Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 03.06.2019 klo 14.33.

 1. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Avataanpa Dallas Starsille uusi kausiketju!

  Dallas pääsi pitkästä aikaa PO:ihin ja onnistui päihittämään Nashville Predatorsille. Seuraavalla kierroksella Dallas ei onnistunut etenemään jatkoon, vaan St. Louis Blues oli parempi otteluvoitoin 4-3.

  Kaudesta voi sanoa sen verran, että se minimitavoite saavutettiin, eli PO-paikka. PO:issa onnistuttiin etenemään toiselle kierrokselle. PO:ihin pääsyn syynä uskon olevan varmempi maalivahtikaksikko ja parantunut puolustuspeli. Jotta Dallas nousisi ihan NHL:n huippujoukkueisiin, täytyisi myös hyökkäyspäässä tulla tehoja. Dallas oli kaudella 2018-2019 kolmanneksi tehoton maalien merkeissä NHL:ssä.

  Dallas Starsin cap hit näyttää seuraavalta:

  Hyökkääjät:

  Tyler Seguin 9,85$ 26/27
  Jamie Benn 9,50$ 24/25
  Alexander Radulov 6,25$ 21/22
  Martin Hanzal 4,75$ 19/20
  Cogliano Andrew 3,25$ 20/21
  Valeri Niohushkin 2,95$ 19/20
  Blake Comeau 2,40$ 20/21
  Radek Faksa 2,20$ 19/20
  Tyler Pitlick 1,00$ 19/20
  Roope Hintz 0.811667 19/20
  Justin Dowling 0,750 19/20

  Puolustajat:

  Esa Lindell 5,80$ 24/25
  John Klinhberg 4,25$ 21/22
  Jamie Oleksiak 2,1375$ 20/21
  Miro Heiskanen 0,894166$ 20/21

  Maalivahdit:

  Ben Bishop 4,916666$ 22/23
  Antoni Khudobin 2,50$ 19/20

  Injured Reserve:

  Stephen Johns 2,35$ 20/21

  RFA-pelaajat:

  Brett Ritchie
  Jason Dickinson
  Mattias Janmark
  Julius Honka

  UFA-pelaajat:

  Jason Spezza
  Mats Zuccarello
  Ben Lovejoy
  Marc Methot
  Taylor Fedun
  Roman Polak

  Capissa on tilaa 16,440001 miljoonaa dollaria. Dallas kaipaisi ainakin varmaa maalintekijää ja mahdollisesti yhtä kärkiketjujen sentteriä, jos nyt ei Hintzistä pyritä tekemään ykkös- tai kakkosketjun sentteriä. UFA-pelaajista tarjoaisin jatkoa Zuccarellolle ja Polakille. Molemmat pelasivat mielestäni hyvin. RFA-pelaajista puolestaan Janmarkille ja Dickinsonille.
   
 2. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Dallas kaipaa Heiskasen pariksi top 4 -puolustajaa. Polak pelasi paikalla, koska muutakaan ei ollut mutta oikeasti hän on kolmosparin pakki.
   
  M10 ja Pedretti tykkäävät tästä.
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mikähän se Stephen Johnsin tilanne on. Hänhän on projektoitu rightin puolen TOP4 pakiksi, mutta siis joku vakava vamma pitää miehen sivussa?
   
 4. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Kyllä tämä juuri ja oikea käsi alhaalla pelaava pakki. Karlsson, Myers ja Strålman Ufa-markkinoiden kovimmat nimet. Subban, Trouba ja RR55 mm. Siirtohuhujen kohteena.
  Se on sitten eri juttu onko pelimerkkejä Nillllä paljoakaan käytettävissä treideihin. Strålman varmasti maltillisimmallla capilla saatavilla.

  Zuccarellon jatko kuitenkin Starsin prioriteetti numero 1. Odotan 5v ja 5-6.25milj AAV sopparia herralle. Verrokkina Real Dealin tekemä sopimus Calgaryyn viime kesältä.

  Rfa statuksen omaavista kavereista Dickinsonille lyödään nenän eteen varmasti Faksan vastaava sopimus muutaman vuoden takaa. Janmark tehnee suht samanlaisen pahvin mitä edellinen. Hongalle tehdään Qualifying offer varmasti entisenä 1kierroksen varauksena ja tämän jälkeen hänen oikeudet jatkavat matkaa hyvin todennäkösesti. Ritchiestä tulee vapaa agentti. Nämä ovat omia tämän hetkisiä pohdintoja.
   
  M10 tykkää tästä.
 5. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Koko kauden siis sivussa aivotärähdyksen jälkioireiden takia. Miehen paluu vieläkin avoin.
   
 6. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
 7. M10 Jäsen

  Lainaus:
  En vetäisi liian suuria johtopäätöksiä tästä. Syvyyspelaaja pienellä sopimuksella. Kunhan ei pelaa enää 2-parissa ensi kaudella, niin olen tyytyväinen.
   
  Pedretti, Alamummo & Benn tykkäävät tästä.
 8. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Capfriendlyn mukaan capissa tilaa 14,690 miljonaa Polakin signauksen jälkeen.

  Jos Zuccarellolle huhuttu 5,5milj pahvi, Dickinsonille ja Janmarkille ~2milj per nuppi. Tilaa jäis cappiin 5,19milj.

  Rosteri kaipais top6 vasenta laituria tai sentteriä sekä top 4 pakkia. Sopimuksia joita pois siirtelemällä voi luoda cappiin tilaa on:
  Hanzal 4,75milj (1v)
  Cogliano 3,25milj (2v)
  Nichushkin 2,95milj (1v RFA)

  En tiedä prospekteista oisko jollain mahdollista lunastaa vastuuyksiköstä paikkaa ens kaudella? Toisaalta hyökkäys prospekteja on sen verran piipussa tulossa joten ei varmaan paljoa kirpasis treidata vaikka prospekti, pickki + joku pieni cap dumppi jonnekkin ja sais valmiin paketin top kutoseen.

  Puolustuksessa ei taida top4 tason tulijaa olla joten sinne ois kyllä kiva kiinnittää ennakolta varmempi nimi.
   
 9. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Itseäni pelottaa juurikin se 2 pakkipari vaihtoehto ja en odottanut kyllä enää Polakille enää jatkoa. Mitään häneltä ottamatta pois, pelasi huippu kauden. Oli huomattavasti parempi mitä odotin. Toivottovasti ensi kaudella hyvät varmat otteet jatkuvat siellä 3parissa. Johnsin tilanne kyllä huolettaa ja pahasti.
   
 10. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 03.59
 11. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Zuccarellon jatkosopparia täällä yhä oottelen. Norski on mielestäni ylivoimaisesti tärkein vailla sopimusta olevista, muut ovat kyllä korvattavissa. Mutta se energia ja hyökkäysmateriaalin leveys mitä Zuc toi tohon rosteriin on sellanen mistä pitäsin kii kaikin keinoin. Toivottavasti Dallasin toimistolla ollaan samaa mieltä.
   
  Ippenator ja Pedretti tykkäävät tästä.
 12. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Kyllä moni muukin allekirjoittanut mukaanlukien odottaa Norskin jatkoa kuin kuuta nousevaa.

  Ainakin Fourth Periodin David Pagnotta twiittaili 5 päivää sitten, että sopimus kiikastaisi lähinnä 2020 3kierroksen varausvuoron muuttumisesta kyseisen vuoden 1kierroksen pickiksi Zuccarellon tehdessä jatkon. En tiedä vaan miten luotettava lähde tämä Pagnotta on.

  Linkki twiittiin: https://twitter.com/TheFourthPeriod/status/1136704626919661576
   
 13. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Starsin varaushistorian tuntien Zuccarellolle pahvi käteen saman tien.
   
  Benn ja Pedretti tykkäävät tästä.
 14. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Ty Dellandrea, jos saa ehjän kesän alle niin tulee olemaan mustahevonen training campille lähdettäessä. Sai paljon kehuja pelaamisestaan kevään ahl reissultaan. Eihän sitä tiedä vaikka Joel L'Esperancen kun lyö tulosyksikköön, niin minkälainen suonenveto sieltä tulee. Nimimerkillä Alex Chiasson..

  Pakkipuolelta ei löydy muita potentiaalisia oikea käsi alhaalla pelaavia pakkeja kuin Cecconi, mutta en usko hänen aikansa olevan vielä.

  Treidaamalla tai vapailta markkinoilta pitäisi nämä puuttuvat palaset onkia. Colin Miller Vegasista olisi mielenkiintoinen nimi Stars nutussa näistä siirtohuhujen alla pyörivistä nimistä.