Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Draisaitl ei ole oikein löytänyt Oilersissa ihan sopivimpia ketjukavereita
Niin huonoa provoa, että pakko vastata. Ei se koronan keskeyttämä kausi huonosti mennyt McDavidin ollessa loukkaantuneena ja Nugen ja Yamamoton painaessa Draisaitlin laidoilla. Se Hart Trophy oli ihan ansaittu sillä kaudella. Samalla kertaa voi ihmetellä, miksei Tippettiltä löydy luottoa tuohon samaan kolmikkoon, kun Hyman on kuitenkin hyvä pelaaja eikä mikään tyrattie ja pystyisi ihan hyvin pelaamaan tuossa McDavidin laiturina hyvällä tuloksella ja tasolla.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ilmeisesti jatketaan kutakuinkin samoilla ketjuilla. Vähän harmi, että Hyman ja Draisaitl pelaavat näin päin kärkiketjuissa. Ykkösen peli Hymanilla oli jotenkin paremman näköistä ja sopi Puljullekin paremmin, kuten täällä on todettukin. Muuten tämä Oilersin joukkue näyttää tasapainoisimmalta vuosikausiin. Harmi, että kaksi supertähteä on pakko vääntää samaan ketjuun. Paljonko sitten lienee sanavaltaa itse näillä tähdillä. Olihan siinä hyvin minimaalisella otoksella havaittavissa, että Drain pistesaldo ei mahdollisesti kehity samaa tahtia kakkosen keskellä. Mutta kumpi olisi joukkueen etu.. No mene ja tiedä. Näyttää kuitenkin siltä, että tarjolla on parasta Oilersia jopa kahteen vuosikymmeneen tai ylikin, joten pitää nyt nauttia tästä.
En usko, että tuota on tähdet sanelleet. Eiköhän siellä molemmat tajua, että leveyttä tarvitaan playoffeja ajatellen tai sitten ovat kaksi isointa aasia NHL:ssä. Eiköhän siellä ajatuksena ole, että nyt on tarpeeksi hyviä top-6 pelaajia, ja kahteen ketjuun kun tuon talentin jakaisi, niin olisihan tuo yksi sarjan parhaista top-6 pelaajistoista. Se nyt vaan on nähty jo molempien valmentajien alaisuudessa, että halukkuutta on kyllä laittaa tuo kaksikko aina yhteen kun mahdollista, mikä on sinällään ymmärrettävää, kun miettii mimmoisia 1. ketjuja muilla joukkueilla on. Nyt vaan sitten tuo bottom-6 osasto jää aivan statisteiksi, vaikka Hymanin ja Nugen johdolla tuo 2. ketju onkin ihan kivaa keskitasoa ainakin omissa papereissa. Ajatuksena myös on varmaan maksimoida McDavidin ja Draisaitlin minuutit, mikä ei kyllä mielestäni runkosarjassa ole kovin terveellä pohjalla. Noh runkosarjassa tällä tulee jatkossakin menestystä, mutta playoffeissa ne ongelmat sitten tulee vastaan, kun muut rullaavat neljää ketjua tasaisesti.

Itse ainakin pyrkisin jakamaan tuota talenttia kolmeen ketjuun, omasta mielestä McDavid voisi ihan hyvin pelata jatkossa tyyliiin Kassianin ja vaikka Foegelen tai Perlinin kanssa. Pari vauhdissa pysyvää kaveria ja sitten jaetaan 2. ja 3. ketjuun talentit tasaisesti, kuten sanottu niin se Draisaitl + Yamamoto toimi ihan kivasti, tuohon voisi sitten kolmanneksi linkiksi koittaa Puljua (tai sitten mies sinne 1. ketjuun) ja sitten 3. ketjun ankkureiksi RNH + Hyman. Tuosta jäisi sitten 4. ketjuun kuitenkin vielä Derek Ryan, joka ainakin omaan silmään ollut todella positiivinen yllätys ja mahdollista sitten tasaisen peluutuksen, kun nyt siellä 4. ketjun porukka istuu penkillä lähes koko pelin.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kolmannen erän katselin. Sellainen mielikuva jäi tuon perusteella että ykkösketju on odotetusti todella vahva hyökkäyssuuntaan mutta omassa päässä ovat välillä pitkissä pyörityksissä. Kakkonen pelaa paremmin oman pään, mutta hyökkäyssuuntaan on aika vaisua. Hyman luistelee aivan hurjan määrän kun yksinään koohottaa menemään päätykiekkoihin. Sanoisin että kakkosketju oli siinä ensimmäisessä pelissä parempi kuin tässä kolmannessa erässä.
Kolmosketju käy ne pakolliset vaihdot pyörimässä, mutta jäi sellainen mielikuva että saivat kyllä painettua peliä oikeaan päähän kaukaloa. Nelosketjun ei tarvitse käydä edes suihkussa.

Puolustuksessa tarvitsisi kolmospariin vasemman pakin. Ei Koekkoek huonosti pelannut sen mitä näin, mutta valmennus ei ilmeisesti oikein luota. Tuo johtaa sitten siihen että Nurselle tulee aika kovat minuutit. Hyvinhän hän niistä selviää mutta koko kautta ajatellen on aika kova kuormitus. Barrie oli parempi kuin ensimmäisessä pelissä.
Keith ja Ceci pelasivat ihan ok. Takaiskussa (siinä tasakentällisin tulleessa) meni vähän kiekon tuijotteluksi. Ceciltä hyvä syöttö Puljujärven maaliin.

Vähän olisin huolissani noista 47 laukauksesta kohti omaa maalia. Itse toivoisi että tässä kauden aikana puolustuspelaaminen tiivistyisi ja voisi edes toivoa pudotuspeleissä pärjäämistä. On tuossa ainakin työmaata. Toki koko ajanhan menevät hyökkäyspää edellä. Flamesin otettua veskarin pois oli nähdäkseni ensisijainen tavoite saada McDavidille kolmas maali eikä niinkään se että vastustaja ei tee maalia.

EDIT: Tippettin kommentit "I thought as the third period got going there and we were up by two, we went with the three lines and there was a flow and rhythm there and we were all on the same page... "
Veikkaan että on jatkossakin siinä ja siinä että kannattaako nelosketjun kavereiden laittaa kamoja päälle peliä varten.
 
Viimeksi muokattu:

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Oli kyllä hyvä peli. RNH:sta on kyllä tulossa jonkunlainen musta aukko. Nytkin pelasi 19 min, mutta ei kyllä näkynyt mitenkään. Hymaninsta on kyllä kuoriutumassa yksi suosikeistani. Todella vahvaa pelaamista ja on tuon kakkosketjun ehdoton moottori. Hyman pelaili kakkoserän lopulla myös ykköskentän laidalla Puljun tilalla, mikä selittänee noita Puljun pieniä minuutteja. Omaan päähän tulee aivan liikaa laukauksia ja tilanteita ja jälki on varmasti todella rumaa, kunhan lähdetään idän kiertueelle. Tuo kolmosketju on myös olluy tosi hyvä, ja Kassian toi kyllä lisää siihen. Omasta mielestä tuossa on mahdollisuudet kasata kolme vahvaa ketjua siirtämällä RNH laidalle Draisaitelin viereen ja nostamalla Hyman ykkösketjuun. Bouchard pelasi omaan silmään todella hyvön pelin ja kaikesta näkee, että sieltä on läpimurtokausi tulossa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ykkösketju ja kolmosketju pelasivat tänään vahvan pelin. Kumpikin ketju pystyy luomaan hyökkäyspäässä tilanteita, kolmonen ehkä myös puolustuspäähän vähän vahvempi. McDavid on myös treenannut noita onetimereita ja tänään tuli kaksi maalia suoraan syötöstä.

Kakkosketjulta tosiaan vähän vaisumpi peli. Olihan siellä Hymanin läpiajo mutta ei oikein muuta. En tiedä mitä RNH:lle on tapahtunut, mutta taso laskee kuin lehmän häntä. Toivottavasti heräisi pikkuhiljaa, mutta näyttää vähän huolestuttavalta. Jos taso on jatkossakin tuo, niin ei tule pelaamaan sopimusta loppuun Oilers-paidassa.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Oilers tekee noita maaleja niin kovalla prosentilla, että voittoja tulee väkisinkin. Smith on ollut erinomainen maalilla, mutta veikkaisin, että "vanha" ukko ei kykene kuin maks 50 pelin runkosarjaan. Koskiselta kaivataan myös hyviä otteita. Toivottavasti Tippett ei peluuta Smithiä vemppaosastolle. Onhan tässä niitä samoja sudenkuoppia kuin edellisilläkin kausilla, mutta tuo leveys kentällisissä on hyvä asia. Vielä kun tämä Tippett käyttäisi tuota leveyttä paremmin, kuten täällä on jo todettu. Väittäisin, että joukkuehengen kannalta se nelosenkin peluuttaminen on lopulta hyvä asia. Kolikon kääntöpuolena siinä on tietysti sarjan kaksi top5 hyökkääjää, jotka pelaa tietysti niin paljon kuin annetaan. Kakkosessa RNH yössä, kuten todettu. Yamamotolla on hirveästi yritystä ja tuntuu, että se on nyt Yama, jota pisteet kiertävät. Välillä menee yliyrittämiseksi. Draisaitl voisi herättää nämä kaksi uinuvaa pelaajaa.

Puljulta nappipeli pisteiden osalta, mutta väittäisin, että ei ollut pelillisesti niin hyvä kuin viime kaudella monissa 0+0 peleissä. Ookoo mies on tietysti parempi pelaaja, mutta vähän oli hakemista varsinkin alussa. Upealla maalilla ratkaisi pelin. Se on tietysti hyvä, että pisteitä näyttää nyt tulevan helpommin. Sehän se on vaikeampaa saada kuntoon ja kenelläkään ei ole urputtamista, kun tilastoissa on numerot kunnossa. Ja onhan sekin kivaa, että Jesse menee vastustajan maalilla vastustajan tunteisiin, tekemättä tarkoituksellisesti mitään väärin. Vähän hämmentävä se jäähy siinä ekan erän loppupuolen hässäkässä. En kelaillut sitä sen kummemmin, mutta taisi olla filmi Markströmiltä.
 
Viimeksi muokattu:
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Vähän hämmentävä se jäähy siinä ekan erän loppupuolen hässäkässä. En kelaillut sitä sen kummemmin, mutta taisi olla filmi Markströmiltä.
Tämä hämmensi itseäkin. Siinä Markström syöksyy toiselta tolpalta ja törmää Puljujärveen maalivahdin alueen ulkopuolella, mistä tulee Puljulle jäähy. Siinä selostaja taisi sanoa, että maila osui päähän, mutta omasta mielestä ei kyllä käynyt lähelläkään. Ei osannut Puljujärvikään pelin jälkeen sanoa, mistä jäähy tuli.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kylläpä oli Puljujärvi hömelö kun tuli silloin tällaiseen kaljaLiigaan pelaamaan ennen NHL-uraansa. Olis kanzinu mennä esim.KHL Neftehemzikkiin vetämään kunnol jätesäkkihilloo. Ja kuka on McDavid...nevöhööd ;)

Onhan toi kaikkinensa hienoa jälkeä Puljujärveltä. Nyt näyttää menevän aikas nappiin kaikki siellä. Jees.
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Onkohan Tippett unohtanut kyseessä olevan joukkuepeli, eikä yksilöurheilua. Jos siellä nelosketju vetää jatkossakin tuota muutaman minuutin peliaikaa, niin ihan turha kuvitella, että Oilers menee joukkueena pleijareissa yhtään sen pidemmälle mitä aikaisemminkaan. Tuntuu vain siltä, että siellä on tarkoituksena vain pelata McDavidille ja Draisaitlille mahdollisimman isot pistepotit ja ihan sama millään muulla.

Ryan McLeodinkin voisi nyt ihan ensiksi laittaa Condorsiin isolle vastuulle, ei tuo nykyinen rooli ja peliaika palvele ketään ja se on ihan sama kuka siellä käy pelaamassa ne pienet minuutit. McLeodin itsensä kannalta olisi vain tärkeää saada vastuuta ja peliaikaa.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Tämä hämmensi itseäkin. Siinä Markström syöksyy toiselta tolpalta ja törmää Puljujärveen maalivahdin alueen ulkopuolella, mistä tulee Puljulle jäähy. Siinä selostaja taisi sanoa, että maila osui päähän, mutta omasta mielestä ei kyllä käynyt lähelläkään. Ei osannut Puljujärvikään pelin jälkeen sanoa, mistä jäähy tuli.
Puljun käsivarsi osui aika ilkeästi Markströmiä pään tai kaulan seutuville, että ei se suuri vääryys ollut viheltää jäähyä mun mielestä. Se tapahtui vaan niin nopeasti, ettei kerennyt Pulju itsekään havannoimaan mitä siinä tapahtui.

Ei ollut silti parasta peliä ykköskentältä tänään. Vähän uneliasta peliä Puljulta ja koko kentälliseltä. Eka erässä Drai luovutti 3-4 kertaa kiekon vastustajalle ja McDavidkin hiihteli vähän ulkopuolisena. Kyllähän tuo kenttä maalin tekee kun paikoille pääsee, mutta aika paljon saavat ottaa myös vastaan omissa.
Hyman mahtava pelaaja. pystyy olemaan ketjunsa "draiveri", mutta tarttis tukea RNH.lta myös. jospa se alkais heräileen, kun kausi etenee.
 

agent082

Jäsen
Onkohan Tippett unohtanut kyseessä olevan joukkuepeli, eikä yksilöurheilua. Jos siellä nelosketju vetää jatkossakin tuota muutaman minuutin peliaikaa, niin ihan turha kuvitella, että Oilers menee joukkueena pleijareissa yhtään sen pidemmälle mitä aikaisemminkaan. Tuntuu vain siltä, että siellä on tarkoituksena vain pelata McDavidille ja Draisaitlille mahdollisimman isot pistepotit ja ihan sama millään muulla.

Ryan McLeodinkin voisi nyt ihan ensiksi laittaa Condorsiin isolle vastuulle, ei tuo nykyinen rooli ja peliaika palvele ketään ja se on ihan sama kuka siellä käy pelaamassa ne pienet minuutit. McLeodin itsensä kannalta olisi vain tärkeää saada vastuuta ja peliaikaa.
En kyllä usko, että Tippett päättää tuolla peluutuksesta. Kyllä nuo tulee McDavidilta ja/tai omistajilta.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
En kyllä usko, että Tippett päättää tuolla peluutuksesta. Kyllä nuo tulee McDavidilta ja/tai omistajilta.
Uskot näemmä aika vahvasti siihen että kokenut NHL-valmentaja antaisi muiden kävellä ylitseen? Kun nyt jo toisen viestin laitoit samasta asiasta. Miksi Tippett suostuisi tuohon? Eihän siinä menetä kuin oman maineensa jos homma ei toimi.
 

agent082

Jäsen
Uskot näemmä aika vahvasti siihen että kokenut NHL-valmentaja antaisi muiden kävellä ylitseen? Kun nyt jo toisen viestin laitoit samasta asiasta. Miksi Tippett suostuisi tuohon? Eihän siinä menetä kuin oman maineensa jos homma ei toimi.
Miten hän menettää maineensa? Kyllä tuollakin pleijareihin mennään ja aika monen mielestä tuo peluutus on ihan järkevää.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Miten hän menettää maineensa? Kyllä tuollakin pleijareihin mennään ja aika monen mielestä tuo peluutus on ihan järkevää.
No, uskoisin että tuolla pelaaja- ja valmentajapiireissä kyllä asioista puhutaan. Enkä usko että marionettivalmentajaa pidetään kovinkaan korkeassa arvossa. Mutta tietenkään en sitä tiedä.
Ja toisaalta jos tuo peluutus on monen mielestä järkevää, niin miksei Tippett voisi olla yksi heistä?
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt on todella pienet otokset tietenkin kyseessä kun on vasta kaksi peliä pelattu. Mutta tässä vaiheessa tilastot tukevat kyllä sitä miltä ensimmäiset pelit ovat näyttäneetkin. Eli kakkosketjun peli on ykköstä paremmin balanssissa vaikkei hyökkäyspäässä olekaan tullut onnistumisia.
Ykkösellä jääaikaa yhdessä (5v5) 27:55, corsit +24/-32, laukaukset maalia kohti +18/-25, maalintekotilanteet (Naturalstattrickin tilaston mukaan) +9/-18 ja maalit +2/-1.
Kakkosella jääaikaa (5v5) 20:46, corsit +17/-15, laukaukset maalia kohti +9/-8, maalintekotilanteet (Naturalstattrickin tilaston mukaan) +11/-5 ja maalit 0/0.

Eli tosiaan otos on niin pieni että ei vielä johtopäätöksiä kannata tehdä. Mutta mielenkiintoista seurata tilanteen kehittymistä, koska kyllähän McDavidin ketju perinteisesti on ollut se jonka ollessa jäällä tapahtuu pääasiassa hyökkäyspäässä kun taas muiden ollessa jäällä on sitten enemmänkin tilanteita omalla maalilla.

Nyt kuitenkin jo tässä vaiheessa vähän huolestuttaa se, että ykkösketjun 27:55 jääajalla on omaa maalia kohti lauottu 25 laukausta.
Siten ettei yhtään ykkösketjun kavereista (Draisaitl, McDavid, Puljujärvi) ole ollut jäällä ovat pelanneet 55:52 (eli hyvinkin tarkkaan tupla-ajan ykkösketjuun verrattuna) ja omaa maalia kohti on lauottu 31 kertaa.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Nyt kuitenkin jo tässä vaiheessa vähän huolestuttaa se, että ykkösketjun 27:55 jääajalla on omaa maalia kohti lauottu 25 laukausta.
Siten ettei yhtään ykkösketjun kavereista (Draisaitl, McDavid, Puljujärvi) ole ollut jäällä ovat pelanneet 55:52 (eli hyvinkin tarkkaan tupla-ajan ykkösketjuun verrattuna) ja omaa maalia kohti on lauottu 31 kertaa.
Joo-o. Jotain outoa tässä on. Tuntuu, että kaikki muut sen ymmärtävät, paitsi joukkue itse, että vastuuta pitäisi hajauttaa. Itse veikkaan, että ko. pelaajat vastustavat duon rikkomista. Jos Pulju pystyy itse tuottamaan, kuten nyt vaikuttaisi, niin hänenkin laittaminen RNH:n rinnalle saattaisi nostaa 2.ketjun tehoja. Noilla minuuttimäärillä ei McDavidilta voi enää playoffseissa odottaa ihmeitä ja sen lisäksi yhden ketjun pimentäminen on helpompaa kuin kahden.
 
"Kaivinkoneen kauhan sisältö solahti kuormausvuorossa olleen auton lavalle ja sai sen hetkeksi vavahteleman äkillisestä kuorman lisäyksestä. Se oli viimeinen kauhallinen savensekaista hiekkaa tähän kuormaan." -Rakennusmestari Tampereelta

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
William Lagesson aktivoitiin IR:lta ja Kirill Maksimov laitettiin siirtolistalle. Maksimovin sopimus ilmeisesti puretaan. Lagesson lähetettiin samantien Condorsiin aktivoimisen jälkeen.

Devin Shore pelasi tänään treeneissä nelosen keskellä Perlinin ja Turrisin kanssa, joten hän on ilmeisesti pelikunnossa huomenna Ducksia vastaan. McLeod todennäköisesti suuntaa Condorsiin, jos Shore on huomenna kokoonpanossa.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

eeMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Shore vapautettu IR:ltä ja McLeod tiputettiin Condorsiin. Parempi näin, hyvä saada McLeodille isoja minuutteja alhaalla.

Mielenkiinnolla odotan miten harjoituspeleissä hyvin toiminut Perlini - Shore - Turris -ketju toimii tosipeleissä. Muista ketjuista en löytänyt varmistusta yön Ducks-peliin, mutta todennäköisesti top-9 sama mitä kahdessa aiemmassa. Smith myös tänään maalilla.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Puolet pelistä katselin. Ensinnäkin ennen peliä mietin sitä että en ymmärrä miksi Tippett ei voi peluuttaa Koskista. Toki on tiedossa että Smith on hänelle selvä ykkösveskari mutta silti voisi sitten antaa vaikka joka kolmannen pelin Koskiselle. Mutta pääsihän Koskinen sitten kuitenkin jäälle. Toivottavasti Smith ei loukkaantunut pahemmin. Koskiselta ihan hyvä esitys sitä yhtä kiekonmenetystä lukuunottamatta. Sen jälkeen meni mielestäni aika harvoin pelaamaan mailalla kiekkoa. Ja hanskaan kiekko ei vaan oikein tartu vaan pomputtelee helponkin näköisiä vetoja.

Sitten maalailin toisella erätauolla ison ristin seinään. Tippett pudotti pujottelukeppi-Barrien kolmospariin toisessa erässä. Ei ole sellaista kyllä yleensä nähty että veteraanipelaajan tötöilyt johtaisivat mihinkään. Jos vaikka Bouchard olisi puolustanut kuten Barrie siinä neljännessä Ducksin maalissa, niin hän olisi nuorena pelaajana istunut jouluun asti katsomossa. Mutta onko tänä vuonna jotain vaatimuksia kokeneillekin pelaajille.
Ja Bouchardhan näytti että hyökkäyspäässä pärjää vähintään yhtä hyvin kuin Barrie. Eikä omassakaan päässä voi paljoa huonompi olla vaikka yrittäisi.
Nyt vielä se Barrie pois ykkösylivoimasta. Tilalle joku joka osaa vetää niitä one-timereita kohti maalia. Tai sitten mieluummin on vetämättä ja antaa kiekon jollekin muulle.

Nyt ei enää sitten pysynyt kiekko pois omastakaan maalista kakkosketjulla vaan tuli muutamakin takaisku. Ja kolmanteen erään Perlini tuli Yamamoton tilalle. Mielestäni toimi ihan ok tuossa kolmannessa erässä ja pari tekopaikkaakin saivat aikaiseksi. Toki montaa vaihtoa eivät pelanneetkaan. Mutta enemmän pitäisi saada kakkosesta irti.

Ykkösellä käy kyllä tuurikin tuossa että kiekko vaan pomppii vastustajan maaliin kun ovat jäällä. Mutta edelleen olen sitä mieltä että liikaa ovat omassa päässä pyörityksessä. Eli ei oikein ole tasapainossa tuo ykkönen.

Foegele, Ryan ja Kassian ovat kyllä hyvä kolmosketju. Mielestäni todella vahvaa tekemistä. Sanoisin että on vuosiin paras kolmosketju mitä Oilersilla on ollut. Nelosketjusta on turha sanoa mitään kun eivät he oikeastaan edes pelaa.

Kokonaisuutena oli Oilersin peli mielestäni taas aika sekavaa. Mutta voitto kuitenkin mikä on pääasia. Seuraavaksi Coyotes ja sitten Vegas, jota pidän enemmänkin mittarina sille että missä menevät.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
En kyllä millään tykkää tuosta että Mcd ja Draisaitl samassa ketjussa, joo onhan sitä hauska kattoa mutta onko kuitenkaan paras tapa? Hyman-McDavid-Puljujärvi näytti parissa reenipelissä tosi hyvältä niin miksi ihmeessä sillä ei mennä..
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Itse näin tänään vain 26 minuuttia pelistä, kun viaplay oli päättänyt että matsi alkaa 5:30.... Mutta joo, hyvin toimi tuo kolmonen. Ainakin tuohon kolmanteen erään Yamamoto pudotettiin pois kakkosesta ja Perlini nostettiin tilalle. Ilmeisesti Yamon heikohko peli on sitten jatkunut. Kolmannessa erässä ei montaa kertaa näkynyt jäällä. Ykkösketjun olisin myös valmis rikkomaan, koska nytkin sitten koosteen perusteella paljon virheitä omaan päähän tuli, vaikka myös maaleja tekivät. Hymania täytyy taas hehkuttaa, että uskomaton on miehen työmoraali ja ansaitusti pelaa joka tilanteessa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Positiivista tietysti, että voitto tuli mutta viisi omiin on ihan liikaa. Välillä Oilersin puolustuksesta mentiin ihan naurettavan helposti ohi. Kassianille paras peli pitkään aikaan ja kaksi tärkeää maalia. Kolmosketju on kyllä todella hyvä.

Siitä samaa mieltä, että kakkosketju on iso ongelma. Siinä ei oikein kenelläkään keskinäiset kemiat kohtaa. Yamamoto aivan yössä. RNH väläyttelee silloin tällöin, kuten tänään Kassianin maaliin hienolla syötöllä. Jotain tuolle ketjulle pitää tehdä, että siitä saa enemmän irti.

Itsekin laittaisin Hymanin takaisin ykköseen ja pistäisin Draisaitlin kakkosketjuun RNH:n ja Yamamoton kaveriksi. Joku tasapaino tuohon pitäisi löytää, vaikka voittoja onkin tullut heti kauden alkuun.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Suosikkijoukkue
Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
Kuulin joskus mietelauseen, että tyhmyyttä on se, että toistaa samat virheet uudelleen ja uudelleen, ja odottaa eri lopputulosta. Siinä ei ole mitään järkeä, että McDavid ja Draisaitl peluutetaan jo runkosarjassa puhki 25-30 minuutin peliajoilla, ja sitten pudotuspeleissä joukkue lähtee lumierällä laulukuoroon, kun vastustaja pimentää tähdet ja mitkään muut ketjut eivät saa annettua lisätukea pisteiden muodossa.

Joukkueella olisi kerrankin syvyyttä hyökkäyskalustossa, mutta eilisessä pelissä kuusi hyökkääjää (eli puolet) jäi alle 13 minuutin peliajalle. Ykkösketju tekee pisteitä mutta ei loista puolustussuuntaan, kakkosketju ei oikein ole toiminut. Kolmosketju on pelannut hyvin, mutta riittääkö heille 10-12 minuutin peliaika? Joukkuehengen kannalta olisi tärkeää, että Bottom 6 kokisi myös olevansa osa joukkuetta eivätkä vain jämäminuuttipelaajia.

Viime kaudella Tippett harrasti jatkuvasti ketjurulettia ja uusi ketjut yleensä kahden erän kokeilun jälkeen palauttamalla McDavidin ja Draisaitlin samaan ketjuun. Tällä lailla mitään toimivia ketjukoostumuksia ja kemioita pelaajien välille ei ehtinyt syntyä missään vaiheessa. Tällä kaudella paniikkinappulaa painettiin näköjään ennen 1. pelin alkua ja lyötiin superkaksikko yhteen pelaamaan yli 25 minuuttia illasta toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy