavat aivan eri tasolla treeneissä kuin peleissä tai pakkien peluuttaja on sokea.

Pahimpina esimerkkeinä Uusitalon sementoitu paikka riippumatta suoritustasosta, Groulxin täydellisesti epäonnistunut sisäänajo (jos nähdään että kaveri on puujaloilla liikkeellä, ei häntä pistetä tulikuumaan paikallispeliin kokoonpanoon, vielä juuri ennen taukoa), Malkamäen käsittämätön peluutus (ensin peluutetaan väkisin, vaikka suoritustaso on liigan heikoimpiin kuuluvaa ja sitten kun kulkee - ensimmäisenä penkin päähän), Parkkosen totaalinen sivuutus alkukaudesta, pakkiparien rakennus yleisesti (mm. Groulx-Parkkonen ja Groulx-Malkamäki parit oli tuomittu epäonnistumaan)...

Tähän toki päälle janneporkka-tason onnenpyörä hyökkäysketjujen suhteen, joka on luonut tilanteen jossa vielä tammikuun puolessa välissä ei ole kuin 1,5 vakiintunutta hyökkäysketjua. Vielä kun Virta on selvästi puuttunut maalivahtien peluutukseen, niin soppa on kyllä ihan tarpeeksi sakeaa jo ilman pelitavallisia ja henkilöjohtamiseen liittyviä ongelmia.

En näe mahdollisena sitä, että nykyrungolla Virta jatkaa päävalmentajana.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jos on ollut erityisen heikkoa Virran aikakaudella viisikkopuolustuksen organisointi sekä henkilöjohtaminen, niin myös ne janarit jotka vastaavat erityisesti pakkien peluutuksesta tulisi heittää susille.

Niin käsittämättömiä ratkaisuja nähty koko kauden ajan, että joko jannut suorittavat aivan eri tasolla treeneissä kuin peleissä tai pakkien peluuttaja on sokea.

Joo, samoja juttuja pyörii ja on pyörinyt mielessä. Tätä on Porissa nähty ennenkin, mutta miten hitossa nuo paikat ylivoimapeliin viivalle oikein jaetaan? Parkkonen ei saa sekuntiakaan neljän minuutin ylivoimasta, kun esim. Sammalkangas saa seisoskella siellä pultattuna samoille jalansijoille ja antaa kolmen metrin syöttöä Niemelle takaisin, kun muuhun ei pysty. Uusitalo ilmestyy aina vaan vuodesta toiseen viivalle, vaikka osaaminen on täysin muualla. Luulisi jopa helpottavan kapteenin pelaamista kun saisi keskittyä siihen maalien estämiseen, siinä hän on parhaimmillaan silloin kun peli kulkee.

Nyt kun on rohjettu pitää Hagman toisena viivamiehenä, niin ei sekään oikein toimi. Sinne oli ainakin tänään syöttölinjat niin tukossa, että parempi olisi kesken pelin siirtää Nikke maalin eteen ja hakea muita ratkaisuja. Umicevic joutuu periaatteessa täysin yksin vastaamaan koko ylivoimasta, ainoa pelaaja joka liikkuu ja haastaa vastustajaa jatkuvasti. Krepsin toimisto on aika hyödytön tuollaisessa pelissä missä vastustaja sumputtaa maalinedustan, ellei kiekkoa saada toimitettua maalille.

Tänään pitää kyllä kehaista silti muutamaa asiaa, nimittäin puolustaminen kokonaisuutena ekojen minuuttien perus -sekoilujen jälkeen oli paikoitellen erittäin jämäkkää. Uden jatkoaikamaalin juhlimisesta päätellen joukkueessa pihisee edelleen jonkinlainen henki, ei nuo ukot tuolla millään hällä väliä -asenteella pelaile. Mutaselle kuuluisi A -rintaan, kaivuri on laittanut itseään ihan perkeleesti likoon viime aikoina ja kädetkin toimii välillä yllättävän hyvin. Hagmaniin olen pettynyt, todella laskeva trendi taas viime viikkoihin nähden, suttaa maalipaikat ja syötöt on huonoja tai niitä ei edes tule. Umi näyttää pelaavan paljon suuremmalla asenteella etenkin puolustussuuntaan. Elon liikkeestä ja yrittämisestä myös lussat, sehän menee nykyään kulmakiekkoihin voittamaan niitä. Niemestä vielä sellasta, että kovasti tuo taso nyt vaan edelleen heiluu. Oli todella pettymys näissä TPS-peleissä, onneksi sentään puolustuspeli maistui.

Peliä kerrallaan eteenpäin ja jossain kohtaa nää sitten taas loppuu.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Olihan tämä tasausviikko nyt iso pettymys, uskon sen olleen sitä myös joukkueelle ainakin jossain määrin.

Kaksi jatkoaikavoittoa pitivät pään pinnalla siltä osin etteivät erot päässeet kasvamaan ainakaan älyttömästi sijoja 9-10 silmällä pitäen.

Sen sijaan mitään kiriä ei aikaiseksi saatu ja jatkoajalle venyneet matsit päävastustajien kanssa varmistivat sen, että pisteitä meni sinnekin suuntaan.

Kärjistetysti Ässien viime viikkojen kiri on ollut pisteen haalimista sieltä ja tuolta, ero viivaan ei varsinaisesti kutistu, on vain lopettanut erkanemisen kauemmaksi.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viivan tuntumassa olevat Pelicans ja Ilves kohtaavat seuraavalla kierroksella ja Ässät kohtaa vieraissa Saipan, piste-ero on noihin kympin sakissa oleviin on 13 sekä 14 pojoa. Eli jos spekuloi, että ennen ensi viikon lauantaita Ilves on hävinnyt jo kaksi matsia (Pelicansille ja Saipalle) ja Ässät on voittanut Saipan sekä Kalpan, piste-ero olisi ennen lauantain Ilvesmatsia 7 pinnaa ja sen jälkeen voisi olla enään 4 pinnaa, vielä on mahkuja, vaikkakin tuntuu hankalalta.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Viivan tuntumassa olevat Pelicans ja Ilves kohtaavat seuraavalla kierroksella ja Ässät kohtaa vieraissa Saipan, piste-ero on noihin kympin sakissa oleviin on 13 sekä 14 pojoa. Eli jos spekuloi, että ennen ensi viikon lauantaita Ilves on hävinnyt jo kaksi matsia (Pelicansille ja Saipalle) ja Ässät on voittanut Saipan sekä Kalpan, piste-ero olisi ennen lauantain Ilvesmatsia 7 pinnaa ja sen jälkeen voisi olla enään 4 pinnaa, vielä on mahkuja, vaikkakin tuntuu hankalalta.

Samoja ajatuksia.. minunkin katseeni on nimittäin jotenkin kiinnittynyt tuohon Ilvekseen. Että se olisi se, jonka romahdusta tässä täytyy odottaa (koska selvästikään ainakaan Pelicans ei ole romahtamassa)

Suurin ongelma on tuo HPK tuossa välissä. Kerho saisi nykyisellä pistekeskiarvolla kasaan 82 pistettä, joka olisi aivan siinä kintaalla että riittääkö se kymppisijaan vai ei. Ässien näkökulmasta siis Kerhon pistetahti ei saa parantua nykyisestä hiukkaakaan. Jos kävisi niin hyvin, että tuo Badgersin positiivinen skenaario toteutuisi, niin kuun lopun HPK-ottelu nousisi äärettömään suureen vaa'ankielen asemaan

Mutta spekulointia, spekulointia..
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilen 0 päästettyä maalia. Asia mistä oon huomattavasti tyytyväisempi, kuin siitä jos oltais tehty 10 ja päästetty 5. Eilen ei tullut juurikaan isoja virheitä puolustusalueella, mutta ei tuo vihulainenkaan ihan timanttia ollut. Mää en siltikään voi käsittää tuota miesvartiointi puolustusta.

Monet täällä on keskustellut siitä, kuka teki virheen, kun molemmat pakit oli kulmassa. Voisiko joku asiasta enemmän tietävä vastata, onko tämä ihan suunnitelman mukaista? Tällä kaudella on meinaan äärettömän monta tilannetta, kun pakit on kulmassa, niin siellä on vaan joku laituri yksinään maalin edessä. TPS pelissä oli muistaakseni kerran Elo ja kerran Mutanen, ja he eivät yllättäen saaneet estettyä maalin tekemistä.

EDIT: Onhan se kiva, että saa laskeskella pisteitä, miten pisteet riittää ja spekuleerata mitkä pelit täytyy voittaa. Itse en näe tuossa yhtikäs mitään järkeä. Jos peli alkaa kulkemaan, niin kaikki on mahdollista. Jos ei, niin ei.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Lähtökohdat SaiPa-otteluun tiistaita ajatellen eivät näytä hääppöisiltä, kohdataan sputnikit, jotka veivät Tapparalta peräti viisi pinnaa kahdessa keskinäisessä.

Silti tulee tietysti mieleen, että paskat ne lähtökohdat olivat siihen taannoiseen JYP-vierasmatsiinkin, josta kaivettiin yllärinä 1-2 voitto, vaikkei peli ollut hirveän vakuuttavan näköistä.
 

MustaSydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos on ollut erityisen heikkoa Virran aikakaudella viisikkopuolustuksen organisointi sekä henkilöjohtaminen, niin myös ne janarit jotka vastaavat erityisesti pakkien peluutuksesta tulisi heittää susille.

Niin käsittämättömiä ratkaisuja nähty koko kauden ajan, että joko jannut suorittavat aivan eri tasolla treeneissä kuin peleissä tai pakkien peluuttaja on sokea.

Pahimpina esimerkkeinä Uusitalon sementoitu paikka riippumatta suoritustasosta, Groulxin täydellisesti epäonnistunut sisäänajo (jos nähdään että kaveri on puujaloilla liikkeellä, ei häntä pistetä tulikuumaan paikallispeliin kokoonpanoon, vielä juuri ennen taukoa), Malkamäen käsittämätön peluutus (ensin peluutetaan väkisin, vaikka suoritustaso on liigan heikoimpiin kuuluvaa ja sitten kun kulkee - ensimmäisenä penkin päähän), Parkkosen totaalinen sivuutus alkukaudesta, pakkiparien rakennus yleisesti (mm. Groulx-Parkkonen ja Groulx-Malkamäki parit oli tuomittu epäonnistumaan)...

Tähän toki päälle janneporkka-tason onnenpyörä hyökkäysketjujen suhteen, joka on luonut tilanteen jossa vielä tammikuun puolessa välissä ei ole kuin 1,5 vakiintunutta hyökkäysketjua. Vielä kun Virta on selvästi puuttunut maalivahtien peluutukseen, niin soppa on kyllä ihan tarpeeksi sakeaa jo ilman pelitavallisia ja henkilöjohtamiseen liittyviä ongelmia.

En näe mahdollisena sitä, että nykyrungolla Virta jatkaa päävalmentajana.

hyvä kirjoitus missä kiteytyy kaikki valmennuksen taidot...


18.1.2013 klo 16.47.Lauantai ilta isomäessä, halli aivan tyhjä. Ei tietoakaan lauantai illan huumasta jossa vastustajaa vihataan ja omille toivotaan raivoisasti voittoa. Hallissa 3600 katselijaa, totuus lähempänä 3000... tuijotan puolityhjää seisomokatsomoa paikaltani ja mietin että mitä vit....muistelen vielä elävästi viime kevään runkosarja pelejä ja pleijareita, mitä helvet..!! mitä on tapahtunut?
Seurattuani peliä 1,5 erää olen valmis poistumaan, mutta toivo, rakkaus ja intohimo pataa kohtaa saa jäämään minut paikalleni! tuijotan peliä epäuskoisena,en ole ollut hallissa pitkään aikaan, olen ulkopaikkakuntalaisena seurannut vain netistä pelejä. en voi ymmärtää tätä.
ei taklauksia, ei karvausta, ei tunnetta, ei ylpeyttä, ei mitään.. surkeinta, halutonta ja laimeinta peliä mitä olen koskaan isomäessä nähnyt.tai ainakaan mitä muistan...
ude tekee maalin jatkoajalla, ekaa kertaa isomäessä ikinä, en hyppää penkistäni seisomaan täysillä huutaen..olen niin järkyttynyt juuri näkemästäni pelistä..

kiitos virta, kiitos toivola, kiitos hirsimäki!

en ole vieläkään päässyt yli lauantaista, en tiedä pääsenkö koskaan.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
kiitos virta, kiitos toivola, kiitos hirsimäki!
en ole vieläkään päässyt yli lauantaista, en tiedä pääsenkö koskaan.
Onnea vaan ensikauden joukkueen kasaamiseen. Joidenkin nimimerkkien mielestä menestysbuumi ei ole kadonnut mihinkään, toisten mielestä on. Jos nostaa pesuvatia vähän silmiltä voi huomata, koska kiuas sammuu. Virralle olisi pitänyt antaa monoa jo marraskuussa.


Jos on ollut erityisen heikkoa Virran aikakaudella viisikkopuolustuksen organisointi sekä henkilöjohtaminen, niin myös ne janarit jotka vastaavat erityisesti pakkien peluutuksesta tulisi heittää susille.

Niin käsittämättömiä ratkaisuja nähty koko kauden ajan, että joko jannut suorittavat aivan eri tasolla treeneissä kuin peleissä tai pakkien peluuttaja on sokea.

Pahimpina esimerkkeinä Uusitalon sementoitu paikka riippumatta suoritustasosta, Groulxin täydellisesti epäonnistunut sisäänajo (jos nähdään että kaveri on puujaloilla liikkeellä, ei häntä pistetä tulikuumaan paikallispeliin kokoonpanoon, vielä juuri ennen taukoa), Malkamäen käsittämätön peluutus (ensin peluutetaan väkisin, vaikka suoritustaso on liigan heikoimpiin kuuluvaa ja sitten kun kulkee - ensimmäisenä penkin päähän), Parkkosen totaalinen sivuutus alkukaudesta, pakkiparien rakennus yleisesti (mm. Groulx-Parkkonen ja Groulx-Malkamäki parit oli tuomittu epäonnistumaan)...

Tähän toki päälle janneporkka-tason onnenpyörä hyökkäysketjujen suhteen, joka on luonut tilanteen jossa vielä tammikuun puolessa välissä ei ole kuin 1,5 vakiintunutta hyökkäysketjua. Vielä kun Virta on selvästi puuttunut maalivahtien peluutukseen, niin soppa on kyllä ihan tarpeeksi sakeaa jo ilman pelitavallisia ja henkilöjohtamiseen liittyviä ongelmia.

En näe mahdollisena sitä, että nykyrungolla Virta jatkaa päävalmentajana.
Lainasin nimimerkki Tuamaksen koko tekstin, koska tuossa kirjoituksessa hän käy samat asiat läpi, mitä minä ajattelen. Lisäksi tuossa lopussa on hyvä pointti, mikä koskee maalivahtien peluutusta.

Sanoin kesällä, että oli virhe palkata nuori Härkälä Ässien valmennukseen. En sen takia, että hän olisi huono valmentaja vaan siksi, että nuorella miehellä ei ole yhdenkään pelin kokemusta miesten valmentamisesta. Olisin toiminut tilanteessa niin, että Härkälälle olisi neuvoteltu paikka mestiksestä ja 3-4 vuoden päästä hän olisi tullut takaisin kotiin. Mitä nuorella miehellä on annettavaa, kun hän ei ole ikinä ollut vastaavassa tilanteessa?

Toinen iso aukko Ässien valmennuksessa on se, että sieltä puuttuu kaveri jonka erikois-ala on puolustajien peluuttaminen ja valmentaminen. Tämä nykyinen kolmikko on siinä asiassa niin kuutamolla kuin olla ja voi.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peli näyttää tuolta kun kaikki pelaa omalla pelikirjallaan. Ihan niin kuin jossain kyläkiekkopelissä. Tunne on sellainen että mennään työpaikalle koska pelikalenterissa niin on. Ajatukset ovat jo aivan muualla. Helppo varmaan hankkia pelaajia tuohon Virran akatemiaan. Potkut tulee ensi vuonna viimeistään marraskuussa, se on pomminvarma juttu.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Peli näyttää tuolta kun kaikki pelaa omalla pelikirjallaan. Ihan niin kuin jossain kyläkiekkopelissä. Tunne on sellainen että mennään työpaikalle koska pelikalenterissa niin on. Ajatukset ovat jo aivan muualla. Helppo varmaan hankkia pelaajia tuohon Virran akatemiaan. Potkut tulee ensi vuonna viimeistään marraskuussa, se on pomminvarma juttu.

Sussiunaa, sit on kyl seurajohto kunnolla syväjäässä. Viimeistään TÄMÄN vuoden marraskuussa. Jos ei saa palettia kuntoon, niin toivottavasti aiemmin.

Heh heh heeee---
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Eka erä vaikutti lupaavalta,oli omaan silmään täysin Ässien erä hyviä paikkoja tuli ja puolustus toimi.
Toinenkin vielä meni jotenkin, vaikka paikkoja ei niin hyvin ollut kuin ekassa mutta oltiin mukana pelissä kuitenkin.
Kolmas sitten oli jo normaalia tämän kauden Ässiä ja pelistä tehtiin johto maalin jälkeen itselle taas vaikeaa ja tasoihinhan Saipa sieltä tuli Rinteen avustuksella, mutta ei olisi muutenkaan tasoitus vääryys ollut.

Rinteeltä huippu peli, harmittavasti vaan pari erehdystä jotka oli aika kohtalokkaita.

Taitaa Nikkeä pelottaa että väkisin myyvät jos jostain KHL:stä hyvät hillot tarjotaan ja päättänyt lopettaa maalien teon :)
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Monesko sulaminen tämä oli pelin lopussa? Luulisi että opitaan jotain näistä viimehetken häviöistä. Mutta valitettavasti ei mitään. Sama toistuu pelistä toiseen. Mistä johtuu? Uskoisin edelleen pelitavan puutteeseen eli ei tiedetä vaikeilla hetkillä miten puolustetaan ja mitä tarkalleen puolustusalueella tulisi tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös