Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Duffeldof, 24.06.2018 klo 21.33.

 1. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  4 ottelun voittoputkea seuraa 4 ottelun tappioputki. Kaikki näytti vieraskiertueelle lähdettäessä hyvältä, mutta niin vain koko perkeleen paletti täysin sekaisin vieraissa.

  Onko kotona rekordi kotona 10-3-? Ja vieraissa 6-10-?

  En nyt viitsi edes tarkistaa mutta tuon suuntaista se on. Mikä tekee Starsista tän perkeleen .500 joukkueen? Voitto, tappio, voitto, tappio. Sit väännetään tuonne se 94 pistettä ja jäädään ulos poffeista kun hävitään keskinäiset kauden tärkeimmät matsit Avsille ja muille, ja vollotetaan kun tää centrali on niin vitun kova. No onhan se.

  Pyristelisivät nyt edes noista vuoden vikoista kotimatseista pisteet, ja toivotaan et Klingbergin paluu vie mennessään kaikki joukkueen ongelmat.

  Ekan erän katsoin Avseja vastaan. Kunnon iskät vs pojat - erä. En muista milloin Stars olisi ”out-playattu” erässä noin 100-0. Ainut positiivinen asia oli minkä selostajat nosti esiin kun ihailivat Heiskasen luistelua kun sai painettua punaviivalle ja kiekko päätyyn et omat pääsi vaihtamaan. Tulostaululla 3-0 ja Avsilla kaksi hylättyä maalia. Hyvää yötä.

  Nooh, väänsivät sitten pelin jopa 4-4ään, mutta ihan ilmiselvät yksilövirheethän tän pelin ratkaisi. Kaksi aivan sysipaskaa purkua joista molemmista Avs rokotti. Kiitti Comeau ja Radulov.

  Oikea joukkue voitti, mut olisihan noi perkeleen tärkeät pisteet ollut.
   
 2. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Huomioiden Dallasin puolustuksen loukkaantumistilanne ym. niin kuinka todennäköistä on, että Fedun saa vyölleen vielä 14 ottelua tällä kaudella? Lähinnä mietin tuon ehdollisen varausvuoron näkökulmasta, mikä tuli Buffaloon tuon treidin seurauksena.
   
 3. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Ei kai siinä ole mitään sen kummempaa kuin että Stars on NHL:ssä keskinkertainen joukkue. On ollut sitä jo monta vuotta. Muutama liigan eliittiin pelipaikallaan kuuluva huippuyksilö kuten Benn, Sequin ja Klingberg joukkueesta löytyy, samoin kuin löytyy onneksi Heiskasen kaltainen korkean potentiaalin pelaaja. Radulovkin on vahvaa ylempää kastia, kuten yleensä Bishop ja Khudobinkin. Mutta sitten on paljon pelaajia, jotka ovat sitä harmaata massaa (esim. Comeau, Pitlick), pelaajia jotka eivät saa kiekkoa mistään sisään (esim. Nichuskin, Janmark, Richie) ja ihan hyviä roolipelaajia kuten vaikka Lindell, Faksa ja Shore, mutta ei noilla kuuhun mennä. Siihen kun lyödään 4 pakkia telakalle, niin .500 tilastonkin ylläpitäminen on tiukkaa.

  Stars on vuosikausia pelannut siinä pudotuspelirajan tuntumassa, jossa et pääse pleijareihin, muttet myöskään saa huippuvarauksia, pl. arpaonnivuosi, jolloin nappasivat Heiskasen numerolla 3. Ja tuntuu että noilla huippuvarauksilla on tällä hetkellä ne joukkueet (esim. WPG, TOR) kasattu jotka hallitsevat liigassa. Siihen nähden että miten lähellä palkkakattoa Stars painaa vuodesta toiseen, on käsittämätöntä että joukkue on noinkin keskinkertainen nippu.
   
  Smitty#41, Alamummo & M10 tykkäävät tästä.
 4. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Starsin pitäisi vahvistaa mitä pikimmiten hyökkäysarsenaaliaan. Yksi huippuketju ja kolme duunariketjua ei varsinaisesti ole menestystä tuottava resepti. Maalivahtipuoli on nyt Khudobinin tulon myötä enemmän kuin kunnossa ja pakisto alkaa näyttää Heiskasen ja Beureutherin kaltaisten talenttien esiinnousun myötä eliitiltä mutta se hyökkäys...

  Se on aivan liian kapea kuten @NIN tuossa yllä jo totesikin. Dickinsonit, Richiet jne. on ihan kivoja duunareita mutta mitä Dallas todella tarvisi olisi tehokas kakkosketju jollainen esim. Coloradolla on Söderbergin, Kerfootin ja Jostin muodossa. Pienentäisi Bennin ja Seguininkin tuloksentekopaineita jos meillä olisi "oikea" kakkosketju eikä kolmea kolmosketjua.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2018 klo 17.12
  Torsti56, NIN & Alamummo tykkäävät tästä.
 5. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Dallasissa jysähti just. Starsin CEO Jim Litesin virallinen sitaatti:

  "Fucking horseshit performances by Benn and Seguin holding the team back"

  Haukkui julkisesti Seguinin ja Bennin esitykset haastattelussa, kaikki tietoisesti "on record"
   
  Scipio tykkää tästä.
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Stars CEO Lites: Benn and Seguin are 'f---ing horse---t' - TSN.ca

  Tässä linkki TSN:n uutiseen aiheesta.
   
  Henkka ja Räpylätassu tykkäävät tästä.
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Olipas tykitystä Jim Litesilta. Huimaa settiä.

  Ehkä olemme matkalla kohti uudenlaista änäriä, jossa kiiltokuvamaisuus ei olekkaan enää niin suuressa roolissa.
   
 8. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:

  Mielenkiintoisia aikoja Dallasissa. Toisaalta suhtaudun tuohon Litesin (ja sitä kautta omistaja-Gagliardin) ulostuloon positiivisena, että joku kerrankin pistää paineen äijille, joilla on isoin palkkapussi joukkueessa. Tämä ei liene ensimmäinen viesti omistajataholta, joka pelaajille on annettu, kuten Lites Athleticin jutussa toteaa ("But we’ve had meeting after meeting after meeting. The accountability on the ice is not there."). Nyt sitten pistetään likapyykki julkiseksi ja kaadetaan paska kahden pelaajan niskaan.
  Toisaalta mietin sitä, että mikä on paras lopputulema tästä ulostulosta? Se, että Benn saa beast moden päälle ja he yhdessä Seguinin kanssa kiskovat Starsin pudotuspeleihin? Fanit ovat tyytyväisiä, valmennus on tyytyväinen ja johto saa synninpäästön, kun voi osoittaa, että he ovat tehneet hyvää työtä ja kasanneet hyvän joukkueen? Valitettavasti tuo viimeinen ei vaan pidä paikkaansa. Se että Stars on wild card -paikassa kiinni kertoo siitä, että maalivahtikaksikko on seissyt päällään ja Lindell, Heiskanen sekä muutamat AHL-puolustajat ovat joutuneet ylisuorittamaan ja kantaneet joukkuetta puolet kaudesta. Secondary scoringia ei käytännössä ole, eikä esim. Spezzan, Handzalin ja Nichushkinin hankintoja voi varsinaisesti pitää sulkana hattuun GM:n toimintaa arvioidessa, draft-historiasta nyt puhumattakaan.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tarkoitus ei ole provoilla millään tavalla, koska itsekin pidin GM Nilliä kovana sällinä pari vuotta sitten toimintansa vuoksi, mutta ei ole sitä samaa hehkutusta hetkeen näkynyt eikä kyllä ansainnutkaan. Paperilla tietysti tehnyt ihan ok-duunia, mutta esimerkiksi Methotin sekä Hanzalin sopimukset ovat aika karmaisevia siihen nähden miten usein pukevat kamat päälleen.
   
  NIN tykkää tästä.
 10. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  En myöskään ymmärrä miksi Methodia ei laiteta LTIR-listalle. Käsittääkseni tuo vapauttaisi kaverin palkkapussin verran tilaa cappiin.
   
 11. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Mulla on tän ulostulon kanssa useampi ongelma.

  Menestyjiä alalla kuin alalla yhdistää se, että vastuuta ei koskaan ulkoisteta. Aina etsitään itsestä miten voisi vetää paremmin vaikka pystyisikin syyttämään muita.

  Seguin ja Benn on jo pitkään antaneet lausuntoja, että pitää olla parempi jne... En usko, että kyse olisi siitä etteikö he yritä. Jos siellä on palaveerattu palaverin perään ja nyt organisaatiossa aletaan julkisesti rähjäämään niin onko tämä nyt sitten se tapa jolla kaksikon otteet ottavat hyppäyksen takaisin NHL-eliittiin?

  Jos katotaan koko joukkueen suoritusta Bennin ja Seguinin statsit eivät ole niin älyttömän paljon perässä esim. viime vuotisesta. Jos siihen suhteutetaan minkä verran herroilta on realistisesti odotettavissa keskiverto kautena niin joukkueen pistesaldo nousisisi ehkä muutamalla pisteellä. Sillä oltais vasta nippanappa pleijaripaikassa kiinni. Se on kaukana Stanley Cup contenderista.

  Vastaavasti voidaan katsoa Starsin muutamaa viimeistä kautta, joukkueen kehityskaaren mukaisia odotuksia ja asettaa vastapalloon Litesille ja kumppaneille haaste.

  Miksi organisaatio on niin paska? Yrittäisitte edes!
   
  Nickelback ja NIN tykkäävät tästä.
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Koska Starsilla on capissa muutoinkin tilaa farmista tehtäviä ylösnostoja varten eikä Methotin pelaamista tällä kaudella ole taidettu vielä poissulkea eli tuota tilaa ei voi siksi oikein käyttää uutta hankintaa varten?

  Kovaa tekstiä johtoportaalta Benniä ja Seguinia kohtaan ja varmaan heidän pelaamisessa tällä hetkellä on toivomisen varaa. Silti tuossa avautumisessa pisti silmään erityisesti tämä kommentti:

  "I think this is the most talented and deep team we've had in years here."

  Nähdäkseni Lites menee tuon kommentin kanssa pahemman kerran metsään ja en pysty näkemään millä tavalla tämän vuoden Stars-joukkue erottuu edukseen aiempien vuosien rostereihin verrattaessa. Stars on kuten niin monena aiempanakin vuonna hyökkäyksen osalta käytännössä yhden kentän joukkue ja täysin Bennin/Seguinin sekä Radulovin varassa. Sen takia siellä varmaan ollaan pettyneitä kun tuo kolmikko ei vaikkapa Avsin ykköskentän tapaan ole tehoillut ja kannatellut joukkuettaan tällä kaudella, mutta aika turha teeskennellä että siellä jotain aiempiin kausiin poikkeavaa syvyyttä olisi taustalla ja ne kärkikaverit ovat ainoat jotka ovat pettäneet odotuksiin nähden. Starsin hyökkääjistä kärkikolmikon takana kenellekään ei ole edes 20 pistettä kasassa ja ainoastaan Jason Dickinson heidän lisäkseen plussan puolella. Plus/miinuksessa tilastona omat puutteensa mutta kyllähän se suoraan kertoo että 2-4 kentät ottavat omiin enemmän osumia kuin pystyvät itse luomaan. Kärkikolmikon takana Martin Hanzal, Jason Spezza ja Blake Comeau ainoat jotka urallaan tehneet jollain kaudella vähintään 35 pistettä, ja noilta kolmelta nuo kaudet ovat jo takanapäin ellei Spezza nyt juuri sinne sitten satu yltämään. Stars-hyökkäyksessä ei ole mitään aiempiin kausiin edukseen erottuvaa syvyyttä ja laatua heidän parin kärkipelaajan takana. Ja puolustuksessa heillä on ollut paljon loukkaantumisia ja siellä sitten syvyyden puute myös hyvin esillä, vaikka nuo AHL-kaverit ilmeisen hyvin ovatkin pelanneet. Mutta jos Roman Polak on neljänneksi paras pakki tällä hetkellä niin ei hyvää kuvaa anna puolustuksen syvyydestä ja laadukkuudesta.
   
  M10 ja NIN tykkäävät tästä.
 13. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Jaa-a. NHL:ää on tullut seurattua aktiivisesti sellaiset 35 vuotta, enkä muista ihan heti vastaavaa ulostuloa. Kyllähän tähtipelaajia on kritisoitu ja vaadittu heiltä parempia suorituksia vaihtelevin tuloksin, mutta tietyt psykologiset periaatteet ja johtamisen perussäännöt yleensä muistetaan. Ja jos kaupoille on pyrkimys, niin tulevan kauppatavaran arvoa ei yleensä lasketa luomalla heistä kuvaa kopin syöpänä.

  Kyllähän tuo kuulostaa erittäin vahvasti siltä, että organisaatiossa on ongelmia. Onkohan kuva joukkueen iskukyvystä ihan realistinen omistajaportaassa? Mielestäni Dallas on suurinpiirtein siellä, missä kuuluukin olla materiaalin perusteella.

  Voihan se tietysti olla että Dallas on keksinyt jotain ihan uutta, ja nämä horseshit-puheet saavat ukot ennennäkemättömään lentoon, mutta sen uskon kun näen. Myllerrys johdossa ja/tai joukkueessa lienee paljon todennäköisempi lopputulema.

  Edit: Bosco ehtikin kirjoittaa kaiken tarpeellisen joukkueen iskukyvystä ja ongelmista.
   
 14. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Kaksikolla on NMC joten treidiarvolla ei ole väliä. Jos mennään siihen pisteeseen, että herroja ollaan siirtämässä niin pelaajalla on pensselit kädessä ja organisaatio saa vastineeksi sen mitä saa. Toisaalta ehkä olis parempi pitää välit hyvänä. Jos treidi tulee kohdalle niin ei jää vastine saamatta vaan sen takia, että pelaaja heittäytyy hankalaksi kaupattavaksi.
   
 15. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Aika riskaabeli bussinalleheitto, enpä muista moista aiemmin nähneeni. 2/3 joukkueen ainoasta merkittävästä tulosyksiköstä julkiseen vastuuseen siitä, ettei homma toimi kuin Lites on sen unissaan nähnyt.

  Mikäs siinä, jos Seguin ja Benn vastaavat palautteeseen oikealla tavalla, mutta elleivät, se tietänee Starsille persnettoa - tavalla tai toisella. Sitä kuvittelisi, että vahvasti ja pitkään marinoitu bisnesjyrä antaisi organisaationsa tärkeimmistä asseteista julkisuuteen hiukan erilaista kuvaa, mutta nähtäväksi jää, miten tämä lähestymiskulma tulee toimimaan.
   
 16. M10 Jäsen

  Olihan tuo yllättävän kovaa tekstiä, mutta jollain tapaa sytyn tuohon inhimilliseen purkaukseen. Ehkä epäammattimaista toimintaa CEO:lta, mutta onhan tuo taaperrus perkeleen turhauttavaa. 10 vuoden aikana 8krt jääty pleijareista rannalle ruikuttamaan. Tuo on surkea tilasto.

  Starsin taaperrus on saanut fanitkin jo äärimmäisen skeptisiksi ja sarkastisiksi menestymisen suhteen. Joskus 10-15 vuotta sitten pettymykset tuntuivat todella raskailta, mutta nyt niihin suhtautuu jo perus Dallasin taaperruksena eikä esim. pleijareiden ulkopuolelle jääminen enää juuri hetkauta.

  Benn ja Seguin ovat ehkä alisuorittaneet hivenen, mutta onhan tuo joukkueen rakennuskin epäonnistunut siinä mielessä, että secondary scoring puuttuu täysin. Radulov oli todella hyvä hankinta, mutta Spezza on jo ihan liian vanha ja Comeau, Janmark, Ritchie ja muut eivät vaan saa tulosta aikaiseksi. Simple as that.

  Starsin draftaaminen on ollut luvalla sanoen paskaa. Benn, Klingberg, Heiskanen ja Faksa ainoina viime vuosien valopilkkuina. Myös Loui Eriksson oli hyvä haku joskus sata vuotta sitten. Uskon, että Robertsonista tulee loistava joskus jo lähitulevaisuudessa.

  Mutta sitten nämä kauheudet...
  Scott Glennie, Valeri Nitshuskin, Jack Campbell, Julius Honka, Jason Dickinson, Denis Guriyanov, Jamie Oleksiak.... Ei noilla viime vuosien ykköskiekan varauksilla kuuhun mennä. Toinen toistaan paskempia valintoja.

  Organisaatio on epäonnistunut, Bennin ja Seguinin päälle on turha kaataa kaikkea paskaa, vaikka tienaavatkin kauheita määriä rahaa.

  Todella mielenkiintoista nähdä miten tämä Litesin rant vaikuttaa joukkueeseen. Valmentaja Montgomeryhan haukkui jo toissapäivänä Starsin aamutreenien asenteen luokattoman heikoksi. Eli aika kovaa sanansäilää lentää nyt Dallasissa.

  Hyvä niin. Jotain pitää tapahtua ja alkakoot se vaikka tästä härdellistä.

  Pitää muistaa kuitenkin, että Stars ei todellakaan ole mikään huono joukkue vaan voittanut tälläkin kaudella enemmän kun hävinnut. Pleijareihin ollaan menossa juuri nyt. Mutta kyllähän Teksasissa (varsinkin Gagliardi) halutaan paljon korkeammalle kun mediocre NHL-jengiksi. Mestaruuttahan ne tavoittelee. Siksi sinne joku Bishopkin palkattiin.

  Jollain sairaalla tavalla toivon, että tämä päivämäärä on vedenjakaja joko suuntaan tai toiseen. Kunhan tämä keskinkertaisuus ei enää jatkuisi. Mielummin sitten vaikka tankataan oikein kunnolla ja päästään draftaamaan top vitosessa lähivuosina, kuin että jäädään taas kahdella pisteellä pleijareista.
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2018 klo 14.57
  Scipio, tant gredulin, NIN ja yksi muu tykkäävät tästä.
 17. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Melkoinen ulostulo. Mietin hetken, miltä tuo kuulostaisi oman joukkueeni toimitusjohtajan suulla kuultuna, vaikka roolit eivät aivan yhteneväiset olekaan. En osaa päättää olisinko iloinen vai pettynyt..
   
 18. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Ymmärrän CEO:n ulostuloa jollain turhautumisen tasolla, mutta mielestäni julkinen nolaaminen ei ole koskaan hyvä ratkaisu eikä tässä tapauksessa millään tavalla ammattiosaamisen osoitus. Voi pettymyksen sanansa valita paremminkin eikä kohdistaa vitutustaan pariin pelaajaan. Olkoonkin, että voisivat suorittaa paremmin mottipäisten palkkojensa eteen. Mielenkiintoista katsoa, miten ensi yön peli sujuu.
   
 19. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Ihan hyvä reaktio koko joukkueelta Detroitia vastaan. Vaikkei 14 ja 91 mitään ihmeitä esittänytkään, en heidän pelistään moitittavaakaan juuri löydä.

  Etenkin Bennin kommentit ennen ottelua olivat mielenkiintoisia. Hyvin tarkkaan kaveri punnitsi sanansa ja eritoten jäi mieleen kommentti, ettei hän pelaa Litesille vaan joukkueelleen ja valmentajalleen. Toinen mielenkiintoinen asia oli se, että molemmat sanoivat, etteivät ole keskustelleet koko kauden aikana Litesin kanssa mistään. Litesin kommenteista sai vähän päinvastaisen kuvan. No, se siitä, eteenpäin.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Oudoksi keissiksi kyllä jää. Kun tilastojakin tuossa kattelin, niin tasakentin GF%:ssa Seguin oli liigan kärkiketjujen pelaajista TOP4:ssä 65% lukemalla tasakentin (jotkut N.Bäckström, Crosby ja Skinner edellä) ja Benn sijalla 14. (Ovechkinien, Landeskogien ja Tavaresin seassa) 61% lukemalla tasakentin.

  Viimeiset 1,5 kautta Dallas on alkanut puolustamaan paremmin (ja etenkin kun maalivahti pitää paremmin) niin siksi herrojen tehot ovat laskeneet. Enää ei ole 7-6 hurlumhei-kiekkoa, jossa raivopäinen hyökkääminen oli ainoa vaihtoehto, kun Lehtosen ja Niemen kaltaiset imurit tekivät otteluista suurinumeroisia. Hitchcock muutti tämän ja Seguin ja Benn mielestäni ovat imeneet opit hyvin itseensä. Ehkä heidän lapuissaan oli inflaatio-scoringia, tästä aiemmasta runsasmaalisuudesta johtuen, mutta se on mennyt murhe. Nyt he pelaavat voittavaa jääkiekkoa.

  Tilastoista kun ei äkkiseltään näy mitenkään, että Seguin ja Benn ottaisivat vapauksia puolustuspelin suhteen. Jos ovat laiskotelleet, niin tekevät sen kyllä hemmetin kovalla tasolla, kun nämä GF% lukemat ovat esim ihan Bostonin Marchand-Bergeron-Pastrnak porukan tasoa. Epäitsekkäästi luopuivat tehoistaan puolustamalla vastustajalta tehoja pois. Sitä he ovat tehneet ja aika pelottavaa jos seurajohto ei sitä ymmärrä. Tämähän on kaikkea sitä mitä voittava jääkiekko vaatii. Ymmärtäisin tilanteen, jos siellä olisi GF% jotain 40 tasoa, eli omiin soi enemmän ja tehoja ei tule siltikään. Mutta täysin päinvastaista näyttäisi olevan.

  YV-tehot herroilta ovat eniten laskeneet, jos tätä kautta katsoo, mutta sen laittaisin enemmän erityisesti Klingbergin ja hieman myös Radulovin saikkujen piikkiin. Kaikkiallahan niin käy, että ne ehjänä pysyvät pelaajat kärsivät, kun rinnalta katoaa tukimiehiä. Ja sitten nämä ketkä jää ja kenenkä tilastot heikkenee, saa syyt niskoilleen. Helvetin nurinkurista. Sama oli kun tutkin Erik Karlssonin heikentyneitä tilastoja joskus, niin tilastot tuntui heikkevän juuri tästä syystä, että Eki jäi yksin ja muut rinnalta putosivat loukkaantumisiin. Ja Karlsson saa kritiikin niskaansa, kun veti paskat tilastot. Yksi hauskimpia vääristymiä, mitä runkosarjassa tulee loukkaantuneiden kanssa.

  Sitten jos katsoo noita maalilukuja, niin tasakentin Seguin ja Benn ovat yhdessä pelatessaan plussalla +15 maalia. Ja kaikki muut Dallasin hyökkääjistä ilman Benniä tai Seguinia pelatessaan miinuksella -14 maalia. Ylivoima-tehoilu vielä lisää tätä eroa, mutta en ota siihen kantaa, koska kaikki eivät sitä pääse pelaamaan.

  En todellakaan ymmärrä, miksi kritiikki kohdistui heihin. Tampassa esim Kucherov+Stamkos ovat samalla tavalla, tasakentin, yhdessä pelatessaan tai vain toinen kentällä ollessaan +9 maalia plussalla, MUTTA, muu joukkue +12 maalia plussalla ilman heitä. (vanhoja tilastoja, ei ehkä pidä enää paikkaansa, koska tämän jälkeen on pelattu)

  Eli Dallas on joukkueena tasakentin +1 ja Tampa on +21. Molemmissa tähdet vetävät huipputasolla, mutta syvyys tekee oikean contenderin. 2-3-4 kentät ovat Dallasin oikea ongelma + pakiston loukkaantumiset.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 11.42
  Benn, Burgerman, NIN ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lienee fiksumpaa tehdä vertailu tähän kauteen, kuin viiden vuoden takaisen Bruinsin kanssa. Hehee.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Hehee, Palsternakka piti kirjoittaa.
   
 23. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
 24. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kaikessa kovuudessaan tuo CEO:n ulostulo oli hieman sanoisinko hämmentävää. Tarkempi änärin seuraaminen, saati yksittäisen joukkueen osalta, on jäänyt melko vähälle, vaan ala-asteen aikojen tavoin se rajoittuu edelleen joka-aamuiseen 235:n avaamiseen. Mutta, kenties herroilla on pelissään parantamisen varaa, mutta Benn nyt on ainakin ollut Starsille uskollinen. Ei ole missään muualla änäriä pelannut, tuli mukaan jo Lehtisen ja Modanon jäähyväiskaudella. Runkosarjan päätöspelissäkin oli ainakin Youtuben maalikoosteen perusteella hyvin esillä tuolloin. Ja, mitäs ovat menneet antamaan noin paksun diilin sille.. Bennhän olisi voinut kenties saada jostain muualtakin, jossei millilleen nykyisenlaista pahvia, niin rahakkaan joka tapauksessa.
   
 25. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars