Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 18.04.2019 klo 07.43.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Näillä näkymin tuo Byram, Hughes, Kakko, Turcotte -porukka olisi menossa aika varmuudella Draftin TOP4:ssa, joten sen jälkeen pääsemme varailemaan lähes satavarmasti jonkun tästä ryhmästä:

  C/RW Dylan Cozens
  6'3, shoots Right
  Lainaus:
  C Kirby Dach
  6'4, shoots Right
  Lainaus:
  C Trevor Zegras
  6'0, shoots Left
  Lainaus:
  RW Vasili Podkolzin
  6'1, shoots left
  Lainaus:
  C/LW Peyton Krebs
  5'11, shoots Left
  Lainaus:
  Kaikki quotet on https://lastwordonhockey.com/category/nhl-prospects/ sivustolta, johon olen tykästynyt. Tuolla mukavana bonarina aina tuo tyylillinen verrokkipelaaja.

  Zegras ja Dach ne ehkä eniten miellyttäisi. Dach rightina enemmän, koska kaikki Detroitin tämän hetken hyökkiprospectit ovat leftejä. Niitä kätisyyksiä on pikkuhiljaa alettava saamaan jostakin. Krebskin kävisi, mutta hänen kohdallaan hyödyttäisi sitten jo treidata alaspäin. Selke-miestä (Cozens) ei tässä tilanteessa tarvita, kun meillä on jo Larkin. Laadukkaat sentterit ajaa wingerien (Podkolzin) edelle tällaisessa tasaisessa tilaneessa.

  Ja jos se C Alex Turcotte (5'11, shoots Left) nyt kutoselle tipahtaa, niin siinäkin on toinen Larkin (pelaajatyyppinä). Ei osu oikein tarpeeseen, kun ylivoiman playmaker on se biggest need.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2019 klo 16.48
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  MM-kisojen pistepörssiss Mantha ja Hronek edelleen hyvin edustettuina.

  Manthalla 4 pelin jälkeen 5+4=9 tehopistettä ja pörssin 3.sijalla.
  Hronekilla 4 pelin jälkeen 3+4=7 tehopistettä ja aika selvässä johdossa puolustajien pistepörssissä. TOP30 mahtuu 2 puolustajaa ja kanadan Shea Theodore on lähimpänä 1+4=5 tehoilla.

  Larkinilla 4 peliin 1+2.
  Glendeningillä 4 peliin 0+2
  Tyler Bertuzzilla 3 ottelua merkattu ja näissä 0+0. Ei ole juuri saanut peliaikaa ja toiminut harjoituksissa ties missä vararoolissa, välillä pakin paikallakin.
   
 3. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Mulla on shortlistinä ollut top 2 jälkeen:

  1. Byram
  2. Dach
  3. Turcotte
  4. Cozens

  Byram ainoastaan haaveissa.

  Dach vaikuttaisi mahdolliselta ja highlighteissa sellainen jämäkimmän oloinen, hyvä peliasento, eikä sellaista junnumaista haparoivan oloista tekemistä mitä näillä muilla vielä näkyy.

  Turcotten ja Cozens kuulemma tulee sitten seuraavana, eipä noista highlight videoista ja tilastoista pysty sanomaan juuta tai jaata.

  Näiden lisäksi Peyton Krebs on mielenkiintoinen pelaaja, joka on rankattu tyypillisesti tuonne sijoille 6-10. Ehkä vähän vaikeampi skoutattava, koska pelasi umpisurkeassa Kootenayn porukassa saalistaen miehekkään -50 teholukeman, mutta kuitenkin yli piste/peli vauhdilla koko kauden. Tämän draftin top kympin jokerikortti?

  ****

  Myöhemmillä kierroksilla toiveissa olisi painotus kaikkeen muuhun paitsi laitureihin. Eli tasatilanteissa kallistuttaisiin aina sentteri-/pakki-/maalivahtivaihtoehtoon. Toisella kierroksella on tänä vuonna peräti 3 pickiä: Oma 2 kieppi siis vuorolla 35, Vegasilta Tatar kaupassa saatu Islandersin alkuperäinen vuoro taisi nyt varmistua vuorolle 54 ja San Joselta Nyquist kaupassa saatu 59-62. Toiselta kierrokselta varatuista n. 1/3 tekee NHL-uran, joten näistä pitäisi yksi pelimies saada. 2 kpl olisi jo loistava onnistuminen.
   
  Henkka tykkää tästä.
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  https://theathletic.com/976866/2019...es-to-make-them-better-now-and-in-the-future/

  The Athleticin Max Bultman spekuloi kolmella ei treidillä, jonka tyylisiä Detroit voisi harkita nykytilanteessaan.

  Ensimmäinen oli tuo Las Vegasin vaikea tilanne palkkakaton kanssa, kun Markku Kiven 9M nielaisee koko ensi kauden tilan + muut jatkot. 26-vuotiaan rightin pakin Colin Millerin on huhuttu olevan kaupan, koska joutui pleijareissa Gallantin epäsuosioon. Vegas ilmeisesti haluaisi vahvistaa prospektiosastoa sellaisilla pelaajilla, jotka menisivät vielä farmiin tai ovat jossain Euroopassa/yliopistossa. On-ice tuotteeseen eivät tarvi tällä hetkellä ketään, mutta jotain hyökkejä, jotka voisivat breikata 1-3 vuoden aikajänteellä. Jonatan Berggren ja Evgeny Svechnikov oli tuossa vaihtoehtoina.

  Toka skenaario oli sitten Yzerman avunanto Tampan palkkakattotilanteeseen, ottamalla Ryan Callahanin sopimus siellä Detroitiin. Näin Tampa saisi palkkakattotilaa Brayden Pointin kallille jatkolle. Lingtningin prospect osasto on hyvän vuosikymmenen draftaamisen jälkeen varsin pullea, josta yksi prospekti voisi tulla Callahanin kyljessä Red Wingsiin ja Red Wingsistä Tampan suuntaan liikkuisi vain jotain muodollista (future considerations).

  Nämä kaksi kauppaa voisivat toimia omasta mielestäni hyvinkin käsi kädessä. Menetettäisiin joku prospect ja toisessa saataisiin Yzermania miellyttävä kaveri takaisin. Luovuttaisiin prospect-puolella jostain, joita on systeemissä ehkä liikaa (laitahyökkääjät) ja paikattaisiin joku aukko, jota puuttuu (sentterit, leftin pakit).

  Kolmantena on sitten tuo isoin kuvio, eli Jacob Trouban mahdollinen hankkiminen. Itsekin olen tuota väänellyt ja kännellt moneen kertaan, mutta kertaakaan ei ole mieleen tullut Mike Greenin käyttäminen kauppatavarana. Greenillä on modified-NTC, mutta saattaisihan tuo Top4 -pakin rooli contenderissa herraa kiinnostaa? Mukana täytisi mennä myös righin pakki-prospecti joita Jetsillä ei ole. Mahdollisesti kun menettävät niin Trouban kuin Myersin tänä kesänä, niin organisaation ainoa rightin pakki on sen jälkeen Byfuglien. Jos lyhyellä tähtäimellä joukkue menisi eteenpäin Buffin ja Greenin turvin, niin jonkun kohta ihan valmiin rightin pakin tarvitsevat samaan kauppaan. Se voisi olla Bowey tai Hronek. Mielellään ensimmäinen. Jetsiltä puuttuu myös varausvuoroja ja Wingsillä olisi useampi kakkonen antaa. Hyökkääjä-palanen, kuten Athanasiou tai Helm voisi myös tässä kaupassa mennä.

  Se Bultmanin kuvioista.

  https://www.wingingitinmotown.com/2...uba-and-the-detroit-red-wings-it-could-happen

  Winging it in Motown -sivusto kirjoitteli myös Trouba-skenaariosta, mutta offer-sheetin kautta. Olivat jonkun caphit-arvoja määrittävän tilastosivun kautta poimineen Trouban tulevan soparin arvon ja se pyörisi 7.34M nurkilla. Tämän suuruinen offer-sheet määrittäisi Trouban arvoksi 1st+2nd+3rd paketin. Tuohon 7.3M sopimuksen mahduttamiseen palkkakaton alle ei Jetsillä ei ole mitään mahdollisuuksia, jos aikovat pitää Kyle Connorin ja Patrik Laineen joukkueessaan.

  Ehkä tuo offer-sheet ei ole todennäköinen. Tässäkin tilanteessa voisi Yzerman lähinnä auttaa Chevaldayoffia ja ottaa tuon Dmitry Kulikovin sopimuksen pois capia rasittamasta ja helpottaen siten noita Connorin ja Laineen mahtumisia cappiin. Kulikovin voisi sitten ostaa ulos, kun cap-rasite pariksi vuodeksi ei haittaisi Wingsin capissa kätännössä mitään, siihen nähden miten se voisi laskea Trouban hankintahintaa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2019 klo 18.54
  RedWinger tykkää tästä.
 5. RedWinger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Vaikka tuleva kesä taitaakin olla otollisin aika offer sheeteille koskaan, niin en usko Yzermanin sellaisia heittelevän. Trouba-spekulaatioihin on törmännyt ennenkin ja täältä varovainen peukku Trouballe, hinnasta riippuen. Vaikka tässä oltaisiin vielä 2-3 kautta lotterytiimi, niin tuossa voisi olla tilaisuus irrottaa halvalla mitat täyttävä puolustaja, joka sopisi hyvin joukkueen ikärakenteeseen.

  Yzermanina ottasin puhelua Cheveldayoffille ja tiedustelisin Trouba + Kulikov/Perreault-paketin hintaa. Kulikov sisään cap dumppina niin ei tarvitse antaa Hronekia toiseen suuntaan. Kerrankin kun tuota cap spacea on, niin sitä voisi Arizonan tavoin käyttää assettien haalimiseen (Tampasta?)

  Draftin suhteen odottavainen fiilis. Byram ja Turcotte on tainneet pelata itsensä meidän ulottuvilta pois. Dach saattaa hyvinkin olla Wingsin valinta, vastaa kieltämättä organisaation tarpeita hyvin kätisyyttä myöten, vaikkakin se tulevaisuuden ykköspakki draftista oli haaveena. Jokerivetona Yzerman voisi kiskaista Peyton Krebsin, kun on noihin pieniin ja vikkeliin junnuihin mieltynyt, kovasti Yzermanin näköinen pelaaja ja tehnyt pikku hiljaa nousua listauksissa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2019 klo 12.05
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Offer-sheetit on toki epätodennäköisiä, mutta kyllä niiden perusteella jo voi hintaa asettaa Trouba-kaupalle. Esim juuri tuon kompensaation hinta voisi olla jo hyvin lähellä lopullisesti toteutuvan hintaa. Ykkösvuoron tilalla voi olla joku toinen pelaaja, jonka arvo on samoissa jne. Mutta se siitä.

  ***

  https://www.tsn.ca/hockey-canada/vi...res-spectacular-between-the-legs-goal~1686687

  Anthony Mantha pisti Saksaa vastaan kisojen hienoimman maalin. Pärjää jopa Kakolle. Manthan tehot nyt kisoissa 5 peliä, 7+4=11 ja maalipörssin kärki.

  Filip Hronek johtaa pakkien pistepörssiä 6 pelin jälkeen 3+6=9 tehoillaan.

  Dylan Larkinilla USA:n paidassa 6 peliä, 3+2=5p ja 2GWG.
  Luke Glendening 6 peliä 0+2=2
  Tyler Bertuzzi 3 peliä 0+0=0 ja lähinnä Kanadan kisamaskotin virka.
  Oliwer Kaski 6 peliä ja 0+2=2. 16 kertaa laukonut maalia kohti ja varmaan toisen mokoman ohi. Luulisi jo kohta osuvan, kunhan löytävät premman maskipelaajan siihen ylivoimaan.  ***

  https://detroitsportsnation.com/rum...rade/ddrysdale/general/05/19/2019/204965/amp/

  Mantha päässyt myös huhuihin. RNH tulisi Detroitiin tilkitsemään sentteriosaston reikää ja Manthasta Oilers saisi kliinisen viimeistelijän McDavidille.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2019 klo 14.02
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Pronmanin Taso-listaus:

  Special prospect
  --------------------
  1. C Jack Hughes

  Special/Elite bubble
  2. RW Kaapo Kakko

  Elite prospect
  --------------------
  3. C Alex Turcotte
  4. D Bowen Byram
  5. RW Cole Caufield

  Elite/High-end bubble
  -------------------------
  6. C Trevor Zegras
  7. C Dylan Cozens

  High-end prospect
  --------------------------
  8. LW Matthew Boldy
  9. D Philip Broberg
  10. C Kirby Dach
  11. C Alex Newhook
  12. RW Vasili Podkolzin

  High-end/Very good bubble
  ---------------------------
  13. C Peyton Krebs
  14. LW Arthur Kaliyev
  15. C Ryan Suzuki
  16. D Cam York

  17. eteenpäin Very good -prospect ryhmä, jossa mm. Patrik Puistola.  Kyllähän tuo Zegrasin arvio miellytti.

  Lainaus:
  Erityisesti tuo lause veti hiljaiseksi. Miksi ei varattaisi taidoiltaan draftin taitavinta pelaajaa? Tuollaisen pelaajan mainitut puutteet ovat aika lailla kehitettävissä pois.

  Lainaus:
  Ite Jaskakin kehuu parhaaksi pelintekijäksi.
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2019 klo 17.27