Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Eeli Tolvanen – KHL:n kautta NHL:ään?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 05.07.2017 klo 11.28.

 1. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Onhan tämä tulkintasikin ko. kirjoittajan tekstistä melko huikeata. Todennäköisesti ymmärsit varsin hyvin mitä ko. kirjoittaja tarkoitti hyvin onnistuneella kaudella Tolvasen suhteen - toki kaiken saa väärin ymmärrettyä kun tarpeeksi yrittää - ei se ole lainkaan vaikeata.

  Toki vain Tolvanen itse tietää millaisia paineita tuo melkoisen hyvin onnistunut kausi Jokereissa tuotti hänelle. Ei kuitenkaan ole kovin kaukaa haettua, mikäli olettaa paineiden sekä hänen omien odotustensakin kasvaneen miehen oman pään sisällä - tähän sitten lisäksi muiden ihmisten / organisaatioiden odotukset oletettavammin nousivat hyvin menneen kauden ansiosta.
   
 2. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä kuka näin on odottanut, mutta on kohtalaisen ylimenevät odotukset. Joku joka on nähnyt edes vähän Eelin pelejä huomaten hänen vahvuudet & puutteet ja samalla tiedostaen Nashvillen materiaalin, tuskin osasi odottaa mitään tykkikautta NHL:n puolella.
   
 3. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se oli tahallinen kärjistys. Aivan kuten @San Jose Shark #50 halusi provosoida puhumalla "KHL-lentokentällä surffailusta" ja "Tolvanasta". Sitä paitsi kuka kiekosta jotain ymmärtävä odotti Tolvasen olevan uusi Laine tai Rantanen? SJS:n mielestä tämä oli ilmeisesti kotimaisen jääkiekkodiskurssin yleinen mielipide, sillä:
  Lainaus:
  Kenen mielestä? Kuka odotti?

  Sitä paitsi 2017-18 menestyskauden käyttäminen keppihevosena Tolvasen tämän hetken vaikeuksille on puusilmäistä roskaa. En itse usko, että Tolvanen olisi nyt yhtään parempi jääkiekkoilija, vaikka olisi pelannut tutkan alla mainituilla kolmoskentän pelaajan tehoilla koko viime kauden. Päin vastoin. Todennäköisesti häneltä olisi jäänyt kokematta olympia- ja mm-turnaukset sekä aimo tukku muita kasvattavia kokemuksia.
   
 4. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Käsitit mutta kärjistit - aivan kuten oletinkin. Provosointi on toki varmasti turhaa puolin ja toisin - tai ainakaan siihen ei kannata mennä täysillä mukaan.

  En tiedä sinusta, mutta itse kyllä olettaisin 17-18 menestyskauden olevan osasyy - ei toki ainoa syy - Tolvasen tämänhetkisiin vaikeuksiiin. En sinänsä usko, että kovin moni realistisesti odotti Tolvasen olevan uusi Laine tai Rantanen - mutta ehkäpä menestys rakensi Tolvaselle itselleen liian suuria odotuksia omien tämänhetkisten kykyjen & valmiuksien suhteen. Näillä on toki helppo spekuloida suuntaan tai toiseen - Tolvanen ja hänen lähipiirinsä tietänee lähemmin mikä tai mitkä asiat ongelmia ovat aiheuttaneet.

  Toivotaan kuitenkin, että Tolvanen saa pelinsä kuntoon. Johtui se sitten mistä syystä tahansa. Tämä olisi ainakin Suomen etu nyt kun on U20-kisatkin meneillään - pitkässä juoksussa tietenkin myös Tolvasen itsensäkin etu.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2019 klo 10.34
 5. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Vastahan sitä pientä kaukaloa tuli muutama kausi opeteltua.

  Tähän toiseen asiaan on sitten vaikeampi ottaa kantaa.
   
 6. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Pakko vaihteeksi kehuakkin Tolvasta työnteon määrästä U20-kisoissa.
  Toki turnaus on ollut pettymys ( koska maaleja ei ole tullut), mutta työntekoa se ei ole haitannut.

  Jos Tolvanen jatkaa samaa työntekoa AHL:ssä, voi hänestä tullu hyvä kakkos-kolmos kentän hyökkääjä, unohtamatta ylivoimaa.

  Toki Tolvanen pystyy edelleen tekemään maalejakin, mutta minne se riittää, se jää nähtäväksi.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kanada-pelissä näytti kovasti Jokereissa esiintyneeltä Jonnelta. Edelleen pistää silmään, miten hyvin pelaa myös puolustussuuntaan. Edelleen syöttää hyvin, mutta laukaukset ei uppoa wanhaan malliin.

  Jonkin moinen yllätys on ollut, että sopetuminen kirkkaimpiin valoihin on noin hankalaa.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tolvasen pelissä pitää muistaa se, missä organisaatiossa tämä on kehittymässä. Siis kun puhutaan siitä, miten pelityyliä muokataan ja minkälaisia valmiuksia häneltä odotetaan.

  Arvidssonia ja Forbergia (jotka hekin kävivät Admirals-koulun) lukuunottamatta jokainen Predsin nuori pelaaja on opetellut kokonaisvaltaisen pelin ja ns. "grindaamisen" taidot AHL:ssä ennen nousua show'n puolelle. Näitä pelaajia ovat siis mm. Kevin Fiala, Colton Sissons ja Austin Watson. Samalla myös muut, kuten Johansen, Turris, Bonino ja Smith pelaavat kaikki tuolla sapluunalla Samaa hommaa Eeli opettelee juuri nyt. Se on Poilen filosofia ja näyttäisi toimivan.

  Se, että ruuti on nyt märkää on ohimenevä ongelma. Eeli pääsee kyllä paikoille, ja pian niitä maalejakin kyllä tulee. Suunnanmuutospelaaminen, pienen tilan omaksuminen ja fyysinen valppaus ovat paljon tärkeämpiä ominaisuuksia NHL-urasta haaveilevalle. Niiden pitää olla kunnossa, jotta pääsee NHL:n puolella käyttämään/hyödyntämään omia erityistaitojaan.
   
  gcz_ tykkää tästä.
 9. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tästä on tosiaan turha jauhaa, koska lopulta Eelin päänsisäiset ajatukset tietää vain herra itse. Provosoiviin paskanjauhamisiin ei tietenkään pitäisi reagoida, mutta tätä samaa banaalia selittelyä Eelin vaikeuksista kun tuntuvat harjoittavan myös ne fiksummat kirjoittajat.

  Eelihän vaihtoi täksi kaudeksi paitsi sarjaa myös mannerta, joten hänen kohdallaan on perusteltua puhua jonkinlaisesta uudesta alusta. Ja sitten toisaalta täkäläinen kulttuuri on jo tuttu, joten Tolvanen tiedostaa miten erilaiselta kiekkomaailma näyttää Amerikoista käsin. KHL-kannukset eivät siellä liiemmin paina.

  Minä uskon, että 2017-18 tykkikausi on Eelille vain ja ainoastaan voimavara eikä mikään kohtuuttomien odotuksien ruokkija. Vaikeudet johtuvat todennäköisesti ihan muista seikoista, kuten luistelun ja fysiikan keskinkertaisuudesta. Mutta Tolvanen ja Nashville tietävät nämä varmasti itsekin, joten niitä tullaan työstämään seuraavat pari vuotta. Ja Tolvanen on varmasti kypsempi käsittelemään vaikeammat vaiheet kun alla on kasvattavat kokemukset KHL:stä ja arvokisoista.
   
 10. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  @San Jose Shark #50 tarkoituksena ei luultavasti ollut mitenkään erityisesti provosoida. SJS:llä on vain oma ainutlaatuinen sarkastinen tyyli... :)

  Ei pitäisi ajatella mitään, kun ei Eelin tilannetta tiedä, mutta itse olen sitä mieltä, että Tolvanen ei tällä kaudella enää pelaa ylhäällä kuin muutaman pelin. Kehitystä on tapahduttava tosi paljon (luistelu ja fysiikka, kuten sanoit) ja oletettavasti Nashville haluaa antaa aikaa, koska varsinaisia menestyspaineita ei ole. Tolvasen kaltaisen talentin halutaan varmasti pysyvän seurassa mahdolliset kolme sopimusvuotta, mahdollisimman kypsänä pelaajana.

  NHL -sääntöjä en juurikaan tunne , mutta tällaista ajatusleikkiä olen vajavaisella tietämykselläni kehitellyt.
   
  Beezer # 34 tykkää tästä.
 11. sporttipappa Jäsen

  Jos nyt leikitellään ajatuksella hetken aikaa. Niin tämän otsikon voisi vaihtaa muotoon NHL:än kautta Jokerit-KHL:än.

  Tolvasen lahjat sopivat täydellisesti tuloksen tekijän rooliin niin isossa kuin pienessä kaukalossa. Tolvasen tilanne pelaajana on nyt, että hän on erinomainen pelaaja isoon kaukaloon. Menestyksen eteen pienessä kaukalossa tarvitaan jatkossa älyttömästi työtä, etenkin siksi että hänen luistelunsa on keskinkertaista, ja tähän yhdistyen hän on melko pienikokoinen.

  Joo, tiedän. On aika utopistista päätellä, että Tolvanen päätyisi seuraavaksi Jokereihin. Eiköhän siellä ole edessä ainakin muutama kausi Nashville-sopimuksen alla, ja NHL:ssä on paljon tilanteeltaan "helpompia" organisaatioita, joissa päästä NHL-peleihin kiinni.

  Mutta, onhan se mahdollista. Tolvasesta on vähän sekin fiilis, että tekee päätöksiä etenkin itsensä näkökulmasta. "Varma" rooli ykköstykkinä Jokereissa, paksu satojen tuhansien tilipussi, Stadin kirkkaissa valoissa voi tuntua houkuttelevalta, kun bussiliigaa näkee tarpeeksi.

  Noh, se siitä leikittelystä.
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Tolvanen loukkaantui alkusarjan ottelussa ja pelasi puudutuspiikin voimalla loppu U20 - turnauksen. On tälläkin hetkellä poissa kaukalosta saman loukin takia.

  Selittää hieman, miksi tulosta ei tullut niin hyvin sitten lopulta.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2019 klo 08.46
  Beezer # 34 tykkää tästä.
 13. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Eeli Tolvanen on syvissä vesissä. Ja miten reagoi, syömällä lisää kebabbia! Nyt ihan oikeasti Rautasen tai muun fysiikkagurun kovaan kouluun ja heti. Tolvanen valuu lopullisesti ulos pian, jossei hän ymmärrä pysyä kehityksessä mukana. Takana on taitojen mukainen kausi, mutta hänestä on oikeasti lupa odottaa pysyvästi hyvää KHL tason pelaajaa. Hän tarvitsee kentällä aikaa, mitä ameriikan kaukalot ei tule koskaan antamaan. Puutteita riittää, mutta niin riittää vahvuuksiakin.

  KHL sopii Tolvaselle hyvin ja voihan siellä NHL:ssä olla paikkoja tulevaisuudessakin, mutta tuolla urheilullisuuden tasolla hän voi unohtaa NHL kaukalot tässä elämässä.

  Ehkä Tolvasen fokus on häiriintynyt kun häntä on verrattu täysin eri liigan pelureihin, Rantaseen ja Laineeseen. Nyt fokusta piippuun ja eteenpäin!
   
 14. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nyt verrataan Pulkkiseen!
   
 15. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Näin Eelin tänään Nummelassa. Kysyin onko menossa Jokereihin, mutta kuulemma cittariin pitäis mennä...

  Omaan silmääni näytti lyhyemmältä ilman luistimia.
   
  Mordjinn tykkää tästä.