Eduskuntavaalit 2023

  • 356 726
  • 4 401

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Panostukset koulutukseen, tuotekehitykseen, digitalisaatioon ja pälä pälä. Sama pas#aa tarjoilee SDP, puhetta ei tekoja.

Ainoa minkä SDP osaa on korottaa veroja ja syytää lisää rahaa tehottomiin toimintoihin.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan hirveää paskaa Marinilta kuten odottaa saattoi, elää kyllä ihan omassa rinnakkaistodellisuudessaan.
 

Jeffrey

Jäsen
Taitaa olla ainoa, joka itse asiassa esitti niitä omia näyttöjä (luonnollisesti kun on ollut ainoana näistä päätöksiä tekemässä). Kannattaa kuunnella ne puheet.

Toki unohti mainita, että omat näytöt tuli ennätyksellisellä lainanotolla ja sillä että vuotta 2021 kuritettiin koronalla enemmän kuin vuotta 2022. Enemmän hävettää, että tällaisen nostaa omaksi onnistumisekseen. Oma onnistuminen suomalaisten tulevaisuuden edelle.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kyllä tuo neljä vuotta lisää tuota psykoottista Marinia voipi tarkoittaa laukkujen pakkaamista. Ei helvetti, jos tuo lahkojohtaja voittaa vaalit.
Missäs tän Marinin lahkon kulttipaikka sijaitsee?
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paljonko julkisella sektorilla on matkustusta veronmaksajien piikkiin jos siitä karsimalla saadaan noin isoja säästöjä, joista puhutaan kun mittayksikkönä on miljardi? En oikein ymmärrä miksi Marinin pitää tuollainen asia nostaa esille kun luettelee menosäästöjä.

Valtiolla on keskitetty KEHA-keskus joka poraa jokaista julkisilla varoilla matkustavaa hanuriin niin että sieltä ei juuri säästöä löydy.
 

Fordél

Jäsen
Ilmeisesti Marin veti...ok? Eli Iltasanomien erikoistoimittajien ja anti-sannojen mielestä ei.
Jos jätetään poliittiset linjaukset arvioimatta, Marin veti puheen erinomaisesti. Ero Orpoon oli selkeä. Orpo veti papereista hyvin perinteisin puheen, jossa yritettiin omilla kokemuksilla vedotaan ihmisiin. Ei huono, mutta ei säväyttänyt.

Marin veti selkeemmin poliittisen puheen, jossa tuotiin selkeesti esille se SDP:n linja ja erot suhteessa kokoomukseen ja persuihin. Todella vakuuttavasti vedetty, ja harva suomalainen kärkipoliitikko pystyy vastaavaan.

Se on sitten eri asia, että mitä mieltä on linjauksista, mutta näin ilman värilaseja katsottuna. Myös Orpo kehui erinomaiseksi, mikä kertoo paljon.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ihan hyvä tämä toimittaja kun pääsee vauhtiin loppua kohti.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
SDP ei kehtaa sanoa sitä, mutta he haluavat tuhlata niin paljon että on pakko mennä eläkerahoille ja käyttää kertyneet eläkevarat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös