Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Eli joukkue joka oli taistellut pudotuspeli paikasta ihan loppuun asti ja sitten löysikin itsensä karsinnoista ja hämmentävänkin läheltä putoamista.
Ei tuo kyllä urheilullisesti hyvä juttu ollutkaan tuossa mielessä. Mielestäni pitää olla niin, että joutuakseen karsintoihin on pelattava erittäin huono runkosarja, eli vain sarjan huonoin ja lisäksi korkeintaan toiseksi huonoin saisivat joutua pelaamaan putoamisesta. Vastaavasti toiseen suuntaan on mielestäni kyseenalaista yltää pudotuspeleihin (vaikkakin vain sääleihin) sijoilta 9 ja 10 eli suhteellisen kehnojen runkosarjaotteiden jälkeen. Mielestäni pitäisi vaatia parempi runkosarjasuoritus, jotta pääsisi pelaamaan kannusta. NHL:ssä on se puoli kunnossa, kun runkosarjan jälkeen vain noin puolet joukkueista pääsee pudotuspeleihin.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toisaalta eihän niin sanotut sääliplayoffitkaan olleet suosittuja heti alkuunsa ja kyllähän niistä vielä vuosienkin jälkeen kuulee narinaa säännöllisesti, eli kyllä noita playoutteja olisi voinut yrittää pidempään siltä kannalta. Taisi vaan tulla shokki Liiga päättäjille, kun sen ensimmäisen kerran karsintaan joutui ikäänkuin "väärä" joukkue. Eli joukkue joka oli taistellut pudotuspeli paikasta ihan loppuun asti ja sitten löysikin itsensä karsinnoista ja hämmentävänkin läheltä putoamista.
Totta. Toisaalta seuroille tuossa porkkanana on mahdollinen pääsy puolivälieriin. Playouteissa vastaavaa ei ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy