Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Eeli Tolvanen – KHL:n kautta NHL:ään?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 05.07.2017 klo 11.28.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En pitäisi todennäköisenä, että lähtee jo vuoden kuluttua takaisin Pohjois-Amerikkaan. Tai jos lähtee, niin siinä tapauksessa uskoisin Nashvillen haluavan kasvattaa AHL:n kautta rauhassa ylös. En usko missään nimessä olevan valmis NHL-kiekkoon vielä ensi syksynä. Kaksi täyttä kautta KHL:ssä ja sen jälkeen isoista ovista sisään. Noin sen näkisin.
   
 2. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Osittain kyllä, osittain ei. En usko, että ihan jokainen jääkiekkoilija pystyy Tarasenkon kokoiseen raamiin treenaamaan 100 kiloa massaa, ilman, että se näkyy negatiivisessa mielessä. Vaikka Tarasenko ei ole tunnettu luistelustaan, on kaveri kuitenkin kevytjalkainen. Sen lisäksi, että on vahva kuin härkä ja atleettinen kaikin puolin. Eikä Eelin välttämättä tarvitsekaan, jos vain luistin kulkee ja sen verran on jämäkkyyttä varressa (no pun) ettei ihan granlundmaisesti ole katollaan jokaisesta kontaktista.
   
 3. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Juu katellaan vaan tässä nyt vielä ihan rauhassa. Ajatukset Eelistä painamassa kiekkoa häkkiin Forsbergin, Johansenin, Fialan ja kumppaneiden rinnalla ne tietysti on niitä joita väistämättä tulee mieleen. Sen vuoksi kaverista jo vähän innostuu.

  Mutta matkaa sinne on kovasti.
   
 4. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihanaa, että vihdoin joku sanoo tämänkin asian suoraan, miten asiat olivat. Eelin suhteen täytyy sanoa, että hyvin on pitänyt päätä ylhäällä harjoituskaudella ja ei häneen ole oikein osuttu, vaikka on yritetty.
   
 5. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Aika jäätävä aloitus nuorelta pojalta, veto näyttäisi olevan tarkka ja lähtevän mukavan helposti. Saa nähdä miten pärjää kun vastustajat alkavat huomioimaan enemmän. Joka tapauksessa upea suoritus, hattutemppu, johon aika harva Jokeripelaaja on pystynyt varsinkin KHL-tasolla.
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään onkin sitten vastassa jo parempi joukkue. Mielenkiinnolla odotan minkälaisia temppuja Eeli saa tänään aikaan. Siitäkin huolimatta, että SKA:ta vastaan 'harkkapeleissä' jo pelasikin. Nyt on kuitenkin pisteitä jaossa.
   
 7. Oiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nämä ovat mielenkiintoisia lukuja. Nimittäin jos Tasenkon mittaisella kaverilla on sata kiloa massaa, siinä on väistämättä reilusti rasvaakin. Tuon mittainen classic-bodari on nimittäin offilla noin satakiloinen ja kisassa maksimissaan 92-kiloinen. Sitä taustaa vastaan sanoisin, että Tarasenko olisi kevytjalkaisempi hieman hoikempana eikä hoikkumiseen vaadittaisi lihasmassan hävittämistä. Tämä nyt vähän ohi aiheen kommentoituna.

  Jos Tolvanen pystyy kehittymään siten kuten tuossa iässä kehitytään, niin vuosi KHL-tason pelejä vie häntä kyllä niin paljon eteenpäin, että uskoisin olevan valmis yrittämään NHL-paikkaa jo ensi kaudella. Toinen asia on se, onko järkevämpää pelata vielä toinenkin kausi Jokereissa. Arvion tästä asiasta varmaan tekee seura ja pelaaja taustajoukkoineen vasta kauden päätteeksi.
   
 8. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Monilla näillä NHL-pelaajilla on tosiaan vähän muutakin kuin lihasta. Ovechkinilla taitaa olla se 15kg ainakin mahaa jos kuvista jotain päättelee. Ei sillä, kyllähän siitä hyötyä taklaamisessa sun muussa on. Aika monilla vapaaottelijoillakin on jonkin verran ylimääräistä. Mutta on harhaanjohtavaa luulla että tuo olisi vain lihasta. Edes ammattibodarit eivät tosiaan pääse noihin lukemiin oli roinia mitä hyvänsä.
   
 9. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
 10. Oiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ammattibodarit sentään pääsevät noihin massoihin ja selvästi ylikin täysin rasvattomana, mutta se on ihan toinen tarina ja toiset menetelmät se. Eikä jääkiekkoilijan - tai kenenkään muunkaan - ole mitään järkeä olla kehonrakentajan kilpailukireydessä, koska se ei ole ihmiselle terveellinen tila eikä siinä tilassa ihminen ole enää suorituskyvyltään lähelläkään ihanteellisessa tilassa. Vaan olet kyllä takuulla ihan oikeassa siinä, että ei ole oikein uskottavaa, että Tarasenkon kokoisen kaverin sadan kilon massat tulisivat lihaksesta, vaan siellä on väkisin mukana jokunen kilo ylimääräistä läskiä, jos paino todella on sadassa kilossa.

  Ihmettelen sitä, jos - ja ilmeisesti kun - NHL-tason kiekkoilijoilla on vara pitää painoa tarpeettoman suurena. Luistelu on kuitenkin yksittäisistä tekijöistä eniten pelaamisen tasoon vaikuttava tekijä ja vaikkapa viisi kiloa ylimääräistä massaa painaa väkisinkin jaloissa. Sitähän voi havainnollistaa omalla kohdallaan jokainen laittamassa viisi kiloa kiviä reppuun.

  Ja taas kääntäen: esim. viiden kilon painonpudotus sadasta kilosta ei kyllä heikennä merkittävästi taklauksia tai muita kamppailuominaisuuksia. Luistelun se kyllä tekee todennäköisesti ehtivämmäksi ja edesauttaa kestävyyttä jäällä.

  Suomalaiskiekkoilijoiden ulkomuoto on omaan silmääni muuttunut parin vuosikymmenen takaisesta aika tavalla. Ovat nykyään aika lailla kuivan kesän oravia. Uskoisin sen olevan järkevä suunta, sillä yläkehon massoilla ei ole käsitykseni mukaan hirveästi tekemistä jääkiekon pelaamisen kanssa. Alakehon massat kehittynevät väkisinkin luistelun ja oheisharjoittelun myötä suhteellisen suuriksi. Keskivartalo taas toimii voimakeskuksena, joten sen on oltava kovassa kunnossa, mutta eihän sinnekään massoja rakenneta.

  Tolvasen ulkomuoto vastaa aika hyvin käsitystäni modernista kiekkoilijasta, vaikkakin on vielä raakile. Varmaan lähinnä selkäpuolen ja alakropan massat lisääntyvät jonkin verran harjoitteluvuosien myötä, mutta ei tuohon kroppaan nyt tarvitse alkaa isommasti lihaa lätkimään. Kamppailuvoimaa kylläkin reilusti.
   
 11. ijuka Jäsen

  Niin, olisi varmaan pitänyt hieman tarkentaa. Yleensä vertaan 80-luvun huippubodareihin sillä silloin ei vielä ollut ihan järkyttävimpiä mömmöjä käytössä, mutta jotain kuitenkin. Siitä saa yleensä hyvää vertailukohtaa. Nämä Rich Pianat onkin sitten oma lukunsa vaikka edes se ei niitä ihan pahimpia taida allekirjoittaa.
   
 12. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Aivan varmasti on rasvaa, siitä ei varmasti ole mitään erimielisyyttä. Siitä huolimatta miehen liikkuminen kentällä on sulavaa, kädet toimivat silkin pehmeästi ja laukaus lähtee napakasti. Voisiko Tarasenko hyötyä 10 kilon pudotuksesta, ottamatta kuitenkaan takapakkia valtavien voimaominaisuuksiensa kanssa? Se onkin sitten ihan toinen kysymys. Pointtini kuitenkin oli, että 100-kiloinen Tarasenko on todennäköisesti ihan eri asia kuin 100-kiloinen Tolvanen. Eikä Tolvasesta edes todennäköisesti tarvitse tulla mitään höyryjunaa. Lähinnä alkuperäinen pointtini oli, että vaikka miehestä joillekin Tarasenko tulee mieleen, on kysymyksessä kuitenkin kaksi aika eri tyyppistä pelaajaa.

  Lainaus:
  Rich Piana vaan uskoo vähintään yhtä vaarallisiin mömmöihin, nimittäin syntholiin yms. Vaikka tietenkin kovasti väittää, ettei hänen kätensä ole öljytty.
   
 13. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Veikkaisin, että Eelin uralla hänen maksimipainonsa tulee olemaan jossakin 90 kg:n paikkeilla. Todennäköisesti hieman allekin. En silti usko, että hän ihan kovimmassa kunnossaan ainakaan alle 85 kiloa tulisi painamaan.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kane 180/80, Eeli nyt jo 179/82. Eli Kanen Paten mitoissa. Jos ei tuosta enää montaa senttiä kasva, niin tuskin on yli 90kg.
   
 15. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Kane on kyllä sen verran eri tyylinen pelaaja, etten hänen painoaan alkaisi Tolvaseen ainakaan vertailemaan, vaikka tällä hetkellä aika samoissa taitaa Eelin paino mennäkin. Olisiko 82 kg tällä hetkellä? Joka tapauksessa uskoisin, että Eeli hyötyisi ainakin siitä, että voimaa jalkoihin ja keskikehoon lisäämällä hän saisi vaikkapa sellaiset 5 kg lisää lihasmassaa.
   
 16. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Niin, no minähän itsekin juuri totesin, että hänen painonsa on todennäköisesti uransa kovimmassa kunnossa hieman alle 90 kg. En tosiaan kuitenkaan usko, että hänen painonsa tulee silloin olemaan alle 85 kg.
   
 17. Oiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jep, olen kaikesta ihan samaa mieltä kanssasi. En missään nimessä halunnut esittää eriävää mielipidettä, vaan tuoda vain esille tuon pointin, että jopa maailman huipulla fyysisten ominaisuuksien kanssa voi miettiä, että ovatko ne tarkoituksenmukaisia.

  Kymmenen kilon painonpudotus tulisi Tarasenkolla todennäköisesti ainakin lyhyellä tähtäimellä vaikuttamaan fyysiseen suorituskykyyn aika laillakin eli hän menettäisi voimaominaisuuksiaan ja varmasti kamppailuvoimaansa. Jos hän sen sijaan ottaisi kolmesta viiteen kiloa kesäkaudella painoa pois, niin se tuskin vaikuttaisi yhtään mihinkään, mutta hänen luistimensa olisi aavistuksen kepoisampi - ja jos miettii, että Tarasenko vielä vähän paremmalla luistelulla, niin olisi se aika murhaava paketti.

  Rich Pianasta ei minun mielestäni pitäisi mainita Eeli Tolvasen ketjussa sanaakaan. Egoistinen ulkonäköpelleily ja urheilu ovat kummiskin kovin eri asioita.

  Varmaankaan Eeli ei edes tiedä kuka Rich Piana on.
   
 18. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Tai siis oli.
   
 19. Chiesa di Totti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semo tutti parrucchieri.
  Tällaiset kaverit on jääkiekon suola. Ei ikinä tiedä mitä tapahtuu kun on kykyjä + pelirohkeutta, ja taivas rajana potentiaalin suhteen. Hyvä kun Freedome + Dna TV-yhdistelmällä näkee matsin Oslossakin :)
   
 20. Oiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jaaha, näin siis kävi. Levätköön hän rauhassa.
   
 21. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tosiasiat ei muuksi muutu, vaikka niitä kuinka valkopestäisiin. Toki tuo kommentti oli enemmän viittaus ensimmäisten kausien Granlundiin kuin nykypäivään, vaikka kaveria ei voi hyvällä omallatunnolla edelleenkään kutsua miksikään vahvaksi kulmavääntäjäksi. Mutta eipä hänen(kään) tarvitse sellaista olla, kun vahvuudet ovat jossain ihan muualla. Uskoisin, että näin tulee myös olemaan Eelin tapauksessa.

  Lainaus:
  Näinhän se on. Enkä usko, että Tarasenko missään nimessä vielä valmis paketti on täysin, vaikka pian 26-vuotias on, joten voi hyvinkin olla 5 kilon kiristys voisi tuoda positiivisia vaikutuksia. Monet urheilijat oppivat todella tuntemaan kroppansa ja rajansa vasta huippu-uransa ehtoopuolella.

  Ja Rich Pianasta olen samaa mieltä - urheilulla ja hänellä kun ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Sovitaan, että tämä on viimeinen virke mikä käsittelee kyseisen "youtube-sensaation" edesottamuksia tällä palstalla. :)
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 23. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Kyllä on hienoa, että saatiin tällainen poika meidän riveihin sutimaan. Jos vielä Eelillä olisi sen verran malttia, että hoitelee intin meidän riveissä pois alta ja vasta sitten mörikaan. Elättelen ainakin toivoa.


  Eeli Tolvanen 4th goal of the season - Streamable (tästä pääsee vielä ihailemaan Eelin maalia Amuria vastaan)
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Poika tuli snaipperina ja on hyvä siinä. Mut nyt kun on nähnyt enemmän pelejä, niin eihän sillä ole yhtään huonoa osa-aluetta. Laukauksesta ei kai tarvitse edes mainita? Kädet on erinomaiset ja uskaltaa pelata että haastaa. Rakentaa peliä erinomaisesti etenkin hyökkäysalueella. Eilisessä pelissä pisti silmään yks erinomainen puolustuspelaamien. Erinomaisen viihdyttävä pelaaja ja menee sillä listalla all time narreissa korkealle. #65 menee edelle, mutta lopuista voidaan keskustella.

  Pari kertaa tullut mieleen vertaus Nuhamattiin, kun sekin teki kierroksia hyökkäysalueella. Poika on vaan paljon kovempi, koska se osaa luopua kiekosta joukkuetta hyödyttävällä tavalla.

  Vahva ehdokas olympialaisiin, jos lento jatkuu tällaisena. Ainoa suuri miinus on, että jatkaminen narreissa on epätodennäköistä. Tsto, saa tehdä taikoja.
   
 25. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota että hakee myös hyviä taklauksia ja yllättävän hyvin pienestä koosta onnistuu antaa hyviä pommeja. Samaa mieltä muuten erittäin kypsää ja kokonaisvaltaista pelaamista hyökkäys ja puolustus suuntaan.