Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 01.05.2016 klo 11.35.

 1. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Brossoit ei ainakaan liian helppoon paikkaan pääse pelaamaan kauden avauspeliään kun aloittaa tänään Flamesia vastaan vieraissa. Toivottavasti onnistuu ja saa puolustukselta riittävästi tukea. Hendricks mukana kokoonpanossa ja hänelle tulee 500 NHL-peliä täyteen.
   
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Brossoitille lopultakin uran avausvoitto. Hän teki sen mitä tarvittiin ja nyt tuli tehtyjen maalien muodossa tukea riittävästi. Vähän turhaan kolmannessa erässä antoivat heti alkuun sen alivoimamaalin. Toki 6-1 johdossa ehkä vähän alkoi herpaantumaan. Mutta kerrankin siis peli missä oli vähän enemmän tilaa hengittää.
  Eberlelle 2+2, Larssonille 0+3, Klefbomille ja RNH:lle 1+1. Ei hassumpaa. Varsinkin hienoa, että Eberlelle tulee onnistumisia. Vielä kun jostain saisi Pouliotille ostettua maalin. Nyt ei mene mistään sisään.

  Organisaatioiden AHL-joukkueetkin siis kohtasivat. Perjantaina Heat voitti 6-3 ja nyt oli Condorsin vuoro ottaa voitto samoin numeroin. Gustavssonille kauden avauspeli AHL:ssä. Condors aloitti maalinteon, mutta ensimmäisen erän jälkeen Heat johti 3-1. Hieno nousu voittoon. Vähemmän yllättäen Beck tehomiehenä 2+1 pistein. LaLeggialle 2+0 ja mahtaisiko hän vielä tehdä uran hyökkääjänä vaikka sitä epäilinkin. Nyt viimeisissä 11 pelissä hänellä pisteet 6+2. Reinhartille 1+1 ja kahden syöttöpisteen miehinä Oesterle, Currie ja Fayne. Salliselle toisessa peräkkäisessä pelissä syöttö. Puljujärvelle ensimmäinen pisteetön AHL-peli.
   
 3. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tuohon se Pouliotin 0+2, no mutta selkeät kevään merkit ilmassa kun Eberle, Pouliot ja Nuge alkaa heräilemään myös hyökkäyssuuntaan. Niin ja pitäähän myös mainita, että tuo olikin sitten Oilersille ensimmäinen season sweep Flamesista 31 vuoteen (tuli samalla pre-season ja se junnu voitotkin). Samalla Oilersilla on nyt 49 peliä pelattuna ja ovat 10 pisteen päässä viime vuoden saldosta, joten jos ei nyt parannusta tule niin jo on kumma.
   
 4. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jep, olisi tosiaan voinut korostaa, että koko tuolta ketjulta ollut vahvaa tekemistä jo useamman pelin ajan. Mutta Pouliotilla on vähän sama tilanne kuin Eberlellä vielä muutama peli sitten eli kiekko ei tunnu menevän sisään mistään. Eiköhän se maalikin sieltä kohtapuoliin tule kun jatkavat samaan malliin.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Taisi olla itse asiassa ensimmäinen season sweep koko seuran historiassa. Niin ainakin noissa NHL-videokoosteissa kerrottiin.
   
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Vähän katkonaisesti lasten aamutoimien ohessa katsoin peliä toisen erän puolivälin paikkeilta eteenpäin. Ei kai siitä nyt hirveästi voi negatiivista löytää jos voittaa Ankat vieraissa 4-0. Parannettavaa tietenkin löytyy aina kuten se, että mielestäni vähän passiiviseksi meni kolmannessa erässä. Mutta se voi olla ihan väärä mielipide kun tuloksena kuitenkin nollapeli Talbotille, joka ilmeisesti ainakin pelin alkupuolella (jota en nähnyt) oli isossa roolissa pitämällä vastustajan nollilla.

  Ekassa maalissa ykkösketjun tutkapari iski jälleen. Draisaitl nappasi kiekon hyökkäysalueella, käytti sitä McDavidilla ja toisella yrityksellä sai vedon ohi Bieksasta.
  Toisessa maalissa vähän sekaketju jäällä. Slepyshev piti hienosti kiekon hyökkäysalueella ja Lucic sai sen haltuun. Keskellä jättösyöttö vaihdosta tulleelle RNH:lle, joka veti pakin tekemän maskin takaa maalin.
  Ja kolmannessa Kassian-show. Hienosti polki irtokiekon perään, laittoi Ducksin pakit, tai lähinnä Vatasen, kahville ja rystyltä sisään.
  Neljännessä jälleen Draisaitl. Nopea syöttöpeli McDavidilta viivaan Sekeralle, tältä viivasta kulmaan Maroonille (EDIT: Itseasiassa Draisaitlille syöttö ja tämä ohjasi sen Maroonille) ja tältä jatko maalin edustalle Draisaitlille.

  Condors hävisi niukasti 3-2 Reignille. Vastassa oli siis todella kova jengi, mutta hyvin ilmeisesti taistelivat. Voittomaali tuli ylivoimalla kolmannessa erässä. Condorsin maalintekijät Fayne ja Beck. Gustavsson 30/33.

  EDIT: Kärkiketjut olivat muodossa Hamilton-Platzer-Puljujärvi ja LaLeggia-Currie-Beck. Currien ketju oli jäällä molempien tehtyjen maalien aikana vaikka lähinnä Faynen hyvä pelinluku ja yksilösuoritus tuotti ensimmäisen maalin. Takaiskut tasavajaalla Currien ketjulle (pl. Beck) ja toinen sitten Platzerin ketjulle. Niin ja ratkaisu tosiaan ylivoimalla.

  EDIT2: Ja Oilersin osalta toki hyvä, että oli tällainen vähän selvempi peli, niin pystyivät peluuttamaan tasaisesti ja ehkä vähän säästelemään tämän päivän Sharks-otteluun. Ensimmäisten tietojen mukaan Talbot pelaa senkin, mikä varmaan olisi ihan järkevää kun ei tässä pelissä joutunut mihinkään mahdottomaan rumputuleen vaikka loistavia torjuntoja joutuikin ottamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2017 klo 10.49
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  All-Star -tauko alkoi ja Oilers on divisioonan kärjessä olevan Sharksin kanssa tasapisteissä (yksi peli vähemmän). Edellisen kerran näin hyvä sijoitus divisioonassa tässä vaiheessa on ollut kaudella 89-90.
  Ja mikä parasta, peräkkäisinä iltoina pelit Kaliforniassa divisioonan kärkikaksikkoa vastaan ja voitot molemmista. Kai tästä voi jo vähän nauttia.

  Eihän se nyt mitään kaunista ollut ja Talbotia saa kiittää taas koko joukkue, mutta voitto kuitenkin. Sekeralle kaksi osumaa, Caggiula karkasi kiekonriiston jälkeen läpiajoon ja McDavid naulasi tyhjiin neljännen. Hienoa myös se, että McDavidia lukuunottamatta koko joukkue saa levätä viikonlopun. Erityisesti Talbotin kannalta omasta mielestäni hyvä homma vaikka kyllähän hänet peliesitysten perusteella olisi pitänyt ottaa mukaan viikonlopun höntsään.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kyllä on melkoinen täyskäännös tapahtunut reilussa vuodessa. Viime keväänä ei olisi voinut kuvitellakaan Oilersin keikkuvan divisioonansa kärjessä. Maistuu kyllä niin pitkän taapertamisen jälkeen.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Condorsille 6-3 voitto Starsista. Gustavsson pelasi taas ja vähän ihmettelen peluutusta. Siis luonnollisesti pudotuspelipaikasta haluavat taistella loppuun asti eikä se piste-ero mitenkään mahdoton olekaan. Mutta Ellis on kuitenkin se veskari, jonka kehittyminen on organisaation kannalta tärkeää. Gustavssonia ei tämän kauden jälkeen tarvitse enää katsella. Tänään toki samat jengit kohtaavat uudestaan eli kaipa Ellis tänään pelaa.

  Reinhart ja Hamilton tekivät kaksi maalia mieheen. Lisäksi kertaalleen osuivat LaLeggia ja Russell. Kahden syöttöpisteen miehinä Oesterle, Platzer ja Chase. Puljujärvi oli kahden kolmannen erän alussa syntyneen ylivoimamaalin aikana jäällä ja sai toiseen niistä syöttöpisteen. Tasakentällisin yksi takaisku, joten tehotilastoon yksi miinus.

  AHL:ssäkin tämän päivän jälkeen All-Star -systeemit sunnuntaina ja maanantaina.
   
 10. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Stars kaatui toistamiseen, nyt maalein 4-2. Ellis pelasi ja torjui 44/46 laukausta. Maalit tekivät Allen, Sallinen, Currie ja Hamilton. Faynelle 0+2. Puljujärvellä oli alkuun myös 0+2, mutta toinen syöttöpiste putosi tarkistuksen jälkeen pois ja taas siis pelistä "normaali" 0+1. Puljujärven syöttöpiste tuli Sallisen maaliin. Siinä Puljujärvi veti ja Sallinen ohjasi maaliin heti Sallisen voittaman hyökkäyspään aloituksen jälkeen.

  Sallisella nyt viimeisissä kahdeksassa pelissä 2+2 kun koko kaudelta (35 peliä) 4+2. Tietenkin nyt on vastuuta alkanut tulemaan enemmän kun Khaira ja Lander puuttuvat edestä.
  Puljujärvellä yhdeksässä pelissä 2+5.
   
 11. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Nonnii, tähdistöhöntsäily on saatu läpsyteltyä ja oikeet pelimatsit jatkuu.
  Nyt kun GM:t olivat varmasti jollain tavalla tekemisissä viikonlopun aikana, niin olisikohan siellä sovittu alustavasti jotain treidejä?
  Huhuissahan on liikkunut että Iginlaa haviteltaisiin Edmontoniin siirtojen takarajalla, mutta mitä olisi antaa vastineeksi?
  Ulospäin olisi lähdössä vähemmän yllättäen Pouliot sekä Hendricks.
  Eikä RNH ja Eberle huhut ole vieläkään hävinneet.
  Ja omassa mielessä olen pyöritellyt Davidsonia, luultavasti Las Vegasin kiikarissa laajennusta silmäillen. Olisiko kannattavaa treidata, vai ottaa riski laajennusdraftissa?

  Edit. Tässä tuli pyöriteltyä sellaista ideaa että laajennusdraftissa Oilers luultavasti suojaa 7-3-1 malliin pelaajat.
  Talbot
  Sekera
  Larsson
  Klefbom
  Draisaitl
  Lucic
  RNH
  Eberle
  Maroon
  Letestu
  Kassian (riippuen tekeekö jatkoa) tai Khaira.
  Laajennusdraftin jälkeenhän tuossa voisi olla hyviä kauppakumppaneita esmes Flyers: Eberle - Gudas+jotain. Kuitenkin puolustushan se on mitä pitäisi vahvistaa, ja Flyersilla taas hyökkäys on se vähemmän vahva alue.
  Jotenkin on sellainen fiilis että se Chiarellin mainostama 18 kuukauden pelaajiston muokkaus ei ole vielä valmis, vaan kauppoja tullaan näkemään.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2017 klo 18.43
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Oilers ei vielä palannutkaan tauolta. Toki vastassa Wild joka nyt muutenkin on hyvä joukkue ja lisäksi Oilers ei heitä ikinä voita. Mutta olihan se silti vähän vaisua.
  Russell oli ainakin ihan lomatunnelmissa. Ensimmäisessä maalissa yritti ottaa viivalta tulleen kiekon hanskalla alas, mutta se putosi suoraan Stewartin lapaan. Sitten oli ihan lapanen kun Graovac tuli ohi ja kävi tekemässä maalin.
  Toisessa maalissa Russell ja Draisaitl yksissä tuumin kävivät laidassa menettämässä kiekon Koivulle ja samalla kun Sekera ilmeisesti oletti liikaa, että tuo kaksikko saisi kiekon itselleen, jätti Zuckerin vapaaksi maalin eteen.
  Kolmannessa Russell yritti katkaista oman maalin takana rännikiekon muttei ylettynyt siihen. Eikä myöskään enää mitenkään ehtinyt estämään Pominvillen syöttöä. Maalin edessä Hendricks jätti Parisen vapaaksi ja yritti katkaista syöttöä huonolla menestyksellä.
  Neljännessä Russell ensin omasta päästä yritti avata löysällä nostolla siniselle omille hyökkääjille, mutta Granlund sai mailan väliin. Granlundilta syöttö keskelle Graovacille ja Russell iskee tähän kiinni. Graovac syöttää takaisin laitaan Granlundille ja jatkaa kohti maalia samalla kun Russell kurvaa rauhallisemmille vesille. Granlundilta kiekko takaisin Graovacille, jolla on helppo homma laittaa sisään. Olihan se nätti syöttöpeli Granlundilta.
  Viidenteen Russell ei päässyt vaikuttamaan. Jäähyltä tullut Stewart sai kiekon ja pääsivät 2-1 hyökkäykseen. Stewart veti itse b-pisteeltä Brossoitin längistä sisään. Brossoit otti tuon omaan piikkiinsä.

  Ja kyllähän Russell itsekin pelin jälkeen totesi, että häneltä oli aivan karmea peli. Normaalistihan toki Talbot on hoitanut pari-kolme tuollaisista paikoista mistä Wild maalinsa teki. Mutta nyt ei ollut se päivä. Brossoit tuota yhtä takaiskua lukuunottamatta pelasi ihan vahvasti. Tai meni toinenkin, mutta sitä ei edes haaston jälkeen hyväksytty.

  Ei kai tuosta voi muuta sanoa kuin että eteenpäin ja kohti torstain peliä Nashvillessä.
   
 13. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Oilers teki sitten pitkästä aikaa kaupan ja vanha Oil King Mitch Moroz vaihtui toiseen vanhaan Oil Kingiin Henrik Samuelssoniin. Eipä tuosta nyt voi oikein muuta sanoa, kuin että molemmille vähän uutta alkua ja Samuelsson pystyy pelaamaan sentterinä, joten haettiin samalla syvyyttä tuolle osastolle. Samuelssonilla oli hyvä ensimmäin kausi AHL:ssä ja nakuttelikin 68 pelissä 40 pistettä, mutta sitten onkin tulleet nuo tehot roimasti alaspäin mutta suurinpana syynä taitavat olla nuo loukkaantumiset.

  Lainaus:
   
 14. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Lainaus:
  Tälle treidille varovainen yläpeukku, rightin sentteri oli hyvä saada organisaatioon, tämän hetkinen tilanne kun on Letestu-Platzer-ei ketään. Vaikka Samuelsson onkin enemmän laituri, ja jos en väärin muista niin pelannut oikealla, mikä sekin on plussapuoli.
  Ja eikös Moroz varattu aikoinaan kierros tai kaksi "liian aikaisin"?
   
 15. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Itse tykkään myös Samuelssonin hankinnasta. Toivottavasti saa uransa taas nousukiitoon. Moroz joo tosiaan omankin muistikuvan mukaan oli näitä "liian aikaisin" varattuja pelaajia. Toki noista on myös Sebastian Aho yksi esimerkki, että voi osuakin kun varailee "liian aikaisin".

  Iiro Pakarisen paluu myös lähellä, on laitettu Bakersfieldin puolelle hakemaan vauhtia loukkaantumisen jälkeen. Conditioning stint vai millä termillä noita kutsutaan.

  Jäänyt omat postailut ja pelien katselut vähemmälle (nollaan) intin takia, joten pakko kiittää arvon palstaveljiä siitä, että jaksatte kirjoitella Oilersin otteista tänne. Nyt mennään tosiaan kolmen matsin tappioputkessa, mutta eihän tähän kauteen voi muuta kuin olla tyytyväinen jo tässä vaiheessa. Hyvä valinta myös alkukauden otteiden perusteella heittää se Pulju vihdoin Bakersfieldiin ja nostaa Slepyshev yläkerran rosteriin. Ainakin syyskauden peleissä Slepyshev oli aina pirteä ja toi energisyyttä peliin, sama ilmeisesti jatkunut nytkin.
   
 16. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
 17. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Khaira ja Benning laitettu IR:lle, Oesterle ja Reinhart kutsuttu ylös. Toivotaan että Reinhart alkaisi täyttämään niitä odotuksia mitä oli hankinta hetkellä.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Tappioputki katkesi. Olihan Oilersilla taas paikkoja varsinaisella peliajalla ja jatkoajallakin, mutta eivät näköjään osaa tehdä maaleja. Onneksi Draisaitl sitten rankkareilla onnistui tekemään yhden.
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lander. Oesterle ja Reinhart lähetettiin Condorsiin. Ilmeisesti nyt, kun joukkueella on viiden päivän tauko menossa heille haluttiin antaa peliaikaa.
   
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Influenssa iski viime viikolla enkä pystynyt muuten Oilersin pelejä seuraamaan kuin tulokset katsomaan. Nyt alkaa pikkuhiljaa taas elämä voittamaan.

  Lainaus:
  Varmasti juuri näin. Ja Condors tarvitsee jokaisen pisteen pudotuspelipaikan saavuttakseen, joten sinne on hyvä saada apuja aina kuin mahdollista. Lauantaina pelasivat taas viidellä pakilla, joten Oesterle ja Reinhart tulevat varmasti tarpeeseen. Puhumattakaan Landerista.

  Samuelssonin hankinta oli ihan mielenkiintoinen veto. Tosiaan hyvin itsekin muistan (vaikken noihin varattavissa oleviin pelaajiin yleensä hirveästi perehdy) miten sitä silloin puhuttiin, että Oilers olisi hänet halunnut. Ja tulihan sitä Oil Kingsin Memorial Cup -taivaltakin silloin vajaa kolme vuotta sitten seurattua, joten siitäkin tuttu kaveri. Mutta eihän se ura ihan lentoon ole vielä lähtenyt. Toki loukkaantumiset siihen isona syynä.

  Condors on nämä kaksi edellistä peliä pelannut ketjuilla
  Pakarinen-Sallinen-Puljujärvi
  LaLeggia-Currie-Beck
  Hamilton-Samuelsson-Russell
  Allen-Platzer-Chase

  Tuossahan ei mikään iso asiantuntija tarvitse olla huomatakseen, että nyt on yritetty hakea kolmea ketjua, joka pystyisivät maalintekoon. Viikonloppuna ei mitään maali-iloittelua ollut tuloksena. Ensimmäisessä pelissä Heatia vastaan ensimmäinen maali ylivoimalla ja toinen jatkoajalla eli normaaliketjut eivät tehneet yhtään. Toisessa pelissä sitten LaLeggia ja Beck tekivät maalit. 2-1 voitot kuitenkin molemmista peleistä.

  Mielenkiintoista nähdä mitä tänään tapahtuu kun Lander on mukana. Pitääkö Fleming laituriparit ennallaan ja järjestelee vain sentterit sopivasti vai mitä tapahtuu. Laitetaan Lander sitten mihin tahansa noista kolmesta ylimmästä ketjusta, niin uskon tulosta tulevan. Varmin ratkaisu olisi tietenkin laittaa LaLeggian ja Beckin väliin koska siinä olisi molemmilla laidoilla hyvää tulosta tekevät laitahyökkääjät. Toisaalta jos haluaisi suomalaisista vähän tehojakin irti, niin Lander voisi olla siihen avain.
   
 21. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Puljujärvi onnistui nyt tekemään 1+1, mutta Condorsille 4-2 tappio Gullsia vastaan. Laukausmäärien perusteella ihan ansaittu tappio tosin. Puljujärvi karkasi toisessa erässä läpiajoon ja teki 2-1 kavennuksen ja sitten kolmannessa erässä sai syöttöpisteen Landerin ylivoimamaaliin. Ketjut muuttuivat siten, että suomalaiset jatkoivat yhdessä ja ykkösketjuksi kasattiin tuttu tehoketju Hamilton-Lander-Beck. Tai sellaisilla ketjuilla ainakin peli alkoi.
   
 22. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Ja Puljujärvi osui jälleen, nyt Pakarisen syötöstä, mutta Condorsille 2-1 tappio Reigniä vastaan.

  Ketjuja oli taas ruuvattu uuteen uskoon:
  Pakarinen-Lander-Puljujärvi
  LaLeggia-Currie-Beck
  Hamilton-Sallinen-Russell
  Allen-Platzer-Rechlicz

  Pakkiparit:
  Oesterle-Fayne
  Simpson-Musil
  Fraser-Aneloski
  Mistä toki pomppaa silmään, että Reinhart ei ollut kokoonpanossa. Lieneekö sittens sairaana tai joku vamma kyseessä.
   
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Herätys Oilers! Tätä menoa ei hyvä heilu. All Star-tauon jälkeen vain yksi voitto. Viime yönä tuli Blackhawksilta 5-1 takkiin. Nyt on joukkueen kyllä skarpattava ja paljon.
   
 24. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Hyvän pelin pelannut Lander laitettiin eilen alas ja Pakarinen nostettiin ylös kuntoutusjaksolta. Edelleen se on jännä miten Landerin ongelmana pidetään heikkoa luistelua, mutta silti huonompi luistelija Hendricks pelaa. No, samapa tuo nelosketjun laidassa toisaalta on. Ja ketjuthan olivat harkoissa:
  Maroon - McDavid - Eberle
  Lucic - Draisaitl - Slepyshev
  Caggiula - RNH - Kassian
  Pouliot - Letestu - Hendricks

  Condors painaa tukevassa syöksyssä alaspäin. Neljä tappiota putkeen (yksi niistä tosin vasta jatkoajalla). Eilen tuli Gullsilta 4-0 takkiin vaikka Ellis 41 laukausta torjuikin. Puljujärvihän on pelannut ihan pirteästi viime aikoina ja tehnyt mukavasti maaleja. Eilisiä ketjuja ei itselläni ole tiedossa, mutta Pakarinen ei enää pelannut ja Lander ei vielä ehtinyt alas. Aloitusketjuna oli Hamilton-Currie-Beck. Kolmannen takaiskun aikaan Puljujärvi oli jäällä samassa ketjussa Russellin ja Sallisen kanssa. Ja viimeisen takaiskun aikaan jäällä oli Rechlizc-Samuelsson-Christoffer. Jolloin jäisi vielä yhteen ketjuun Chase-Platzer-Descheneau. LaLeggian pelaamattomuuden syystä ei itselläni ole tietoa. Samoin Reinhart puuttui jälleen ja lieneekö siihen syynä edellisen pelin -3.
   
 25. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Pakarinen aktivoitiin IR:ltä ja pelaa tänään kauden ensimmäisen pelinsä.
  Pouliot loukkaantui harjoituksissa.

  Chiarelli ainakin väitti ettei lähde hakemaan rentaleita siirtorajalla. Sanoi joukkueen kuitenkin ansaitsevan vahvistusta. Niin ja ylivoimapakkia ei ole tähtäimessä. Mutta nämähän nyt ovat näitä puheita.
  Toki itse toivon että nämä toteutuvat. Ei tuo joukkue ole sillä tasolla että kannattaisi lähteä vielä keulimaan.