Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Kuulin joskus mietelauseen, että tyhmyyttä on se, että toistaa samat virheet uudelleen ja uudelleen, ja odottaa eri lopputulosta. Siinä ei ole mitään järkeä, että McDavid ja Draisaitl peluutetaan jo runkosarjassa puhki 25-30 minuutin peliajoilla, ja sitten pudotuspeleissä joukkue lähtee lumierällä laulukuoroon, kun vastustaja pimentää tähdet ja mitkään muut ketjut eivät saa annettua lisätukea pisteiden muodossa.

Joukkueella olisi kerrankin syvyyttä hyökkäyskalustossa, mutta eilisessä pelissä kuusi hyökkääjää (eli puolet) jäi alle 13 minuutin peliajalle. Ykkösketju tekee pisteitä mutta ei loista puolustussuuntaan, kakkosketju ei oikein ole toiminut. Kolmosketju on pelannut hyvin, mutta riittääkö heille 10-12 minuutin peliaika? Joukkuehengen kannalta olisi tärkeää, että Bottom 6 kokisi myös olevansa osa joukkuetta eivätkä vain jämäminuuttipelaajia.

Viime kaudella Tippett harrasti jatkuvasti ketjurulettia ja uusi ketjut yleensä kahden erän kokeilun jälkeen palauttamalla McDavidin ja Draisaitlin samaan ketjuun. Tällä lailla mitään toimivia ketjukoostumuksia ja kemioita pelaajien välille ei ehtinyt syntyä missään vaiheessa. Tällä kaudella paniikkinappulaa painettiin näköjään ennen 1. pelin alkua ja lyötiin superkaksikko yhteen pelaamaan yli 25 minuuttia illasta toiseen.
Tämäpä. Ja siltä bottom 6:lta on ihan turha edes odottaa mitään lisätukea maalien muodossa, jos siellä nelosketju pelaa 5-9min ottelussa ja kolmosketju 10-12min. Highlightien varassa mennään, mutta jäin ihmettelemään tuota Kassianin toista maalia. Vihellettiinkö peli poikki, kun ylivoimaa oli jäljellä joku 20 sekuntia, vai miten ihmeessä sinne on laitettu tuollainen seurakunta Turrisia ja Kassiania kentälle? Enpä muista peliä, missä Drai&McD otettaisiin ylivoimalta vaihtoon, ellei tilanne ole tuo, että yv on päättymässä niillä näppäimillä ja heitetään jo ns. normikentällistä jäälle.

Onhan tuo aikamoista, että eletään täysin alkukautta ja Nurse, McDavid ja Draisaitl kellottelevat sellaista 24-27min peliaikoja ottelusta toiseen. Kutospakki Koekkoek pelaa alle 10min pelissä, mikä on myös mielenkiintoista. Eikö sieltä löydy sen vertaa luottoa, että voitaisiin Nursen minuutteja hillitä peluuttamalla myös kutospakkia? Russell siellä sai pelaamassaan pelissä jopa yli 12min peliaikaa, mutta kyseessä oli tuo jatkoille mennyt peli Canuckseja vastaan ja Russell lienee kerännyt alivoimalla nuo minuutit enemmän mitä Koekkoek, joka ei taida alivoimaa pelata.

Siellä on nyt siis hyökkäyksessä top-6, pakistossa top-5 ja sitten on ne muut, jotka käyvät välillä vähän jäällä kääntymässä. Ja ei siinä mitään jos voittoja napsuu, mutta en usko millään mihinkään playoff-menestykseen näin, koska jos siellä ei noin moni kaveri saa peliaikaa, on erittäin vaikea uskoa minkäänlaisen joukkuehengen syntymiseen. Ja jokainen joukkuepelejä pelannut tietää, että se on avain koko juttuun.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Highlightien varassa mennään, mutta jäin ihmettelemään tuota Kassianin toista maalia. Vihellettiinkö peli poikki, kun ylivoimaa oli jäljellä joku 20 sekuntia, vai miten ihmeessä sinne on laitettu tuollainen seurakunta Turrisia ja Kassiania kentälle? Enpä muista peliä, missä Drai&McD otettaisiin ylivoimalta vaihtoon, ellei tilanne ole tuo, että yv on päättymässä niillä näppäimillä ja heitetään jo ns. normikentällistä jäälle.
Olivat ykköskaverit vetäneet jo ennen sitä ylivoimaa sen reilun minuutin vaihdon. Ja sitten jatkoivat ylivoimalla melkein koko pari minuuttia, niin pääsivät sitten säälistä pois. Melkein kolme minuuttia siis olivat putkeen jäällä. Ja sitten "kakkosylivoimaan" nyt on melkein pakko heittää vähän harvinaisempia valintoja... toki Turris oli aika erikoinen haku, kun ei muuten päässyt pelaamaan. Mutta kiva että edes ylivoimalla.
Tosin voi myös olla ettei tuon ollut tarkoitus olla mikään kakkosylivoimakentällinen vaan nimenomaan ajatuksena pelata vaan loput sekunnit pois. Tekivät vaan vahingossa maalin. Seuraavalla ylivoimalla tulivat sitten tutummin Foegele ja Ryan pelaamaan sen loppuylivoiman.

EDIT: Itseasiassa toisen erän alussa on näemmä ylivoima aloitettu osastolla Turris, Kassian, Foegele, Bouchard ja Nurse. Mutta siinä oli myös ollut juuri ykkösellä vaihto alla. Ja tuo ylivoima päättyi Turrisin jäähyyn. Mutta ehkä Kassian ja Turris ovat se "kakkosylivoima". Ja sitten useimmiten varmaan Puljujärvi siinä kolmantena kun Hyman on aloittanut ylivoiman.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Olivat ykköskaverit vetäneet jo ennen sitä ylivoimaa sen reilun minuutin vaihdon. Ja sitten jatkoivat ylivoimalla melkein koko pari minuuttia, niin pääsivät sitten säälistä pois. Melkein kolme minuuttia siis olivat putkeen jäällä. Ja sitten "kakkosylivoimaan" nyt on melkein pakko heittää vähän harvinaisempia valintoja... toki Turris oli aika erikoinen haku, kun ei muuten päässyt pelaamaan. Mutta kiva että edes ylivoimalla.
Tosin voi myös olla ettei tuon ollut tarkoitus olla mikään kakkosylivoimakentällinen vaan nimenomaan ajatuksena pelata vaan loput sekunnit pois. Tekivät vaan vahingossa maalin.
Ihan hirveää oli tuo ykkösen ylivoima ennen tuota Kassianin yyveemaalia, mikä ainakin omaan silmään oli hieno maali. Milleistä kiinni, että se ohjaaja ei ollut Pulju. Hauska tilanne sinänsä, että siinä oli kaksi maskimiestä. Se oli muutenkin vähän koominen tilanne, kun nämä jämäjätkät tuli samantien nätisti alueelle ja pistivät hienon maalin, kun ykköset olivat hakeneet kiekko lähinnä omista. Draisaitlilta jotenkin flegupeli. Näytti että pelasi korostetun rauhallisesti pelasi. Mutta mikäs siinä, kun pisteitä ropisee. Mikähän on Draisaitlin rooli siinä, että ykkösen puolustuspeli on mitä on? Tosin Puljuhan siinä lopussa vaihdettiin Hymaniin kuten välillä edellisessäkin matsissa, joten kai se sitten enemmän Puljun vikaa on.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa
Tosin Puljuhan siinä lopussa vaihdettiin Hymaniin kuten välillä edellisessäkin matsissa, joten kai se sitten enemmän Puljun vikaa on.
Hyman nyt vaan on parempi ja luotettavampi oman pään puolustuspelissä, kun suojellaan maalin johtoa. Luulen, että Pulju pelaa sittenkun haetaan sitä tasoitusta tappioasemassa
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Hyman nyt vaan on parempi ja luotettavampi oman pään puolustuspelissä, kun suojellaan maalin johtoa. Luulen, että Pulju pelaa sittenkun haetaan sitä tasoitusta tappioasemassa
Oli tosin mielenkiintoista että Calgary pelissä Pulju oli lopussa puolustamassa johtoa McD ja Drai kanssa. Kyllähän Hyman tuohon hommaan on parempi ukko mutta oisko jotain kierrätystä sitten
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Smith tosiaan laitettiin IR:lle eli sen viikon on ainakin pois. Ilmeisesti ensimmäisten arvioiden mukaan tuon viikon pitäisi suunnilleen riittääkin mutta sittenhän sen näkee. Onneksi näitä pelejä on aika harvakseltaan eli täysin varmasti on sivussa vain tämän viikon Coyotes ja Vegas -peleistä. Skinner nostettiin ylös mutta eiköhän aika varmaa ole, että Koskinen aloittaa nuo molemmat pelit.

Sitten on noista hyökkääjien peluutuksista puhuttu enemmänkin, mutta oikeastaan omasta mielestäni olisi mielenkiintoisempaa tietää että miten Tippett ja Holland ovat miettineet tuon puolustajien peluuttamisen. Nurse on pelannut tähän mennessä 47,1% kaikista mahdollisista peliminuuteista. Enkä ymmärrä miksi. Siis on tietenkin joukkueen paras vasen pakki mutta miksi varsinkin näin kauden alkuvaiheessa pitää peluuttaa noin paljon. Mielestäni ennemmin voisi ratkaisupeleissä keväällä nostaa kuormitusta tarpeen mukaan. Eikö kesän aikana tullut mieleen että voisi olla kolmosparissakin vasen puolustaja jonka uskaltaisi laittaa jäälle. Koekkoek on näissä kahdessa pelaamassaan ottelussa saanut jääaikaa yhteensä 17:36. Ja Russell siinä ainoassa pelissään 12:46.
On aika raju urakka jos koko kauden Nurse pelaa sen 29 minuuttia ottelussa. Ja jos tulisi se pahin mahdollinen tilanne eli Nurse joutuisi olemaan sivussa kokoonpanosta, niin mikä olisi siinä tilanteessa käyttöön otettava suunnitelma B.

EDIT: Niin ja McDavid sekä Draisaitl ovat pelanneet noin 39% kaikista mahdollisista minuuteista.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tuo peliaika on jo perinteeksi muodostunut joka syksyinen ihmettelyn aihe. Erikoista tosiaan on, että nyt olisi syvyyttä, mutta silti sama touhu jatkuu, ja omasta mielestä ilman perusteita.

Itse antaisin Skinnerille tuon Arizona pelin ja Koskinen saisi sitten nuo kaksi muuta. Saisi Skinner todellisen mahdollisuuden uran ensimmäiseen nollapeliin NHL-tasolla.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tuskin Koskinen pelaa back to back pelit. Eiköhän Skinner saa toisen ottelun pelata.
 
Dave Brown:''What are you doing on the powerplay?''
Chris Nilan:''What are you doing in the league?''

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Voi toki olla että Tippettillä on nyt enemmän luottoa Skinneriin kuin viime kaudella. Onhan Skinner sen jälkeen parantanut huomattavasti otteitaan AHL:ssä. Tammikuussa Tippett peluutti Koskisen heti loppuun kun ei uskaltanut Skinneriä peluuttaa. Tai peluutti Koskista 10 ottelua 18 päivässä. Ja back to backin Koskinen pelasi heti kauden alkuun.
Varmasti alkuperäinen suunnitelma oli, että Koskinen olisi saanut ensimmäisen starttinsa Coyotesia vastaan ja Smith sitten olisi taas pelannut Vegasissa. Mutta saa nähdä että muuttaako Tippett sitten niin että Skinner saa aloittaa ekan pelin ja Koskinen sitten toisen.

Samalla on mielenkiintoista nähdä, että kun jotkut tahot veikkailivat McDavidin ja Draisaitlin pelaavan yhdessä kotipeleissä ja erikseen vieraspeleissä, että käykö tosiaan niin.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Sama tuli heti itsellä mieleen. Skinner tuodaan maskotiksi ja sitten ihmetellään kun Koskisella ei koppi tartu. Toivottavasti hyvä harjoitusleiri toi luottoa Skinneriin ja saa pelejä vyölle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM

eeMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Samalla on mielenkiintoista nähdä, että kun jotkut tahot veikkailivat McDavidin ja Draisaitlin pelaavan yhdessä kotipeleissä ja erikseen vieraspeleissä, että käykö tosiaan niin.
Tänään ainakin näin. Ketjut Coyotesia vastaan:

Hyman - McDavid - Puljujärvi
RNH - Draisaitl - Yamamoto
Foegele - Ryan - Kassian
Perlini - Shore - Turris

Nurse - Barrie
Keith - Ceci
Koekkoek - Bouchard

Koskinen
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Helpohko voitto, vaikka alussa Arizona tulikin kovaa päälle ja Koskinen joutui ottamaan muutamia hyviä torjuntoja. Yhden erän malttoi Tippett mennä noilla ketjuilla ja sitten taas mentiin sekaketjuilla. Toki tuo toisen erän jäähyilykin vaikutti. Kolmosketju on kyllä todella hyvä ja Foegelelle komea maali. Vielä kun nuo Kassianin turhautumisjäähyt saadaan pois, niin voidaan odottaa tasaista suorittamista molempiin päihin. Hymanille pari maalia, joista toinen alivoimalla loistavan suorituksen päätteeksi ja toinen ylivoimalla, joka toimi taas hyvin. Kapteenille pari maalia ja uran kahdessadas maali, neljänneksi nopeimpana aktiivipelaajista. Edellä olivat Crosby, Ovie ja muistaakseni Stamkos.

Huomenna sitten Vegas vastassa ja nähdään vähän sitä joukkueen todellista tasoa. Toki Vegasilla on nyt paljon loukkaantumisia, mutta selkeästi kovin vastus tähän mennessä. Sitten vielä odotellaan, että aloittaako Koskinen vai Skinner...
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Helpohko voitto, vaikka alussa Arizona tulikin kovaa päälle ja Koskinen joutui ottamaan muutamia hyviä torjuntoja. Yhden erän malttoi Tippett mennä noilla ketjuilla ja sitten taas mentiin sekaketjuilla. Toki tuo toisen erän jäähyilykin vaikutti. Kolmosketju on kyllä todella hyvä ja Foegelelle komea maali. Vielä kun nuo Kassianin turhautumisjäähyt saadaan pois, niin voidaan odottaa tasaista suorittamista molempiin päihin. Hymanille pari maalia, joista toinen alivoimalla loistavan suorituksen päätteeksi ja toinen ylivoimalla, joka toimi taas hyvin. Kapteenille pari maalia ja uran kahdessadas maali, neljänneksi nopeimpana aktiivipelaajista. Edellä olivat Crosby, Ovie ja muistaakseni Stamkos.

Huomenna sitten Vegas vastassa ja nähdään vähän sitä joukkueen todellista tasoa. Toki Vegasilla on nyt paljon loukkaantumisia, mutta selkeästi kovin vastus tähän mennessä. Sitten vielä odotellaan, että aloittaako Koskinen vai Skinner...
Ei kai siinä ollut muuta kuin tokan erän alussa pari vaihtoa missä Draisaitl oli ykkösessä? Eikös muuten pelanneet aika tunnollisesti noilla ketjuilla millä aloittivat. Ja nyt toimi mielestäni ihan kivasti että tuolla peluutusmuutoksella saivat kolmannen maalin tehtyä ja sitten taas takaisin normaaliin. (EDIT: Ja tuo muutos oli itseasiassa varmaan jäähyistä johtuvaa. Hyman aloitti toisen erän RNH:n kanssa alivoimalla, niin oli aika loogista että Draisaitl pelasi seuraavan vaihdon Hymanin paikalla ykkösessä. Sitten oli yksi normaalivaihto ykkösellä välissä ja sitten taas pitkä alivoima jossa Hyman pelasi mutta Draisaitl tietenkään ei ja sen jälkeen Draisaitlille vaihto Hymanin paikalla.)

Ja muutenkin ihan fiksusti kolmannessa erässä ykköstä peluutettiin selvästi vähemmän. Mielestäni olisi voinut vieläkin pudottaa heidän peliaikaansa ottaen huomioon että tänään tosiaan on kovempi peli.

Olen jotenkin aika varma että Koskinen aloittaa Vegasissakin. Tämä Coyotes olisi ollut sellainen etukäteen ehkä helpompi peli Skinnerille. Vaikka tosiaan varsinkin alkupuolella Coyotes pääsi Koskistakin testaamaan ihan kunnolla.

EDIT: Niin ja linjatuomarilla ei ehkä ollut ihan paras päivä aloituksissa. Se mistä Oiles sai jäähyn, niin jos jo kummaltakin joukkueelta vaihdettiin aloittajat ja sitten kolmaskaan yritys ei onnistunut, niin ehkä katsoisin vähän tuomarinkin suuntaan. Vaikken varma olekaan mistä tuo kolmas aloittajan vaihto tuli. Ja aika pian tuon tilanteen perään Coyotesin kaveri vaihdettiin pois aloituksesta jolloin vastassa ollut Draisaitlkin jo hämmästeli tuon Coyotesin pelaajan kanssa tilannetta tuomarille. Tai siltä vaikutti omaan silmään.
 
Viimeksi muokattu:

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo tuli itsellekim fiilis, että tuomari ei itsekään tiennyt mitä oli tekemässä. Taisi se tosiaan olla tuo av mikä sotki nuo vaihdot tuossa toisessa erässä. Positiivista oli, että kaikki hyökkääjät olivat 10-20min peliajan sisään ja Nursekin jäi alle 25min peliajan. Jospa tuokin riittäisi siihen, että Vegasia vastaan ollaan iskussa, vaikka samaa mieltä olen, että olisi nuo top-6 äijät saaneet pelata vieläkin vähemmän kolmannessa erässä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Condorsin kausi alkoi kahdella voitolla ja Philip Broberg avasi pistetilinsä Abbotsfordia vastaan saalistettuaan kakkossyötön Adam Cracknellin ylivoimamaaliin. Junnuliigoissa ja yliopistosarjoissa on muutama seuraamisen arvoinen nimi kehittymässä.

Carter Savoie alkaa kohtapuoliin olla valmis siirtymään ammattilaiskaukaloihin. Savoie on avannut toisen yliopistokautensa räväkästi tykittämällä neljään peliin 11 tehopistettä. Viime kaudella syntyi 20 tehopinnaa 24 ottelussa, joten tahti on ollut hurja heti alkukaudesta.

Matvei Petrov avasi OHL-kautensa hattutempulla ja on tehtaillut piste-per-peli tahtia. Xavier Bourgaultilla on seitsemän ottelun jälkeen kasassa 12 tehopinnaa ja Tyler Tullio on Oshawa Generalsin syöttötilaston ykkönen seitsemällä syöttöpisteellä.

Myös Patrik Siikanen pelaa erinomaista kautta Liigassa, 14 ottelussa on tähän mennessä syntynyt seitsemän tehopinnaa.

Varteenotettavia prospecteja kaikki, mutta varsinkin Savoie vaikuttaa aika kovalta maalipyssyltä ja saattaa pelata NHL:ssä jo ensi kaudella. Uskoisin että siirtyy keväällä AHL:ään, kun yliopistosarjassa pelit loppuvat.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt oli iso maali Kassianilta. Näytti aika pahalta kolmannen erän alku kun Vegas painoi päälle eikä Oilers päässyt oikein mitenkään kiekkoon.
Koskiselta hyvä peli sitä kolmatta maalia lukuunottamatta. Ehdin juuri miettiä että hyvä kun Koskinen saa vähän itseluottamusta rakennettua ja aika rauhallisia koppeja poimi. Ja sitten ilman maskia lämäri sisään. Mutta vaikuttiko sitten se joku pikku vamma mikä hänellä selvästi oli. Aika tuskaisen näköinen oli toisen erän lopussa ja kolmannessa mutta pystyi onneksi pelaamaan loppuun. Toivottavasti tämän neljän päivän tauon jälkeen jompi kumpi veskareista on pelikunnossa.

Tykkäsin kokoonpanosta. Bouchard on ihan oikeassa parissa ykkösparissa. Toki sitten siinä tulee se ongelma että kolmosparissa olivat Russell ja Barrie. Ja siihen vielä päälle peluutus eli vielä kolmannen erän lopullakin oli nelosketju ja kolmospakkipari samaan aikaan jäällä. Ei hyvä.
Sinänsä hauska että nyt vaihdettiin uusia kavereita nelosketjuun (Benson, Shore ja Sceviour). Ihan hyvä että saavat kaikki pelituntuman pysymään yllä mutta kun se nelonen ei pelaa kuin kahdeksan minuuttia illassa, niin onhan se ehkä vähän näennäistä. Mutta hyvä kuitenkin kun pääsevät mukaan kaikki.

Jotenkin tuntui että oman pään aloituksia Oilers hävisi ihan älyttömän määrän.

Iso voitto kuitenkin B2B:n jälkimmmäisessäkin osassa. Loistava aloitus kauteen.

EDIT: Ja Tippettin mukaan oli tärkeää saada kaikki pelaajat pelaamaan tuolla vierasreissulla koska on samalla sellainen yhteishengennostatusmatka. Joukkue pysyy Vegasissa sunnuntai-iltapäivään asti. Hyvä että on sen jälkeen vielä pari päivää aikaa palautella ennen seuraavaa peliä.
 
Viimeksi muokattu:

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Vaikka tuo nelosketju ei paljoa pelannut, ja on vähän ollut puhetta joukkuehengen huonontumisesta sen takia, niin kyllähän Benson sekä Sceviour vaihtoaitiossa olivat aika iloisen näköisiä kun Draisaitl pani kiekon tyhjään maaliin.
Harmittaa jotenkin Koskisen puolesta tuo kolmas maali, kun muuten pelaat hyvän pelin niin sitten menee yksi tuollainen mikä pitäisi ottaa sata kertaa sadasta kiinni, ja vielä kun se menee sille puolelle minkä heikkoudesta on puhuttu miehen koko NHL ura.

Edit. Lisätään vielä sen verran, että aivan mahtava pikkusyöttö Puljujärveltä siinä Hymanin maalissa. Moni pelaaja olisi varmasti lähtenyt itse kiertämään maalia vaikka kaksi vastustajaa roikkuu niskassa, mutta nyt kun antoi kiekon 1,5 metrin päähän kaverille ja kaarsi itse takaisin maalin eteen oli McDavidillä helppo työ syöttää Hymanille hyvä paikka maalin eteen.
 
Viimeksi muokattu:

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Melkoisen purjeissa oltiin tosiaan tuo ensimmäisen erän 10 min ja sitten kolmannen erän loppu, kun hävittiin noita aloituksia. Positiivista oli, että kolmelle kentälle tasaviisikkomaali ja Koskinen suoriutui erinomaisesti. Melkoisen vaikealta näytti tuo loppupeli ja moneen kertaan kasaili itseään. Itse ajattelin alkuun, että mies pelaa aikaa, mutta kyllä sinne taisi jokin loukki tulla, kuten @TAM jo mainitsikin.

Puhtaalla pelillä jatketaan ja torstaiaamuna olisi sitten Flyers vastassa. Täytyy sanoa että on kyllä mahtava katsella näitä pelejä, kun vastustajia tulee muualtakin, kuin Kanadasta.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt oli iso maali Kassianilta. Näytti aika pahalta kolmannen erän alku kun Vegas painoi päälle eikä Oilers päässyt oikein mitenkään kiekkoon.
Ja olipa muuten namusyöttö Keithiltä tuohon maaliin. Ei kauaa aikaillut syötönkatkon jälkeen, kun näki että siellä on Kassian vapaana.

Barriella on ollut nyt hieman vaikeaa. Viiteen peliin 0+2 ei ollut se alku mitä odotettiin. Kaiken lisäksi omassa päässä jopa vielä enemmän pihalla kuin viime vuonna. Jospa ne tehot sieltä vielä löytyvät. Onko sitten viime kauden kovien tehojen jälkeen nyt pieniä paineita kun samanlaista suoritusta odotetaan. Vähän samanlaista kaavaa tosin on havaittavissa koko uran ajalta. Nappikausia on seurannut totaalinen mahalasku. Nyt on vähän sellaisesta aineksia taas ilmassa.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Harjoituksissa Bouchard nostettu ansaitusti ykköspariin. Barrie pelannut kolmosparissa Russellin ja Kokkoekin kanssa. Smith oli myös ollut maalivahtien kanssa ottamassa lämpöä, mutta ei vielä harjoituksissa mukana. Tippettin mukaan olisi pelivalmis kuitenkin Canucks matsiin lauantaina.

Bouchard ollut oma suosikkini jo ensimmäisestä NHL-matsistaan lähtien. Mahtava seurata, kun nyt pitkäjänteinen työ rupeaa näkymään palkintona ykkösparissa!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Samorukov on saanut lääkäreiltä peliluvan ja suuntaa seuraavaksi Condorsiin. Uskon, että vuosi KHL:ssä isossa roolissa teki hyvää hänen kehitykselleen. Mitään pistelinkoa hänestä ei tule, vaan enemmänkin fyysinen pelote joka jyrää vihulaisten yli.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Loistava uutinen! Itsellä oli ennen kautta fiilikset, että hän voisi hyvinkin murtautua Oilersin pelaavaan kokoonpanoon jo tällä kaudella. Ei tosiaan ole mikään pistelinko, mutta loistava vaihtoehto esimerkiksi Bouchardin tai Barrien rinnalle tasapainottamaan puolustusta. Nyt vain tuntuma kuntoon Condorsissa ja viimeistään loukkien myötä näyttämään taitojaan ylhäällä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ilmeisesti nyt kotipelissä Flyersia vastaan jatketaan samoilla ketjuilla, millä pelattiin vieraskiertue. Eli ainakin tässä vaiheessa McDavid ja Draisaitl pidetään eri ketjuissa myös kotona.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy