Eduskuntavaalit 2023

  • 356 713
  • 4 401

Fordél

Jäsen
Toki unohti mainita, että omat näytöt tuli ennätyksellisellä lainanotolla ja sillä että vuotta 2021 kuritettiin koronalla enemmän kuin vuotta 2022. Enemmän hävettää, että tällaisen nostaa omaksi onnistumisekseen. Oma onnistuminen suomalaisten tulevaisuuden edelle.
Niin, valtaosaa siitä velkaantumisista oli oppositiokin tukemassa, kuten liittyen esim. koronaan liittyen.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Ei Marinilla substanssiosaamista ole mistään, mutta kyllä hän poliittisen pelin osaa. Siitä hänelle täytyy antaa pisteet.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mitä luulette, montakohan sekuntia Purran puheesta ehtii kulua, että maahanmuutto ja kehitysapu on mainittu?
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos jätetään poliittiset linjaukset arvioimatta, Marin veti puheen erinomaisesti. Ero Orpoon oli selkeä. Orpo veti papereista hyvin perinteisin puheen, jossa yritettiin omilla kokemuksilla vedotaan ihmisiin. Ei huono, mutta ei säväyttänyt.

Marin veti selkeemmin poliittisen puheen, jossa tuotiin selkeesti esille se SDP:n linja ja erot suhteessa kokoomukseen ja persuihin. Todella vakuuttavasti vedetty, ja harva suomalainen kärkipoliitikko pystyy vastaavaan.

Se on sitten eri asia, että mitä mieltä on linjauksista, mutta näin ilman värilaseja katsottuna.

Kyllä. Sanna osaa esiintyä vaikka sisältö olisi kuinka paskaa ja Orpon paperista luku on säälittävää vaikka sisältö on huomattavasti järkevämpää.
 

Jeffrey

Jäsen
Niin, valtaosaa siitä velkaantumisista oli oppositiokin tukemassa, kuten liittyen esim. koronaan liittyen.

Eihän tässä ollut siitä kyse kuka tuki ja kuka ei, vaan siitä millä tavalla kasvu tuli. Se tuli tavalla, josta kunnian ottaminen on hyvin hyvin halpaa. Ihan yhtä halpaa olisi ollut Orpolta sanoa, että tämän hallituksen aikana on tullut lähihistorian pahin lasku Suomen talouteen.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ollaanpa Marinista ja SDP:stä mitä mieltä tahansa, niin silti minua henkilökohtaisesti enemmän häiritsee ja ahdistaa jos PS nämä vaalit voittaa.

Kyllä minä haluaisin aidosti nähdä Tynkkyset ja Taviot ministerin pallilla. Ja kuinka moneen osaan PS hajoaisi.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En äänestäisi persuja, mutta Purralta kyllä onnistuminen.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Olisiko SDP:n pikkuhiljaa aika avata omaa politiikkaansa muiden haukkumisen sijaan? Vaalit on nurkan takana, ja "noi muut on ihan tyhmiä" ei mielestäni ole kovin vahva vaaliohjelma.
Se on juuri tätä, kun kyvyt ei riitä siellä muuhunkaan. Näyttää tuo linja kuitenkin kannattajia keräävän. Olemme me suomalaiset kummallista kansaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös