Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Duffeldof, 24.06.2018 klo 21.33.

 1. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Hitchcockista ei ollut sateentekijäksi ja kausi 17-18 meni jälkiviisaana aika pitkälti ennakko-odotusten ja uhkakuvien mukaisesti.

  Alkukaudesta pelissä näkyi toivottuva muutoksia, joukkue ei oikein kehittynyt siitä eteenpäin, keväällä voittoja ei saatu sitten millään ja lopulta laiva lipui ohi playoff satamasta.

  Posin puolella Seguin osoitti pystyvänsä ottamaan kokonaisvaltaisen ykkössentterin viittaa ylleen ja puolustuspelaamiseen saatiin sekoilun sijaan rakennetta.

  Jim Nill teki yllättävän peliliikkeen ja päätti hakea kiihtyvässä vauhdissa kehittyvän NHL:n sanelemana uutta verta ruoriin. Hitchcockin vanaveteen palkattiin keltanokka Jim Montgomery. 48 vuotta ikää, takana hyvin mennyt viiden vuoden pesti Denverin yliopistossa ja tuttavallisemmin hänet tunnetaan lempinimellä "Monty".

  Lempinimi on tarpeen sillä nyt organisaatiosta löytyy Headcoach Jim Montgomery, GM Jim Nill, President & CEO Jim Lites ja Head of Playerd Dev. Jim Bedard.

  Monty on kerännyt oppejaan mm. Hitchcockilta ja hän ilmeisestikin arvostaa Hitchia paljon. Tämä lienee hyvä juttu sillä Hitchcock käsittääkseni jatkaa jossain konsultin roolissa organisaation taustalla.

  Monty painottaa kiekonhallintaa "Get the puck, protect the puck, keep the puck". Allekirjoittaneen vaikutelma Montysta on yhdistelmä old school Hitchcock yhdistettynä moderniin kiekonhallintaan.

  Esimerkiksi Montyn joukkueissa puolustajien vastuu kiekon tuomisessa/toimittamisessa ylös on suuri, joka lupaa hyvää mm. Hongalle.
  Tämän viestin kirjoitushetkellä Starsin rosteri näyttää tältä:

  Nimi, (sopimuksen kesto), cap hit, status sopimuksen päättyessä

  Benn (7v) 9,5m UFA
  Spezza (1v) 7,5m UFA
  Radulov (4v) 6,35m UFA
  Seguin (1v) 5,75m UFA
  Hanzal (2v) 4,75m UFA
  Faksa (2v) 2,2m RFA
  Ritchie (1v) 1,75m RFA
  Pitlick (2v) 1m UFA
  Roussel UFA
  Smith RFA
  Shore RFA
  Janmark RFA

  Methot (1v) 4,9m UFA
  Klingberg (4v) 4,25m UFA
  Johns (3v) 2,35m UFA
  Lindell (1v) 2,2m RFA
  Honka (1v) 0,86m RFA
  Hamhuis UFA
  Pateryn UFA

  Bishop (5v) 4,92m UFA
  Lehtonen UFA

  RFA:t taitaa kukin saada jatkosopparin ja niiden kanssa tuskin on mitään ihmeellistä tiedossa.

  UFA pelaajista oma kutina on, että Roussel saa selkeästi paremman diilin muualta. Jatko riippuu täysin tarpeesta, capista ja kuinka pitkää pahvia hän haluaa tai saa muualta. Jos Roussel ei anna selkeää Stars alennusta hän todennäköisesti saa selkeästi paremman pahvin muualta. Tällä hetkellä en näe Rousselia mitenkään korvaamattomana pelajaana vaikka tykätty onkin.

  Nillin tekee varmasti mieli signata Hamhuis vuoden ja parin miltsin diiliin sillä hänen tyyliinsä ei sovi luottaa nuoriin jannuihin ennenkuin näytöt ovat pöydässä.

  Pateryn olisi hyvä seiskapakki, mutta viime kausi meni sen verran hyvin, että joku saattaa liipasta hänelle selkeästi paremmin tarjouksen. Seiskapakin tontilla yksikin sopimusvuosi enemmän tai parisataa lisää palkassa on aika merkittävä tekijä.

  Raporttien mukaan Lehtosen pelit Stars nutussa on ohi vaikka vielä kaudella spekuloitiin 1m/1v tyyppistä jatkoa.

  Hanzalin pitäisi olla kauden alkaessa pelikunnossa (selkäleikkaus, kolmas sellainen), mutta hänen varaansa ei liene järkevää laskea mitään.

  Spezzan tilanne lienee täysin riippuvainen Tavares keissistä. Huhujen mukaan Stars on mukana havittelemassa Tavaresia ja siinä tapauksessa joko Spezzan tai Hanzalin palkka olisi saatava pois listoilta.
  Nichushkin epävirallisten tietojen mukaan sorvaa 2v ja 2,95m pahvin heinäkuun 1. päivä.

  Näiltä pohjilta heittäisin Starsin rosteriksi seuraavan jos off seasonilla ei tapahdu ihmeitä (ketjut lähinnä heitetty perstuntumalta):

  Benn - Seguin - Radulov
  Janmark - Spezza - Nichushkin
  Ritchie - Faksa - Pitlick
  Smith - Shore - Elie
  Hanzal

  Lindell - Klingberg
  Heiskanen - Johns
  Methot - Honka
  Hamhuis/Pateryn

  Bishop

  Tuohon jos lasketaan caphitteja mutulla Shore 2m, Janmark 3m, Smith 1m, seiskapakki 1m ja kakkosveska 2m niin caphittiin jää 5,5m tilaa.

  Uskoisin, että Nill naaraa hyökkäyspäähän vähintään sen yhden ison kalan. Sen yhteydessä joko Spezza tai Hanzal lakaistaan ulos ja maksetaan joku prospekti tai pickki siitä hyvästä.

  Kesä tulee off-seasonina olemaan jännää aikaa sillä Nill saattaa hyökkäyksen osalta tehdä ihan mitä vaan.
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Kiitokset erittäin kattavasta avausviestistä veli Duffeldof. Tässä voisi vaikka kootusti kasata omat ajatukseni Starsin viime kaudesta sekä tulevaisuuden näkymistä.

  Viime kausi oli kaiken kaikkiaan erittäin kaksijakoinen. Ensimmäiset noin 10 peliä oli erittäin tahmeaa menoa, mutta muistaakseni jossain marraskuun loppupuolella päästiin ensimmäiseen kunnon voittoputkeen ja tuosta eteenpäin Dallas oli kuukausitolkulla tiukasti kiinni playoff-paikassa kunnes...

  Parisenkymmentä peliä kautta jäljellä, Bishop meni klesaksi ja homma lähti täysin väärille raiteille. Maalinteko katosi jonnekin metikköön ja lisäksi Lehtosesta ei ollut pitämään GAA:ta siedettävänä silloin, kun maalinteko-ongelmiin ajautunut joukkue olisi sitä kipeimmin tarvinnut.

  Lopputulemana kauden heikoin jakso, joka osui juuri helmi-maaliskuulle ja joka pudotti Dallasin divisioonan kolmospaikalta kokonaan ulos playoff-sijoilta ja sinne sitten lopulta vajottiin. Turha syyttää ketään yksittäistä pelaajaa mutta huonoimpaan mahdolliseen paikkaan tullut Bishopin loukkaantuminen, yv-tehojen katoaminen sekä Spezzan ja Rousselin rehellisesti sanoen surkeat kaudet vaikuttivat katastrofin syntyyn. Hanzalkaan ei lopulta pysynyt ehjänä sitten millään.

  Ykköskenttä loistavuudellaan kannatteli tätä jengiä aina sinne helmikuulle asti mutta kun sitten helmikuussa heillekin osui se heikko kausi niin totuus, että pistepotentiaali alemmissa ketjuissa ei ollut kuitenkaan playoff-jengin arvoinen iski silmille. Lisäks puolustuksessa Methot oli puolet kaudesta telakalla ja Honkaa pomputeltiin epäreilusti NHL:n ja farmin välillä niin eipä meillä oikeen missään vaiheessa kautta ollut kolmea ehjää pakkiparia muuten kuin hetkittäin.

  Lehtonen... Niin paljon kuin Kärppää fanitankin niin kylmä fakta on, että nyt taitaa olla oikea aika päästää herrasta irti ja tuoda nuorempaa verta luukulle. Kiitos monesta hyvästä vuodesta Kärppä, mikäli aikasi on tullut siirtyä muihin maisemiin. Rousselia tulee kans pikkasen ikävä. Vaikka ranskis pelasikin kenties huonoimman kautensa NHL:ssä, niin olihan Roussel parhaimmillaan suorastaan ihana vittupää. Ikävä kyllä viime kauden näytöt + UFA eivät puolla uutta sopimusta Dallasin kanssa.

  Ilman merkittäviä loukkeja puolustuksen luulisi Dallasilla olevan ensi kaudella huomattavasti vahvempi osa-alue kuin moneen kauteen. Lindell, Klingberg, Heiskanen ja Johns muodostavat ihan buenon kärkinelikon mikäli Johnskin jatkaa kehittymistään. Methot taas tulee olemaan tärkeä henkinen tuki muuten kovin nuorelle mutta hemmetin lahjakkaalle pakistolle.

  Hyökkäys huutaa uutta kakkossentteriä. Spezza ei enää riitä tuohon rooliin, joten yhtä isoa treidiä tuo rosteri vähintään vielä huutaa. Nill, I'm counting on you.

  Draftin suhteen minulla ei ole juurikaan hajua näistä meidän tuoreista varauksista, mutta ei auta kun toivoa että silläkin osastolla toimistolla tiedettiin mitä saatiin. Toisaalta Texas Stars tuli juuri kakkoseksi AHL:ssä joten eiköhän siellä ole ihan makoisia pullia kypsymässä uunissa.

  Seurataan pelaajaliikennettä, ja kommentoidaan mikäli jotain alkaa tapahtua.

  Montgomerysta vielä... Hän on sellanen high risk high reward ratkaisu Starsille. Todistamalla itsensä NHL-tason käskyttäjäksi tämä saattoi olla lopulta loistava liike, sillä Mounty on varmasti keltanokkana halvimpia koutseja NHL:ssä.

  Jos taas syksyllä ajaudutaan niin pahaan syöksykierteeseen, ettei Nillille jää muuta vaihtoehtoa kuin painaa paniikkinappulaa niin siinä astuu esiin tämä riski. Raakilevalmentajan palkkaaminen on aina enemmän tai vähemmän riski, mutta palasten loksahtaessa paikalleen tässä säästettiin parhaimmassa tapauksessa mukava kasa dollareita seuran kassasta.

  Toivotaan siis parasta mutta rehellisesti sanottua en tiedä vielä yhtään, mitä ensi kaudelta kuuluisi Stars-fanina odottaa? Ehkä en odota yhtään mitään, enpähän ainakaan pety jos kaikki meneekin kentällä pieleen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2018 klo 09.05
 3. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Olisi kyllä mahtavaa, jos Dallas nappaisi Tavaresin. Keskushyökkääjän lisäksi joukkue kaipaa yhtä kärkiketjujen hyökkääjää (Neal/Nash) ja varamaalivahtia (Bernier/Lehner). Nitshushkinin kanssa ollaan tekemässä sopimus 1.7, joka on huhujen mukaan 2-vuotinen ja hänen vuosipalkkansa olisi 2,95 milliä.

  Dallasin viime kauden miehistöstä tekisin sopimukset Gemel Smithin, Mattias Janmarkin ja Greg Pateryn kanssa. Roussel ja Shore saavat etsiä uuden seuran itselleen. Spezzan pitäisin vielä kehissä ja hankkiutuisin hänestä eroon trade deadlinella.

  Jos Tavares solmii Dallasin kanssa sopimuksen, saisi vielä kakkosmaalivahdiksi Talbotin tai Mrazekin ja kärkihyökkääjäksi Nealin, pistäisin ketjut näin:

  Benn - Tavares - Radulov

  Neal - Seguin - Nitshushkin

  Janmark - Spezza/Faksa - Pitlick/Elie

  Smith - Spezza/Faksa - Pitlick/Elie

  Lindell - Klingberg

  Heiskanen - Johns

  Methot - Honka/Pateryn

  Pateryn/Honka

  Bishop
  Bernier/Lehner
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Starsilla on palkkakattoon nykyisillä 15 pelaajalla noin 19 miljoonaa. Siihenkö saadaan mahtumaan sekä Tavares, Neal, Nichushkin, Janmark, Smith, Elie, Pateryn ja kakkosmokke? Pelkästään Tavares vie tuosta 19 miljoonasta noin puolet. Nichushkinille noin kolme miljoonaa ja Nealille varmaan yli viisi, joten joku 1-2 miljoonaa jäisi lopuille viidelle pelaajalle.

  Janmark saa usemman miljoonan, samoin kakkosmokkena esimerkiksi Bernier. Loput kolme saa yhteensä varmaan jonkun nelisen miljoonaa, joten palkkakatto ylittyy lähes kymmenellä miljoonalla, jolloin edes Spezzan kauppaaminen pois ei auttaisi.
   
 5. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Uskon Janmarkin sopimuksen summan olevan Radek Faksan luokkaa (2,0-2,5 miljoonaa). Elielle ja Smithille varmaan tehdään noin 0,85-1,0 miljoonan dollarin sopimukset, jos herrat jäävät Dallasiin. Jos Pateryn jatkaa Dallasissa, niin hänen sopimuksensa uskoisin olevan 1,5-2,0 miljoonaa. Nitshushkinin vie palkkakatosta tuon 2,95. Tavaresin sopimus tulee olemaan varmaan 10-11 miljoonaa. Lisäksi pitäisi saada kakkosmaalivahti ja yksi laituri kärkiketjuihin Kieltämättä tuossa tulee pulmia palkkakaton ylittämisestä, joten varmaan treidillä pitäisi se yksi kärkihyökkääjä hankkia. Tietenkin vaihtoehtona on ostaa Hanzalin sopimus ulos, josta vapautuisi jonkun verran palkkakattoon lisää rahaa.
   
 6. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Hanzalin ulososto ei taida olla mahdollista tämän kesän aikana, kun kaveri on loukkaantuneena. Tarkentakoon joku kenellä vähän parempaa tietoa näistä ulososto säädöksistä.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Aika kova homma olisi, mikäli Dallaksen jokaisessa pakkiparissa olisi suomalainen. Sen mitä on Honkaa nähnyt MJ peleissä niin ei pitäisi olla kyllä mitään asiaan NHLään. Tuntuu hautovan kiekkoa liikaa, ja syöttää liian myöhään/vituilleen. Vastaavasti laukoo sitten aivan väärässä paikassa. Missä näette enemmän herraa seuranneet Hongan menevän? Tuntui että oli kovassa nosteessa vielä pari kautta sitten, mutta viime aikoina tulkut hieman takapakkia?

  See sijaan Lindeliltä upea nousu miehistöön ja homma ilmeisesti toimii Klingbergin kanssa? Vielä kun Esa saisi vetoaan parannettua, niin saattaisi pisteitäkin enemmän kertyä.

  Miro Heiskasen taas uskon ottavan suoraan paikan NHL miehistöstä. Sen verran huikeasta kaverista on kyse. Toki fyysisesti vielä raakile, mutta ei ole estänyt Liigassa pelaamista, eikä miesten majussa. Kerkeää tänä kesänä hommata vielä tuota massaakin lisää niin pärjää varmasti entistä paremmin. Heiskasen luistelu on hyvällä mallilla ja teknistä, niin tuo auttanee sopeutumaan myös NHL vauhtiin. Tulee hänen takiaan varmasti seurattua myös Dallaksen pelejä entistä enemmän.
   
 8. M10 Jäsen

  Heiskanen nousee änärimiehistöön ilman loukkaantumisia ja Honka on ansaitusti odd man out. En ole Hongan pelityylin suurin fani. Yrittää liikaa - hänen pitäisi yksinkertaistaa peliään.

  Dallas huhujen mukaan yksi joukkueista, jotka John Tavaresin perässä.

  Tässä kun on joutunut pettymään paria hassua kautta lukuun ottamatta lähes joka vuosi 2000-luvulla niin ei enää osaa kauheasti innostua mistään. Mutta ajatus hyökkäyksen top4:sta (Benn, Seguin, Tavares, Radulov) on kyllä melkoisen houkutteleva.
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Ainut vain, että jos Tavares tulee sisään niin yksi nuista pelaajista lähtee pois päin. Ja se olisi luultavasti Seguin.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Stars voisi ensi kaudella lähteä all-in ja riippuen mitä Seguin pyytää (Bennin rahoja?), pienillä kikkailuilla Stars voisi pitää kaikki kolme isoa pari vuotta. Mm. Heiskasen ELC-diili auttaa, jos hän lunastaa odotukset nopeasti.

  Joku huhu oli eilen, että jos Tavares tulisi Dallasiin, Hanzal lähtisi Arizonaan kylkiäisenä Julius Honka. Ei kovin relevantti lähde, mutta Spezzasta ja Hanzalista vapautuisi aika kivasti rahaa.
   
 11. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Stars voisi tosiaan lyödä all-inn. Itse mieluusti luopuisin Hongasta Tavaresin tähden. Hanzalin sopimuksen dumppaamisella ja Spezzan ulosostamisella Dallas säästäisi sen reilu 10milj.
   
 12. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Miksi? Ymmärtääkseni Stars saa kikkailtua kaikki kyllä cappiin.
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jostain olin lukevinani, että Seguinilla on enää vuosi jälellä "halpaa" sopparia. Ja jatkoa pitäisi rustata. Seguinin jatko ja Tavares 8v diilillä niin tiukkaa voi tehdä. Toki jos ulos lähtee muuta niin sit onnistunee (lue Hanzal/Spezza). Ja toki ton vuoden varmaan saisi pelattua tollakin nipulla.

  Saa korjata jos olen väärässä
   
 14. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Ensi kaudella Dallasilta vapautuu lisää cap hittiin Spezzan 7,5 miljoonan ja Methotin 4,9 miljoonan sopimukset. Lisäksi en usko, että Brett Ritchien (1,75 miljoonaa) kanssa tehdään enää jatkoa (paitsi jos Ritchie saa tällä kaudella jonkin suonenvedon). Lindellin kanssa pitäisi rustata kanssa jatko, mikäli Dallas haluaa Lindellin pitää. Mutta eiköhän se Seguin saada jollakin tavalla jatkamaan Dallasissa siitä huolimatta, että Tavares saattaa solmia Dallasin kanssa sopimuksen.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Okei. Kiitos tarkennuksesta. Hieno homma jos näin tosiaan on. Jotenkin Lehtisen ajoista aina kannattanut Dallasta sillai "takavasemmalta" :D. Soisi siis menestystä ja kyllähän tuo kova olisi mikäli Tavares sinne saataisiin hommattua. Etenkin kun vielä Liigassa paikoin dominoinut Heiskanenkin sinne nyt tulee ja ottaa salettiin paikkansa suoraan pelaavasta kuusikosta.
   
 16. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Viime kausi oli pettymys Hongan osalta, mutta yleinen mielipide on ettei Hitchcock antanut kunnon näytönpaikkaa. Laitetaan kiekollinen pakki pelkäämään penkitystä jokaisesta virheestä niin lopputuloksen voikin arvata. Uskon, että Honka kuitenkin oppi puolustuspään pelaamiseen Hitchcockilta jotain uutta. Hongalla ei ole AHL:ssa enää opittavaa joten NHL minuutteja on saata vyölle. Honga pelityylillä se tarkoittaa sitä, että välillä saa repiä hiuksia mutta upsiden kaikki Honkaa seuranneet tietävät.

  Parhaimmillaan Honka tekee kiekon, jalkojen ja pelirohkeutensa kanssa asioita joita ei voi kuin monttu auki ihailla.

  Lainaus:
  Loukkaantunutta pelaajaa ei saa käsittääkseni treidata tai ulosostaa ilman pelaajan suostumusta? Ihan varmaksi en mene näistä pykälistä, mutta jos Hanzal on kauden alussa LTIR listalla niin kiirusta ratkaisun kanssa ei ole.

  Koko Tavares keissiä seuranneena yleisimmät harhaluulot ihmisillä ovat

  a) Tavaresin signaaminen tarkoittaisi Seguinin lähtöä
  b) Stars on caphitin kanssa lirissä jos Tavares signataan

  Miksi vaihtaa ykkössentteri vuotta vanhempaan versioon, menettää yksi seuran kasvoista ja pelaaja jolla on totutusti kemiaa täysin "tuntemattomaan" vaihtoehtoon?

  Jos Stars saa yhden NHL superstaroista riveihinsä menettämättä yhtäkään runkopelaajaa, proscpetia tai pickkiä niin cappiin raivataan tilaa vaikka puskutraktorilla. Mä maksan ilomielilläni vaikka kovaa hintaa Spezzan vastaanottavalla joukkueelle kunhan se ei oo pois tän hetken rosterista.

  Hongan treidaamisen kannalta olisin skeptinen sillä se yksi vuosi ELC:tä on arvokas. Sen lisäksi Nill on näiden huippuprospektien kanssa pitkäpinnainen ja mieluummin itse katsoo kortin ennenkuin lähtee treidaamaan potentiaalia pois.

  Seguinin jatkon astuessa voimaan Spezzan 7.5m ja Methotin 4.9m (Niemen buy-out 1.2m) lähtee caphittiä rasittamasta.
   
 17. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kyllä loukkaantuneen pelaajan voi treidata. Esim David Clarkson, Nathan Horton, Chris Pronger sekä kasa muita loukkaantuneita on treidattu.
   
 18. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Tutkailin tuota nyt tarkemmin ja näyttää pitävän paikkansa. Jostain on jäänyt mulle ajatus et vaatii aina pelajaan suostumuksen.
   
 19. M10 Jäsen

  Spezzan, Hanzalin, Lehtosen (?) ja Methotin soppareista eroon pääseminen viimeistään vuoden päästä on se, miksi tuolla Seguinin lähdöllä tuskin tarvitsee spekuloida. Kyllä kaikki mahtuu sinne ihan nätisti. Klingbergin naurettavan halpa soppari on kyllä isossa roolissa tässä.

  Make it happen Jim. Teksasin alhaiset verotkin isossa roolissa tässä.
   
 20. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Tuskin Stars edes olisi Tavaresin perässä, mikäli vaihdossa olisi pakko luopua Seguinista. Ajatelkaa nyt järjellä. Ei Dallasilla olisi mitään järkeä luopua parhaasta hyökkääjästään tässä vaiheessa miehen uraa.

  En herättele liikaa toiveita Tavaresin suhteen. Samaan aikaan olen 100% varma että Tyler ei ole menossa minnekään.
   
 21. M10 Jäsen

  Vaikka tämä on kaikki tosiaan ihan silkkaa spekulointia, ja tuskin JT Dallasiin edes tulee, niin aika hassua että Seguinilla ja Tavaresilla sama vakiintunut nro #91. Kumpi luopuu jos pelaavat samassa jengissä?

  Seguinhan ei Bostonista tuttua #19 voinut käyttää koska jäädytetty Dallasissa (Bill Masterton).
   
 22. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Tavares vetänyt ainaki Kanadan maajoukkueessa #20 paita yllään, niin eiköhän se onnistuisi myös Stars nutussa.
   
 23. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Antti Miettiseltä täytyy kysyä lupa!
   
 24. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Stars on solminut kahden vuoden sopimuksen Anton Khudobinin kanssa joten Kärpän lähtö sai tämän uutisen myötä kaiken järjen mukaan lopullisen sinetin.
  Dallas Stars Sign Anton Khudobin
   
 25. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Lainaus:
  Samaan päivään mahtuu myös Big Valin paluu, sekä Blake Comeuan ja Roman Polakin sopparit. Colton Point teki myös kolmen vuoden entry level -sopimuksen.