Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 01.05.2016 klo 11.35.

 1. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No nyt ei edes harmita kun oli niin selvä peli. Ensimmäinen erä oli vielä Oilersilta ihan hyvä mutta eihän sen jälkeen jäällä ollut kuin yksi joukkue. Käsittämätön määrä jäähyjä ja kun eivät tuntuneet voittavan yhtään irtokiekkoa tai laitavääntöä, niin hankalaksi meni. Ja kova määrä harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä.
  Caggiulalle erikoismaininta kahdesta jäähystä. Ensimmäinen aivan turha hyökkäyspäässä ja toisesta en tiedä kun olin pesemässä kuopuksen hampaita. Lisäksi hyvällä paikalla seuraamassa tasoitusmaalia. Läpiajossa toki huonoa tuuriakin kun maila katkesi.
  Toinen erikoismaininta McLellanille, joka jatkoajalla käytti kivasti pelisilmää ja kolmosketjun oltua 1,5 minuuttia omassa päässä jyrän alla laittoi seuraavaksi jäälle nelosketjun ja kolmospakkiparin. Ymmärrän, että jatkoerässäkin haluaa peluuttaa kaikkia, mutta jos nyt edes olisi siihen alkuun yrittänyt saada vähän otetta pelistä peluuttamalla kahta ensimmäistä ketjua... siis niitä jotka edes välillä pääsivät kiekon kanssa pois omalta alueelta.

  No, mutta toisaalta oli kokoknaisvaltaisesti niin huono esitys (tai Sharks hyvä), että eipä tuo niin harmita. Ja suunta voi oikeastaan olla vain ylöspäin.

  Condors hävisi Gullsille 5-1. Ainoan maalin teki Currie Puljujärven ja Gambardellan syötöistä. Tuo kolmikko pelasikin Condorsin kakkosketjuna. Ykkösessä LaLeggian ja Landerin kanssa oli tällä kertaa Fontaine. Ellis 20/24. Neljäs maali oli tyhjiin ja sitten vielä viides sekuntia ennen loppua.
  Samalla Heat hävisi Reignille jatkoajalla 3-2. Piste-ero on siis neljä pistettä kun molemmilla on kaksi peliä jäljellä. Seuraavaksi keskinäinen kohtaaminen mikä tietenkin Condorsin on pakko voittaa varsinaisella peliajalla. Ja lisäksi viimeisissä peleissä Condorsin on voitettava divisioonan kärkijoukkue Barracuda ja Heatin hävittävä varsinaisella peliajalla Roadrunnersille.
  Sanoisin, että voi jo alkaa katselemaan ketkä tulevat mukaan Oilersin rinkiin ja ketkä lähtevät kesäloman viettoon.

  EDIT: Lisätään vielä sen verran, että McLellan ensimmäisessä erässä näytti yrittävän peluuttaa McDavidia Pavelskia vastaan. Ja kahdessa jälkimmäisessä erässä RNH:ta Pavelskia vastaan. Mutta toisaalta välillä vaikutti siltä, että Pavelski esimerkiksi veti joka toista vaihtoa ja McLellan ei siihen halunnut tai pystynyt vastaamaan. Tai mentiin ehkä enemmän Sharksin komennossa peluutusten suhteen. Ja sitten lopulta ratkaisumaalin aikana siellä olikin esimerkiksi Desharnais jäällä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 09.09
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Pikaiset kommentit ennen reissuun lähtemistä. Vaikka alivoima toimiikin ja nyt tuli molemmat maalitkin alivoimalla, niin edelleen älytön määrä jäähyjä ja vielä aivan turhissa tilanteissa usein. Mailalla kun huitaisee kaveria päähän, niin ei tarvitse tuomarin edes miettiä puhaltaako vai ei.
  RNH:n ketju oli mielestäni Oilersin paras. Sentteri itse oli hyvässä vauhdissa.
  Kassian on pudotuspeleissä alkanut löytämään itsensä ja on jatkuvasti tökkimässä ja taklaamassa... herkempi tuomari olisi ryntäämisjäähyn antanut siitä kun jyräsi alivoimalla sen yhden Sharksin kaverin.
  Ylivoima ei tällä kertaa onnistunut.
  Klefbom loukkaantui ja se on iso menetys jos joutuu jättämään pelejä väliin.

  Condors hävisi Heatille 2-1 eli se taistelu pudotuspelipaikasta oli sitten siinä. Reinhart teki Condorsin ainoan Allenin syötöstä. Voittomaali meni tyhjiin pelin lopussa, kun Condors haki ilman veskaria voittoa varsinaisella peliajalla.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Tuo hermokontrolli on vain saatava paremmaksi, jos Oilers tästä sarjasta jatkoon mielii päästä. Ei voi ottaa kuutta jäähyä yhteen otteluun. Toivottavasti Klefbomille nyt ei olisi mitään pidempää saikkua luvassa.
   
 4. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Klefbom oli pelin jälkeen kertonut että on ok, eli pitäisi olla messissä ensi pelissä.
   
 5. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Iltalehdessä kirjoitellaan, notta Puljujärvi oltaisiin nostamassa ylös. Liekö kaukaa haettua, että pelaisi vielä ilman mitavaa loukkaantumissumaa?
   
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo kyllähän sieltä jokunen kaveri varmasti nostetaan kun kausi tänään päättyy. Ja Puljujärvi lienee yksi heistä jo ihan kokemuksen saamisen takia.
  Ihan heti en kuitenkaan usko paikkaa pelaavasta kokoonpanosta löytyvän. Kaksi ensimmäistä ketjua on aikalailla hakattu kiveen. Kahdessa alimmassa ovat hyvin kiinteästi pelanneet laitureista Kassian, Pouliot ja Caggiula. Ja viimeisessä paikassa ovat oikeastaan vuorotelleet Pakarinen, Slepyshev ja Hendricks. Khaira ei ole nyt taas pelannut vaikka ylhäällä onkin ollut.

  Ensinnäkään en oikein usko Puljujärven olevan parhaimmillaan kolmos- tai nelosketjussa. Enkä keksi yhtään syytä miksi McLellan haluaisi rikkoa ylempiä ketjuja saatika sitten laittaa sinne 18-vuotiaan tulokkaan joka viimeksi on pelannut muutama kuukausi sitten NHL-ottelun.

  Jos loukkaantumisia tulee niin se muuttaa tietenkin tilanteen. Silti aika epätodennäköisenä pitäisin että Puljujärvi edes ihan ensimmäisen loukkaantumisen sattuessa olisi kokoonpanossa.

  Oikeastaan ainoa kokoonpanomuutos minkä kannalla olisin jopa ilman loukkaantumista olisi Desharnaisin pudottaminen pois. Siinä on niin turha kaveri että voisi laittaa vaikka Khairan, Landerin tai Caggiulan hänen tilalleen nelosen keskelle.

  Klefbom ei aamulla ollut jäällä harjoituksissa mutta edelleen vakuutellaan hänen olevan huomenna pelikunnossa. Toivotaan niin.
   
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Condors päätti kautensa 3-2 jatkoaikavoittoon Barracudasta. Ehdoton sankari oli kaikki kolme maalia tehnyt Josh "ECHL-sentteri" Currie. Currielle yhteensä 22 maalia kauden aikana.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Reinhart nostettiin ylös, joten liekö Klefbom sittenkään pelikunnossa kolmannessa ottelussa.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Se niistä kiveenhakatuista ketjuista, joista pari viestiä aiemmin mainitsin. McLellanilta kerrankin ihan onnistunut muutos kesken pelin. Toisen erän alussa sotkettiin muut ketjut paitsi kakkonen. Draisaitl siirtyi kolmosen keskelle Caggiulan ja Kassianin väliin. Slepyshev puolestaan McDavidin ja Maroonin kanssa samaan. Ja nelosessa sitten Letestun rinnalla Desharnais ja Pouliot. Itseasiass edes Desharnais ei ollut enää ihan toivoton kun pelasi laidassa.

  Draisaitlilta hyvä paine joka johti ratkaisumaaliin. Ja Kassian hienosti haisteli avaussyötön paikkaa. On Jonesille mennyt tässä sarjassa melko monta maalia jalkojen välistä. Tiedä sitten onko tuota ihan tarkoituksella haettu vai onko sattunut vain osumaan.

  Talbotille toinen nollapeli putkeen eli ei kai siinä paljoa arvosteltavaa ole. Viimeksi Oilersin paidassa samaan pudotuspeleissä pystyi 97-98 Avsia vastaan CuJo sarjan kuudennessa ja seitsemännessä ottelussa.
  Ja Kassianille toinen voittomaali putkeen ja siihen on viimeksi pystynyt Pisani Canesia vastaan 2006 finaalien viidennessä ja kuudennessa ottelussa... eipä tosin ole liiemmin ollut tässä välissä muilla mahdollisuuksia edes yrittää.

  Mielenkiintoista että ainakin AHL:n sivujen mukaan Oilers on nostanut maalivahti Ellisin ylös. Ei siis muuten yllättävää, mutta jännästi näitä nostoja tulee näin ripotellen. Reinhart toki ehkä tosiaan nostettiin heti kauden päättymisen jälkeen sen takia, että jos Klefbom ei olisi ollut pelikunnossa. Tai no olisihan Gryba varmasti kokoonpanossa ennen Reinhartia, mutta kuitenkin varalle puolustaja.
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Nyt oli myös jäähyt saatu kuriin, sillä Oilers otti vain yhden kaksiminuuttisen koko pelissä. Jonesille on tehty jo neljä maalia tässä sarjassa jalkojen välistä, joten ei tuo nyt ihan sattumaa voi enää olla.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2017 klo 10.18
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Nyt voikin lähteä parin erän jälkeen töihin. Tilanne siis 6-0 ja positiivista on se, ettei suunta seuraavassa pelissä voi taas olla kuin ylöspäin.

  Edelleen RNH:n ketju on mielestäni hyvä ja RNH edelleen pelaa parhaiten Oilersista. Se on mielestäni hieno homma.

  Noin muuten Sharks on saanut pelattua hyvin esimerkiksi McDavidin pois. Toisaalta McLellan meni nyt omasta mielestäni vähän helppoon ja arpoi Kassianin McDavidin rinnalle. Hyvinhän Kassian on pelannut, mutta olisi voinut edelleen jatkaa siellä alemmissa ketjuissa "tutkan alla". No, jos edellisessä pelissä meni McLellanin ketjulotto mielestäni kohdalleen, niin nyt ei mennyt.

  Kolmospari Nurse-Benning on edelleen isoissa ongelmissa. Varsinkin toiset erät ovat ihan myrkkyä kun eivät pääse vaihtoon. Sama on jatkunut kaikissa peleissä... tai no Gryba oli toki Benningin tilalla ensin.

  Draisaitlille idiotismipisteet. Jatkoi tätä NHL:ssä trendikästä kasseille hakkaamista ja sai ansionsa mukaan jäähyä.

  Talbot ei ihan terävimmillään ollut, muttei puolutuskaan auttanut. Tähän mennessä Brossoitille on mennyt yksi ja sille ei voinut mitään.

  Ainakin Pavelski näyttää päässeen muutaman Oilersin pelaajan ihon alle kivasti.
   
 12. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kurinalaisuus olikin vain pelkkää silmänlumetta. Oilers sai kyllä eilen mitä tilasi ja toivottavasti tuo murskatappio herätti joukkueen.
   
 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Laitetaan vielä uusintojen jälkeen katsottuna oma näkemys maaleista.

  1-0: Heti siihen pelin alkuun voittomaali. McDavid aloituksessa omalla b-pisteella. Draisaitl hoitaa pitkälti nämä kun ovat samassa ketjussa... nyt eivät ole. Kiekko jäi senttereiden jalkoihin ja Maroon mielestäni vähän nukahtaa tilanteessa ja Sharks saa kiekon haltuun aavistuksen turhankin helposti. Veto viivasta ja Larsson ohjaa omiin. Eli huonoa tuuriakin, mutta välttämättä ei olisi tarvinnut päätyä edes siihen vetoon.

  2-0: Ylivoimamaali. Poikittaissyöttö neliön läpi joka osuu RNH:n mailaan, mutta menee kuitenkin perille. Talbotin lähtö sivuttaisliikkeeseen jää jotenkin telineisiin ja kun pääsee oikealle puolelle maalia on huonossa tasapainossa melkein kaatuen eteenpäin. Hyvältä paikalta pääsee toki laukomaan, mutta jos Talbot jotenkin olisi ollut valmiina torjumaan, niin olisi saattanut olla otettavissa.

  3-0: Ylivoimamaali. Oilers juuri sai neljännen miehen jäälle, mutta käytännössä vielä kahden miehen ylivoimaa pelasivat. Sekera teki sopivasti maskia ja hyvä veto vapaasta paikasta. Talbotille hanskakäden puolelle ylös. Tässä pelissä samalle puolelle meni neljä suoraa laukausta (joista yksi se Larssonin ohjaama). Eli jos Jonesille laitettiin aiemmissa peleissä längistä, niin nyt rankaistiin Talbotin hanskakäden puolta.

  4-0: Oman muistikuvan mukaan tässä kiekko pysyi sitkeästi Oilersin alueella. Ensin livekuvassa jäi sellainen mielikuva, että Nurse-Benning joutui pyöritykseen ja lopulta yksi mies unohtui maalin eteen vapaaksi. Nyt kun katsoi uudestaan, niin Maroonhan se unohti mitä piti tehdä. Oilersilla oli kauden alussa välillä ongelmia sen kanssa, että pakit kun seurasivat omaa miestään varsin ylös jopa siniviivan tuntumaan, niin hyökkääjät eivät aina hoksanneet paikata. Nyt tuli taas tyyppiesimerkki siitä. Nurse seuraa miestään kuten ilmeisesti on sovittu (kun sitä on koko kausi tehty). Maroon jo lähtökohtaisesti seuraa Sorensenia turvallisen välimatkan päästä ja sitten laidan tuntumassa kaartaa eri suuntaan kuin tuleva maalintekijä. Talbotilla ei tässä maalissa mitään mahdollisuuksia.

  5-0: Larsson ja Desharnais häviävät kulmaväännön omassa päässä. Pouliot odottaa avausta laidassa ja vähän jäätyy siinä tilanteessa kun kiekko päätyykin Sharksin pelaajalle joka pääsee vapaasti syöttämään Pouliotin selän takaa tulevalle Couturelle. Tämä pääsee jälleen rauhassa katsomaan ja laukomaan. Jonain toisena päivänä siinä olisi ollut Talbotille torjunnan paikka, mutta toisaalta tuossa vaiheessa voi säästellä game-saverit parempaan rakoon. Ja tuon jälkeen menikin veskari vaihtoon.

  6-0: Ylivoimamaali. Kolmisen minuuttia saivat tapettua Draisaitlin vitosta. Oli nätti maali. Ei turhaa hieromista vaan muutama terävä syöttö alueelle tuomisen jälkeen. Ja Burnsilta hieno kova syöttö Pavelskille ja tältä vielä hienompi ohjaus maaliin.

  7-0: Ylivoimamaali. Viivasta laukaus. Sekera ja Ward maskissa. Näytti siltä, että Brossoit olisi Wardin takaa nähnyt kun veto lähtee mutta ehkä Sekera oli siinä vielä edessä sopivasti. Livahti kuitenkin hanskan ali ja olisihan sen voinut vaikka ottaakin.

  No mutta sellainen peli. McLellan 3-0 tilanteessa alkoi sotkea ketjuja. Toki runsaat jäähyt ja Draisaitlin suihkukeikkakin vaikuttivat mutta saapa nähdä mitä seuraavaan peliin arvotaan. McDavidia ja RNH:ta säästeltiin pelin lopussa ja ensin mainittu ei pelannut viimeiseen 8,5 minuuttiin ja jälkimmäinen viimeiseen 6,5 minuuttiin.
   
 14. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Sen verran täytyy korjata, ettei Larsson koskenut kiekkoon vaan liigan top-5 ohjurimies Pavelski ohjasi lätyn verkkoon. Tuuria totta kai näissä on mukana, mutta tämän miehen tapauksessa enemmänkin taitoa.
   
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No niinhän se olikin. Joo no kyllä mä ne vastustajan maaliin ohjatut laitan taidon piikkiin (vaikka tietenkin tuuriakin tarvitaan). Eli hieno ohjaus Pavelskilta.
   
 16. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Fayne, Oesterle, Lander ja LaLeggia nostettiin ylös. Ja Puljujärvi tosiaan lähtee MM-kisoihin. Vähän itseäni yllättää tuo LaLeggian nosto ennen Puljujärveä. Toki pelasi kokonaisuutena paremman kauden ja voi ihan hätätilanteessa pelata pakkinakin. Mutta tulevaisuutta ajatellen Puljujärvi oletettavasti todennäköisemmin pelaa NHL:ssä. Toki aika monta loukkaantumista tarvitaan ennenkuin LaLeggia (tai Puljujärvi) on kokoonpanossa.
  Oesterle siis ilmeisesti toipunut pelikuntoon.
   
 17. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Caggiula-McDavid-Draisaitl
  Lucic-RNH-Eberle
  Maroon-Letestu-Kassian
  Pouliot-Desharnais-Slepyshev

  Sellaisilla aamujäillä. Pakkiparit samat vanhat. Eli Draisaitl takaisin ykköseen ja Caggiula toiseen laitaan.
   
 18. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kyllä! Aikalailla pelotti, että Jones ratkaisi pelin ja sarjan ekan jatkoerän alkupuolella. Niin monta loistavaa paikkaa Oilersilla oli mutta mikäään ei mennyt sisään. Draisaitlkin yritti avopaikasta JOnesin längistä, mutta enää ei mennyt.
  Oli jatkoerän 15 minuuttia aika yksipuolista näytöstä. Ja vasta juuri ennen ratkaisua alkoi näyttää siltä, että Sharks alkaa saamaan peliä haltuun.

  Ja sitten loistavan pelin muutenkin pelannut Desharnais ratkaisi. Toki pienessä roolissa, mutta monta hyvää vaihtoa Desharnaisille. Ratkaisumaalissa oli hyvä pitkä pyöritys Sharksin päässä ja Sekeralta esimerkiksi loistavaa peliä viivassa.

  Edelleen hehkutan kakkosketjua. On jotenkin niin varmaa heidän pelaamisensa. Toki jos vielä maalin tai pari laittaisivat. Lähellä oli nytkin kun RNH syöksyi oman laukauksensa irtokiekon perään mutta jostain se pomppi ohi.

  Oli muuten Oilersilta tolkuton määrä tyhmiä paitsioita. Eberlekin kolmannessa erässä taisi kahdessa peräkkäisessä vaihdossa karata paitsioon ihan perustilanteissa.

  EDIT: Ja Pouliotille kunniamaininta hyvästä duunista maalin edessä voittomaalin syntyessä. Parkkeerasi siihen Jonesin eteen eikä liikkunut mihinkään.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 09.13
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Olipa upea nousu. Jatkoajalla jäällä oli vain yksi joukkue, ei ollut Sharksilla mitään jakoa. Eiköhän tämä sarja pistetä lauantaina San Josessa pakettiin. Maroon heräsi viimein unestaan. erittäin tärkeä juttu lauantain kutospeliä ajatellen.
   
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sarja pakettiin 3-1-vierasvoitolla. Draisaitlin läpiajomaali meni jälleen kerran Jonesin längistä ja melkeinpä heti perään Slepyshev pisti Jonesin kainalosta 2-0-osuman. Sharksilla oli huonoa tuuria, kolmannessa erässä taisi kiekko käydä neljästi tolpassa tai ylärimassa. McDavid viimeisteli loppulukemat tyhjiin. Seuraavaksi sitten kakkoskierroksella vastassa Ducks.

  Joukkueessa velloo flunssaepidemia ja tänään Klefbom jätti pelin kesken taudin takia. Nyt on onneksi muutama päivä aikaa huilata ja parannella flunssa kuntoon.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2017 klo 10.36
 21. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Sieltä tosiaan Sharks laitettiin kesälomille voitoin 4-2 ja täytyy kyllä sanoa että Dadbot on tuon $4,15 miljoonan palkkansa ansainnut. Viimeyönä tosiaan pari nopeaa vastaiskua joista mentiin 2-0 johtoon ja sen jälkeen taisi tulla useampi rytmihäirö peliä seuratessa. Enpä nyt sitten tiedä kuinka kuvailisi tämän hetken fiiliksiä, kun oli jo niin tottunut vuosien varrella siihen että Sharkseilta tulee turpaan vaikka pelattaisi viidellä kolmea vastaan koko matsi. Nyt sitten pulssi nousuun kun ankat tulee vastaan ja toivottavasti pistetään paremmin hanttiin kuin se toinen Albertan tiimi.
   
 22. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Onnittelut jatkoon menosta. Ei varmaan ole Hallia ikävä tässä vaiheessa kautta, vaikka käsittääkseni Edmontonin fanit sankoin joukoin olivat jo Chiarellille potkuja huutelemassa tämän treidin johdosta. Toimistolla näyttäisi olevan homma hanskassa noiden hankintojen suhteen. Muutenkin mielenkiintoisia uusia rivalryjä näyttäisi lännessä syntyvän kun kaikki "ennakkosuosikit" tippuvat jatkosta.
   
 23. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Pitikin ihan käydä vilkaisemassa nuo ensireaktiot, mitkä eivät nyt ainakaan mitään kauhean mairittelevia olleet. No mutta, sielläkin toivottiin että Chia tietää mitä tekee ja kuten nähdään niin mennään jo aika reippaasti edellä herran omaa aikataulua.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kyllähän Larsson eilen näytti oivallista pelinäkemystään. Ei hän kovin kauaa aikaillut kun sai kiekon ja näki että Draisaitl on keskialueella vapaana.
   
 25. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Joo, taisi tuossa Hallin treidissä eniten kaihertaa se saatu vastine. Jos oikein muistan, niin Devilsin fanit osasivat kertoa Larssonin olevan oikeasti aika hyvä ja pätevä pakki, ja niinhän tuo on ollutkin. Ja potentiaalia on edelleen ja ikääkin vasta 24v.

  Hienosti kyllä Oilers pelaa. Harmittaa, kun itseltä jää pelit katsomatta intin takia.