BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tampa oli pirun kova kutospelissä, niin kuin arveltiinkin. Vähän petyin, ettei tähtipaidat saaneet minkään näköistä painetta Tampan päätyyn ekassa erässä. Vielä kun virtaa olisi ollut edes himpun verran. Parempi voitti, ei voi mitään. Hieno suoritus olla lännen ykkönen, mutta tuskin paljoa lohduttaa ketään.

Khudobiniin ei kaaduttu, mutta mikä pirullinen vamma Bishopilla taas oli, että 10 viikkoon ei pysty pelaamaan? Loukkaantumisille ei voi mitään, mutta olisi varmasti tiukempi sarja saatu, jos Hintz, Faksa, Comeau ja Bishop olisivat pystyneet pelaamaan läpi ottelusarjan. Tai edes osa heistä olisi pysynyt pelikunnossa.

Ainakin jäi taas nälkää ensi kauteen, jos positiivisesti ajattelee. Avainpelaajien kauden ja pudotuspelien esityksistä vielä joitakin ajatuksia:
- Pavelskilta upeat playoffit ja toivottavasti pystyy pelaamaan tällä tasolla sopimuksen loppuun. Runkosarjassa vaisu, mutta pudotuspeleissä huikea. Eipä olisi vielä viisi vuotta sitten uskonut, että Captain America on yksi tärkeimmistä palasista Stars-nutussa vuonna 2020.
- Kapteeni Benn myös vahva läpi pudotuspelien, mutta finaaleissa ei saanut tehoja aikaan. Vetäis nyt ittensä viimeisen päälle kuntoon ja tulisi nälkäisenä ensi kauteen. Runkosarjassa pienimmät pisteet sitten tulokaskauden. Toki matseja kymmenkunta vähemmän. Silloin tällöin pystyy edelleen dominoimaan fyysisyydellään ja taidoillaan, mutta harvenemaan päin ovat nekin hetket käymässä.
- Seguin taisteli playoffit hienosti vammoista huolimatta, mutta ei voi jengin ykköspyssy jäädä kahteen maaliin 27 pelissä. Väsynyt lause, mutta parhaiden pitää olla parhaita, jos haluaa voittaa. Runkosarja ihan kelvollinen, joukkueen ykköspyssy. Ei mikään nuori jätkä enää, täyttää 29 tammikuussa ja pelannut jo kymmenisen vuotta liigassa. Pikkuhiljaa pitää pystyä playoffeissakin johdattamaan joukkuetta.
- Radulov on ehkä ailahtelevin pelaaja Dallasin miljoonamiehistä. Ratkoo pelejä upeilla maaleilla ja syötöillä, mutta saattaa seuraavassa ottelussa olla aivan yössä. Mahtavasti pelaa tunteella ja maalien jälkeiset tuuletukset ovat NHL:n parhaimpia. Välillä läikkyy yli hölmöjen jäähyjen myötä. Runkosarja ei ihmeellinen, mutta playoffeissa teki tärkeitä maaleja ja syöttöjä. Viimeisessä matsissa aivan pihalla, tosin harva ukko nousi positiivisesti esille siinä ottelussa.
- Pakistossa Heiskanen, Klingberg olivat elintärkeitä Dallasille ja näiden herrojen varaan on hyvä rakentaa. Mirolle vähän lihaa luiden ympärille, niin alkaa pärjäämään vääntötilanteissakin paremmin.
- Oleksiak pystyi hienosti ottamaan top 4 -roolin, kun Johns ei paljoa taaskaan pystynyt pelaamaan tällä kaudella. Karmea juttu, jos ura oli tässä. Ollut yksi suosikkipakeistani heti kun saapui Dallasiin. Iso mies, liikkuu hyvin, kelvolliset kädet, antaa painavia taklauksia ja älyttömän kova lyöntilaukaus, joka paukkuu kylläkin plekseissä vähän liian usein.
- Lindell jäi ikävästi pakkaselle pudotuspeleissä, mutta pelaa kaikki alivoimat ja on Dallasin paras puolustava pakki. Ehkä vähän alkoi hänellekin väsy painaa kuplassa.
- Viimeisenä pakko tietysti kehua Anton Khudobinia. Varsinkin Vegasia vastaan torjui ihan kaiken. Muutamia heikompia otteluita, mutta antoi Starsille mahdollisuuden taistella kannusta. Hattu päästä ja toivotaan että Dobby jatkaa Dallasissa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hieno kausi, upea joukkue ja kahta voittoa vaille täydellinen loppu. Nyt on vaan aika tyhjä olo fanipojan näkökulmasta. En osaa edes kuvitella, mitä pelaajat käyvät läpi vietettyään yli 9 viikkoa samassa hotellissa päivästä toiseen ja erossa perheistään. Ja palkintona on jäädä kakkoseksi. Ihan hemmetin rankkaa.

Muutamia hajatelmia pelaajista ja valmentajista:

- Bowness ansaitsee jatkosopimuksen. Piste. Pelaajat pitävät valmentajastaan ja haluavat pelata tälle. Lisäksi näytöt ovat riittävän vahvat viime keväältä ja tältä syksyltä. Tämä toki edellyttäen, että Bones haluaa jatkaa.
- Heiskanen pelasi upean kauden ja murtautui näiden pleijareiden näytöillä laajempaan tietoisuuteen Pohjois-Amerikassa. Vain taivas on rajana kaverilla ja Nillin on syytä sitoa Miro pitkään diiliin hyvissä ajoin.
- Klingberg on puolustajana vähän samanlainen kuin Radulov kuvattiin tuossa aiemmassa viestissä hyökkääjistä. Hieno upside hyökkäyspäässä, mutta vastaavasti välillä raivostuttavia maaliinjohtavia mokia. Näin myös G6:ssa, jossa täysin turha jäähy, jonka aikana TB teki voittomaalin.
- Pavelski teki pudotuspeleissä juuri sitä, mitä Nill häneltä odotti, kun 3 vuoden pahvin solmi Captain American kanssa. Runkosarjassa ei erikoisempia, mutta vahva liideri kun tosipelit alkavat. Toivottavasti on nälkää jatkaa vielä grindaamista käytyään jo toisen kerran noin lähellä ja jäätyä silti hopealle.
- Gurianov pelasi hienon runkosarjan ja vahvasti pleijareiden alkupuolen. Sitten kun vastus koveni, hävisi hieman näkyvistä. Jatkosoppari on venäläistykille kuitenkin itsestäänselvyys.
- Hintz osoitti olevansa erittäin monipuolinen pelaaja ja Starsin tulevaisuuden sentteri toivottavasti vielä pitkään. Otti lujasti osumaa ottelusarjoissa. Pitkä jatkosoppari Roopelle, kiitos.
- Khudobin oli näiden pleijareiden MVP Starsille. Olisi hiton hienoa, jos Dobby pystyisi jatkamaan Starsissa, mutta pahoin pelkään, että hintalappu tulee olemaan liian suuri, että Nill voisi hänet signata.
- Bishop on iso enigma ja kysymysmerkki. Miten voikin olla, että samalle jäbälle käy vuosi toisensa jälkeen joku mysteeriloukki, jonka takia putoaa helvetin pitkäksi aikaa sivuun? Hyvä mokke, mutta ihan perkeleen turhauttava loukkaantumistensa kanssa. Tästä nimenomaisesta syystä toivoisin, että Dobbylle löytyisi rahat, koska Oettenger ei taatusti ole valmis pelaamaan 50 matsia ensi kaudella, kun sellainen joskus käynnistyy.
- UFA-kaverit Sekera, Perry ja Janmark, kiitos kaikesta mutta eiköhän se ollut tässä. Pakistoon on tarjolla nuoriso-osastolta Harleyta. Perryn liike näyttää siltä, että kiikkustuoli kutsuu, vaikka finaalisarjassa sota-alueella hyvin operoikin. Janmark puolestaan halunnee isommat luvut sopimukseensa kuin mitä on varaa tarjota.
- Johnsin on syytä vakavasti harkita uransa lopettamista jos ja kun nämä skabat loppuivat aivotärähdykseen. En usko että se on sen arvoista, että aivonsa kannattaa muusata.
- Omistaja Galardin miljardit ovat käsittääkseni tulleet hotelli- ja ravintolabusineksesta. Joka on ottanut valtavasti hittiä koronan vuoksi. Saa nähdä, onko Starsilla sisäinen palkkakatto, joka on tiukempi kuin NHL:n säätämä 81,5 (tjsp). Mikäli on, tällä tulee olemaan iso vaikutus RFA- ja UFA-pelaajien signaamiseen.
 
NIИ

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Haluaako joku tehdä seuraavan kausiketjun Dallas Starsille?
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." --> Goodbye Trump!

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Käväisin lukemassa Shapiron jorinat Athletcista. Tsiisus että se mies osaa kirjoittaa. Harmitti joukkueen puolesta jo muutenkin tarpeeksi, mutta nyt sydän vuotaa kyyneleitä jo ihan kunnolla.

En ole jaksanut ottaa selvää, milloin uusi kausi alkaa. Saisivat nyt edes hiukan huilia, ovat lomansa ansainneet. Tunteikasta tulee silti olemaan kotiavauksessa.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Pikkuvammoja Seguinilla. Stamkosilla oli sentään hengenvaarallinen venähdys pikkurillisä ja taisteli kuitenkin kolme minuuttia finaaleissa! Sankari!
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015

M10

Jäsen
Antti Mäkinen nosti Vegas-sarjan aikana yhdessä instalivessään esille tuon Ben Bishopin loukkaantumisherkkyyden juuri niillä hetkillä, kun on eniten panoksia pöydällä. Vähän ajattelin sen olevan höpöhöpö-juttuja, mutta asiaa enemmän mietittyäni alan kallistumaan tuon salaliittoteorian kannalle. Onko mies sittenkin henkisesti vaan niin heikko, että jättäytyy puolitietoisesti pois näistä isoista peleistä? Voiko nämä aiemmat tapaukset olla enää sattumaa?

Edelleen: ei Dallas maalivahtipeliinsä kaatunut. Khudobin oli ihan ällistyttävän hyvä ja melkoinen supermies kun ajatellaan millä tahdilla mies otteluja aloitti.

Minä en tiedä onko Dallas Stars lähitulevaisuudessa edes pudotuspelijoukkue. Sen tiedän, että nyt pitäisi ajaa, ja lujaa, näitä robertsoneja, felhabereita, dellandreita, harleyta, gurianoveja, hintzejä ja muita isompiin rooleihin vaan rohkeasti. Seguin, Benn, Radulov, Pavelski on parhaat vuotensa jo nähneet, niin upeasti kun 2020 pleijareissa taistelivatkin.
 
OOO
OO

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Minä en tiedä onko Dallas Stars lähitulevaisuudessa edes pudotuspelijoukkue. Sen tiedän, että nyt pitäisi ajaa, ja lujaa, näitä robertsoneja, felhabereita, dellandreita, harleyta, gurianoveja, hintzejä ja muita isompiin rooleihin vaan rohkeasti. Seguin, Benn, Radulov, Pavelski on parhaat vuotensa jo nähneet, niin upeasti kun 2020 pleijareissa taistelivatkin.
Ite oon myös pohtinut joukkueen rakennetta. Vaikea on vetää all-in ensi kaudelle tämän finaalisarjan jälkihöyryissä. Ja kun nuo parhaat vuotensa nähneet eivät ole vielä menossa minnekään, voi tulla tuskainen runkosarja, kun se joskus alkaa. No jos nukkuis ensin ennen capfriendly-analyysejä. Palataan asiaan.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Kuppi

Jäsen
Tässä Starsin kelkassa olleena mietin vähän samaa, ei lähitulevaisuus mitenkään mahtavalta vaikuta hienosta kauden lopusta huolimatta. Ei ole ihan helppoa kasata ensi vuodeksi tätä vuotta paremman joukkueen. Ja hienosta taistelusta huolimatta niin Stars olisi noin sijalla 10 minun rankingissa jos tämä kausi pelattaisiin uudestaan joten jos contenderiksi halutaan niin joukkuetta pitäisi mielestäni vähän parantaa. Siinä mielessä tässä olisi nyt ollut pieni ikkuna koska joukkueessa pelaa puolustaja joka pelaa 10M arvoisesti alle miljoonan palkalla, eli 9M+ ilmaista palkkakattotilaa olisi vielä tarjolla ensi kaudella. Vähän liikaa kovapalkkaisia pappoja joilla laskeva käyrä kuitenkin tällä hetkellä. Hienot pleijarit Pavelskilta ja Radulovilta ja olivat nyt palkkansa arvoiset mutta parin seuraavan kauden aikana peli ei ainakaan parane ja nyt oli jo runkosarjassa merkkejä hyytymisestä.

Heiskanen on nuori ja varmaan vielä kehittyy mutta kun nyt jo pelasi Conn Smythen arvoisesti niin paljonko voi vielä parantaa. Hintz on hyvä ja väläyttelee peliälyä aina välillä mutta jotenkin tuntuu ettei hänestä mikään pistenikkari ole tulossa. Vakituiseksi kakkoskentän mieheksi voisi ehkä olla parhaimmillaan rahkeita. Gurianovista vähän samanlaisia fiiliksiä. Miten on Starsin prospektien laita, onko siellä potentiaalia?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tuolla Defending Big D sivustolla on vähän samaa pohdintaa, jota tiistaina tänne kirjoitin, että Gaglardi saattaa hyvinkin vetää nyörit kireämmälle kuin NHL:n palkkakatto antaa myöten. Silloin on pakko korvata kalliimmat pelaajat omilla Texas Starseilla ja UFA-markkinat voidaan myös unohtaa. Silloin voidaan hyvinkin olla taas M10:n maalaamassa pudotuspelien ulkopuolella -tilanteessa. Ja muutenkin, kun katsoo joukkueen palkkarakennetta, ei tuolla kauhean paljon ole capissa tilaa ja pari pakkia ja hyvä 1B-mokke pitää saada anyway, nuorisosta tai muuten vaan halvalla. Ei mikään helppo yhtälö, kun keulassa on 9 millin miehiä, jotka eivät enää tuosta nuorenekaan.

Antti Mäkinen nosti Vegas-sarjan aikana yhdessä instalivessään esille tuon Ben Bishopin loukkaantumisherkkyyden juuri niillä hetkillä, kun on eniten panoksia pöydällä. Vähän ajattelin sen olevan höpöhöpö-juttuja, mutta asiaa enemmän mietittyäni alan kallistumaan tuon salaliittoteorian kannalle. Onko mies sittenkin henkisesti vaan niin heikko, että jättäytyy puolitietoisesti pois näistä isoista peleistä? Voiko nämä aiemmat tapaukset olla enää sattumaa?
En osaa sanoa, onko kyse korvien välistä vaiko vaan periksi antavasta/antaneesta kropasta, mutta on kyllä surkea tilanne kaverin ja Starsin kannalta, että mitään takeita ei ole, että pystyy kauden pelaamaan ehjänä läpi. Nää pudotuspelit kaveri missasi täysin, edelliskaudellakin tuli loukki noin viikko ennen pudotuspelien alkua. Toki pelasi hienosti ne pleijarit. Hitchcock-kaudella loukkaantuminen kevään korvilla ja Lehtosen perseily tolppien välissä johti Dallasin täydelliseen mahalaskuun ja missaamaan pudotuspelit kokonaan. 2011 - 2019 välillä Bishop missasi lähes 50 matsia alavartalovammojen takia, 2014 koko pleijarit rannevamman takia ja 2015 finaaleissa nivuset repesivät. Voihan olla, että kaverilla on vain Sami Salon tai Litin tuuria, mutta joku backup plan Starsilla pitää olla, koska paha tuon kaverin terveyden varaan on menestystä rakentaa.
 
NIИ

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Uusi kausiketju tehty Dallas Starsille:

 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." --> Goodbye Trump!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy