Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Daleyn NTC muuttuu modified muotoon viikko ennen 2019 trade deadlinea. Myytäväksihän se koko ukko hankittiin.

  Ei siinä, Ericssonista tuli kyselyjä jo tällä dediksellä, että kyllä miehellä arvoa GM-piireissä on.

  Noista otetaan varasvuoropottia tulevilla dediksillä. Joko 2019 tai 2020 riippuen nyt miten kaudet menee.

  ***

  Näytti olevan muuten NY Islandersin varaus tuo 2019 kakkonen, joka tuli Tatar-kaupassa. Toivomme siis ensi kaudella epäonnea sinne suuntaan. Tavares voisi vaikka lähteä. :)
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2018 klo 16.22
 2. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Holland on nyt pari vuotta tehnyt ihan hyvää duunia mun mielestä näissä TDL hankinnoissa. Mäkin lähinnä nillitän täällä kun ei räjäytetä pankkia mutta esim tää Tatar-diili oli aivan loistava. Ongelma on siinä että noita paskoja diilejä kuten ABCkdr ja Ericsson riittää. Holland on kaivanut aika syvän kuopan itselleen noilla, mutta nyt on oikeaan suuntaan menossa. Joku draft-lottovoitto tekisi organisaatiolle älyttömän hyvää, ongelma on siinä että suurin osa pelaajista on hyvin pienellä treidiarvolla (ellei treidaa GMGM:lle.....) ja on vuosia draftattu joko huonoja pelaajia tai kehitetty huonosti. Mulla ei ole tarpeeksi asiantuntemusta sanoa onko kyse enemmän toisesta vai molemmista, mutta ei tuolta ole mitään vastuunkantajia tullut aikoihin. Larkin, Mantha ja AA ovat ihan kivaa kakkosketjun kamaa.
  Toivottavasti tulevissa drafteissa käy mäihä, joskus viiden vuoden päästä voisi olla taas mielenkiintoa katsella matseja enempi. Wingseiltä puuttuu ns mestaruuspalikoista ykkössentteri, ykköspakki, kakkospakki, maalivahti nyt ainakin. Ei tuolla lupauksissakaan taida mitään erityisen herkullista olla. Muistan, kun @Henkka jonka optimistista asennetta ihailen suuresti, heitti oletettavasti puoliläpällä XO:sta ja Sproulista (?) että ovat tulevaisuuden Suter ja Weber wingseihin. Mielestäni Detroitilla on puuttunut se uusi eliittiosaaminen Datsyukin, Zetan ja Lidaksen jälkeen täysin, Tatar ja Nyqvist ovat olleet sitä hyvää kakkosketjukamaa, eivät vastuunkantajia. Eikä ihme, kun ei ole ollut korkeita varausvuoroja tai myöhäisten kierrosten säkää entiseen malliin.
  Tässä nyt ei varmaan ollut mitään uutta ja ihmeellistä kenellekkään mutta pohdiskelinpa ääneen :D
   
 3. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  https://youtu.be/_hS4zV1o4Ws

  Tuosta vielä Tatarin maalit tältä kaudelta. Kyllä se on myönnettävä että ikävä tulee. Tatar kuitenkin oma kasvatti, aina sydämmellä mukana pelissä. Lisäksi oli luonteeltaan maalintekijä, mitä Wings kyllä kaipaa kovasti. Ei tainnut juuri loukkaantuakaan. Se viimeinen askel jäi kuitenkin ottamatta Detroitissa. Aivan kuten Nyquist. Olisin silti mielelläni katsellut vielä Detroitissa. Tässä vielä muutama mieleen painunut hetki Tatarilta:

  https://youtu.be/iZj8fd5bHwg

  https://youtu.be/2vQN0akW5Rw

  Kiitos Tuna! Onnea ja menestystä Vegasiin.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  http://statsportsconsulting.com/main/wp-content/uploads/DraftPickValueChart2016_Schuckers.pdf

  Törmäsin joku aika sitten tuollaiseen varausvuorojen arvotaulukkoon. En tiedä miten pitää kutinsa mutta suuntaa antaa.

  Erittäinen mielenkiintoinen on tuo ykköskiekan loppu ja kakkoskiekan alku. Käytönnössä 28.overallista 38.overalliin pickit ovat lähes samanarvoisia (157-150).

  Jos Vegas menee konferenssifinaaliin (johon itse en usko) ja Wings sijoittuu bottom7, niin tuohon läjään on tulevana kesänä kolme varausta. Ottawa siinä oman ja Vegasin pickin välissä.

  Myös tuon taulukon pohjalta on hauska palata siihen vanhaan Mantha-kauppaan, jossa San Jose treidasi ylöspäin 2 pykälää, saadakseen Mirco Müllerin.

  Ylöspäin treidaus 265 arvon 20.overall pickistä 296 arvoiseen 18.vuoroon oli arvonmuutoksessa 31 yksikköä tällä skaalalla, mutta Sharks kuitenkin antoi siitä 58.overall 2.kiekan vuoron. Tämän value tässä taulukossa olisi siis 109 pistettä. Wings varasi 58.vuorolla Tyler Bertuzzin.

  Arvothan muuttuvat draftien välillä, paskan kärkivarauksen draftissa alemmat vuorot ovat luonnollisesti arvokkaampia. Sama taulukko ei siis missään nimessä päde jokaisessa draftissa, tämä lienee joku pelkistetty pitkän ajan keskiarvo. Mutta kuvastaa hyvin tuota, miten ylöspäin treidaaja joutuu arvossa maksamaan sen nousun moninkertaisesti, kun joku tietty pelaaja halutaan. Tasavalue-kaupassa olisi tarvinut antaa vain 7.kiekan vuoro. San Jose hävisi tuossa kaupassa pick-valueta 100 yksikköä, mutta treidasi myös aikanaan Müllerin jo eteenpäin, jossa hävisivät toiset 100 yksikköä. Eivät kuitenkaan jääneet haustaan tyhjin käsin.
   
 5. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Svechnikovilla oli karmaisevan huono kauden alku AHL:ssä, koska sai pre-seasonilla hankalan niskavamman. Siitä parantuminen täyteen pelikuntoon kesti tuskaisen pitkään, mutta viimeisinä kuukausina mies on ollut Griffinsin kuumimpia pelaajia.
   
 7. Voittaja Jäsen

  Kyllä se tankkaaminen pitää ottaa tosissaan, katselin yöllä kun yritettiin tasoitusta ilman veskaria ja kentällä viilettivät kiekkojonglöörit Abdelkader, Helm ja Kronwall, ei ihme ettei maalia tullut.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näinpä näin. Kyllä jengi vaikuttaa nyt jo aika luovuttaneelta. Dedikseen mennessä yritystä vielä oli selkeästi enemmän. Kaikki dediksen jälkeiset 6 peliä on hävitty, joko jatkoilla tai suoraan. 10 viimeisen pelin record taitaa olla liigan toiseksi huonoin, vain St. Louis on vetänyt heikommin. Trade-deadlinen kohdilla taidettiin olla pisteprosentissa 8.huonoin, nyt tiputtu 6.huoinoimmaksi.

  Surullista tietysti, ettei Manthaa ja Larkinia napostele hankkia itselleen parempia jatkosoppareita, kun tehot ovat kateissa. Larkinilla vikaan 10 peliin 0+6 ja Manthalla 3+2. Manthan kohdalla erityisesti silmään sattuu tuo 8 peliä kiikareilla, kun nuo 2+2 tulivat yhdessä ottelussa.

  En nyt tiedä kannattaako näillä näytöillä kumpaakaan sitoa pitkään lappuseen. Toisaalta olisi hyvä mahdollisuus ottaa riski painamalla caphitit alas.
   
 9. Voittaja Jäsen

  Lainaus:
  Vaikka pelaajilla toki iso vastuu siitä mitä tekevät kentällä, niin en kyllä näe että joukkueen pelitapa taikka peluutus jotenkin suosisi kumpaakaan pelaajaa. Paremmalla valmennuksella tulisi parempaa tulosta.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllä itse ainakin tarjoaisin Larkinille hyvillä mielin jotain 4-5milj. vuodessa kuudeksi vuodeksi sopimusta. Manthalle vähän lyhyempi ja halvempi. Ei siinä huonosti kävisi vaikka ei juurikaan enää kehittyisi.
   
 11. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Juuh, ei muuta kun kesään vaan katseet ja jännittämään GM- sekä draft-kuvioita. Kuuden ottelun tappioputki tähän saumaan oli vaan pikkasen liikaa, ei mahda mitään. Kapteenikin antoi eräille nimeltämainitsemattomille manthoille ja athanasiouille sapiskaa "poke-and-hope"-puolustamisesta:

  Red Wings' Zetterberg calls out young players after poke-and-hope loss

  Lainaus:
  Blash peesaili Zetaa täysin:
  Lainaus:
  Kun Manthalta ja AA:lta asiasta kysyttiin, nostivat pojat nätisti kädet pystyyn heikon pelin merkiksi ja myönsivät kehittymisen varaa olevan.

  Red Wings' Mantha, Athanasiou respond to 'poke-and-hope' criticism
  Lainaus:
  Taas kerran osoitus siitä miksi Henrik on meille edelleen kaikki kaikessa ja jää varmaan meidän kaikkien arkistoihin yhtenä kaikkien aikojen suurimmista punasiivistä. Vaikka hän ei enää pyttyä tässä liigassa tule nostelemaan, niin ainakin hän tekee vielä viimeisen, kenties tärkeimmän palveluksensa opettaessaan näille tulevaisuuden toivoille, mitä voittaminen tässä sarjassa ihan oikeasti vaatii.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mrazekille torjuntavoitto Patrik Laineesta maalein 2-1 ja nyt on 4 voittoa kasassa. Yksi voitto vielä ja Flyers playoffseihin, niin varausvuoro korottuu.
   
 13. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Mikä on muuten Zetterbergin tilanne? Sopimusta 3 vuotta jäljellä. Näettekö, että jatkaisi uraansa vielä tuonne saakka? En ole nähnyt kuin pari peliä tällä kaudella, joten miltä meno näyttää muuten kuin tehopisteiden valossa?
   
 14. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Joskus syksyllä oli juttua pitkin internetiä, että ensi kausi saattaisi olla Zetan viimeinen. Zeta sanoi haastattelussa suoraan, että sopimus tehtiin capin kiertämiseen, eikä aio pelata sopimusta loppuun. Arvioi, että kaksi kautta pelaisi vielä, joista toinen on tämä kuluva. Ensi kaudella tulee rahaa vielä 3,35 miljoonaa, kahtena viimeisenä vuotena enää milli.

  Sääli, sillä Zeta on taistelun ruumiillistuma ja parantanut kauden mittaan jatkuvasti. Larkin nousi ykkössentteriksi nopeasti syksyllä, mutta nyt Zeta on mielestäni ryövännyt takaisin joukkueen tärkeimmän pelaajan tittelin Larkinin vaivuttua samaan aikaan varjoihin. Syksyllä kerkesi jo tuumaamaan, että nyt se on hyytynyt, yhtä pimennossa kuin toissa kaudella. Kone käynnistyi vain hitaasti, Zeta on ainut pelaaja joka tuntuu välittävän ja menevän täysillä illasta toiseen. Viimeinen muisto menestyksen ajoista, Kronnerin ollessa täysi statisti nykypäivänä.
   
 15. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Harmi juttu, soisi kaverille ainakin 1000 pistettä täyteen ennen uran päättymistä. Huikea ura takana ja tosissaan itsestäkin tuntuu, että Zetterbergin lähdön mukana koko joukkue on melkein eri kuin mitä se on ollut vielä 5 vuotta sitten. En tiedä, olenko ihan väärässä.
   
 16. Mr. Cloudy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  50 in '07
  Yöllä myllytettiin urakalla, mutta takkiin tuli taas. Seuraavaksi vuorossa Colorado, Philly ja Washington, joista ei myöskään ole odotettavissa isoa pistepottia ja mahdollisuudet Dahlinin varaamiseen kasvaa.
   
 17. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ottawakin meni viime yönä ohi, joten Wings on nyt 4. viimeisenä. Hyvällä säkällä saman taaperruksen jatkuessa sieltä tulee viel pari muutakin ohi.
   
 18. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Aiemmin kaudella tapeltiin toivottomasti wild cardista suunnilleen sarjan keskitason ympärillä ilman tsäänssiä huippuprospektiin.

  Vähän jo näytti heikolta ja pelotti, että pojilla ei tekemisen taso riitä, mutta vaikeuksien kautta onnistuttiin kuin onnistuttiinkin häviämään lopulta yhdeksän putkeen. Mahdollisuudet jopa sijaan 30 on elossa.
   
 19. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Epäilen, ettei ihan näin huikeassa vireessä pysytä koko loppukautta. Eli voitto sieltä, toinen täältä ja sijoitus on noin 4. tai 5. viimeinen. Eiköhän nuo Arizona, Vancouver ja Buffalo pysy takana. Mutta eipä tuolla nyt niin suurta matemaattista merkitystä ole enää, ainakaan Dahlinia ajatellen.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Se oli sitten 10. tappio putkeen.

  Ennätys on näköjään 14 tappiota kaudelta 1982.

  Voitottomien pelien ennätys on 19 matsia vuodelta 1977. Periaatteessahan tuolla tuo yksi "tasuri" on, kun Bruinsille hävittiin vasta jatkoilla, joten kai tässä voitottomien pelien ennätystä "jahdataan".

  Noh, tämmöistä tää nyt on. Tuntuu kyllä, niinkuin joukkue olisi Tatar-myynnin jälkeen yhteistuumin päättänyt, että "nyt vittu tankataan".

  10 matsin kidutus vielä jäljellä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 00.32
 21. Mr. Cloudy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  50 in '07
  Kyllähän tässä alkaa odottaa ainoastaan kauden päättymistä ja muutoksia organisaatiossa. Vaikka Holland painottaa, että ei ala tekemään isompaa re-buildia vaan korjailee tilannetta ns. lennosta, niin kyllähän se kunnon remontin vaatisi. Blashill ensimmäiseksi pihalle ja sitten toivotaan että lotto-onni suosii draftissa. Edelleen kirvelee esim. Jacob Chychrunin menetys (kiitos Pavel) ja myös David Legwand -kaupassa lähtenyt Järnkrok on kasvanut kelpo pelaajaksi Predsin organisaatiossa, siinä samassa missä Wingseissä kurvailevat David Boothit ja Jonathan Ericssonit.

  Stevie Y voisi voittaa Tampassa Stanleyn kauden päätteeksi ja palata kotiin, jookos.
   
 22. Voittaja Jäsen

  Pari erää tuli eilistä peliä katseltua, ja sääliksi käy Zetterbergiä ja Abdelkaderia joiden naamalta paistaa järjetön vitutus kun joukkue konttaa, ottavat tuon selkeästi henkilökohtaisesti vittuiluna.

  Tuo Bertuzzi muuten joutas kyllä ottamaan koko kesän luistelutreenejä, luistelu samalla tasolla kuin meikäläisellä.
   
 23. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Jos jotain positiivista haluaa edelliseltä kierrokselta ottaa talteen, niin Mrazek otti Flyers-nutussa viidennen voiton tililleen ja näin ollen Mrazek-kaupassa saatu neloskiekan picki on korottumassa kolmoskiekan pickiksi, kunhan Flyers vaan tiensä kairaa pudotuspeleihin.

  Se että kuinka tuossa playoff-kisassa käy on toki ihan auki. Panthers on tällä hetkellä eka runner-up ollen 8 pistettä jäljessä Flyersia ja väliin mahtuu myös villi kortti-paikoilla istuvat Blue Jackets ja Devils. Catsillä kummiskin 4 peliä vähemmän pelattuna kuin Flyersilla (plus semihelppo ohjelma mikäli en väärin muista), ja Flyers on tuttuun tapaan ollut tällä kaudella todella streaky joukkue, joten semmoiseen 2-7 rekordiin Flaikuilla ei ole varaa. Varsinkin kun myös Blue Jackets on ollut ihan hirmuvedossa viime kierrokset.
   
 24. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Niin eihän se ole varmaa, että Holland edes jatkaa kauden jälkeen. Ainakin Ilitch on ollut erittäin vaitonainen Hollandista. Veikkaan, että ensi kaudella on sekä uusi GM ja valmentaja. Eikä sitä tiedä jos omistajakin menisi vaihtoon jossakin vaiheessa.
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Mike Greenin kausi päättyi sitten niskaleikkaukseen. Saa nähdä onko pelit punasiivissä sitten kokonaan ohi.