Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Twitteristä bongattua.

  Lainaus:


  Hullut päivät alkamassa.

   
 2. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Lainaus:
  Oi ihanaa! Onks siellä vihdoin joku tajunnu et jotain tarttis tehdä....
   
 3. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Joku fani Twitterissä tajunnut?

  Voi luoja. Uskotaan, kun oikeasti jotakin myös tapahtuu. Ihan munatonta touhuahan tämä on ollut organisaatiolta viimeiset X vuotta.
   
 4. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Kyllähän tuolta voisi muutaman ja toisenkin laittaa jo eteenpäin. Green ainakin kelpaa varmasti johonkin ja lieneekö Tatar/Nyquist lähdössä? Mrazekia varmaan myös kaupitellaan. Harmittava tarina kun oli selkeä tuleva ykkösmolari ja sitten se pääkoppa petti sittenkin ja tuli vaikeuksia. Nyt ollut kaksi nollaa ja Howardin käytyä häviämässä haukoille pelin niin päästi vain yhden. Edelleen haluaisin uskoa että siinä on meidän tuleva ykkönen. Toivon todella että on ihan oikeasti hullut päivät. Kunnon tuuletus vaan nyt. Joukkue on edelleen mielenkiintoinen kun nuoret pelaa hyvää kautta, mutta suorittaminen aivan liian epätasaista.
   
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Craig Custance eli Athletic Detroitin pomo vihjaili noin kirjoittamassaan artikkelissa. Ilmeisesti Larkin, Mantha ja Athanasiou ovat non-startereita keskusteluissa kaikki muu kaupan sopivaan hintaan ilmeisesti.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Pelaajiahan on myyty 2 viimeistä kevättä. Edellisin osto on 2015 dedikseltä Zidlicky. Siitä on kohta 3 vuotta.

  Näköjään ei kovin tarkasti ole Wingsin asioita seurailtu.

  ***

  Mää kauppaisin nämä:

  - Green, 1.kieppiin tai conditional ykköseen, miten vaan. McPhee, ota oma poikasi pois Vegasiin.
  - Nyquist, 2nd kieppiin ja vähän voisi pidättää myös palkkaa
  - Mrazek, 2nd kieppiin myös. Howardilla parempi tankata :D (ja kouluttaa seuraavan sukupolven maalivahti organisaatiossa olevista)
  - Ouellet, tästä tuli huhu jo aiemmin, joku 4-5 kiekan vuoro. Leftin pakkeja ulos vaan, jotta saa nostettua uusia rightin nuoria sisään (esim Hronek) ja kätisyydet vihdoin kuntoon.
  - Booth, 6-7 kieppi. tekee hyvin maaleja 10 minuutin jääajalla eikä nyt silmään ole näyttänyt viime peleissä turhakkeelta, kokenut syvyyspelaaja jonnekin contederiin loukkaantumisten varalle.


  ***

  Hauska oli muuten huomata, että Brendan Smith -kaupassa NY Rangers antoi Detroitille Ottawan 2nd kiekan 2018 draftiin. Nyt Senators on liigan 3.viimeisenä, joten tuo on aikas korkea 34.overall tällä hetkellä.

  Tuohon kun saisi Greenillä ykkösen, niin sen jälkeen Wingsillä olisi 2018 draftiin 4 vuoroa TOP40 sijoille. Menestyksen vuosina näitä oli yleensä se yksi, jos ei ollut kaupattu, jossain 25.tienoilla. Oma kakkonen jossain 55. overall.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2018 klo 17.01
 7. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Niinhän kauppaisit ja kauppaisi moni muukin fani, mutta Holland ei.

  Ei tässä kenenkään ole tarvinnut jokaista insider-blogia ja somea silmät punaisina viime vuosina tuijottaa, etteikö ymmärrä, ettei tuossa organisaatiossa vaan uskalleta tehdä mitään radikaalia. Uskon kun näen. Olen erittäin mielelläni "väärässä".
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Maalivahtimarkkinat ovat joka kausi erilaiset, mutta aika korkealla odotukset jos tuollaista vastinetta odottaa Mrazekista kun ottaa huomioon millä hintaa Ben Bishop liikkui viime kaudella. Sehän oli naurettavan halpa hinta, mutta osoittaa että ei maalivahdeille yleensä kovaa kysyntää ole siirtotakarajalla tai sen tuntumassa (eikä kyllä usein kesälläkään ellei puhuta Schneiderin kaltaisesta nuoresta lahjakkuudesta, mutta Mrazekin osalta se 'sell high' hetki meni jo ohitse pari kesää sitten). Jos jostain maalivahdista sellainen vastine nyt maksetaan, niin eiköhän se ole Lehner ennemmin kuin Mrazek sitten.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Aika köyhästi analysoitu lista oli. Vähän voisivat ammattitoimittajat pyrkiä parempaan.

  Ihan turhaa spekuloida long-term soppareiden kauppaamisella, koska niitä on äärimmäisen epätodennäköistä kaupata. Kaupaksi on viime vuosina menneet lähinnä rentalit, koska minkään muunlaiset laput eivät mahdu contenderien cappeihin. Jo 2 vuoden sopparin ottaminen saattaa oleellisesti hankaloittaa sitä seuraavan kauden cap-tilannetta. Nyt ehkä voi olla poikkeustilanne, kun capin huhutaan nousevan reilusti. Silti esim Nyquistin kauppaaminen vaatisi palkan pidätystä jonkun verran.

  Mutta yhtään tuossa artikkeleissa ei spekuloitu palkan pidätyksillä, mikä oleellisesti muuttaa kaupan todennäköisyyttä. Otatko Mike Greenin 6 miljoonan caphitillä vai 3 miljoonan? Todettiin vaan että Kronwallin palkka on liian iso. Juu ei todellakaan ole. Palkkahan tippuu ensi kaudella 1.75 miljoonaan ja tämän kauden palkkaa on trade dediksellä jäljellä enää 25%. Ja palkanpidätyksellä tuosta voi leikata vielä sen max 50% pois, jos niin halutaan maksimoida ostajapuolelle edullisempi kauppa.

  Ja yhtään ei spekuloitu noilla no-trade clauseilla. Siellä on vaikka kellä clauset sopimuksen alkuvuosissa, mutta jo esim Trevor Daleyllä tilanne muuttuu 10 päivää ennen ensi kauden trade deadlinea. Daleyllä on loppua kohti laskeva palkka. Onhan tuo nyt päivänselvää, että Daley signattiin myytäväksi, joko siellä ensi vuoden dediksellä, tai sitä seuraavalla.

  Jonathan Ericssonin kohdalla oli sentään mainittu, että treidi on ajankohtainen vasta vuoden päästä aikaisintaan, kun NTC:stä tulee ehdollinen.

  Kyllähän nuo veteraaniukkelit tullaan myymään, mutta jokaiselle lapulle tulee olemaan eri ajankohta näistä klausuuleista ja kestoista riippuen. Viime dediksellä Holland myi kaikki UFAt keltä sopimus oli loppumassa. Smith, Vanek, Ott. Nyt sopimus on loppumassa ainoastaan Greeniltä ja Boothilta. Lisäksi Mrazekin tilanne on hankala, käytännössä UFA. Ouelletista oli joku huhu ilmassa, ainoana RFA-pelaajana, joka olisi kaupan. Siinä ne myytävät on. Jotain farmipelaajien vaihtoja voidaan taas nähdä, mutta ne nyt eivät isossa kuvassa vaikuta mitään.

  Vuoden päästä loppuu Nyquistin, Kronwallin, Jensenin ja Howardin laput. Siinä porukka ensi kauden myytäviksi, jos Nyquist ei lähde jo nyt. Pidän sitä epätodennäköisenä, vaikka sillä nyt tuossa spekuloinkin.

  ***

  Jos kaikki Green, Booth, Nyquist, Ouellet ja Mrazek myytäisiin, jäljelle jäisi:

  Tatar - Zeta - Mantha
  AA - Larkin - Bertuzzi
  Akader - Nielsen - Frk
  Helm - Turgeon - Glendening
  (Witkowski)
  (Puempel?)

  Tuohon voisi nostaa vaikka Matt Puempelin AHL:stä ylös kokeilemaan, mies on ollut Griffinsin paras pelaaja tällä kaudella. Michael Rasmussenin veikkaan aloittavan ensi kaudella NHL:stä, koska ei ole enää järkeä mennä junioreihin ja AHL ei ole vaihtoehto. Tilaa häntä varten voi siis tehdä jo nyt.

  DeKeyser - Daley
  Kronwall - Jensen
  Ericsson - Hronek
  (7.pakiksi joku yhdessä kaupassa tullut)

  Filip Hronek nostetaan AHL:stä ylös ja siinä ensimmäinen liike pakiston nuorentamiseksi.

  Howard
  (Coreau/McCollum)

  Griffinsin molarit vuorottelemaan NHL kakkosena ja AHL ykkösenä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2018 klo 14.13
 11. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Pilkkujen kautta 2 pistettä. Särjet on aina kiva voittaa. Maalivahdit ottelun parhaat pelaajat, molemmille olisi suonut nollapelin noilla esityksillä. Pilkutkin oli viihdyttävimpiä vähään aikaan, Tatar varsinkin namutteli aikamoisen kaunokaisen. Toivottavasti pesi kätensä ennen nukkumaan menoa.
   
 12. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Joo oli kyllä todella viihdyttävä matsi. Ei jaksa edes haitata ettei paikoista laitettu sisään, pääasia että niitä paikkoja kuitenkin syntyi reilusti. Kauden laukaisuennätys syntyi. Mrazek ollut todella vahva viime aikoina, ja napannut pitkästä aikaa startterin paikan. En olisi enää uskonut. Päästä se on kiinni.

  Tatarin komeasta rankkarista ei mitään pois, mutta muuten mies on täysin hyödytön. Danielsin mukaan 1 maali tasakentin 29 peliin. 35 pisteen tahdissa. Viime kaudella alkoi iskeä maaleja vasta keväällä, kun panosta ei enää ollut, ja sai rahakkaan jatkon. Nyt peli on ollut hyödytöntä pyörimistä, ei pääse millään maalipaikoille.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Taas voitto, hyvällä pelillä kaatui Canes 4-1. 6 pistettä viivaan, joten onhan tässä vielä teoreettiset mahdollisuudet pelata pidempäänkin kuin runkosarjan loppuun. Ei tuo tankkaaminenkaan nyt oikein onnistu, kun divarin taso on noin hirveä.
   
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 15. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Lainaus:
  Ihanaa ku pääsis Kenistä eroon...josko sitte tulis joku asiansa kunnolla osaava tilalle, jolla ei oo mitään fetissejä +35v. pelaajiin...
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 17. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Lainaus:
  Ymmärsin että tuo Athanasiou-huhu oli raskaan sarjan spekulointia, eikä perustunut mihinkään käytäviltä kuultuun. Tiedä sitten. Itsehän pidän kovasti AA:sta enkä haluaisi että lähtee, mutta toisaalta on varattu peräpäästä ja saattaa olla että ne sopimuskiekurat hiertää. Joka tapauksessa nappivaraus, jäi sitten punanutuksi tai jos vaihtuu johonkin vahvistukseen.
   
 18. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Rangers laittoi Brendan Smithin waivereihin. Olipas loistava sopimus :)
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Mutta onhan se corsi-tilastoissa aivan kärkipäätä, pakko olla siis loistava puolustaja!
  Why Brendan Smith Really Is That Damn Good - Winging It In Motown

  ---

  Olipahan peli Islesin vieraana, naurettava vitonen Bertuzzille, mutta vielä naurettavampaa oli siitä seurannut alivoima. Green sitten lopussa tasoitti että piste sentään lähti matkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2018 klo 09.08
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kolmosparin pakkiparien kovilla corseilla on voitettu useita mestaruuksia. Vai mitä Florida Panthers.
   
 21. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Hehhe Blashill oikeasti penkitti Bertuzzin edellisen ottelun Clutterbuckin ankkasukelluksen vuoksi?
   
 22. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Mahtava sulaminen taas jengiltä vikassa erässä...mikä ihme siitä on kaudesta toiseen..
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 24. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ensimmäinen treidi siis tehty, kun Mrazek lähti Phillyyn. Ei muuta kuin Phillylle menestystä loppukaudelle, että paranee tuo Mrazekista saatu varaus. Ja sitten jos mies vielä tekee sopimuksen Phillyyn, niin tulee toinenkin varaus.

  DET guaranteed no less than a 4th round for Mrazek. If PHI makes playoffs and Mrazek wins 5 games for PHI in reg season, 4th becomes a 3rd. If PHI advances to CF, and Mrazek wins six playoff games, the 3rd becomes a 2nd. If PHI re-signs him next season, DET gets PHI 3rd in 19.
   
 25. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KeltaMustat, Punasiivet.
  Eipä näistä veskareista mitään tunnu saavan mutta tuntuu 3kiekka 2019 ja 4kiekka 2018 aika vähälle, silti varmaan hyvä treidi molempien kannalta varsinkin Mrazekin.