Ei Pekkaa pahempaa – eli otteet kaukalossa 2013–2014

  • 425 772
  • 2 094

Petze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool fc
Synkkäähän se oli viime syksynäkin ennen kuin Joensuu kävi pelaamassa padalle todella tärkeita pisteitä.
Nyt huolettaa todellakin se, että kaksi viimeistä vieraspeliä on pelattu ilman ensimmäistäkään kontrolloitua hyökkäystä.
Ero hävittyihin TPS ja IFK vs. KalPa SaiPa on valtava.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kärkiketjuista isoimmat pettymykset alkupeleissä kohdistuvat herroihin Hagman ja Niemi (pinnoista huolimatta) Näiden herrojen pitäisi pysty parempaan tehoiluun isoilla vastuilla ja peliajoilla.

Paljonkos tuolla Niemellä noita pisteitä nyt on, 1+2 vai 1+3? On tullut nähtyä pari tai kolme Ässien matsia kokonaan ja sitten tullut muutenkin hieman katseltua Ässien otteita ja Niemi on kyllä ollut luvalla sanoen heikko. No, kausi on nuori ja uskon vielä, että tää on semmoinen todellinen läpimurtokausi Niemelle. Näin uskoin ennen kauden alkua ja kausi on vielä nuori.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Paljonkos tuolla Niemellä noita pisteitä nyt on, 1+2 vai 1+3?

1+3 Ässien sivujen mukaan. Pisteet ovat sinänsä ihan OK, mutta muuten en ole ykkössentterin peliin tässä kohtaa täysin tyytyväinen. Vähän samaa huolimattomuutta pelissä nähtävissä kuin Marttisellakin. Ässäkirjoittaja Bigmouth sanoi, ettei saisi puhua mestaruuden nousemisesta päähän mutta pieni epäilys aiheesta on.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Paljonkos tuolla Niemellä noita pisteitä nyt on, 1+2 vai 1+3? ...

1+3 on Niemellä.

Muuten erittäin turhautunutta ja tuskaista, ei selkeästi nauti pelaamisesta.

Tuska on nyt pojilla kova ja ollaan siirtymässä ikävään oravanpyörään: tappiot syövät jo valmiiksi huonoa itseluottamusta.

Tarvittaisiin joku tuurivoitto taas tähän väliin, tuurivoitto Bluesista ei enää auta...
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niemi tulee vielä, mutta suurin alisuorittaja on Hagman sekä myös Jeglic. Pihlman on parantanut, samoin onnistujiin voinee laittaa Umicevicin, Lähteenmäen, Elon sekä Huhtasen. Heino pystyy parempaan ja Kreps palatessaan tuo taitoa lisää (toivottavasti). Pakisto kaipaa Tapsaa ja muutenkin voisi juuri nyt laittaa pareja sekaisin ja sille Parkkoselle myös näyttömahkua.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Tuskaista, todella tuskaista on ollut Padan alkukausi vieraissa ja mietteliääksi vetää..Loukkaantumisia toki on, mutta niitä tulee pitkässäjuoksussa puolin jos toisin, ei niiden taakse voi paeta.

Peli on käsittämättömän hengetöntä ja syötöt lipsuvat pakeilta metrin pari jatkuvasti sivuun, laukaukset eivät kanna tai suuntaudu maalille jne. Samanlainen perus-suorittaminen riittäisi puolustukselta, mitä pakeilta nähtiin viimekaudellakin, mitään ihmeellistä ei tarvitsisi yrittää.

Kaikesta joukkueen kehonkielestä ulospäin on aistittavissa, että joukkue on kipsissä ja tilanne ei ole jostain syystä valmentajan näpeissä. Virta on nimenomaan tunnettu kovana menttaalipuolen psyykkaajana, mutta tänään joukkue ei syttynyt henkisesti taistelemaan juurikaan ollenkaan, näennäistä lopun yritystä lukuunottamatta?

Huolestuttaa ja risookin, koska joukkueessa on olemassa kuitenkin potentiaali, jostain syystä mikään ei vain tällä hetkellä onnistu.

Jossain kirjoituksessa otin itsekin mahdollisena syynä esille Ässien pelillisiin ongelmiin Virran pelikirjan. Pitäisikö sitten Ässien käyttää myös vieraspeleissään täsmälleen samaa pelitaktiikkaa, mitä kotona kun siellä homma kuitenkin on jollainlailla toiminut?

Pakit ovat kuskanneet käsittämättömästi muutamissa peleissä kiekkoa ylös ja sitten roiskineet epätarkkoja avaus-syöttöjä päästäen vastustajan syötönkatkoihin. Tämänkaltaista jos on ohjeistetusti Virran jääkiekon avauspeli, niin voi sanoa hyvää yötä. Ilmeisesti jollain tapaa kuitenkin kuuluu hänen pelikirjaansa? Tuskin puolustajatkaan niin läpeensä tyhmiä joukkueessa ovat, että muuten pelistä toiseen näitä viljelisivät.

Vaikeaa on, mutta mikä neuvoksi? Pelillisä ongelmia ja virheitäkin suurempana huolenaiheena pidän kuitenkin joukkueen alistunutta peli-ilmettä. Taklaukset ja apinan raivolla päätykiekkoihin ja kulmavääntöihin meneminen puuttuu lähes kokonaan. Virtaan valmentajana kuitenkin on luottoa, että hän saa ennemmin tai myöhemmin Ässien junan raiteilleen.

Kenties joukkue tarvitsisi pari täsmävahvistusta sentteriosastolle ja puolustustukseen viimeistään verorajalla, joilla luoda uskoa muihin pelaajiin ja tuoda edes hiukkasen realistista kilpailua pelipaikoista kapeaan rosteriin? Ikuisuuksiin nähdynkaltaisia otteita ei voi tietenkään jatkuessaan hyväksyä ja kun joukkueellista pelaajiakaan ei voi erottaa, niin äärimmäisenä vaihtoehtona ja ratkaisuna siinä tilanteessa tulee eteen valmentajan vaihtaminen. Mutta annetaan joukkueelle ja valmennukselle aikaa näyttää.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Niemi tulee vielä, mutta suurin alisuorittaja on Hagman sekä myös Jeglic. Pihlman on parantanut, samoin onnistujiin voinee laittaa Umicevicin, Lähteenmäen, Elon sekä Huhtasen. Heino pystyy parempaan ja Kreps palatessaan tuo taitoa lisää (toivottavasti)...
(boldaus oma)

Niin, absurdiltahan se kuulostaa, että ikävä tulee tällä hetkellä niitä aikoja, jolloin yhden miehen saattoi luottaa tuovan kiekon taidolla alueelle, vaikka koko muu jengi seisoi paikallaan ja se mies oli Stephen Dixon.

Toisaalta tuli mieleen, että jos kehuja jaetaan, niin mielestäni Umicevicissa on saatu kyllä juuri se, mitä tilattiin (maagista puolustusta häneltä ei kukaan odottanut).

Umicevic tarjoili ainoana luovana pelaajana tänään paikat useaankin maaliin, Niemen lätyt taas eivät osuneet kertaakaan kohdalleen.

Kaiken ikävän keskellä mieltä lämmittää se, että mihinköhän Umi pystyykään sitten, kun kenttätasapaino on hyvä ja joukkue puhaltaa yhteen hiileen.

Umille povaankin kyllä todella kovaa pistesaalista tältä kaudelta, mikäli jengin peli tuosta nyt edes ripauksen paranee.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Pekka Virran käsittämättömin moka on puuttuminen maalivahtipelaamiseen. Rasmus Rinteen peluuttamiseen puuttuminen ja syyttely HIFK-pelistä kertoo paljon herran suurimmasta heikkoudesta! Hän ei tiedä, mitä tarkoittaa ryhmädynamiikka. Se tulee voimaan vasta, kun tiimi on saavuttanut terveen jätkäkulttuurin. Maalivahtiasiat tulee herra Virta jättää huippuammattilaisen Jaakko Rosendahlin vastuulle! Tästä lähtee ryhmädynamiikka nyky-Ässissä. Öykkäröintiä voi harrastaa vasta keväällä, jos menestyy!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt huolettaa todellakin se, että kaksi viimeistä vieraspeliä on pelattu ilman ensimmäistäkään kontrolloitua hyökkäystä.
Ero hävittyihin TPS ja IFK vs. KalPa SaiPa on valtava.

Näinhän se on. TPS ja HIFK tappiot olivat kuitenkin pelejä jotka "melkein voitettiin", ja joissa häviöille löysi helposti "järkevät" ja "itsestä riippumattomat" syyt. Mutta nyt tämän viikon tappioita on turha edes yrittää selitellä millään, sen verran paskoilla esityksillä ne ovat tulleet..

Henkilökohtaisesti en silti edelleenkään aio edes ajatella paniikkinappulan painamista. Kauden alusta oli äärettömän helppo ennustaa vaikeaa, siihen ei kristallipalloa tai teenlehtiä tarvittu apuvälineeksi, ja olinkin lähes tyrmistynyt avauspelin jälkeen että johan on homma hyvin paketissa. Enkä ilmeisesti ollut ainoa joka tyrmistyi..

Puoli pistettä per peli vauhdissa olevasta Hagmanista ei ole siis vielä ollut kantamaan joukkuetta ainakaan tilastoissa, mutta nyt esimerkiksi hänellä äärimmäisen kokeneena kettuna olisi mahdollisuus ottaa roolia kaukalon ulkopuolella. Työrauhalla joukkueen sisällä ja yhteen hiileen puhaltamisella tämä suunta on vielä helposti käännettävissä, kaikki vain tarvitaan mukaan niihin talkoisiin täydellä panoksella
 

Kippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä alkaa pikku hiljaa toivoa karsintoja takaisin jo ihan siitä syystä, ettei pelaajat, organisaatiosta puhumattakaan, löis hommaa läskiksi jo ennen joulua.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Näinhän se on. TPS ja HIFK tappiot olivat kuitenkin pelejä jotka "melkein voitettiin", ja joissa häviöille löysi helposti "järkevät" ja "itsestä riippumattomat" syyt. Mutta nyt tämän viikon tappioita on turha edes yrittää selitellä millään, sen verran paskoilla esityksillä ne ovat tulleet...

Niin, tämähän johtuu niin yksinkertaisesta asiasta, että kasautuneet tappiot ovat lisänneet tuskaa.

TPS-peli oltaisiin voitettu paremmalla huolellisuudella (TPS ollut muuten aivan surkea myös kotikaukalossaan) ja Hifk-peli oltaisiin varmasti voitettu ilman käsittämättömän paskaa tsägää --> Hifk-pelissä oma peli oli riittävällä tasolla vastustajaan nähden.

KalPa- ja SaiPa-pelit sen sijaan olivat aivan järkyttäviä otteluita ja nämä pelit kulminoituivat pahimmillaan tämän Lappeenrannan pelin toisen erän ekalle vartille.

Tuska on kova ja näyttää pahentuvan, sitä ei käy kieltäminen.

Itse en jaksa uskoa, että Tapparaa vastaan välttämättä peliä saadaan siihen pakettiin, että voitto irtoaisia. Nyt tarvitaan vähän positiivisia pomppuja ja hyvää tuuria, niin raadolliselta kuin se kuulostaakin.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuska on kova ja näyttää pahentuvan, sitä ei käy kieltäminen.

Kyllähän tuo tuska on jo silmiinpistävää. Pelissä mikään ei toimi tällä hetkellä, Riksmania lukuunottamatta. Mulle ei henkilökohtaisesti ole tullut silti yllätyksenä alkukauden vaikeudet. Ihan odotettavissahan tuo oli, mutta pelaamisen taso on ollut nyt kaksi viimeistä ottelua jopa ala-arvoista.

Tämän illan tuomareiden arvostelut olivat Pekalta täysin turhia. En ymmärrä, kun mitään isompia mokia en tuomareilta havainnut. Miksi pitää arvostella tuomareita, vaikka ainoa syy tappioon löytyy siitä omasta joukkueesta?

Toinen silmiinpistävä tapaus oli KalPa-ottelun lopussa tullut Uden turhautumisjäähy. En muista näitä nähneeni Udelta. En edes viime Tammikuussa. Tiedä sitten mistä tuo kertoo, mutta toivon, ettei mistään isommasta ongelmasta.

Kausi on edelleen alkutekijöissään ja mihinkään panikoitumiseen ei ole aihetta. Tästä pelillisestä suosta pystytään kyllä nousemaan. Ehkä jonkinnäköinen palaveri olisi paikallaan. Lisäksi Pekan pitää nyt myös rauhoittua ja rauhoittaa kentälliset, jotta saadaan jotain jatkuvuutta tohon touhuun. Lisäksi meidän muutaman tähtipelaajan on myös katsottava peiliin ja miettiä, minkälaisella pelaamisella joukkue hyötyy parhaiten.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Toinen silmiinpistävä tapaus oli KalPa-ottelun lopussa tullut Uden turhautumisjäähy. En muista näitä nähneeni Udelta. En edes viime Tammikuussa. Tiedä sitten mistä tuo kertoo, mutta toivon, ettei mistään isommasta ongelmasta...

Niin, Uusitalolta tosiaan harvinaisempi temppu.

Itsekin osasin ennakoida vaikeuksia alkukaudesta, se ei mielestäni ole se huolestuttavin asia. Tappioita tulee monesti alkukaudesta uudelle jengille&valmennukselle, mutta varmasti montaa meistä huolestuttaa se tapa, jolla nämä ovat tulleet.

Edelleen vahvistuu Pekka Virran selittelyistä se kuva, että Virralla itsellään on pientä paniikkia - ja ehkä pelaajilla samaten? En koe, että faneilla samanlaista vastaavaa vielä on.

Itselläni kyllä kärsivällisyys riittää katsella näitä tappioitakin, mutta itse pelin perusasioiden toivoisin vähän parantuvan.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Edelleen vahvistuu Pekka Virran selittelyistä se kuva, että Virralla itsellään on pientä paniikkia - ja ehkä pelaajilla samaten? En koe, että faneilla samanlaista vastaavaa vielä on.

Tämähän tässä uskomattomalta tuntuukin, että joukkueen sisällä tuntuu olevan hirveä paine, kun taas fanit ovat yllättävänkin rauhallisena ainakin vielä. No, onhan täällä jo kenkimisketju pystyssä, mutta sielläkin näyttää olevan enemmän ketjun, kuin Virran arvostelijoita.

Se on luonnollista, että valmentajan paniikki tarttuu myös pelaajiin. Kuten todettua, nyt pitää rauhoittua itse kunkin. Lauantaina on taas uusi mahdollisuus kasvattaa pistetiliä.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilen tuli peli nähtyä TV:n välityksellä. Tuomaristoa ei voi syyttää kyllä mistään. Aiheellisia jäähyjä eikä niihin kyllä kaaduttu. Virran kannattaisi lopettaa muiden syyttely (tuomarit) ja katsoa peiliin. Seuraavan häviön jälkeen haukutaan todennäköisesti julkisesti pelaajat ja silloin hän kyllä kaivaa omaa hautaansa. Nämä Virran puutteet henkilöstöjohtamisessa nostavat näköjään päätään jo tässä vaiheessa vaikka kausi on vasta alussa.
Omassa pelissä on tarpeeksi puutteita joten ne pitäisi yrittää laittaa ensin kuntoon kärsivällisesti ja lopettaa selittely turhista asioista. Selvää on että tärkeitä runkomiehiä puuttuu loukkantumisen vuoksi, mutta se on valitettavasti osa peliä eikä loukkaantumisten taakse voi mennä. Ei valmentaja saisi noin turhautua. Opetusprosessi on kesken ja peliä voi kehittää harjoittelun kautta, jos kaikki ensinnäkin tietävät mitä yritetään. Eilen kyllä näytti taas siltä että mitään pelitapaa ei ole.

Alle viidellä kontrolloidulla keskialueen ylityksellä ei liigapeliä voiteta vaikka vastassa olisi kuka. Saipa oli eilen mielestäni huono mutta Ässät ikävä kyllä vieläkin huonompi. Vaikeuksissa ollaan puutteellisen luistelun, kaksinkamppailujen häviämisen, hengettömyyden, työnteon puuttumisen ja kurittomuuden johdosta. En usko että pelitapaan voi kuulua jatkuvasti se, että pakki yrittää nostaa toistuvasti jalalla kiekkoa punaviivalle yksin ja siitä vielä sitten joku rystyvippaus hyökkääjän pohkeisiin tai roiskaisu päätyyn jonne ei ole menijöitä? Hyökkääjät karkaavat näissä tilanteissa liian pitkälle.
Rintamahyökkäyksiä ja pelin kääntöjä keskialueelta ei ole juuri ollenkaan. Hyökkäykset ovat yhden miehen sooloja ja tuki kaverilta puuttuu täysin. Karvaamaan ei edes päästä ja keskialue hävitään toistuvasti ilman taistelua. Puolustus omassa päässä on löysää.
Tältä edellä kuvaillulta tuo peli tietysti näyttää kun viisikkopeli on sekaisin.

Nyt joukkue tarvitsee laadukasta harjoittelua sekä asioihin paneutumista eikä valmennuksen puolelta turhautumista ja muiden syyttelyä.
 
Vaikeuksissa ollaan puutteellisen luistelun, kaksinkamppailujen häviämisen, hengettömyyden, työnteon puuttumisen ja kurittomuuden johdosta.
Nuo ovat periaatteessa kaikki selitettävissä "tukkoisilla jaloilla", mikäli kysymys on harjoittelun rytmittämisestä. Sama syy saattaa aiheuttaa myös puolustajien kiekonkuskaamisratkaisuita, mikäli hyökkääjillä ei liike riitä syöttöpaikkojen tarjoamiseen.
 
Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten hyvin fanit uskovat Peksiin tällä palstalla. Itse olen ihan varma, että ketju avataan joka tapauksessa ihan piakkoin.
No siinä meni 30 tuntia ja 13 minuuttia viestisi jälkeen.

Uskon myös tietäväni, mikä nimimerkki tämän ketjun avaa. Tai oikeastaan vaihtoehtoja on kaksi.
Veikkaan, että uskomuksesi ei osunut kohdalleen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaaha, pukkaa porilaista dynastiaa, viime kaudella täällä oli ihan samanlaista tekstiä Karri Kivestä ja paska-Ässistä ennen joulutaukoa, ja kaikki tietää mitä keväällä kävi. Kun jo kauden alkuvaiheilla vedetään kaikki kölin ali ja valmentaja varmuudeksi kuuteen kertaan niin tarkoittaako se sitä että loppukaudesta Ässät on vielä viime vuottakin ylivoimaisempi?
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kenties joukkue tarvitsisi pari täsmävahvistusta sentteriosastolle ja puolustustukseen viimeistään verorajalla, joilla luoda uskoa muihin pelaajiin ja tuoda edes hiukkasen realistista kilpailua pelipaikoista kapeaan rosteriin?

Höpöhöpö, tuosta materiaalista pitäisi saada paljon enemmän irti, ja saadaan kyllä jos joukkue jätetään rauhaan. Eilinen peli oli kieltämättä hirveää schaipaa, luulin ettei Kuopiosta huonommin voi enää pelata mutta kyllä voi. En tiedä kuinka syvälle se pohja tänä vuonna on, mutta luottoa löytyy siihen että tästä vielä noustaan ja jollakin hirtehisellä tavalla näen jopa hyvänä sen että kaikki menee perseelleen jo näinkin varhaisessa vaiheessa. Paljon pahempi olisi näennäisen hyvä 10 pelin alku ja sitä seuraava kahden kuukauden pimeä keskiaika.

Rauha nyt kaikille ja Pekalle vaikka piikki perseeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Jaaha, pukkaa porilaista dynastiaa, viime kaudella täällä oli ihan samanlaista tekstiä Karri Kivestä ja paska-Ässistä ennen joulutaukoa, ja kaikki tietää mitä keväällä kävi. Kun jo kauden alkuvaiheilla vedetään kaikki kölin ali ja valmentaja varmuudeksi kuuteen kertaan niin tarkoittaako se sitä että loppukaudesta Ässät on vielä viime vuottakin ylivoimaisempi?
Koska putoamispeikkoa ei ole, niin kevään menestys riippuu siitä että myydäänkö tammikuun tyhjennysmyynnissä Hagmannin ja Elon lisäksi Niemi ja Lähteenmäkikin. Jos myydään pelkästään Hagman niin mestaruuden uusiminen on todennäköistä. Muissa skenaarioissa ei luultavasti päästä välieriä pidemmälle.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Höpöhöpö, tuosta materiaalista pitäisi saada paljon enemmän irti, ja saadaan kyllä jos joukkue jätetään rauhaan.

Samaa mieltä, hankinnat eivät ole mikään ratkaisu eikä niille siksi ole mitään tarvetta. Eikä esimerkiksi ainakaan Krepsin enää pitäisi niin mahdottoman kauaa edes olla pois, ja eiliselläkin miehistöllä on aivan täysi valmius ottaa voittaja, jos vain kaikki muu on kunnossa..

Ja kyllähän ilmassa minun mielestäni on ollut sitä henkeä, että joukkue nimenomaan halutaan jättää rauhaan, antaa siis työrauha. Vaikka potku-ketjukin on avattu, niin siltikin täällä lähes jokainen ukko ja akka kilpaa vakuuttelee sitä, miten juuri he pysyvät rauhallisina ja että kaikkien muidenkin pitäisi..
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen ollut epäileväinen kokoajan Virran ihmisjohtamiskyvyistä. Joukkue on tällä viikolla ollut varsin tuskastuneen oloinen, paljon helppoja virheitä ja lapsellisia haistattelu jäähyjä. Toivottavasti Virta on kasvanut ihmisenä, jotta pystyisi käsittelemään paineensa ilman että karkoittaa kaikki ympäriltään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen ollut epäileväinen kokoajan Virran ihmisjohtamiskyvyistä. Joukkue on tällä viikolla ollut varsin tuskastuneen oloinen, paljon helppoja virheitä ja lapsellisia haistattelu jäähyjä. Toivottavasti Virta on kasvanut ihmisenä, jotta pystyisi käsittelemään paineensa ilman että karkoittaa kaikki ympäriltään.
Tässä mielessä tuo SaiPa -ottelun lehdistötilaisuus antoi mielestäni positiivisia signaaleja. Virta kehui joukkueen yritystä, mikä lienee psykologisesti se oikea keino tässä tilanteessa sen sijaan, että olisi suolannut joukkueen julkisesti. Näyttäisi ymmärtävän itsekin, että pelkkä räyhääminen tässä tilanteessa ainoastaan pahentaisi tilannetta.
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
Olen Kalpa- ja Saipa -peleissä pannut merkille, että aika monella kaverilla on kyllä kova yritys nousta ratkaisijaksi. Kiekkoa yritetään viedä suunnilleen jopa oman kaverin lavasta, jos satutaan luistelemaan ristiin. Kuinka monta kertaa eilisessäkin pelissä kaksi Ässien miestä oli samanaikaisesti "toimistossa" maalin takana (ei siis maaliviivan vaan maalin takana).

Ässien pelissä jää nykyään iso osa kenttää käyttämättä. Sekä Kalpa että Saipa availivat/hidastivat peliä ihan laitoihin kun taas Ässillä on ihan omat rajat ja hyökkäyksiin lähdöt sumputtuu omasta aloitteesta keskikaistalle.

En silti heitä kirvestä vielä kaivoon, ylläoleva saattaa olla ratkaistavissa, kun pelejä saadaan lisää.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...


Veikkaan, että uskomuksesi ei osunut kohdalleen.

Heh, ei osunut ei.. veikkaan kyllä sinun arvaavan, kuka oma veikkaukseni olisi ollut.

Vähän itse tämä ketjun aiheeseen:

tajusin, että Tapparalla on (tod.näk erittäin kova) peli tänään Jokereita vastaan.

Tämä parantaa Ässien mahdollisuuksia huomenna. Myös Blues-voitossa vastustaja oli pelannut edellisenä iltana ja jalka alkoi heilläkin selvästi painaa jo toisen erän aikana. Muistetaan nyt Blues-voitosta se, että vaikka kolme pistettä tulikin, niin ei se peli mitään hirveän hienoa ollut.

Kuten jo aiemmin tähän ketjuun kirjoitin, peli on tällä hetkellä sen verran sekavaa, etten välttämättä usko vielä Tappara-pelissä mihinkään suureen muutokseen. Etenkin huomioiden yhä poissaolevat Parru (!!), Kreps sekä Cohen (?)...

Tapparan peli tänään parantaa hivenen Ässien mahdollisuuksia voittaa huomenna. Ja kuten jo monta kertaa ollaan täällä todettu, niin paras lääke tuskaan&turhautumiseen olisi saada alle voittoja, vaikka sitten onnekkaita sellaisia.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös