Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 01.05.2016 klo 11.35.

 1. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Hienosti meni orastava tappioputki poikki Arizonaa vastaan. Klefbomille mukavat 1+2, Maroonille kauden kahdeskymmenes maali ja Pakariselle kauden ensimmäinen ottelu ja hyvän maalineduspelaamisen jälkeen syöttöpiste.
  Myös Draisaitl ja Letestu nappasivat useamman pisteen. Ja kapteenille syöttö myös.
  Vähän helposti livahti Hanzalin laukaus Talbotilta.
  Hyvä että voittivat, josko tästä taas uuteen nousuun, kun pelit ovat vähän takkuilleet tähdistö viikonlopun jälkeen.

  Tuosta Chiarellin lausunnosta ettei olisi rentalien perässä, ehkä ihan hyvä vielä tänä vuonna. Ei mopolla moottoritielle kuitenkaan.
   
 2. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Flyersia vastaan taas maistuva voitto.
  Usamman tehopisteen peli herroille RNH, Eberle ja pappa Hendricks (kaikille 1+1) ja kapteenille 1+2.
  Olisikohan lähestyvä siirtotakaraja saanut Hendricksille virtaa peliin, kun on pisteitä alkanut tulemaan?
  Klefbom ja Draisaitl tekivät loput kaksi maalia.

  Gudasin ja Simmondsin maaleissa lievästi löysää pelaamista ja kaveri rokotti heti.
  Manning sai pariin otteeseen kyytiä pelin aikana, ensin Lucic antoi keppiä ja myöhemmin pelissä Maroon näytti että nyrkeilläkin osaa tehdä tulosta. Eiköhän nuo ole vielä peruja siitä viime kauden McDavidin loukkaantumiseen johtaneesta tilanteesta ja tämän kauden alun lausunnosta pelin aikana ettei olisi ollut täysin vahinko.

  Itse kun olen elänyt koosteiden varassa niin onko pelejä katsoneilla heittää syvempää analyysia Maroon-McDavid-Eberle ketjun pelistä? Tulosta on nyt ainakin tullut parissa pelissä ketjun kasaamisen jälkeen, mutta onko ollut minkä näköistä tekemistä?

  Ainiin ja se tärkein: Oilersille tuli nyt täyteen viime kauden pisteet, pelejä on jäljellä kuitenkin vielä 24. Peli on parantunut huomattavasti.

  Ja Pakarisen Iiro painaa piste per peli tahdissa :)
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Blackhawks vastassa ensi yönä vieraskiertueen aloituspelissä. Oilers lähtee otteluun samalla kokoonpanolla, millä on Coyotes ja Flyers kaadettu. Hawks on viettänyt lepoviikkoa, joten nyt olisi hyvä sauma maksaa kalavelat viimeisessä runkosarjakohtaamisessa.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Nostetaanpa ketjua, kun tässä on kuitenkin pelejä ollut aika tiuhaan. Vieraskiertue jatkuu ensi yönä Nashvillessa. Tähän mennessä Oilers on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi. Capsia vastaan joukkueen esitys oli erinomainen muttei ihan riittänyt voittoon asti.
   
 5. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Viime yönä Davidson heivattiin Montrealiin ja tilalle tuli Descharnais. Vähän masentaa vastine Davidsonista, mutta totuushan on että kaveri oli tippunut jo tuonne kahdennaksi pecking orderissa. Tilalle tuli sitten se sentteri joka voi myös laidassa pelata ja onhan se hyvä saada se scapegoat joukkueseen, mutta tärkeämpänä tuo kolmossentterin saaminen ja Draisaitlin voi palauttaa takaisin laitaan. Nähtävästi siellä on sitten vielä kovaa tekemistä toisen maalivahdin saamiseksi ja nimissä pyörii Halak, sekä Neuvirth. Tosiaan en vielä olisi yllättynyt, jos joukkueen mukaan liittyisi vielä oikea laituri, sekä oikea pakki. Vaikuttaa nyt kovasti siltä, että PC tahtoo antaa faneille jotain mistä eivät vähään aikaan ole päässeet nauttimaan eli Playoff-kiekosta ja tänä vuonna ei runkosarjan päätyttyä aleta jo katselemaan kohti draftia.

  Viime yönä sitten tuli vielä tiukka voitto Bluesista, mikä samalla tarkoitti season sweepia ja voitettiin tällä kaudella kaikki kohtaaamiset Bluesin kanssa. No ei olisi ennen kauden alkua uskonut, mikä on vähän sama kuin tuon Calgaryn pyyhkimisen kanssa.

  Oilersin ketjut sitten tällä hetkellä jos kerran Pouliot on pikkuhiljaa pelikunnossa.

  Maroon - McDavid - Draisaitl
  Lucic - RNH - Eberle
  Pouliot - Descharnais - Kassian
  Hendricks - Letestu - Pakarinen.
   
 6. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Noniin, kolmosketjuun haettiin keskushyökkääjää, ja sellainen saatiin. Miun mielestä hyvä diili, koska kesällähän Davidson olisi menetetty ilmaiseksi. Nyt Vegasille on sitten tarjolla laatua a là Pouliot, Fayne, Brossoit, Letestu ja Khaira. Ja näistä kolmesta viimeisestähän Chiarelli pitänee kovin kiinni, ja yrittää neuvotella jonkun diilin että kahdesta ensin mainitusta löytyisi se Vegasiin lähtijä.

  Desharnais ei todellakaan ollut se "paras" kolmossentteri joka tarjolla oli, henkilökohtaisesti toivoin Boylea Tampasta, mutta hintahan olisi ollut Davidsonin lisäksi jotain muutakin, ja se olisi ollut ehkä liikaa.

  Halakkia ja Neuvirthia on huhuttu tulevaksi kakkoseksi, näistä mieluummin ottaisin Halakin, tosin Islesin pitäisi pidättää rajusti palkkaa. Toiseen suuntaan esmes Gustavsson ja 3rd?

  Ja mikäs olisi parempi tapa päättää tämän vuoden TDL, kuin "kotiuttaa oma poika", eli Jarome Iginla. :D Edmontonin natiivi, joka on luonut uransa vihollisleirissä. Coloradoon laittaisin pakettiin Hendricks+pickejä, riippuen mistä päästäisiin yhteisymmärrykseen.

  Eli loppukausi rosterilla:

  Maroon-McDavid-Draisaitl
  Lucic-RNH-Eberle/Iginla
  Slepyshev/Pouliot-Desharnais-Eberle/Iginla
  Pakarinen-Letestu-Kassian

  Puolustus sitten mallia nykyinen. Tai hyvän kaupan kohdalle osuessa erilainen.
   
 7. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse en ole ollenkaan varma, että Davidson olisi lähtenyt Vegasiin jos Letestukin laitetaan tarjolle. Ja oma veikkaus, että aika mahdottomat neuvottelut siitä, että Vegas ottaisi ennemmin Pouliotin kuin Letestun. Jälkimmäinen omaa hyvän sopimuksen, pelaa hyvin ja hänestä saa koska tahansa vaikka 2nd round pickin. Eli jos ei Pouliotin kylkeen tule ykköskierrosta niin tuskin Vegasissa paljoa harkitsevat sitä.

  Muutenkin uskoisin, että tuolta nuo nuoret pelaajat esim Reinhart, Brossoit ja Pitlick ovat niitä jotka kiinnostavat hyvien pelaajien (esim mainittu Letestu) ohella.
   
 8. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Lainaus:
  Jaa-a, mitäköhän oon päivällä miettinyt kun Letestun olen tuohon listaan pistänyt. Ei siis missään nimessä pitäisi jäädä tarjolle.
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Pitää toivoa, että Desharnais pääsisi Oilersissa parin-kolmen vuoden takaiselle tasolleen, kun hän nakutti säännöllisesti 50 pinnan tuntumaan. Kiekollista taitoa tuli ainakin lisää tämän treidin myötä ja Oilersin keskikaista on entistä vaarallisempi.
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Taylor Beck lähti Rangersiin ja vaihdossa tuli Justin Fontaine. Hyvä treidi. Oilers sai Fontainessa hyvän vaihtoehdon nelosketjuun.
   
 11. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No niin ja sitten tuli vielä sekin mitä ollaan jo kotvan povailtu, eli Ryan Manthalle soppari. Kyseessä overager OHL:stä, vanha Ragsin varaus joka päätti sitten olla myös late boomer ja ollut aivan liekeissä tällä kaudella.


  Lainaus:
   
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Chiarelli teki sen mitä lupasikin eli ei lähtenyt keulimaan siirtorajalla. Ei toki oikein kukaan muukaan vaan aika rauhallista oli.

  Desharnais siinä mielessä ihan ok hankinta, että kokenut sentteri kolmoseen. Voi sitten Caggiulan laittaa vaikka Condorsiin välillä ja ainakin peluuttaa Draisaitlia laidassa. Vähän harmittaa Davidsonista luopuminen, mutta toki tuo managementin ja valmennuksen ihastus Russelliin pudotti Davidsonin ylimääräiseksi palaseksi. Veikkaan kaverin tekevän jatkossakin hyvän uran.

  Fontaine sitten taistelee nelosketjun paikasta tai pelaa Condorsissa. Itse varmaan peluuttaisin ylhäällä ja laittaisin Caggiulan alas mutta Fontaine ainakin aloittaa Condorsissa. En toki tiedä mikä se miehen taso oikeasti on eli että onko mitään realistisia mahdollisuuksia päästä ylös. Tiedä sitten oliko osasyynä kaupalle se, että Puljujärvi saa peliaikaa enemmän kun Beck ei ole tiellä.

  Khaira käytettiin ainoana kaverina eilen alhaalla eli on sitten AHL:n pudotuspeleihin käytettävissä.

  Ja Condorsilla tosiaan hyvä vaihe menossa ja ovat vahvasti tarttumassa kiinni pudotuspelipaikkaan. Puljujärvi on nyt pelannut Landerin kanssa ja viimeaikoina mennyt käytännössä piste/peli -tahdilla. Mikä nyt on kai jonkinlainen minimivaatimus. Mutta ihan hyvältä siis näyttää.

  Oilersilla alkaa loppukauden kestävä hyvä kotiottelupainotteinen ohjelma. Seuraavat kahdeksan peliä kotona, sitten kaksi vieraissa, neljä kotona, kolme vieraissa ja lopuksi kotipeli. Eli lopuista 18 pelistä 13 pelataan kotona.
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Olihan tuo Fontaine-kauppa melkoinen ryöstö. Tai siltä se ainakin tuntuu, kun yhteensä 23 NHL-ottelua kahdessa seurassa pelannut Beck vaihdettiin lähes 200 NHL-peliä pelanneeseen kaveriin, jolla on myös tilillään 19 pudotuspeliottelua. Ja joka on myös pystynyt pisteidentekoon NHL-tasolla, toisin kuin Beck.
   
 14. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Pahoin pelkään, että Desharnaisin offensiivinen panos tulee jäämään aika mitättömäksi. Canadiensissä tahkotut noin 50 pisteen kaudet selittyvät pääosin paikalla kärkikentissä ja suurella vastuulla (ykkös)ylivoimassa. Oilersissa rooli tuleekin kaiken järjen mukaan pienentymään roimasti, mutta toivotaan, että David saisi kuitenkin juonen päästä kiinni ja saisi kolmoskentän suojatuilla minuuteilla hyvää tulosta aikaan. Tällä kaudella herran panos oli Canadiens-paidassa varsin vaatimaton, mutta ei se taso kuitenkaan ehkä ihan niin surkea ole kuin mitä kaverin niskaan lentävän kuran määrästä voisi päätellä. Montrealissa hän tuppasi vaan olemaan järjestään liian isossa roolissa.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Red Wings kaatui viime yönä 4-3. McDavidille tehot 1+1. Desharnais avasi myös pistetilinsä Oilers-paidassa. Pudotuspelipaikka alkaa pikkuhiljaa varmistua.
   
 16. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Condors painaa kuuden pelin voittoputkessa ja on divisioonassa neljäntenä eli viimeisellä pudotuspelipaikalla. Takana tulevat Tucson ja Stockton neljän pisteen päässä yhtä monta peliä pelanneina. Kaikki on siis omissa käsissä kun jäljellä on kymmenen runkosarjapeliä.

  Viikonlopun peleissä kaatui vieraissa Charlotte Checkers kahdesti maalein 5-2 ja 7-2. Ensimmäisessä pelissä Fontaine 0+3 ja Puljujärvi 1+1. Muut maalintekijät Lander, Currie, Russell ja Chase. Eilisessä pelissä Lander 2+1 ja LaLeggia 0+3. Muut maalintekijät Puljujärvi, Fontaine, Oesterle, Simpson ja Musil. Eli pakit osuivat kivasti.
  Fontaine on pystynyt jatkamaan ainakin kaksi peliä käytännössä siitä mihin Beck lopetti eli kahden pelin jälkeen 1+3 ja olihan hän tällä kaudella Hartfordissakin ihan kivasti naputellut 50 pelissä 9+21. On muuten näillä kavereilla aika identtiset pistekeskiarvot AHL:ssä kun Beckillä 0,76 pistettä/peli ja pelejä 285. Fontainella 0,77 pistettä/peli ja pelejä 189. Toki ilmeisesti NHL:ssä rooli olisi aika erilainen eli Beckiä ei alempiin ketjuihin oikein kannata laittaa kun taas Fontaine kai sielläkin pärjäisi. Mutta sen näkee sitten jos mies nostetaan jossain vaiheessa ylös. Varmasti vähän kokeneempana (tai ainakin vanhempana) kaverina Fontainella on ainakin AHL:n pudotuspeleissä käyttöä jos ylös ei pääsisikään.

  Landerilla melko kivasti 25 pelissä pisteet 21+21=42 eli 1,68 pistettä/peli ja tehotilasto 25 pykälää plussalla. Veikkaisin että ottajia löytyy, mutta saa sitten nähdä pystyykö ikinä tekemään uraa NHL:ssä vai jääkö siihen kategoriaan, jotka AHL:ssä dominoivat suvereenisti, mutta ylhäällä ei homma onnistu.

  EDIT: Ja Oilersista piti laittaa, että hyvältä näyttää sen suhteen, että Lucic-RNH-Eberle -ketju on alkanut saamaan kiekkoa maaliin. Kevät lähenee niin josko se näilläkin kavereilla alkaisivat tehot lisääntymään. Onhan se noilla laukausprosenteilla ollutkin lähinnä ajan kysymys. Lucic erityisesti on yllättänyt ja tehnyt tasakentällisin viimeisiin seitsemään peliin 2+2. Yksi ylivoimamaali siihen sitten vielä kylkeen. Aiemmissa 58 pelissä tasakentällisin Lucicilla 6+9.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2017 klo 12.34
 17. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No niin, Pouliot tekee yöllä paluun peliin Pensiä vastaan. Tuossa kun katseli noita ketjuja niiin en muista millon viimeksi joukkue näytti noin "NHL-Joukkueelta". Pouliot menee kolmoseen Descharnaisin ja Kassianin kanssa ja Caggiula tippuu kokoonpanosta pois, toivottavasti nyt vain muistaisi jättää ne typerät hyökkäyspään jäähyt sitten poikkeen. Seuraavaksi Oilersin ketjut yön matsiin. Samalla myös Russell palaa kokoaanpanoon ja jompikumpi kaksikosta Benning tai Gryba jää sitten pois kokoonpanosta (itse veikkaan Grybaa koska ei liike riitä Pensiä vastaan).

  Maroon - McDavid - Draisaitl
  Lucic - RNH - Eberle
  Pouliot - Descharnais - Kassian
  Hendricks - Letestu - Pakarinen

  Klefbom - Larsson
  Sekera - Benning
  Nurse - Russell

  Samalla oli tuossa juttua niin McDavid kokosi kaikki bonukset ja rasittaa kattoa sen melkein 3 miljoonaa extraa, samalla Draisaitlilla täyttyy nuo A-bonukset, mutta B-bonuksiin taitaa olla melkein mahdoton tähdätä ellei ole sitten kevättä aivan liekeissä. Mutta tuollakin Oilersille taitaa jäädä se 600k tilaa palkkakattoon, eikä siis pauku rajat yli ja bonareita ensi kaudelle.
   
 18. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Jestas tuota McDavidia. Aika vähän tullut tällä kaudella katsottua pelejä, ja jäin miettimään näyttääkö kaveri joka pelissä tuolta, vai sytyttikö Crosbyn kohtaaminen erityisesti McDavidia. On jännä tunne katsojallakin, kun hyökkäykseen lähdössä näkee McDavid saadessa kiekon, puolustajan sijainnista huomaa että hän on jo siinä kohtaa myöhässä, ja kiekon tullessa McDavidin lapaan pakki jätetään kuin tikku paskaan. Aivan täysin käsittämätön pelaaja, kuinka voi NHL tasolla saada muut pelaajat näyttämään siltä että ovat aivan väärässä sarjassa.
  Tällä kaudella on jauhettu loputtomiin muutamista kovista tulokkaista, että tulevat tekemään sitä ja tätä tulevaisuudessa, mutta tämä Connor McDavid on kotoisin aivan toisesta ulottuvuudesta.
   
 19. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Ensimmäisessä erässä ainakin Oilers yritti matchata McDavidin kenttää Crosbyjä vastaan, mutta muutamasta McDavidin henkilökohtaisesta pyrähdyksestä huolimatta se oli huonoa peluutusta. Penguins oli niskan päällä. Pisti silmään, että McDavid ei juurikaann itse puolustanut Crosbyä vastaan vaan siinä roikkui aina joku laituri niskassa. Ilmeisesti ajatus oli, että McDavid puolustaa vähän korkeammalla jotta pääsee kärkkymään noita läpiajoja hurjan nopeutensa vuoksi. Liekö tämä yleinen taktiikka?
   
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  No nyt oli vakuuttava esitys. Starsia kuokkaan lukemin 7-1. Pouliot päätti 28 ottelun mittaiseksi venyneen kuivan kautensa. Yhteensä seitsemän eri pelaajaa pääsi maalin makuun. McDavid teki loppulukemat kolmannessa erässä.
   
 21. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kuten Mounir tuossa aiemmin mainitsi, niin Oilersin kokoonpano näyttää nykyään jo ihan oikealta NHL-joukkueelta. Tai ainakin aika lähellä sitä. Enää ei tarvitse peluuttaa välttämättä yhtään tulokasta vaan ihan kohtuullisen kyvykkäitä veteraaneja riittää jokaiselle pelipaikalle. Toki ainakin Benningiä tulokkaista kannattaakin peluuttaa. Desharnaiskin on ainakin alun perusteella ollut ihan hyvä haku kolmosen keskelle. Paljon on toki viime aikoina puhuttu siitä, että Draisaitlilla jalka painaa eikä pysy McDavidin perässä, mutta vastineeksi puheille pelasi hyvän pelin Starsia vastaan.

  Tulokkaiden suhteen on toki se haaste, että Khairalle, Caggiulalle ja Slepysheville pitäisi saada minuutteja. Nelosketjussa pääsevät vuorollaan vähän pelailemaan, mutta muuten menee katsomossa istumiseksi. Ja oikeastaan vielä enemmän olen huolestunut Brossoitista. Hän ei paljoa jäällä ole käynyt. Toki jos Oilers pystyisi pudotuspelipaikan varmistamaan suhteellisen ajoissa (tai ylipäänsä), niin sitten varmasti pääsisi pelaamaan. Onhan joukkue rehellisyyden nimissä niin paljon Talbotin ja McDavidin harteilla, että on siinä Chiarellilla vielä työmaata jäljellä.

  Condors on sakannut viime peleissä melko pahasti. Toki on vielä niukasti viimeisellä pudotuspelipaikalla, mutta Stockton vain pisteen perässä. Ja edellisistä neljästä pelistä Condorsille kolme tappiota ja yksi jatkoaikavoitto. Ykkösketjusta LaLeggia-Lander-Puljujärvi on kukin onnistunut viimeisissä neljässä pelissä saalistamaan vain yhden pisteen, joten siinä toki iso syy vaisuihin otteisiin. Eikä uusi hankinta Fontainekaan ole näissä neljässä viimeisessä pelissä tehnyt kuin 1+1.
   
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  7-4-voitto Bruinsista. Nyt on ollut suhteellisen vakuuttavaa menoa sen Lightning-tappion jälkeen. Maroon löi kahdella maalillaan alkutahdit Oilersin maali-ilottelulle. Pouliot osui toisessa pelissä putkeen. Onnistumisia tuli taas laajalta rintamalta. McDavid nakutti kolme syöttöpinnaa.
   
 23. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Tuo Desharnaisin johtama kolmonen on parin pelin perusteella mielestäni todella hyvä ketju. Ja itse sentterikin on pelimies, kunhan vain rooli on sopiva, eikä odotukset ole taivaissa.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Miten Oilers-fanien mielestä on Adam Larsson onnistunut Edmontonissa, onko kesän treidistä tällä hetkellä hyvä maku vai vähän huonompi? Mitä itse olen Oilersin pelejä nähnyt tällä kaudella niin ei ole Larssonia paljoa näkynyt niissä, kaveri ei tee mitään suurempia ja näyttävämpiä temppuja vaan näyttäisi pelaavan hyvin perusvarmaa peliä. Itselle on jäänyt kuva, että kyseessä olisi perusvarma toisen pakkiparin tasoinen puolustaja, mutta teillä varmasti on enemmän havaintoja tästä kaverista ja osaatte kertoa paremmin onko Larssonin taso tällä hetkellä mikä? Ja näettekö, että ruotsalaisella on vielä potentiaalia parantaa? Hall oli (ja on tokiyhä) kumminkin sen verran kovan tason pelaaja, että kyllä se jo laittoi odotukset Larssonille, että hän olisi ykköspakkiparin tasoa?
   
 25. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  En ole mikään ekspertti pelaaja-arvioinneissa mutta laitetaan jotain. Monet (myös minä) ymmärsi tehdyn kaupan tarpeellisuuden mutta pettyi Hallista saatuun vastineeseen. Eli toiveissa olisi ollut oikea ykkösparin pakki eikä Larsson josta sellainen saattaa kehittyä. Omaan silmääni Larsson on pelannut ihan vahvan ja "äijämäisen" kauden. Hoitanut puolustushommat rautaisella varmuudella (no alkukaudesta oli vaikeampaa) ja aika eleettömästi. Sellainen ykköspakin "loisteliaisuus" kuitenkin puuttuu eli itse laitan "tasoarvioksi" erittäin hyvän kakkosparin pakin.
  Uskon varaa olevan vielä parantaa ja sitä Oilers tarvitsee. Jotenkin tuntuu että kautta linjan Oilersin pakit ovat pelanneet vähän yläkanttiin tai sitten ainakin porukkana täydentäneet toisiaan loistavasti. Ja vähän vuorotellen on noussut eri kaveri puolustuksen keulakuvaksi. Mutta en itse ainakaan oikein osaa sanoa kuka on Oilersin ykköspakki. Tällä hetkellä ehkä Klefbom. Koko kautta ajatellen tärkein on ollut ehkä Sekera tai Larsson.

  Canucks kaatui nihkeällä pelillä 2-0. Talbotia voi taas kiittää pisteistä. Tärkeintä kuitenkin voitto. Hyvä ote pudotuspelipaikasta tällä hetkellä mutta tiukka vääntö Ducksin ja Flamesin kanssa menossa sijoituksista.

  Condors heräsi ja voitti Roadrunnersin viikonloppuna kahdesti. Ensin 4-0 ja sitten 4-3. Ykkösketju ei ensimmäisessä viikonlopun peleistä saanut tehtyä kuin viimeisen osuman tyhjiin. Eilen Lander sitten naputteli 1+2, LaLeggia 0+2 ja Puljujärvikin 0+1. Fontaine ei pelannut kumpaakaan ottelua.