Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 03.06.2019 klo 14.33.

 1. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Sekera ja Johns terveenä ollessaan selkeä upgrade Feduniin ja Polakkiin nähden. Näkisin myös Oleksiakillekin isompaa roolia nyt olevan tarjolla, kun pääsee kauden alusta asti olemaan mukana joukkueessa.
   
  sakkr tykkää tästä.
 2. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Perry korvaa Nichuskinin jos saa enemmän jäällä aikaan kuin hän (siihen ei kyllä ihmeitä vaadita). Pavelski sopii kakkosen laitaan kuin nenä päähän Hintzin kanssa. Hintz - Zuc oli mainio pari viime kaudella mutta uskon että Pavelski - Hintz duo tulee olemaan hyvä myös.
   
  NIN tykkää tästä.
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eihän se Polak ole ongelma kolmosparissa, mutta kun joutui kakkosparin minsoja pelaamaan.
   
  Pedretti, Smitty#41, M10 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Ihan tyytyväinen voi olla viime päivien siirtoihin. Kestoinhokit Nichu ja Richie pihalle, Pavelski vahvistamaan hyökkäystä ja Perry kuitenkin järkihintaisella sopparilla mukaan kyytiin. Lisäksi puolustukseen Sekera ja vielä tärkeämpänä Johns osoittaa merkkejä paluusta elävien kirjoihin. Kuten Torsti56 kirjoitti, Perry korvaa Nichuskinin heittämällä ja on oikein peluutettuna (alle 15 min ja kakkos-yv:ssä) varmasti vahvistus, vaikkei jalalla koreasti enää pistäkään.
   
  Smitty#41, Pedretti, Torsti56 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Kyllä näyttää hyvältä tämän hetkinen rosteri. Ihanne tilanteessa hankittaisiin treidillä vielä meritoitunut oikea käsi alhaalla pelaava puolustaja top 4 rooliin. Mitään Johnsilta pois ottamatta, mutta pitkä huili takana niin varmasti ottaa aikansa ennen kuin on täysin kunnossa. Honka vielä tuosta kaupataan johonkin jämäpikkiin.

  Dellandrea sekä Kiviranta voivat olla syksyn training campilla mustia hevosia viimesistä rosteri paikoista kisatessa. Pakeillakin kova kilpailu edessä viimeisestä kahdesta paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Eilen taisin jo todeta, että Montylla on positiiviset ongelmat edessä openingnight rosteria valitessa.

  Tämän hetkinen kokoonpano:

  Benn-Seguin-Perry
  Radulov-Hintz-Pavelski
  Dickinson-Faksa-Comeau
  Janmark-Dowling-Cogliano

  Lindell-Klingberg
  Heiskanen-Johns
  Sekera-Polak
  Oleksiak-Fedun

  Bishop
  Khudobin
   
  Majoneesi, Arde90 & M10 tykkäävät tästä.
 6. Arde90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Dallas Stars, Lukko
  Lainaus:
  Hyvältä tuo tosiaan näyttää. Mustien hevosten listalle nostaisin vielä Kivirannan ja Dellandrean lisäksi Jason Robertsonin sekä Tye Felhaberin. Robertson voitti viime kaudella OHL:n pistepörssin ja Felhaber oli saman liigan pistepörssin kolmonen, joten lähtökohtaisesti ainakin mielenkiintoisia nimiä. Ja onhan siellä vielä Riley Tufte sekä Denis Guryanov. Enkä tiedä onko Tanner Kerokaan vielä viimeistä sanaansa NHL kaukaloissa sanonut. Ainakin valmennukselle on tarjolla vaihtoehtoja.
   
  Pedretti tykkää tästä.
 7. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  NIN tykkää tästä.
 8. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Alamummo tykkää tästä.
 9. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Iso fyysinen perusluuta Dillon Heatherington vuoden jatkoon Starsin kanssa. Sopimus kaksisuuntainen. Toissa kaudella intoutui muutaman kerran nenän niisto hommiinkiin pelaamissaan peleissään. Tällä kaudella oli näkymättömämpi, mikä ei ole huono asia stay at home puolustajan kannalta.

  Linkki uutiseen: https://twitter.com/DallasStars/status/1148675691443032064?s=19
   
  Alamummo tykkää tästä.
 10. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  NIN, heketsu88, Benn ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Mikäköhän on Julius Hongan sopimustilanne? Ei ole tietääkseni hakenut sopimukselleen välimieskäsittelyä ja Dallas kuitenkin jätti Hongalle QO:n.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Honka ei olisi voinutkaan hakea. 18-vuotiaana sopimuksen tehneelle pelaajalle välimieskäsittelyoikeuden saaminen vaatii neljää ammattilaiskautta Pohjois-Amerikassa ja koska Hongan tulokassopimus liusui kahdesti eteenpäin, hänellä ei ole vielä tuo neljä kautta vielä teknisesti täyttynyt.
   
  heketsu88 tykkää tästä.