Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Oikein hyvä hinta kaikki asianlaidat huomioiden.

  Mrazek ja 6 voitettua playoff-peliä... hmmm hmmm. No, aina voi toivoa.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jep jep. Saahan siinä melkoisia ihmeitä tapahtua, jos näin käy. Aina höntyilyä tuo Mrazekin pelaaminen on edelleen ollut. Suorat kudit ottaa hyvin, mutta sitten lähitilanteissa ylipelaa itsensä herkästi ulos. Mitchell Marnerin maali Toronto-matsissa oli täydellinen esimerkki tästä.

  Flyers acquire proven goalie Mrazek for playoff chase - Article - TSN

  Lainaus:
  Ei siellä näköjään suunniteltu enää jatkoa Mrazekille, josta tietysti myös tuo laajennusdraftin suojaamatta jättäminenkin jo kertoi.

  Toivotaan silti huimaa suonenvetoa keväälle! Kyllä tässä nyt Flyersia täytyy kannattaa kauden loppuun.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Hyvää huhumyllyä kyllä pyörii edelleen.

  Islanders on ilmeisesti kiinnosunut Jimmy Howardista. Olisihan se melkoista jos Holland molemmat maalivahdit myy. Joku mokke varmaankin on pakko tulla silloin Iskendersistä takaisin tai Jeff Blashill joutuu backupiksi. Mrazek kaupan jälkimainingeissa on nyt Jared Coreau nostettu AHL:stä NHL:ään ja kesällä signattu Matej Machovsky nousee ECHL:stä AHL:ään, Tomppa McCollumin pariksi.

  ***

  Boston on kysellyt Darren Helmin perään ja Detroitin pitäisi ottaa kaupassa joku paskalappu toiseen suuntaan. Tämä tarkoittanee Matt Beleskeytä, koska muuten Bruinsissa on melkeinpä vaan hyviä lappuja. Jos siitä maksavat varausvuoron, niin antaa mennä vaan. Beleskeyllä 1 vuosi vähemmän sopparia jäljellä, mitä Helmillä. Caphitit lähes samat 3.85M vs. 3.7M.

  Itseäni tosin kiinnostaisi saada tuommoinen rightin kätisyyden peruspakki kuten Kevan Miller tai Adam McQuaid tällaisen kaupan osasena Wingsiin. Siinä oli hyvä tukeva pari Cholowskille ensi kautta varten. Bruins hommasi juuri Holdenin, joten olisikohan rightin pakki lähdössä? Heillä on kuitenkin nuoret McAvoy ja Carlo righteja vielä Millerin ja McQuaidin lisäksi. Kaikki eivät mahdu pelaamaan.

  ***

  Toronto kauppasi juuri Eric Fehrin Sharksiin, joten tehdäänköhän siellä nyt tilaa Luke Glendeningille? Babcock aivan varmasti haluaa miehen nelosen keskelle, joten antaa mennä vaan. Dominic Turgeon on luotainen paikkaaja omista prospekteista, kun jo Glendyn saikun aikana samaa tonttia pelasi. Itse en vaan ymmärrä noita höpinöitä palkanpudotuksesta, mielestäni semmoiseen Wingsillä ei ole varaa, koska siitä jäisi kuitenkin 3-vuotinen rasite. Eihän se 1.8M Glendeningistä niin metsässä kuitenkaan ole, etteikö Toronto sen kanssa selviytyisi. Jos haluavat upgraden 1 millin Dominic Moorelle, niin upgrade on aina arvokkaampi. Näin se vaan menee.

  ***

  Nashvillea vastaan pelataan yöllä ja Darren Dregerin mukaan Predators haluaa ostaa Tomas Tatarin. Sinänsä yllättävää, että näin, kun aiemmat huhut ovat olleet Nyquistista ja Nyquist on pelannut viimeisen kuukauden parasta kiekkoaan pitkän aikaan.

  ***

  Kaikkihan ei varmana toteudu, mutta hauskahan näitä on mietiskellä. Greenistä kun ei kuulu mitään, niin kauppa lienee varma.
   
 4. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Hei prospekteista paremmin tietävät, onko Detroitilla olemassakaan tällä hetkellä sitä tulevaisuuden maalivahtia? Esim toi Mate Macho on ihan uusi nimi itselle, löytyykö potentiaalia? Howard on jo vanhahko ja paskana aina, joten siinä olisi Jimmyn vieressä hyvä tila kasvaa ja pelejä luvassa. Maalivahtityöskentely on sellasta voodoota että noita on hankala arvioida, mutta en ainakaan muista täälläkään kuulleeni kauheammin hehkutusta wingsin maalivahtiprospekteista.
  Tietenkin jos nyt ruvetaan tankkaamaan kunnolla niin tuohan on ihan ykkösjuttu ettei ole maalivahtia ollenkaan.
   
 5. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Lainaus:
  Onhan noita varailtu ja signattu viime vuosina, mutta ainakaan vielä kukaan ei ole osoittanut olevansa "todennäköinen" tulevaisuuden ykkösveskari. Jos jotain rankingia vääntää, niin näyttäisi ehkä tältä:

  Keith Petruzzelli
  Filip Larsson
  Kaden Fulcher
  Joren van Pottelberghe
  Chase Perry

  Kolmella ensimmäisellä menee varmaan vielä 3-5 vuotta ennen mahdollista NHL-roolia. Näiden lisäksi sitten Coreau ja Machovsky, mutta aika harva uskoo Coreaun nousevan ykköseksi ja Machovsky on 24v eikä ole pelannut peliäkään vielä AHL:ssa. Eiköhän noita varata taas kesällä ainakin yksi, ehkä enemmänkin kun vuoroja nyt kertyy niin hyvin. Mrazekin varaan taidettiin viime vuosina laskea aika paljon, mutta nyt kun mies lähti niin ehkä tuota MV-osastoa painotetaan aikaisempaa enemmän. Tyler Wrightin alaisuudessa menty draftissa yksi veskari per vuosi, aikasemmin joka toinen vuosi.
   
 6. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KeltaMustat, Punasiivet.
  Helmin lähtöön en millään jaksa uskoa mutta tuntuu että Luken lähtö on enemmän kuin todennäköinen. Green olisi pakko saada treidattua ja uskon siihen, jos Holland ei saa Greeniä kaupaksi nii menee viimeinenki usko mieheen.
   
 7. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Lainaus:
  Eikös tuo Holden ole vasuri, eli varamies poffeihin jos ja kun prospectsit eivät ole valmiita poffiruniin loukkaantumisien varalta. Rightin puolellahan Bruinsilla joutuu yksi "vakkari" huilimaan nytkin joten se puoli on varmistettu. Aika monissa poffeissa Bruins joutunut ottamaan kokemattomia pakkeja farmista ylös ja vaikkakin kaverit ovat onnistuneet (Krug,McAvoy jne.) niin hyvähän se on valmistautua mahdollisiin vastoinkäymisiin.
   
 8. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Tattis, @jokerit67
  Toivottavasti Joren van Pottelberghestä tulee seuraava ykkönen, mahtava nimi!
   
 9. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Petruzzellillä kanssa aika makea nimi in my humble opinion, toki häviää van Pottelberghelle. Nimen puolesta toki Mrazekin ois suonu olevan kova luu meille kun rimmaa Hasekin kanssa. Ja näin.

  Takaisin raiteille, niin pakkohan ei periaatteessa ole treidata oikein muita kuin all star Green ja kaikki muu poislähtevä assetti ois plussaa vastineen ollessa edes ihan ok. Oisin myöskin vallan valmis ottamaan jotain paskalappuja niiden keston ollessa siihen max 2019 kesään asti.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Hyvän tietokilpailukysymyksen saa tuosta, että ketkä kaksi Detroitin entistä 6.kierroksen samalta sijalta varattua pelaajaa kohtaa Olympiafinaalissa?

  Brooks Macek, #171 overall, 2010
  Pavel Datsyuk, #171 overall, 1998

  ***

  Masekki ja Mrasekki varattiin muuten samasta draftista.

  Mrazekille Fyersissa eka voitto. Vielä se neljä kasaan, niin picki korottuu. Ja playoffseihin siis pitää lisäksi päästä.
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  To #GoldenKnights
  F Tomas Tatar

  To #RedWings
  2018 1st round pick
  2019 2nd round pick
  2021 3rd round pick

  Todella hyvä vastine tuli Tatarista, tähän voi olla erittäin tyytyväinen. Harmi, että Green jäi käsiin, mutta ei tainnut olla sitten kysyntää loppujen lopuksi niin paljoa kuitenkaan. Tai sitten loukki painoi jonkun verran?
   
 12. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Loukki varmaan painoi, plus ehkä sekin että Karlsson oli pöydällä käytännössä viimeisille minuuteille asti ainakin Vegasin papereissa. Mutta monien asioiden summa kait. Ehkä me signataan Mike sitten kesällä jos halutaan.

  Mutta Tatarista tullut vastine oli kyllä mainio. Vegasillakin oli kai varaa luopua jostain paloista kun kausi mennyt niin hyvin ja prospektipoolia löytyy siellä suunnalla ihan kivasti tulevaisuusnäkökulmasta. Kaikkea hyvää Tomasille huitsin Nevadaan vaikka meillä päin ei homma ihan auennutkaan oikein missään vaiheessa niin isosti.

  Mitäs tää sitten tarkoittaa meidän kauden kannalta? Kuka nappaa Tatarin paikan rosterista?
   
 13. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Kyllä se aika rientää, kun tuntuu haikealta luopua Tatarista, joka kuuluu joukkueen junnukaartiin. Alkuaikoina oli fanien suuri suosikki, koska eli tunteella pelissä ja juhli maalejaan asianmukaisesti. Maaleja myös tuli mukavaa tahtia. Sittemmin ura jäi junnaamaan paikoilleen ja tunne katosi. En ollut kesällä solmitun sopimuksen fani missään vaiheessa, mutta nyt tarina sai sopivan päätöksen, ennenkuin Tatar kerkesi ajautua sylkykupiksi. Toivotaan kaikkea hyvää party boylle Vegasin valoihin!

  Loppuun vielä yksi ikimuistoisimmista Tatar-hetkistä: DAE remember this from last years playoffs against the flyers? - GIF on Imgur
   
 14. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ilmeisesti ei kukaan, kun Griffins pelaa vielä tosissaan. Bertuzzi ja Coreau laitettiin myös paperilla Griffinseihin, että ovat joukkueen käytettävissä poffeissa.

  "So what Griffin gets a call up now that Tatar is gone? Looks like Wings are at 22 players on the roster for the moment..."
  "NO one for now. Griffins in race to make playoffs. Wings 4 call-ups rest of season."
   
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jostain twiitistä olin lukevinani, että hän suostui luopumaan NTC:stä vain jos hänet treidattaisiin Tampa Bayhin tai Washingtoniin. En muista, kuka noin sanoi, tai tiedä, pitikö viesti paikkaansa. Ehkä te Detroitin seuraajat tunnette Greenin sopimuksen yksityiskohdat paremmin.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ainakin noihin joukkueisiin oli suostunut siirtymään, eiköhän muutkin contenderit olisi kelvanneet jos olisi kysytty. Mutta loukki painoi:
  Pierre LeBrun Twitterissä: "Correct. Injury scared everybody off.… "
  Paska säkä.
   
 17. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Greenistä on myös ollut juttua, että jatkaisi mielellään Wingsissä, ja Detroit on kiinnostunut tekemään jatkosopimuksen.

  Olisin toivonut kauppaa, mutta jos Green aiotaan pitää, ymmärrän tämän. Ihan vain siitä syystä, että tuolla pakistossa ei ole ketään muuta kiekollista pakkia. Ei ainuttakaan. Ilman Greeniä joukkue ajautuisi totaaliseen kaaokseen, mikä ei ole koskaan hyvä juttu. Aina on helppo sanoa, että rypee vain hetken ja varaa korkealla, niin kaikki muuttuu hyväksi. Vai mitä Edmonton, Buffalo ja Arizona?
   
 18. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Joo täysin samaa mieltä tästä. Greeni on kuitenkin pelannut sillä tasolla millä ollaan odotettukin hänen pelaavan näiden vajaan kolmen vuoden aikana, eikä silleen harmita että häntä ei tänään kaupattu jos haluaa meillä pelaamista jatkaa.

  Ja siis, eihän tässä olla kovin kaukana pleijariviivasta edelleenkään. Yritetään nyt loppuun asti päästä tosipeleihin. Jos ei päästä niin sitten ei päästä, mutta kaadutaan ainakin saappaat jalassa.
   
 19. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kunhan tulee reilun miljoonan verran halvempi sopimus. Manthan, Larkinin ja Athanasioun sopimukset kun päättyvät tähän kauteen ja kaikille tulossa reilu palkankorotus.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Vaikka Green ei lähtenytkään, niin draftitilanne näyttää hyvältä kesälle. Siellä on oma ykkönen ja Vegasin ykkönen joka ritarien tippuessa ensimmäisellä kierroksella on joku 24. vuoro. Sitten oma kakkonen ja Ottawan kakkonen, mikä on todella aikainen. Eli 40 ensimmäisen varauksen aikana Detroitilla on 4 varausta. Sitten kolmannella kierroksella on kolme varausta (luotan siihen, että Mrazek voittaa vielä ne kolme peliä ja Philly pelaa poffeissa).
  Neljännelle kierrokselle oma vuoro, viidennellä ei mitään, kuudennella oma + Montrealin vuoro Steve Ott kaupasta oma seiska vielä takaisin, kun ei McCollum Calgaryssa pelaa 15 pelissä vähintään 20 minuuttia.
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Olipa se yllätyksellinen dedis. Green ei lähtenytkään ja melkeimpä hyvä niin. Mielummin sitä luopuu neppailija-laiturista, etenkin kun tuo hinta oli noin maukas. Laitureita on osattu varata ja niitä helpoimmin nostettavissa tilalle. Holland taisi tehdä parhaan myynnin koko dediksellä, jos Yzerman teki parhaan oston.

  Etenkin mielyttää nämä draftipickit, Vegas voi tipahtaa jo ekalla kierroksella ja todennäköisyydet korkeampaan ala-ykköseen on hyvät verrattuna esim Tampan ykköseen. Ja sitten tuo kakkonen, joka on ensi vuodelle, jos Vegasin suonenveto loppuukin yhden kauden jäljiltä ja joukkue putoaa liigan perälle. Kuten Ottawalle kävi tällä kaudella ja tuo Smith-kaupassa NYR:ltä saatu Sensin kakkonen on todella arvokas vuotta myöhemmin.

  Tatarilla aukesi nyt cappitilaa Greenin jatkolle. Tämä ei tullut mieleenkään ennenkun asiat tapahtuivat. Olin sulkenut Greenin ajatuksista pois, sen takia kun omat RFAt syövät palkankorotuksilla ensi kesän cappitilan. Sekä Mrazekin että Tatarin poistuminen muuttaa näitä kuvioita olellisesti.

  Green nyt luopui NTC:stään Washingtonin ja Tampan suuntaan, mutta saattoi myös mainita Kennylle, että mieluiten jatkaa Wingsissä. Myyntihalut väheni silloin oleellisesti. Ehdottomasti edullisinta on pitää rightin pakki, jollaisista on edelleen organisaatiossa huutava pula. Ensi kauden joukkueeseen saattaa nousta Hronek ja sitten siellä on Jensen. Mutta muuten ei ole righteja näköpiirissä vielä pariin vuoteen. Onhan niitä helvetisti varattu, mutta pojat ovat kehitysvaiheessa vielä. Green 2v jatkolapulla maistuu ehdottomasti, toivotaan että toteutuu. Voihan sen myydä sitten vaikka parin vuoden päästä, jos omat pojat jo pärjää.

  Glendening jäi, mutta eipä ollut mikään pakko myydäkkään. 3v vielä lappua jäljellä, ja dediksiä tulee lisää, milloin joku saattaa maksaa sen mottipäisen.
  Nyquist lienee ensi vuonna tulilinjalla, kun alkaa nelivuotisen lappunsa viimeinen kausi. Ericssonin tai Daleyn myynnit tulee myös ekaa kertaa ajankohtaisiksi.
   
 22. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Olishan sitä Greeniä voinut tietysti ehkä kaupata jo aiemmin. Mutta piti odottaa viime metreille, jotta ehti loukkaantua. Kiitti taas vitusti, Kenny. Toivottavasti lähtee vapaana agenttina muualle ja tämä paskakasa räjähtää kunnolla vihdoinkin. Kyllä tympii tämä puolivillainen, näköalaton suorittaminen niin kentällä kuin toimistossakin.
   
 23. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Mä näkisin että Ericsson lähtee kesällä. Sille tulee voimaan ensi kaudelle NTC, jossa voi kieltäytyä treidistä 19 joukkueeseen. Daleylla on jo voimassa "full NTC". Siitä on hankala päästä eroon. Kyllä Ericsson jollekin Vegasille tai Arizonalle kelpaa.
   
 24. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä, kun kaikkina aikaisempinakin vuosina näin on tapahtunut, isoja siirtoja oikein putoilee vaikkapa kuukausi ennen deadlineä. Kenny kun oisi treidannu Greenin vaikka juuri 1kk ennen, oltaisiin märisty miksei odotellut parempaa hintaa loppuun saakka. Ymmärrän pettymyksen, itsekin olisin halunnut nähdä Greenistä saatavan jotain, mutta nyt mentiin näillä. Tähän kun vastapainoksi ottaa Tatarin kaupan, joka mielestäni oli Hartman-diilin jälkeen siirtorajan paras, ei Kennyn toimia voi moittiakaan. Maltillinen jatkokaan ei haittaa. Loppupeleissä hyvin pieni osa etukäteen huhutuista lähti ja isoimmat saaliit tuli käytännössä täysin puskista tulleista treideistä (Hartman, Stastny, Tatar), McDonaugh tietty erikseen.

  Kenny on nyt kahden edellisen deadlinen aikana saanut vaihdettua joukon (Smith, Ott, Vanek, Sheahan, Mrazek, Tatar) läjään varauksia, mikä lienee ollut kaikkien toiveissa. Detroitilla eniten varauksia tulevan kesän draftiin. Mielestäni job well done.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Vaikea myöskään uskoa, että Greenistä olisi kummoista pottia saanut. Ehkä Kenny laittoi rahansa siihen, että Tampan suunnitelmat kaatuvat McDonaghin kanssa ja ovat "pakotettuja" laittamaan sen ekan kierroksen varausvuoron vaihdossa. Toisaalta itse en ainakaan miehelle nää niin mitään käyttöä Tampassa kun meillä on jo Serga samassa roolissa eikä niitä suojattuja minuutteja voi oikein kahdelle parille antaa. Capitals ei sitten vissiin lopulta ollut kiinnostunut, eli eiköhän lopulta se NTC osunut omaan nilkkaan kun ei suostunut kuin kahteen seuraan menemään.