Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 03.06.2019 klo 14.33.

 1. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  M10 tykkää tästä.
 2. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Aika hyvällä prosentilla on Commodoren huhut osuneet tässä viime päivinä.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 3. M10 Jäsen

  Hintz - Seguin - Radulov
  Benn - Pavelski - Perry
  Guriyanov - Faksa - Dickinson
  Janmark - Cogliano - Comeau

  Lindell - Klingberg
  Heiskanen - Johns
  Polak - Fedun

  Bishop

  Jos Johns on vaan terveenä, niin kyllä tuossa on contenderin aineksia.
   
  Robu, valkoiset luistimet, NIN ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Ehdottomasti hyvä juttu, että puolustajarunko pysynee lähes ennallaan viime kaudesta ja se heikoin osa-alue eli hyökkäyksen terävin kärki näyttää Pavelskin ja Perryn signauksien myötä tasapainoisemmalta kuin vuosiin! Hintz nakuttaa muuten yli 60 pinnaa ensi kaudella.
   
 5. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Hyvältä näyttää. Itse saattaisin sijoittaa Hintzin kakkosen keskelle ja Pavelskin laitaa. Vielä tällä hetkellä Montyn syksyn pulmat näyttävät positiivisilta.

  Landon Bow tehnyt vuoden jatkon. Hyvä sainaus. Vähän rauhaa Oettingerille kehittymiselle.

  Linkki Bowin jatkolle:
  https://twitter.com/DallasStars/status/1145701093348913152?s=19
   
 6. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Lainaus:
  Aika kuten Bobrovskyn ja Panarinin siirtyminen Islandersiin? Kai tajuat, että suurimman osan noista "huhuista" pystyy päättelemään / heittämään muutamasta vaihtoehdosta hyvällä suht hyvällä prosentilla oikein.
   
 7. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 18.02
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Hieman ehkä kuitenkin huolestuttaa näiden Starsin uusien hankintojen trendi. Pavelskia lukuunottamatta muut kaksi uutta nimeä ovat urallaan laskusuunnassa olevia ns. entisiä huippuja. Sekera nyt on toisaalta kuitenkin silleen riskitön hankinta, kun puolustuspää on sen verran hyvässä kuosissa ennestään, niin hänet voi istuttaa vaikka kolmospariin pienemmille minuuteille. Lähinnä mietityttää, pysyykö kaveri taaskaan kasassa, kun viime kaudet ilmeisesti olleet loukkaantumisten sävyttämiä. Perryssa mietityttää eniten miehen nykykunto ja se, miten hän persoonaltaan sopii joukkueeseen.
   
 9. M10 Jäsen

  Repe: Kiemurtele kuin vaan, mutta osunut se on kuitenkin aika hyvin :)

  Ihana haku tuo Perry. Halvalla suostuu tulemaan eikä ihme. Kannun nostaminen varmasti kiinnostaa vielä paljon. Se on sitten eri asia, jatkuuko Starsin nousu viime kauden tapaan, mutta kaikki ennusmerkit on ilmassa. Dallas vaikuttaisi olevan mieluinen kohde free agenteille.

  Hassua ajatella, että Nichuskinin ulosostolla säästettiin lähes 3 miljoonaa capissa ja melkein puolella tuosta rahasta saa Perryn tapaisen pelaajan.
   
 10. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Toisaalta kun noin sen puet, niin saattaa ollakin ihan hyväkin diili. Itse vaan olen aina jotenkin inhonnut Perryä pelaajana mutta kaipa sitä voisi yrittää totutella häneen nyt kun on meidän miehiä.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Pavelski on kyllä hyvä hankinta vaikka hänelläkin alkaa jo ikää olemaan ja mielestäni Zuccarello sopi vahvuuksineen paremmin tuohon Starsin top-6 osastoon kuin Pavelski, mutta kuitenkin hyvä hankinta myös pikku-Joe ilman muuta. Perry on kokeilu, Sekera kuulostaa hyvältä syvyyspakilta joukkueeseen.
   
 12. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Jos Stars olisi joutunut sitoutumaan 5-6 vuodeksi Zuccarelloon, olisivat he olleet hivenen liemessä Klingbergin ja Heiskasen tulevien jatkosopimusten kanssa. Pavelskin soppari loppuu sopivasti ennen sitä.

  Se painoi myös vaakakupissa, että Stars olisi joutunut luopumaan 2020 1.kierroksen varauksestaan Zuccarellon signatessaan.

  Pidin Zuccarellosta erittäin paljon, mutta niin pidän Pavelskistakin. Onhan se melkoista, että NHL:n monivuotisen eliittijoukkueen kapteeni saapuu Dallasiin. Eikä ole edes mikään ikäloppu. Alkaa olemaan melkoinen määrä johtajuutta tuossa jengissä.
   
  heketsu88, Walkin & Smitty#41 tykkäävät tästä.
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Hyviä pointteja. Kyllähän etenkin toi ykkösvarauksen menettäminen ensi vuodelle olisi kirpaissut aika vitusti. Niin korvaamaton Zuc ei ole, etteikö Pavelski olisi hänen korvaajanaan vähintään yhtä hyvä. Lisäksi olen aina tykännyt Pavelskista. Voisinpa sanoa samaa Perrysta.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Hyviä pointteja joo tuo, että kun Heiskasen ja Klingbergin uudet sopimukset molemmat ovat voimassa samaan aikaan niin silloin ei Pavelskin sopimus enää vaikuta. Ja tuo, että olisi joutunut luopumaan ykköskierroksen varauksesta vielä. Silti itse olisin pitänyt Zuccarelloa paremmin sopivana Starsin tuohon kärkiketjuihin ja joo ei Pavelski vielä mikään ikäloppu ole, mutta kuitenkin 35 v reilu viikon päästä niin kyllähän tuo alkaa jo semmoinen ikä olemaan, että taantumista voi alkaa tapahtumaan hyvinkin nopeasti. Zuccarello puolestaan täyttää 32 v syyskuussa.

  Mutta noiden pointtien pohjalta on helpompi kyllä ymmärtää miksi Dallas päätyi tekemään sopimuksen mieluummin pikku-Joen kuin norskin kanssa...
   
  Alamummo tykkää tästä.
 15. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Oliko Sekeran signaus jo täällä? Stars sign defenseman Andrej Sekera to 1-year contract

  Dallas Stars General Manager Jim Nill announced today that the club has signed defenseman Andrej Sekera to a one-year, $1.5-million contract, plus an additional $500,000 in performance-based incentives.
   
 16. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 20.28
  Smitty#41 ja Pedretti tykkäävät tästä.
 17. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Pavelski, Perry ja Sekera tehneet sopimuksen. Täytyy olla tyytyväinen. Perry ja Sekera molemmat low risk high reward hankintoja. Kapteeni Amerikka 38 kaappia viime kaudella, ai että Montylla on nyt positiivisia ongelmia syksyllä.

  Edit. Pavelskilla ei kolmannella vuodella NMC:tä. Eli ei tarvi suojata laajennus draftissa. Tykkään vielä enemmän tästä diilistä!

  https://twitter.com/seanshapiro/status/1145744434568597505?s=19
   
  heketsu88, M10, Smitty#41 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Hyvä että Sekeran kanssa tehtiin maltillinen vuoden diili. Aika win-win oikestaan. Jos miehen taso riittää vielä top-6 pakiksi Dallasissa, niin ens kesänä voidaan miettiä onko jatkopahvin ansainnut näytöillään ja toisaalta vaikka paljastuisikin tyhjäksi arvaksi niin helppo laittaa kiertoon. Diggaan.
   
 19. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Benn - Seguin - Perry
  Hintz - Pavelski - Radulov

  Kelpaa.
   
 20. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa on myös se, että nämä faksat, janmarkit ja dickinsonit saa pelata heille sopivissa 12-15 minuutin rooleissa. Erittäin laadukkaita miehiä kolmoskenttään.
   
  Pedretti ja Alamummo tykkäävät tästä.
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Haisee mestaruudelta. Parhaat hankinnat kokonaisuudessaan.

  Jo viime kevään playoff-rosterissa oli paljon piiilevää arvoa ja nyt sitä tuli lisää.
   
  Pedretti tykkää tästä.
 22. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
 23. Saunapeksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa bay Lightning
  Paperilla ainakin ensi kautta silmällä pitäen mestari tason joukkue, mutta kun katsoo millä tasolla Seguin, (ja etenkin) Benn pelasi, niin pistää miettimään, onko Perryn ja Pavelskin hankkiminen kuitenkaan mikään lottovoitto Starsille. Aika näyttää, mutta itse en ainakaan vielä ole varma, onko nämä hankinnat selviä voittoja.
   
 24. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Keskinen divari sen kuin vain kovenee. Ainoa mikä Dallasissa osui omaan silmään isona heikkoutena viime kaudella poffeissa Blues vastaan oli tuo Polak ja Fedun pakit, jotka vielä jatkavat joukkueessa. Jos Fedun - Polak on 3 pakkipari niin sen ei minusta täytä vaatimuksia pakistosta, jonka voi pistää ketä vastaan vain pelaamaan. Yllätyin ettei tuota pakistoa vahvistettu kovemmin kuin Sekeralla.
   
 25. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Top-4 pakki Stephen Johns on taas terve ensi kaudella.