Detroit Red Wings 2014–2015

  • 425 291
  • 1 566

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ilmesisesti viime syksynä tehty suullinen sopimus jota Holland nyt kunnioittaa. Mut siis ei saatana.. Ei vaan voi uskoa todeksi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ilmesisesti viime syksynä tehty suullinen sopimus jota Holland nyt kunnioittaa. Mut siis ei saatana.. Ei vaan voi uskoa todeksi.
Musta on ihan hienoa että vielä löytyy ihmisiä jotka on sanansa mittaisia ja pitää suulisista sopimuksista kiinni vaikka se kusahtas omille nilkoille. Mun mielestä oikein suoraselkäistä touhua Hollandilta.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Siis mitä HELV...??! Tämänhän täytyy olla joku vitsi ? Painaako tässä nyt jonkunsortin kiitollisuudenvelka vai ? Aivan järjenköyhää. Sanattomaksi vetää.

Näinpä taas. Olisipa Holland ymmärretty siirtää jo aiemmin johonkin neuvonantajan rooliin ja nostettu se oikea narujenvetelijä, Jim Nill GM:n pallille, ennen kuin Stars vei. Holland olisi voinut vaikka toimia apulais-geeämmänä ja vastata nuorten pelaajien soppareista, kun se näyttää olevan ainut asia, jonka pystyy hyvin tekemään. Surullista.

Ammattilaisurheilussa ei ole mitään saatanan kiitollisuudenvelkoja. Cleary sai vuoden sopparin, oli paska ja that's it. Ei tuollaisia säälisoppareita vaan voi antaa, jätti mies sitten kuinka ison Phillyn lapun hyvänsä allekirjoittamatta viime kesänä.

Joka ikinen vanha pelaajako sitten kituuttaa niin pitkälle rosterissa kuin mahdollista ja sitten pääsee suojatyöpaikkaan toimiston puolelle ?Mukavuudenhalu on tässä ketjussa hiljattain yhdistetty Sharksiin, mutta kyllä sr on Red Wings, joka näitä ex NHL-tason kavereita pitää tyytyväisinä, vaikka eivät sitä ansaitse. Jurco ilmeisesti sitten joutuu veivailemaan Griffinseissä, kunnes Clearyn kinttu nasahtaa paskaksi viimeistään kymmenennen pelin kohdalla.

Väsynyttä, väsynyttä paskaa.
Hävettää.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Ei tämä ole todellista. Oikeasti. 52 peliä, 4+4. Ja tuollainen soppari. Itkettää ja naurattaa, tämän piti olla se kesä kun päästään riippakivistä ja kivireistä lopullisesti. Nyt alkaa olemaan täysin selvää että Holland ei ole ihan kartalla nykypäivästä.

Vetää tosissaan aika sanattomaksi, jäin suu auki töllistelemään uutista.

EDIT. Mitä siellä King Kenin päässä oikeasti liikkuu????? Vuosi sitten nähtiin vastaava tilanne, lopputuloksena Nyquist pelasi farmissa syksyn ja oli lopulta silti toiseksi paras pistemies hyökkääjistä. Nyt sitten tarkoituksena jarruttaa Jurcon kehitystä vastaavalla tavalla. Menen hakkaamaan päätäni seinään.
 

Knoxville87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, TPS
UPDATE: The ‪#‎RedWings‬ have re-signed Daniel Cleary to a one-year deal.

Mitä vittua nyt taas. Jos on 2-suunnan niin sitten. Tai muuten vain makkarapalkka.

Jos Saksa voittaa Brassit välierässä 7-1, niin sekin tuntuu luonnollisemmalta, kun D.Clearyn jatkopahvi. Otsikko pomppasi Facen syötteessä silmille, niin piti mennä kalenteria katsomaan, että onko huhtikuun 1.päivä kyseessä. Huoh.

Onkohan Kentsu huomannut sellaista seikkaa, että Paveli/Zeta on olleet aika rikkinäisiä tässä viimeisien kausien aikana. Mistäs moinen johtuu? Selkeveljet ovat joutuneet vetämään aika kovaa kuormaa tässä viime kaudet ja ottaen huomioon, että molemmilla ikä on jo 30 huonommalla puolella. Palautuminen ei vaan ole niin tehokasta. Eli siis näiden herrojen loppuun polttaminen jatkuu, kun ei tajuta hommata taustatukea lyhyillä täsmähankinta soppareilla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nyt kyllä aiheutti totaalirepeämisen. :D
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Onkohan Kentsu huomannut sellaista seikkaa, että Paveli/Zeta on olleet aika rikkinäisiä tässä viimeisien kausien aikana. Mistäs moinen johtuu? Selkeveljet ovat joutuneet vetämään aika kovaa kuormaa tässä viime kaudet ja ottaen huomioon, että molemmilla ikä on jo 30 huonommalla puolella. Palautuminen ei vaan ole niin tehokasta. Eli siis näiden herrojen loppuun polttaminen jatkuu, kun ei tajuta hommata taustatukea lyhyillä täsmähankinta soppareilla.

Kentsu on tainnut aatella juuri tuota - eihän "junnuja", kuten Nyquistia, nyt voi liian vastuulliseen ja kovaan paikkaan laittaa! Ainoa tosin vaan, että Kentsu on tainnut katsella youtubesta jotain DannyBoyn viime vuosikymmenen klippejä, kun pamautti tälle 2,5 miljoonan caphitin sopimuksen (on muutes caphitiltaan 25% suurempi kuin Brad Richardsin sopimus!).

Kyllä taisi Cleary agentteineen vetää oikein kunnolla nenästä seniilia Ken-setää viime syksynä. Sen verran kovalta vedätykseltä tämä kyllä tuntuu, että Suomen maaperällä uskoisin tähän soveltuvan jopa oikeustoimilain 31 §! Miksei myös 36 §!

Quincey, Cleary.... Samuelsson? =)

Ps. Odotan kyllä poikkeuksellisen kovalla innolla Kenin mahdollista "ison luokan" -treidia - vuosisadan ryöstö on meinat hyvinkin todennäköinen, kuka ikinä se onnekas, toinen GM sitten onkaan!

edit. En tiedä kummasta repes perse pahemmin, uutisesta itsestään vai tästä: HFBoards - View Single Post - Confirmed Signing with Link: [DET] Dan Cleary re-signed (1 year, up to $2.5m w/ bonuses) (linkki vie HFboardisen yksittäisen viestin katsomiseen).
 
Viimeksi muokattu:

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Olen ollut hiljaa tässä ketjussa ja tulen varmaan olemaan jatkossakin, koska yksinkertaisesti tämä ketju tiettyjen kirjoittajien osalta on kuin kuvaelma Red Wings organisaatiosta ja tätä ketjua lukiessa tulee tunne kuin eläisi jossain pysähtyneisyyden valtakunnassa, jossain neuvostoliittolaisessa maailmassa 80-luvulla.

Kun tänä aamuna herättyäni kännyn ruudulla odotti "iloinen" uutinen Detroitista (Game Centerin välittämänä) Danny boyn signaamisesta vielä ensi kaudelle, en millään voi olla itsekään enää ulostamasta kiukkuani, vaikka olenkin viimesen vuosikymmenen ollut tämän palstan passiivinen seuraaja..

Nyt vituttaa niin paljon ettei veri kierrä. Isoin moka alkaa ihan selvästi paljastua Ilichin suunnasta ja lähinnä sen takia, että Hollandin on annettu vuosi toisensa jälkeen näyttää "nerouttaan" palkkakattoaikana. Jälkiviisaus on tietty helppoa, mutta ottaisin kaupungin kultapojan Stevie Wonderin mihin hintaan tahansa lopettamaan tämä GM pelleily. Kuinka moneksi vuodeksi tässä taas tuhotaan haaveet joukkueen uudelleen rakentamisesta? Olisko vielä Pertille ja Silmavälille jotain riipakivihommia tarjolla saatana?

En joukkettani vaihda millään, mutta kyllä tälläinen pistää vihaksi. Ei tässä voi kun muistella kaiholla kesää 2001, jolloin saattoi huutaa useampana aamuna ääneen onnesta kun Hasek, Robitaille ja Hull saatiin joukkueeseen...nyyh...

Minusta on naiivia väittää etteikö kaupungilla ole merkitystä onko seura haluttu vai ei. Jos on kaksi samantasoista joukkuetta ja toinen pelaa kiehtovassa ja innostavassa kaupungissa ja toinen vastaavasti konkurssikypsässä entisessä autokaupungissa niin kumman - vittu - valitset jos sinulla on mahdollisuus valita paikkakunta jossa pelata ja jos edellytykset menestymiselle ovat samat? Puhumattakaan, että on olemassa innostavia paikkakuntia joissa on paremmat menestymismahdollisuudet...

Olen itse miettinyt jo 90-luvulla, että onko Detroit kaupunki, jossa tulisi muuten ikinä käytyä kun piipahtamassa autolla Torontosta katsomaan Joella jotain peliä. Ei tarvitse kun kävellä Manhattanilla tai ajella Californiassa niin tietää ihan tasan tarkkaan minkä itse valitsisi jos tarjolla olisi hyvä rooli voittavassa joukkueessa. Kyllä vielä '95 nauratti paraatit Meadowlandsin parkkipaikalla (vaikka kuokkaan tulikin finaalissa silloin) verrattuna Woodward Avenuelle '97&'98.

Ja kyllä omassa päässä pyörii menneisyyden aika vähän pidempäänkin ellei tässä pikku hiljaa aleta tosissaan mestaruusjoukkuetta rakentamaan.

Kiitos ja anteeksi.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Aloitetaan päivä kevennyksellä. Mitä yhteistä on Hollandilla ja mun mummollani?

Molemmat elävät vuotta 2007.

En todellakaan inhoa Clearya, päinvastoin. Hieno taistelija, joka antaa ja on aina antanut kentällä kaikkensa. Viime kaudella tuli jälleen uusi polvivamma ja kun Dannylla on niistä muutenkin jo historiaa niin on ihan käsittämätöntä että mies sainattiin vieläkin jatkoille. Clearyn peli on kuitenkin aina perustunut jossain määrin luisteluun vaikkei hän koskaan mikään raketti olekaan ollut. Holland oli tosiaan viime syksynä luvannut Clearylle, että hänestä pidetään huolta sopimuksen jälkeen. Ok, ihan asiallinen ja hyvää henkeä osoittava sopimus ja olisin ollut varsin tyytyväinen jos Cleary olisi jatkanut organisaation puolella. Mutta kaukalon ulkopuolella. Tai vaikka sisäpuolellakin jonain prospectien kanssa työskentelevänä Fischerin tyylisenä kaverina. Jotenkin muutenkin hölmöä tämä "huolta pitäminen". Cleary on jumalauta pelannut NHL:ssä kaudesta 1997-98 asti. Kyllä Dannylla varmasti pätäkkää riittäisi ilman tätä sopimustakin.

Hollandin to-do-lista kesältä on nyt siis täytetty.

Signaa rightin pakki [x] Check - Quincey
Signaa top-6 hyökkääjä [x] Check - Cleary

Jotenkin sama fiilis kun Silmävälin sopparista toissakesänä. On heti päivän selvää ettei siinä ole mitään järkeä. Lisänä vielä se, että hyökkääjistähän ei nyt olekaan ylitarjontaa vielä. Tosi järkevä sopimus siis kokonaisuudessaan.

Musta on ihan hienoa että vielä löytyy ihmisiä jotka on sanansa mittaisia ja pitää suulisista sopimuksista kiinni vaikka se kusahtas omille nilkoille. Mun mielestä oikein suoraselkäistä touhua Hollandilta.

Suoraselkäistä ehkä joo, mutta nyt kun pahin häly on laskeutunut Stonerin, Orpikin ym. katastrofisopimusten ympäriltä, Holland onnistui tekemään Wingsistä koko liigan ykkösvitsinaiheen. Tällä suoraselkäisyydellä ei myöskään voiteta yhtään mitään.
 

glovedropper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, JYP, Griffins, Hitmen, Jokerit
Vitun Holland.

Ei tämmösissä sopimuksissa ole mitään järkeä. Sama antaa sitten Bertillekkin jatkopahvi mikäli paskoilla tehoilla saa suhteettoman isoja sopimuksia.

Heatleykin oli mielestäni kallis ducksiin 1 miljoonalla, mutta tämä nyt on jotain aivan muuta...

Edelleen: Vitun Holland.
 

ipaz

Jäsen
Wingsillähän on jo joukkue valmis. Vielä kun DeKeysir ja Tatar tekevät jatkot niin ensi kausi voi alkaa. 21-vuotias Jurco voi aivan hyvin aloittaa kautensa Griffinsissä kuten Nyqvist viime kaudella ja nousee sitten ylös KUN Helm, Zeta tai Weiss taas loukkaantuu.

Mitä tuohon Clearyn sopimukseen ja sen arvoon tulee, niin mitä sitten. Capissa on vielä 8 miljoonaa tilaa, itseasiassa lähes 9 kun Jurcoa ei lasketa mukaan. Eiköhän tuohon rahaan saada nuo pari puuttuvaa RFA-sopimusta sorvattua, koska uskon molempien saavan sellaisen 2-3 miljoonan sopimuksen. Alfredssonin jatkoon en enää usko, tai jos jatkaa niin pelaa halvalla.

Holland halusi antaa Clearylle kultaisen kädenpuristuksen tällä sopimuksella. Vanha sotaratsu saa yrittää vielä kerran, mutta itse uskon että ei yli 20 kertaa punapaitaa ensikaudella päälleen pue. En tiedä mitä tuo miljoonan bonus sisältää, luultavasti jonkun alfiemaisen 10+ ottelua ja rahat kilahtaa tilille, niin onhan tuo hieno kiitos organisaatiolta uransa ehtoopuolella olevalle pelaajalle, joka on tehnyt pitkän päivätyön Punasiipien parissa.

Mä uskon että Holland on edelleen nero ja täysin tilanteen tasalla. Toimii vaan eri tavalla kuin moni virkaveljensä jotka räjäyttävät koko joukkueen uudelleenrakennusvaiheessa.


Oletteko Wings-fanaatikot muuten huomanneet, että joukkueen sopimustilanne pysyy lähes samana myös kaudelle 2015-16, mitä nyt muutama RFA Nyqvistin johdolla tulee työn alle (miinus UFA:t Cleary ja Gustavsson).
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Suoraselkäistä ehkä joo, mutta nyt kun pahin häly on laskeutunut Stonerin, Orpikin ym. katastrofisopimusten ympäriltä, Holland onnistui tekemään Wingsistä koko liigan ykkösvitsinaiheen. Tällä suoraselkäisyydellä ei myöskään voiteta yhtään mitään.
Mä olen täysin päinvastaista mieltä. Jos Holland ei olisi tehnyt Daniel Clearyn kanssa lupaamansa sopparia olisi varmasti Cleary ja hänen agenttinsa pitäny siitä huolen että pelaajien keskuudessa tarina leviää että Red Wingsissä ei pidetä sovituista asioista kiinni. Koska Dteroit ei muutenkaan ole enää sellainen pelaajamagneetti niin se ei ole varmasti sellainen maine mitä Red Wings kaipaa. Red Wingsillä on aina ollu maine paikkana jossa pelaajia kohdellaan hyvin ja tää soppari on taas siitä hyvä osostus.

Musta on tavallaan säälittävää että Hollandin suoraselkäisyyttä pidetään vitsinaiheena. Varsinkin kun selkärnagattomia lusmupaskoja on tää maailma täynnä. Kertoo vaan jengin puusilmäisyydestä ja siitä minkälaiset arvot nykyään jyllää. On näköjään ihan OK että sovituista asioista luistetaan jos se nyt on itselle hyvä juttu. Eikä se vältämättä ole edes ollut suoraselkäisyyttä vaan pakon sanelemaa jos huoneessa on ollut todistajia (eli pelaaja-agenteja) kun Holland on luvannut Clearlylle sen sopparin.

Eihän se Cleary nyt varmaan pelaa kun hirveän loukkaantumissuman sattuessa ja saattaa olla koko kauden sairaslistalla, joten tossa ei tarvii kuin voivotella sitä 1,5 miljoonaa dollaria. Ja kun ei Detroitilla tule tod.näk olemaan cappiongelmaa niin ei siitäkään nyt tarvitse hirveesti stressata.

Mutta henk.koht oma arvostus Hollandia ja Red Wingsiä kohtaan nousi ja hienoa että tälläistä suoraselkäsitä toimintaa näkee bisneksessä jossa pelaajat on vain pelinappuloita.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Hollandinhan olisi sitten täytynyt laittaa suoraan se kahden vuoden lappu. Nyt annettiin vielä palkankorotusta.

Eiköhän muut vapaat agentit kierrä tuon organisaation kaukaa, kun siellä vallitsee noinkin selkeä selkääntaputtelun hyvävelikulttuuri, jossa saunakaverien edut ajavat voittavan joukkueen rakentamisen edelle. Tuollaisella toiminnalla ei ole mitään tekemistä menestyksen tavoittelun kanssa, ja menestystähän pelaajat Detroitiin tulevat hakemaan, jos ylipäänsä sinne eksyvät.

Ylipäänsä liiga ei muutenkaan varmaan kovin paljoa lämpene tuollaisille kassakaappisopimuksille.
 

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Musta on tavallaan säälittävää että Hollandin suoraselkäisyyttä pidetään vitsinaiheena. Varsinkin kun selkärnagattomia lusmupaskoja on tää maailma täynnä. Kertoo vaan jengin puusilmäisyydestä ja siitä minkälaiset arvot nykyään jyllää. On näköjään ihan OK että sovituista asioista luistetaan jos se nyt on itselle hyvä juttu. Eikä se vältämättä ole edes ollut suoraselkäisyyttä vaan pakon sanelemaa jos huoneessa on ollut todistajia (eli pelaaja-agenteja) kun Holland on luvannut Clearlylle sen sopparin.

Mun mielestä se edellinen soppari Clearyn kanssa oli jo virhe. Ihan kiva että pidetään sovituista asioista kiinni, mutta miksi ylipäätään mennä lupaamaan jotain tuollaista..

Eiköhän Holland saa houkuteltua vielä jonkun uwe kruppin jollain 5 miljoonalla, niin avot...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mun mielestä se edellinen soppari Clearyn kanssa oli jo virhe. Ihan kiva että pidetään sovituista asioista kiinni, mutta miksi ylipäätään mennä lupaamaan jotain tuollaista..

Eiköhän Holland saa houkuteltua vielä jonkun uwe kruppin jollain 5 miljoonalla, niin avot...

Alfredsson toki signataan vielä. Ja näillä mennään.

Detroit Red Wings re-sign Daniel Cleary to one-year deal: 'I'm happy' | Detroit Free Press | freep.com

Holland said that if Cleary doesn’t have a big camp, “he won’t be in the lineup.”

Voisin melkein luottaa niihin romupolviin, että camp ei tule olemaan ihmeellinen ja Babcock dumppaa miehen korkeintaan pop-corn-katsomoon täyttelemään jotain laukaisukarttaa. Ja siten tämä jää vain kultaiseksi kädenpuristukseksi. Syyskuussa ollaan viisaampia.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Musta on ihan hienoa että vielä löytyy ihmisiä jotka on sanansa mittaisia ja pitää suulisista sopimuksista kiinni vaikka se kusahtas omille nilkoille. Mun mielestä oikein suoraselkäistä touhua Hollandilta.

Sitä ei voi kiistää etteikö Hollandin toiminta ole suoraselkäistä ja täten arvostettavaa, mutta voidaan - oikeutetusti - kysyä, että onko järkevää antaa tällaisia lupauksia pelaajille, etenkin sellaisille joiden ura on ehdottomasti laskusuunnassa ollut jo aikansa, ammattiurheilussa, jossa eräs päämääristä on kuitenkin voittaminen. Minusta tällaisten lupauksten, suullistenkin, antaminen Clearyn tapauksessa on todella harkitsematonta ja suorastaan typerää toimintaa Hollandilta ja entistä enemmän mielessäni alkaa pyöriä ajatuksia siitä ettei Holland enää ole kaikella tapaa tehtäviensä tasalla ja että hänen työskentelynsä osaltaan on saattanut joukkueen "pysähtyneisyyden" tilaan, jossa todella radikaalit uudistumiset ja hankinnat ovat liki nollassa. Tämä jos mikä ei voi olla näkymättä siinä kuinka haluttu joukkue on ja jossain vaiheessa tilanne voi kääntyä siihen ettei joukkuetta enää pidetä nuortenkaan lupausten mielestä ykköskorin vaihtoehtona kun tilanne mielletään sellaiseksi, että edessä on vuosien - turhauttavakin - tahkoaminen farmissa saunakavereiden saavuttaessa vanhoilla meriiteillä sopimuksia ja paikan ylhäällä.

Alan kallistua entistä enemmän sille kannalle, että joukkueen kehittämisen kannalta olisi parempi mitä nopeammin mr. Holland vetäytyy tehtävästä. Viimeisimpien vuosien näytöt ovat sitä luokkaa, että on todella vaikea nähdä suuren luokan onnistumisia jatkossa. Kun joukkuetta ryhdytään uudistamaan, mikä pitäisi tehdä ja unohtaa loputtomien putkien tavoittelut - se jatkuu jos on jatkuakseen - ja siivota organisaatiosta pysähtyneisyyden aika pois ja tähän aikakauteen myös Holland kuuluu.

vlad.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Lisätään nyt vielä että 10 peliä pitäisi Clearyn pelata että bonukset napsahtavat.

PS. Lisätään vielä mielenkiintoinen tilasto, ylivoimalla ollessaan Detroit päästi enemmän maaleja kuin teki Clearyn ollessa kentällä.
 
Viimeksi muokattu:

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Sitä ei voi kiistää etteikö Hollandin toiminta ole suoraselkäistä ja täten arvostettavaa, mutta voidaan - oikeutetusti - kysyä, että onko järkevää antaa tällaisia lupauksia pelaajille, etenkin sellaisille joiden ura on ehdottomasti laskusuunnassa ollut jo aikansa, ammattiurheilussa, jossa eräs päämääristä on kuitenkin voittaminen. Minusta tällaisten lupauksten, suullistenkin, antaminen Clearyn tapauksessa on todella harkitsematonta ja suorastaan typerää toimintaa Hollandilta ja entistä enemmän mielessäni alkaa pyöriä ajatuksia siitä ettei Holland enää ole kaikella tapaa tehtäviensä tasalla ja että hänen työskentelynsä osaltaan on saattanut joukkueen "pysähtyneisyyden" tilaan, jossa todella radikaalit uudistumiset ja hankinnat ovat liki nollassa. Tämä jos mikä ei voi olla näkymättä siinä kuinka haluttu joukkue on ja jossain vaiheessa tilanne voi kääntyä siihen ettei joukkuetta enää pidetä nuortenkaan lupausten mielestä ykköskorin vaihtoehtona kun tilanne mielletään sellaiseksi, että edessä on vuosien - turhauttavakin - tahkoaminen farmissa saunakavereiden saavuttaessa vanhoilla meriiteillä sopimuksia ja paikan ylhäällä.

Alan kallistua entistä enemmän sille kannalle, että joukkueen kehittämisen kannalta olisi parempi mitä nopeammin mr. Holland vetäytyy tehtävästä. Viimeisimpien vuosien näytöt ovat sitä luokkaa, että on todella vaikea nähdä suuren luokan onnistumisia jatkossa. Kun joukkuetta ryhdytään uudistamaan, mikä pitäisi tehdä ja unohtaa loputtomien putkien tavoittelut - se jatkuu jos on jatkuakseen - ja siivota organisaatiosta pysähtyneisyyden aika pois ja tähän aikakauteen myös Holland kuuluu.

vlad.

Juuri näin. Sinänsä arvostettavaa että selkärankaa löytyy, mutta on todellinen kardinaalivirhe ajaa itsensä tuollaiseen tilanteeseen että on "pakko" tehdä uusi sopimus. Pätevälle GM:lle ei olisi käynyt näin.

Toivotaan totisesti että ei saa pelata yli kymmentä peliä. Olin jo ehtinyt mielessäni iloita kaudesta ilman Emmertonia, Clearyä, (Tootoota), Tuzzia, Sammyä, eaveslebdameechiä. Eihän tämä tietenkään koko kautta raunioita mutta en halua nähdä Dannyboyta enää IKINÄ ylivoimalla. Tai edes kolmosketjussa. Se ollaan nähty että Cleary on kiekollisen pelin vihollinen numero yksi. Nelosessa menee varmaan vielä jotenkin koska nelosen hyökkäykset tulevat perustumaan täysin Helmin harppuunahyökkäyksiin, silloin ei haittaa että ketjussa on yksi jalaton ja kädetön patu. Tämä kaikki siis kun mennään täysin terveellä kokoonpanolla.

Toivottavasti Weiss saa ehjän kauden ja löytää kemiaa jostain. Viime kaudella tippui aika äkkiä neloseen palattuaan saikulta ja siellä silkkiranteiden kanssa pelatessa kuvio oli suunnilleen: Weiss tuo kiekon vastustajan sinisen yli, syöttää, luistellaan takaisin alas.

Paljon olisi toiveita.
 

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Oli kyllä tämä Clearyn diili meikäläiselle se ns. viimeinen naula arkkuun. Holland menettänyt otteensa, samoin Detroit kiinnostavuutensa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Valmennus vaihtuu taas apulaisten suhteen. Bill Peters meni siis jo aiemmin Carolinan päävalkuksi ja nyt Tom Renney on siirtymässä Kanadan maajoukkueen johtotehtäviin.

Penssistä potkut saanut Tony Granato tulee uutena miehenä toisen apuvalmentajan hommiin.
Darren Dreger ‏@DarrenDreger

Expect Tom Renney to be announced as Bob Nicholson's replacement as president of Hockey Canada as early as tomorrow. #TSN

Tony Granato has accepted a coaching job with the Detroit Red Wings. Wings still looking for a second assistant. #TSN
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Callahanille ja Nestrasilille tosiaan sorvattiin vuoden halpisjatkot kummallekkin. Kaksisuuntaiset laput myös molemmille, mitä voidaan erityisesti Callahanin tapauksessa pitää ihan positiivisena asiana. Kaksisuuntaisuudella on ainakin se vaikutus, että varmasti haluaa taistella tuulimyllyjä vastaan rosteripaikasta ihan tosissaan. Waivereista joutuvat molemmat läpi menemään tien alas käydessä tosin, mutta enpä tuota varsinaisena ongelmana näe. Nestrasilia nyt ei ainakaan kukaan nappaa, eikä kyllä Callahaniakaan todennäköisesti. Kaikilla on kuitenkin rosterit ihan täynnä tuossa training campin loppupuolella eikä nelosketjun kavereista nyt varsinaista pulaa kellään ole. Ja sitähän Callahan on.

Ei tässä nyt mitenkään erityisen innolla tuota ensi kautta kyllä odota kun rosteria katsoo. Mutta hei, positiiviselta kantilta katsottuna, onhan tuo puolustus leveydeltään parempi kuin mitä se vaikkapa kaudella 08-09 oli kun game vitosessa Hawksia vastaan (se Darren Helmin näytöspeli) puolustuskokoonpanona oli

Lebda-Rafalski
Kronwall-Stuart
Meech-Chelios

Se kuuluisa päivä kun oli Liljaakin ikävä :)

Kaivellaanpa lisää menneitä, ne tuntuvat tällä hetkellä miellyttävämmältä kuin tuleva. Awood40 on jälleen kerran tehnyt upeaa duunia ja aloittanut kasaamaan kevään 2008 Cup-runin voitto-otteluiden highlightseja kanavalleen. Tänään latasi jo konffifinaalien game kolmosen. Kiva katsella noita klippejä kun siellä nämä eniten kuraa niskaansa saaneet soturit painavat helvetillisesti hommia. Cleary on jatkuvasti rouhimassa maalin edustalla ja O_____O:kin ottaa pystypainia jatkuvasti. Hudler tekee tärkeitä maaleja, Filppula kaartelee ympäriinsä ja Helm vetelee ensimmäisiä luistimenpiirtojaan NHL:ssä. Franzen tekee maaleja, Osgood dominoi tolppien välissä ja Kronwallkin taklaa. Ja McCarty tappelee. Ah, noitakin aikoja, tuntuu jo ikuisuudelta.

Ja niin back to reality. Tatarin ja DeKeyserin kanssa ollaan vielä kaukana sovusta. Kaipa kumpikin enemmän rahaa ansaitsisi kuin Cleary, mutta lopputulema voi olla toinen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ja niin back to reality. Tatarin ja DeKeyserin kanssa ollaan vielä kaukana sovusta. Kaipa kumpikin enemmän rahaa ansaitsisi kuin Cleary, mutta lopputulema voi olla toinen.

Onneksi siellä capissa on tilaa. Varsinkin DeKeyserin lipsauttaminen jonnekin muualle olisi sellainen teko, että voisi lähteä samalla ovenavauksella hänkin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Tajusin muuten äsken, että uusi apulaisvalmentaja Tony Granatohan on Landon Ferraron eno. Landonin äitipuoli on Hall Of Fame -kiekkoilija Cammi Granato ja Tony on sitten Cammin veli. Ei liity mitenkään mihinkään, mutta mielenkiintoista nähdä onko tällä jotain vaikutusta johonkin. Ray on varmaan lähetellyt pari viskipulloa Tonylle ja vaatinut Landoa tuohon 23 miehen rosteriin..
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Myös YLE huomioi Detroitin lauantaisen hallihankkeen tiedotuksen...

Detroit Red Wings saa uuden kotihallin | Yle Urheilu | yle.fi

Niin ne vaan vuodet vierii ja jo pitkään keskustelua herättänyt punasiipien uusi halli on nyt sitten ihan oikeasti totta ja kaudella 2017-2018 pelataankin sitten uudella areenalla. Sehän on ihan tosissaan alettava suunnittelemaan matkaa Detroitin suunnalle ja tehtävä vierailu Joessa paikan päällä ennen kuin on liian myöhäistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös