Toronto-ottelussa näytti olleen jo suht täysi kokoonpano. Turpaan tuli 4-3 vaikka voitettiin laukaukset 38-29. Ylivoimaa näytti olleen pirusti kun Lidström ja Schneider pelasivat kumpikin 13 minuuttia yv:tä.
Shanahan - Lang - Williams
Zetterberg - Datsyuk - Holmström
Maltby - Draper - LaCouture/Franzen
Murray - Franzen/LaCouture - Cleary
Lidström - Lilja
Fischer - Schneider
Rivers - Chelios
Legace
(Howard)
Tuommoisilla ketjuilla suurinpiirtein mentiin. Franzen oli välillä nelosen keskellä ja kolmosen laidassa. Rem Murray sentteröi nelosta Franzenin puuttuessa.
Eipä tuossa peluutuksessa juuri eroja ole aiempaan, taitaa olla aika perus-NHL-muotti. Ylivoimalla ketjut suht samat, Datsyuk oli hieman saanut ylimääräistä peliaikaa:
Shanahan-Lang-Williams/Datsyuk
Lidström-Schneider
Zetterberg-Datsyuk-Holmström
Fischer-Rivers (Lidström-Schneider)
Lidström ja Schneider pelasivat pariin otteeseen koko kaksiminuuttisen ja vain hyökkäjiä vaihdettiin.
Alivoimalla taaseen tuttu pari Maltby-Draper ensimmäisenä jäällä ja eniten luottoa. Murray-Franzen sekä Cleary-Zetterberg saivat jämäaikaa. Pakistoa peluutettiin aika tasaisesti kaikkia, Schneider ja Chelios eniten Lidströmin jäähystä johtuen.
EDIT:
Lisätään nyt vielä himan pohdintaa noista ketjuista. Näytti 1-2 kolmikot olevan samaa kätisyyttä kaikki molemmissa ketjuissa. Ehkä olisi järkevämpää jakaa leftit ja rightit tasaisemmin. Laiturikaksikot täydentävät toisiaan erittäin hyvin, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäisi silloin vaihtaa Datsyuk ja Lang päittäin. Lisäksi paras maalintekijä ja pelintekijä (Shanahan&Datsyuk) kuuluisivat mielestäni yhteen ja nuo satakiloiset koljatit (Shanny&Lang) olisivat eri ketjuissa. Siis näin:
Zetterberg-Lang-Holmström
Shanahan-Datsyuk-Williams
EDIT2:
Kronwall leikkaukseen ja huilia 4-6 kuukautta. Aikataulu on suht sama kuin aikanaan Hatcherillä (todennäköisesti toipuu nopeammin, koska on nuorempi), joten semmoiset 15 viimeistä matsia runkosarjasta mies todennäköisesti ehtii pelaamaan.
http://www.detnews.com/2005/wings/0510/01/wings-333604.htm