Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Erik Cole on sivussa ainakin 3 peliä tuumaili Holland. Ensi viikolla isot pelit edessä, kun Sens ja Bruins tulee JLA:lle ti ja to iltojen (meidän öitten) ratoksi.

E: No nyt siellä on joku lääkärintarkistus tehty Colelle ja varmuudella sivussa seuraavan pelin, jonka jälkeen tsekkaavat kunnon uudestaan.
 
Viimeksi muokattu:
Wenger on retiring: ‘Sir Alex has his horses. I have no horses.’

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hienosti onnistuttiin piste möhlimään Arizonaa vastaan. Asennevamma oli tietysti meidän pelaajilla, mutta siitäkin huolimatta olisi peli pitänyt vaan rutiinilla hoitaa. Howard ei todellakaan ollut vakuuttava. Jotenkin tällä hetkellä tuo Jimmyn epätasaisuus on meidän suurin heikkous. Toivoisin Mrazekin aloittavan seuraavan pelin maalissa.

Sitten vähän uutisia noista loukkaantumisista. Dats ja Kronner voivat olla askissa San Jose pelissä eli menevät day to day statuksella. Colenkaan vamma ei ilmeisimmin ollut mitenkään vakava. Eli yksi peli jää varmasti väliin ja sit katotaan. Meidän aivotärähdys potilaista ei ole mitään uutta tietoa tullut, mutta pienen ihmeen se vaatii, jos tällä kaudella nähdään Franzen pelaamassa tai Gustavsson imuroimassa.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Ai mitä? Neljä tehtyä maalia ei riitä?Pompivatkin suotuisasti. Kyllä ongelmat ovat omassa päässä kun omiin menee vastapainona 6 maalia. Mrazek aloittamaan kiitos. Howard alkaa olemaan nähty. Hyvän pelin vastapainona aina sitten tällaista luvassa. Mrazekkikaan ei saanut pelastettua. Pakit oli aika kuutamolla.

Kyllä on ollut paska kuukausi, mutta onneksi pahimmat takaa-ajajat pysyvät edelleen takana kun häviävät sopivasti pelinsä. Mikä ihme tässä nyt oikein on pielessä kun ei nuo pelit nyt ruudulta mitenkään kauhean huonolta varsinaisesti näytä?
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kiekonmenetyksiä tuli todella paljon ja niistä Sharks myös rokotti. Erityisesti Nyqvist ja Tatar tuntuivat erikoistuneen näihin menetyksiin. Pulkkinen pelasi taas hyvän pelin ja pieni palkinto tuli myös syöttöpisteen muodossa. Ylipäänsä Pulkkinen on vastannut hyvin vastuuseen ja kiekollinen rohkeus on kasvanut. Ekassa erässä yv:llä oli lähellä tehdä identtisen maalin mitä Pittsburghia vastaan, mutta osui sisätolppaan. Weissilla ja Pulkkisella tuntuu olevan ihan hyvä kemia ja muutenkin tuo kolmonen tuossa muodossa on aina yhdessä ollessaan onnistunut varsin hyvin. Mutta joukkueen kannalta näyttää hivenen huolestuttavalta edelleen. Ensimmäinen lääke on kiekonmenetyksistä eroon pääseminen ja oman pään tilkitseminen. Veskaritkaan ei ole onnituneet kovin hyvin.
 
Viimeksi muokattu:
Ducks-Oilers 6.3.2012, 48:09, 2-1, B. Ryan (T. Selänne)
Selänne: 1326 658+740=1398
Kurri: 1251 601+797=1398

glovedropper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, JYP, Griffins, Hitmen, Jokerit
Haiskahtaa taas vähän siltä, että playoffien ekalla kiekalla ulos maalivahtien epävarmuuden takia.
 
"The first time I met Wayne Gretzky... he never said anything back." Gordie Howe

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Sulamisen merkit on pahasti ilmassa, ja on ollut koko Maaliskuun oikeastaan. Jos oikein katsoin niin maaliskuussa 12 peliä pelattu ja niistä on hävitty 8. Ollaan voitettu aina silloin tällöin, niin ei ole tullut pahempaa paniikkia vielä tai tappioputkea. Mutta nyt on usko ollut koetuksella. Ainoa selvästi parempi peli on ollut tuo Penguins peli, jossa joukkue pelasi suht. Ehjät 60min.

Peli ei sinänsä ole ollut mitenkään katastrofaalista, mutta koko ajan joku osa-alue kusee pelissä. Välillä veskarit pelaa hyvin, mutta joukkue ei tee maaleja ja hävitään. Sitten taas kun tehdään maaleja, niin Jimmy ei saa edes ovea kiinni ja taas tulee tukkaan. Ei voi montaa nimeä mainita ketkä olisi pelanneet lähiaikoina hyvin, mutta jos joku saa puhtaat paperit niin Abdelkader on tehnyt maaleja hyvin, Zeta pelaa illasta toiseen vahvasti tosin liian yksin jää usein, Pulu on pelannut pirteästi edelleen vaikkei tehoja paljon tulekaan. Paljon on ihan ok äijiä tällä hetkellä ( liikaa ) ja sitten on vielä pahimmat turistit Tatar, Jurco ja Big E. Erittäin vaisua peliä ollut maaliskuussa.

En tiedä enään kumpi on parempi, totaali sulaminen ja pleijareista ulos vai pääsy pleijareihin ja ekassa viidessä pelissä lauluun!? Ilman voittavaa maalivahtia ei pärjää. Joten toivotaan että Mrazek saa paikan näyttää ja onnistuu vielä. Jimmya ei enään uskalla laittaa uuniin.

Onneks Dats palaa kokoonpanoon, niin hyökkäys vahvistuu selkeästi. Mielellään silti saisi olla kunnossa, että saa ittestään kaiken irti vielä.
 
Viiri viidessä vuodessa!

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tällaisilla ketjukoostumuksilla on harjoiteltu, joten todennäköisesti näillä lähdetään Tampan kaatoon:

Abdelkader - Zetterberg - Nyquist
Helm - Datsyuk - Tatar
Weiss - Andersson - Pulkkinen
Miller - Glendening - Jurco
Cleary

Kronwall - Ericsson
DeKeyser - Quincey
Smith - Zidlicky
Kindl

Mrazek
Howard

Mrazek on maalissa, joka on erittäin positiivinen uutinen. Tuosta kun saisi Petr semmoisen loistavan pelin niin, jos ei sitten suoraan aloittajan paikkaa vie niin ainakin laittaa Howardille riman tarpeeksi korkealle. Sen jälkeen Jimmy tietäisi, että pitää pelata hyvin jos aikoo tehdä muutakin kun availla luukkua. Kuitenkin se on fakta, että tämän hetkinen maalivahtipeli ei riitä keväällä mihinkään.

Datsin pelaaminen ei ole vielä varmistunut, mutta toivotaan, että mies on peli kunnossa. Sheahanilla on jonkinlainen ylävartalovamma ja mies on poissa vähän aikaa. Sairasloman tarkasta pituudesta ei ole vielä mitään tietoa. Kuitenkin semmoisen kuvan sain, että ei olisi mitään vakavaa. Cole ei ollut jäällä ollenkaan, joten todennäköisesti jää kaksi seuraavaa peliä väliin. Andersson ja Weiss saavat lisää näyttöpaikkoja. Toivottavasti esiintyvät edukseen. Franzen käy edelleen vähän välillä luistelemassa, mutta ei tunne oloaan tarpeeksi hyväksi, että voisi harjoituksiin osallistua.

Puolustukseen olisin toivonut muutoksia, mutta Babs ei noita pareja hirveästi tykkää muuttaa. Ericsson saisi nyt ainakin herätä siitä koomastaan.
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hieno voitto halutonta Tampaa vastaan. Nyt oli peli ilme sellainen kuin pitääkin olla. Haluttiin selvästi voittaa ja koko pelin ajan oltiinkin kuskin paikalla. Muutama poiminta:

- Mrazek oli vakuuttava, vaikka ei ihmeitä joutunutkaan esittämään. Hieno nollapeli joka tapauksessa. Toivottavasti aloittaa myös Islesiä vastaan.
- Kaikkien vihaama Andersson teki maalin. Ollut ihan hyvä viime aikoina.
- Abby se vaan on liekeissä. Pelaa elämänsä kautta.
- Glendeningillä oli tänään todella monta loistavaa paikkaa, mutta kiekko polttaa kyllä pahasti lavassa, kun pitäisi maali tehdä. Tyhjiin teki sitten kuitenkin oikein taistelumaalin.
- Hyvin puolustettiin joukkueena eikä Tampalla hirveästi paikkoja ollut.
- Datsin paluu sytytti joukkueen. Tatar ja Helm olivat heti aivan eri tasolla, kun saivat Taikurin takaisin sentterikseen. Dats vaan tekee kaikista muista niin paljon parempia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ei Anderssonia vihata. Se on vaan se HMV-pelaaja, kuka unohtuu aina kun miettii Detroitin kentällisiä.

Huikea voitto, ei ollut Tampalla mitään saumaa tänään. Tuolta se peli näyttää, kun parhaat pelaa ja halutaan sitä voittoa.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

Voittaja

Jäsen
Aivan huikeat esitykset Glendeningiltä ja Milleriltä, etenkin alivoimalla. Muutenkin hyvä esitys joukkueelta ja paljon onnistujia edellä mainittujen lisäksikin, Abdelkader ja Mrazek tietenkin etunenässä. Helvetin hyvää taistelua ja Miller sekä Glendening tuon taistelun ruumiillistumat tänään. Iso päänahka tässä vaiheessa kautta, vaikkakin toki vain 2 pisteen arvoinen sarjassa, mutta henkisesti iso voitto.
 
Don't buy the S*n!
JFT96 YNWA
******

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Jumalauta. Iltapäiväpeli, Meikku kattoo ja nollapelillä Tampa nurin. Ei tarvinnu edes hikoilla ja kiroilla missään vaiheessa, sen verran nihkee Lightning oli.

Iso voitto. Nyt on Tampa kaadettu tällä kaudella ja Bishopin taakse muutama kiva pomppu. Tää olisi kyllä mielenkiintoinen playoffsarja Tampaa vastaan, mutta eipäs mennä asioiden edelle.

LGRW!
 
Wenger on retiring: ‘Sir Alex has his horses. I have no horses.’

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
Red Wings is back! Tältä se peli joskus silloin talvella näytti. Tampan kunnolliset maalipaikat pystyi laskemaan yhden käden sormilla. Ei löysäilty eikä otettu vapauksia. Datsyuk palasi ja oli heti Taikuri, nero ja kaikkea sitä mihin on totuttu, vaikkei pisteille päässytkään (kiitos Tatarin selässä roikkuvan gorillalauman). Mukavasti haettiin asetelmia pudotuspeleihin ja murennettiin Bishopia, siinä taitaa olla Tampan heikoin lenkki ylivoiman ohella pudotuspeleissä. Mrazek jatkakoon heti huomenna, ei tarvinnut kuumotella jokaista vetoa.
 
#13 Pavel Datsyuk #16 Brett Hull #19 Steve Yzerman #5 Nicklas Lidström #17 Ville Nieminen

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Saa nähdä käykö tässä "samalla tavalla" kuin 2008 keväällä. En nyt välttämättä kannua voiteta, mutta en yllättyisi yhtään jos itseluottamuksensa loukkaantumisiin menettänyt howard korvataan kesken 1. kierroksen Mrazekilla ja sitten mennään junnulla päätyyn asti. Niin järkyttävän hyvin ne limput tsekkivahtiin vaan tarttuu ja howardin paketissa tuntuu olevan aina joku reikä mistä vihu pomputtaa ohjurinsa sisään.

Tosin jos vastaan tulee Tampa, niin heiltä löytyy Vasilevskyssä ihan yhtä kova vasta-ase Bishopin mahdollisesti pettäessä. Sitten hinkataankin vähämaalinen sarja.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Luulin, että peli alkaisi klo 23.00, mutta eilen katsoessa kellonsiirrot unohtui. Vittu sentään, kai sitä silti pitää ainakin ensimmäinen erä katsoa, jos vaikka Punanutut jatkaisi siitä mihin eilen jäivät.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Hyvinhän se maalivahtiosasto tuli sitten jinxattua. Mrazekilta karmea peli, etenkin tuo neljäs maali tokan erän alkuun oli karmea imaisu.

Mutta hyvin kyllä pelattiin hyökkäyspäässä, vaikka viimeinen silaus lopun hallinnassa jäikin puuttumaan. Back-to-back alkoi painaa päälle ja tasoitus jäi tekemättä. Datsyukin paluu teki tuosta kakkosketjusta jälleen kunnon pyörremyrskykentän. Isoin miinus kenttäpelaajista taisi mennä Tatarille, kun kompuroi viivassa ja päästi Clutterin av-äpiajoon.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Hyvinhän se maalivahtiosasto tuli sitten jinxattua. Mrazekilta karmea peli, etenkin tuo neljäs maali tokan erän alkuun oli karmea imaisu.

Mutta hyvin kyllä pelattiin hyökkäyspäässä, vaikka viimeinen silaus lopun hallinnassa jäikin puuttumaan. Back-to-back alkoi painaa päälle ja tasoitus jäi tekemättä. Datsyukin paluu teki tuosta kakkosketjusta jälleen kunnon pyörremyrskykentän. Isoin miinus kenttäpelaajista taisi mennä Tatarille, kun kompuroi viivassa ja päästi Clutterin av-äpiajoon.
2-0 tilanteessa Islanders oli täysin ällikällä lyöty, mutta alkumomentumin onnistui Helmer pilaamaan idioottimaisella koukulla -> 2-1. Perään Dekeyserilta yksinkertaisesti karmaisevan surkea avaussyöttö ja perään Mrazekin vastaantulo melkein siniviivalle asti ja ripari tyhjiin -> 2-2. Dekeyser kunnostautui ottamaan vielä perään pikku karhunsyleilyn millä ei ollut mitään hyötyä -> jälleen av:lle ja 2-3 taululle.

Kyllähän tuon alun Detroit vaan yksinkertaisesti mokasi muutamalla järkyttävän huonolla ratkaisulla.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
Kehen maalivahtiin tässä nyt sitten pitäisi luottaa? On kyllä käsittämätön tilanne. Monster lienee vastaus, tuurilla voittoon. En ainakaan ole varma onko koskaan torjunut yhtään vetoa tarkoituksella.

Datsyuk oli taas maestro. Jos ketjukavereilla aivot rullaisivat edes puolella teholla Taikurin vastaavasta, niin tuo ketju värkkäisi vähintään kolme maalia illassa.

Nyt päästettiin uhkaajat mukavasti peesiin, tästä vain kohti uusia pettymyksiä. Keskiviikkoaamuna Ottawa-peli on vähän niinkuin pakkovoitto, saisi käytännössä varmistettua pudotuspelit.
 
#13 Pavel Datsyuk #16 Brett Hull #19 Steve Yzerman #5 Nicklas Lidström #17 Ville Nieminen

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Yöllä sitten kauden tärkein peli edessä. Saadaanko ottaa sitä kuuluisaa happea, vai päästetäänkö takana tulijat taas lähemmäksi!?

Molemmat joukkueet tosiaan kärsivät maalivahti ongelmista tällä hetkellä. Ottawalla loukkaantumisten kanssa ja meillä itseluottamuksen kanssa. Mrazek olisi tarvinnut iskender pelistä voiton ja hyvän pelin, mutta se oli farssi. Nyt onkin mielenkiintoinen tilanne kuka aloittaa yöllä uunissa.

Uskon kuitenkin että ollaan vahvempi joukkue, jos vaan omissa ei kolise 4-6 maalia. Datsin paluu auttanut selkeästi hyökkäyspelaamista vaikkakin pisteitä ei ole oikein tullutkaan.

Loppuohjelma:

Wings-Senators
Wings-Bruins
Wild-Wings
Wings-Capitals
Wings-Hurricanes
Canadiens-Wings
Hurricanes-Wings

Onhan siellä hyviä joukkueita vastassa ja Carolina vielä kiusaamassa kaksi kertaa. Mitä nopeammin saavuttaa playoff paikan, niin sitä mukavempi on tietysti jatkaa loput pelit. Sinänsä ei ole väliä ketä vastaan alkaisi tosipelit, koska ollaan jokatapauksessa altavastaajia. Kyllähän tää runkkarin loppu ottaa pumpun päälle.
 
Viiri viidessä vuodessa!

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Pleijareiden odottelua näköjään edelleen tuo meininki. Datsyuk pannaan huilimaan, ja tuodaan Cleary kentälle, just joo. Eihän siellä oltu edes lähtökohtaisesti tosissaan.

Kunnon tulitus kuitenkin Mrazekille, josta mies sai itseluottamusta takaisin. Nyt tosin rankkarit kusivat, mutta väliäkös noilla.

Senators oli selvästi parempi ja vei pisteet ansaitusti. Tuskin silti tulevat pääsemään pleijareihin, ja kiri jää vääjäämättä kesken, koska isot kiristävät tarvittaessa.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Pahan näköinen tuo Millerin silmä, johon Senatorsin pelaajan luistin viilsi aloituksessa. Tuuri kävi, ettei osunut silmään, vaan jotenkin siitä päältä. Kuvaa ei tähän hätään ole, mutta twitterissä näytti olevan.
 
"It's tough in practices to score, so I understand why other people can't score on him." -#Sabres rookie Zemgus Girgensons on Ryan Miller

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
2-0 johto ja sitten pojat totesi penkillä, että tää on tässä. Ja hups, Boston tasoihin ja kaksi minuuttia ennen loppua Mrazekin hörppäys, peli 2-3. Loppuun vielä väärästä vaihdosta jäähy niin siinä on yön "klassikko" raportoitu.

Ihmettelen, että ei edes vituta.

Ja sitten pojat varmaan taas palaveeraavat keskenään, että ei näin voi jatkua.

Vittu mitä paskaa.

Hienoa tietysti olisi tuota playoff-putkea jatkaa, mutta toisaalta aivan sama. Ei tällä touhulla tarvitse edes haaveilla cupin 2. kierroksesta.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Harvinaisen turha tappio. On kyllä yksi kauden pahimmistä bad beateistä ja olihan se eka tappio varsinaisella peliajalla, kun lähdetään johtoasemasta vikaan erään.

Yleisilme tuossa matsissa oli ihan loistava verrattuna säälittävään Ottawa-matsiin. Nallelaumaa vietiin täysin ja sitten taikoivat viimeisen 15 minuutin aikana 4 paikasta kolme maalia. Mrazekilta huikaiseva peli, kunnes... ylipelaaminen 2-2 - maalissa (kun Quincey nukkui) ja hörppy 2-3 osumaan. Perkuleen turhauttavaa.

Abdelkader - Zeta - Nyquist -ketju oli todella liekeissä tänään, muilla hiljaisempaa. Kakkonen ei toimi ilman Pavelia ollenkaan, esim Tatar aivan yössä taas. Weiss on kyllä ihme jannu, kaksi tehopistettä, mutta muuten täysin pimennossa. Ollut kaverille hyvin tyypillistä, ei koskaan rakenna paikkoja määrällisesti paljoa.

Maalintekoyritykset omalla viritelmälläni:

Pelaaja, Maalit, Syötöt, Paikka, Luotu paikka, Screeni = Yhteensä

LW Abdelkader, 0+0+3+5+1 = 9
C Zetterberg, 0+0+5+3+0 = 8
RW Nyquist, 0+0+4+3+1= 8
----------------------------------
LW helm, 0+0+1+0+1 = 2
C Sheahan, 0+1+0+1+0 = 2
RW Tatar, 0+0+2+0+1 = 3
----------------------------------
LW Weiss, 1+1+0+1+0 = 3
C Andersson, 0+0+0+0+0 = 0
RW Pulkkinen, 0+0+4+0+0 = 4
-----------------------------------
LW Miller, 0+0+0+1+0 = 1
C Glendening, 1+0+2+0+1 = 4
RW Cleary, 0+0+1+0+0 = 1
-----------------------------------
LD Kronwall, 0+0+0+2+0 = 2
RD Ericsson, 0+0+1+0+0 = 1
LD DeKeyser, 0+1+1+1+0 = 3
RD Quincey, 0+0+1+2+0 = 3
LD Smith, 0+0+0+0+0 = 0
RD Zidlicky, 0+1+1+3+0 = 5

Yhteensä:
Detroit 28 - Boston 21
1.erä 10-5
2.erä 11-7
3.erä 7-9

Tasakenttäpaikat: 21-10
Ylivoimapaikat: 7-10
Alivoimapaikat: 0-1

Bostonilla tosiaan vikat 15min 4 paikkaa, joista 3 häkkiä.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jimmy maalissa ja Pavel askissa. Olisi vähän pakko ottaa voitto yöllä, mutta ei tule helppoa olemaan Minnesotassa. Siellä se suurin liekki jo hiipunut, mutta edelleen kovassa vedossa on Wild.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Huh.. Kaksi isoa pistettä rankuilla. Howard otti 6 torjuntaa niissä. Välillä ihan eleettömän varmasti. Ei meinannut usko riittää! Hieno voitto!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy