Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Duffeldof, 24.06.2018 klo 21.33.

 1. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Millä perusteella Ritchie olisi ykkösketjussa? Ei ole osoittanut kehitysaskelta ollakseen ykkösketjun pelaaja.
   
 2. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Ritchie tai Janmark, ei väliä kumpi mutta Shorea kokeiltiin jo viime kaudella ja sitä edeltävällä kaudella eikä tulos parantunut yhtään verrattuna siihen mitä Devin sai aikaiseksi nelosketjussa. Pitlick on enemmän työmyyrä ja sopii hyvin kolmosketjuun ja Smith taas nelosketjuun sopiva.

  Pointti oli siinä että Stars tarvitsee kaksi maalintekoon kykenevää ketjua tai käy samallain kuin viime kaudella ettei ykkösketjun takanta löytynyt tulivoimaa.
   
 3. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Dallas on tehnyt kaupan Toronton kanssa. Dallasiin puolustaja Connor Carrick ja Toroon vuoden 2019 draftin 6 kierroksen/7 kierroksen varausvuoro (varausvuoro muuttuu 6 kierroksen varausvuoroksi, jos Carrick pelaa 50 NHL-peliä). Syynä Carrickin hankintaan pidetään Stephen Johnsin mahdollista loukkaantumista.

  Lisäksi Dallasin rosteri alkaa pikku hiljaa muotoutua ja luultavasti Roope Hintz aloittaa kautensa Dallasin miehistössä.

  Lähde: Stars Roster Starting To Take Shape As They Trade For Connor Carrick; Place Elie, Others On Waivers
   
 4. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Ilmeisesti Jimit havahtuivat Polakin otteisiin ja päättivät hommata paikkaajan mieluummin kuin peluuttaa Polakia.

  Kauden avauksessa pakit lienee:

  Lindell - Klingberg
  Heiskanen - Honka
  Methot - Carrick
  Polak

  Johns loukkaantunut ja Bayreuther kasvamaan AHLään isompaan rooliin ei taida vielä puolustuspään taidot riittää.

  Hyökkäys

  Benn - Seguin - Radulov
  Janmark - Spezza - Nichushkin
  Comeau - Faksa - Pitlick

  Nelosketju onkin sitten mielenkiintoinen.
  Smith
  Hintz
  Dickinson
  Ritchie
  Shore

  Hintz rosterissa todennäköisesti sen takia, että hän aloittaa avauskokoonpanossa. Hintzin pitämisessä poppareilla ei mitään järkeä.

  Nelosketju lienee
  Shore - Hintz - Ritchie

  Hyökkäyksen tilanne huutaa nyt sitä samaa mitä pakistossa ollut viime vuosina. Nuoria sällejä joita pitäs vihdoin ajaa kokoonpanoon alkaa jumittumaan pressiboksiin. Toisaalta kilpailu on hyvästä ja todennäköisesti kauden aikana 1-2 hyökkääjää on klesana joka tapauksessa joten peliaikaa löytynee.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Aika jännä nähdä, että jossain NHL joukkueessa on suomalaisia pakistossa 3/6. Siis puolet!? Heiskaselta osasin odottaa hienoa suorittamista, mutta ilmeisesti Honkakin parantanut otteitaan? Lindell nyt jatkanee tutulla tavallaan ja luultavasti vielä petraa peliäänkin.


  Näinkun ajattelee niin Dallaksessa on taidettu suomalaisita pitää näin lähihistoriassa? Nykyisten lisäksi äkkiseltään tulee mieleen Jokinen, Kapanen, Lehtonen, Hagman, Miettinen, Korpikoski? Niemi, Jokipakka, Lumme ja tietenkin Numminen sekä Lehtinen. Myös joku muistikuva on, että Pettu Lingren oli paikoin AHLssä hyvä, mutta ei tainnut päästä ylhäällä pelaamaan.

  Löytyypä muuten Pingviineistäkin kaksi suomalaista puolustuksesta. Riikola ja Määttä.
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Unohdit listastasi kolme Jokeria, nimittäin Sami Heleniuksen, Juha Lindin ja Janne Niinimaan, jonka lasken myös Jokeriksi. Mutta kyllä, Stars lienee yksi suomalaisimmista, ellei suomalaisin joukkue NHL:ssä.
   
 7. M10 Jäsen

  Ens yönä mennään, ja lineup tullee näyttämään tältä

  Benn - Seguin - Radulov
  Janmark - Spezza - Comeau
  Shore - Faksa - Pitlick
  Dickinson - Hintz - Ritchie

  Lindell - Klingberg
  Heiskanen - Polak
  Methot - Honka

  Bishop


  Nitshuskin ja Johns kylmänä. Rosteri näyttää silti ihan hyvältä. Etenkin tuo nelosketju on todella mielenkiintoinen. Dickinson ja Hintz molemmat potentiaalisia läpimurron tekijöitä.

  Hyvää alkavaa kautta Stars-faneille. Pleijarit olkoon se meidän tavoite.
   
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Heiskasen ja Hintzin debyytit, uusi valmentaja ja uudet kuviot. Aah, tätä päivää on odotettu! Mulla on sellanen vahva kutina että Heiskanen alustaa heti avauspelissään jonku maalin. Rousselia tulee vähän ikävä, mut oon kyllä toisaalta innoissani uusista tulokkaista Stars-rosterissa. Enkä vähiten suomalaisdebytanteista :)
   
 9. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Ensimmäinen peli on läpsytelty ja muutamia juttuja pelistä. Ensimmäisessä erässä vauhdikasta ja tasaista peliä jossa Starsilta lähimmäksi maalia pääsi Hintz ja viimeisillä minuuteilla Seguin maalin kulmalta. Coyotesilta taas Keller laukoi ylärimaan.

  Toisessa erässä Starsilla oli tehokas 1.5 minuuttinen jonka aikana Shore iski Carrickin lähettämän kiekon maaliin Raannan torjunnan jälkeen. Hetkeä myöhemmin Radulov pääsi karkaamaan hieman ja sai rystyheitolla yllätettyä Raannan. Siitä vajaa minuutti ja Klingberg pääsi tasavajaalla sivaltamaan Starsin 3-0 johtoon.

  Kolmannessa erässä taas näkyi että Stars alkoi katsomaan kelloa ja pelaamaan tarkemmin mutta Arizona ei päässyt muutamaa tolppaa lähemmäksi maalintekoa.

  Bishop oli hyvä. Otti tärkeitä torjuntoja ja liike oli rauhallista. Välillä sattui kommunikaatio ongelmia pakkien kanssa (varsinkin Carrick) mutta ei niistä vaarallisia tilanteita syntynyt.

  Heiskanen oli loistava. Todella hyvä liike, rauhallinen kiekon kanssa, syötöt lähtivät omille ja kiekon tuonti 1-0 maalissa oli hyvin pelattu.

  Lindell pelasi normaalin pelin, ei virheitä ja fiksua pelaamista muutenkin.

  Hintz antoi hyvän niitin ensimmäisessä erässä ja oli näkyvä aina kun ketju oli kentällä. Toisessa ja kolmannessa erässä peliaika väheni ja ei ollut enään näkyvässä roolissa mutta kohtalainen debyytti peli Roopelta.

  Hyvä peli lopulta ja huomasi eron jonka Montgomery on tuonut joukkueeseen. Hyökkäämimen näyttää raikkaammalta ja onhan sitä parempi katsoa kun vertaa viime kauteen.
   
 10. M10 Jäsen

  Oikein hyvä kauden avaus Dallasilta ja "rutiinivoitto" etukäteen heikommasta vastustajasta. Eniten miellytti Bishopin varmat otteet sekä Heiskasen erittäin hyvä debyytti. On se vaan spesiaali pelaaja, voi morjens. Jos nyt 19-vuotiaana näyttää tuolta, niin mitä se pelaaminen on 10 vuoden päästä kun on primessään? Vertaukset Scott Niedermayeriin eivät ole tuulesta temmattuja. Niin sulavaa on luistelu ja niin älykästä on pelaaminen. Tykkään myös tuosta huimapäisestä hyökkäysten tukemisesta. Uransa ensimmäisessä NHL-vaihdossa on 7 sekunnissa ylimpänä miehenä hyökkäyksessä kaartelemassa vastustajan maalin takana. Toki tuotuaan itse kiekon omasta päästä alueelle.

  Ykkösketju oli tehoilla, mutta pystyy kyllä parempaankin. Spezzan ketju oli pettymys, vaikka Janmark väläyttelikin muutamaan otteeseen. Hänestä en ole huolissani, tulee tekemään 40-50 pistettä.

  Brett Ritchie on selvästi hakemassa rouhijan roolia. Oli jatkuvasti torikokouksissa ja pyrki taklaamaan aina loppuun saakka. Ehkä se nelosketjun rooli on se ainoa, joka Ritchien enää mahdollista tuosta jengistä ottaa.

  Hintzillä oli loistava paikka tehdä uran avausosuma, mutta Raanta veti pidemmän korren läpiajossa.

  Polak ei ollut lainkaan niin huono mitä mainostettu. Carrick painoi Stars-debyytissään 0+2 ja näytti modernilta liikkuvalta puolustajalta. Ehkä Nill tiesi mitä teki, hankkiessaan hänet Torontosta. Uusista miehistä Blake Comeau oli ehkä se näkymättömin...

  AAC oli sold out ja Montylle ensimmäinen voitto NHL-päävalmentajana. Tästä on hyvä jatkaa. Seuraavaksi onkin sitten se pahin kummitus eli WPG vastassa.
   
 11. AJTSS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, TPS
  Noniin, lopetetaanpas tämä jatkoaika-hiljaiselo ja kommentoidaan vähän otteita, kun vihdoin täksi kaudeksi tuli hankittua tuo Viaplay, ja täytyy kyl sanoa, että vihdoin pystyy seuraamaan maailman parasta kiekkosarjaa, sillain kun kuuluu. Ei mitään tympeää highlightsien tihrustamista vaan koko matsi silloin kun kerkiää.

  Kuulostipa ostetulta mainokselta :)

  No, oli miten oli. Yotes voitto oli vähän tunnustelua, toki siinäkin jo nähtiin paljon hyviä juttuja, joita on täällä jo nostettu esiin. Mutta kyllähän Stars passivoitui aivan liikaa johtoasemassa, joka jopa tuli hieman varkain. Onneksi Bishop oli rautaa. Toki 3-0 voitosta voi tyytyväinen olla ja pitääkin olla, tärkeää aloittaa kausi oikealla jalalla, varsinkin kun on uusittu pelisysteemiä ja uusi valmentaja penkintakana, vaikka onkin yliopistolätkässä menestystä tullut ilmeisesti, niin onhan tuo eri show NHL puolella.

  Itsehän en Heiskasen peliä ollut ennen tätä kautta nähnyt käytännössä ollenkaan. Ja kahden ottelun otannalla, täytyy kyllä sanoa ei ole kyllä turhaan hypetetty! Parhaiten kuvastaa kun Yotes matsissa Razor nosti selostajan kanssa esille että pelaa tosiaan kuin 26v, eikä 19 vuotias ekoja NHL matsejaan.

  Tokassa matsissa Heiskanen ei ollut ehkä niin näkyvä hyökkäyspäässä, kuin Yotesia vastaan, mutta todella solidia pelaamista yhtäkaikki. Kyllä se kokemus vaan on poikaa maailman parhaassa kiekkosarjassa. Tässä kohtaa näyttää siltä että oli todellinen onni että Nill ei suostunut antamaan Heiskanen+sälää Karlssonista. Ei haittaa yhtään jos Heiskanen pelaisi uransa Starsissa jos jatkaa tuolla pelillä ja kehityskäyrällä!

  Mutta tuo Jets peli, huhhuh, oli kokonaisuudessaan kova esitys joukkueelta! Jets riisuttiin ihan täysin aseistaan. Oli mukava nähdä myös Ritchie tiputtamassa hanskat Lowryn kanssa, väänsikin hyvin. Lowrylla noista hommista taitaa kuitenkin enemmän kokemusta olla? Ei tuosta pelistä oikein voi heikkoja lenkkejä löytää. Se Jetsin hylätty maali oli oikeastaan sellainen kauneusvirhe mikä rupesi itseä tympimään. Starsia vastaan tuntuu aina tapahtuvan vähän liikaa jos sitä omaa pakkopeliä saada yyveellä pyörimään, niin tulee jotain sekoilua sitten. Olihan se Tanevilta(?) päivän selvä maalivahdin estäminen, mutta silti.

  Ex-Leaf pakit Polak-Carrick ovat muodostaneet yllättävän jämäkän kolmosparin! Tuntuvat molemmat pystyvän pelaamaan luotettavasti sen vartin, näin lyhyellä otannalla ainakin. Ja Carrickilla aika maukas 0+3 kahteen peliin, kai se pistetehtailu tuosta vähän hyytyy :)

  Mutta joo, tiistai-keskiviikko yönä mennään Torontoa vastaan. Kova testi sekin on, mutta jos jatketaan siitä mihin Jetsiä vastaan jäätiin, niin hyvä tulee.
   
 12. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Jälkilähetyksenä tuota Stars-Jets matsia tässä ja vaikka Jets vähän vaisu onkin niin kyllä tuossa iso osa on myös Starsin hyvyyttä...

  Ja aika makeeta sekin, että Starsin kolmesta eniten pelanneesta pakista kaksi on nuoria suomalaisia!!
   
 13. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Onko muuten muut Dallasin pelejä seuranneet huomanneet, että kun vastustaja ajautuu pieneen kulmaan, niin Bishopilta jää pieni rako peittämättä? Erityisesti tuossa Connorin maalissa Bishop ei peittänyt koko kulmaa. Muuten Bishop on pelannut loistavasti.

  YV toimi viime yönä paremmin kuin Kojootteja vastaan. Kiekko liikkui paremmin ja ennen kaikkea lauottiin paljon. Tuloksena kolme ylivoimamaalia.

  Jatkossa toivoisi onnistumisi maalien muodossa alemmille ketjuille. Etenkin Janmark, Spezza, Comeau ja Faksa saisivat päästä pikku hiljaa maalien makuun. Myös Heiskaselle se NHL-uran avausmaali olisi tärkeä saada, sillä hän on esittänyt erittäin kypsää pelaamista nuoreksi pelaajaksi.
   
 14. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Joukkue puolustaa hyvin ja tekee vastustajan pelaamisesta vaikeaa. Erien lopussa ja johtoasemassa vastustaja on hallinnut kiekkoa. Mutta omissa ei voida pyöriä noin paljoa, koska omiin se kolahtaa kuitenkin jossain kohtaa vaikka kuinka hyvin puolustaisit.

  Joukkue näyttäis tykkäävän Montyn sapluunasta ja itseluottamus näyttäis olevan kohdillaan. Katsojankin silmään viihdyttävämpää lätkää kuin Hitchcockin vanhentunut resepti.

  Otanto on toki pieni, mutta kahdeksasta maalista Benn-Seguin-Radulov-Klingberg tehnyt seitsemän ja kaikista laukauksista 50% kuuluu tuolle poppoolle. Ohkasella mennään ja ainakaan meikäläinen ei lähde vielä keulimaan ollenkaan. Kaks ekaa peliä näyttää numeroiden valossa paljon dominoivammilta, mitä ne on oikeasti olleet ja joukkue on sen yhden loukkaantumisen päässä katastrofista.
   
 15. Kesan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Nashville Predators (sympatiat: Flames, Avs)
  Nyt täytyy tulla kommentoimaan pikasesti ja huuteleen vieraisiin pöytiin että kyllähän tuo Starsin peli kulkee hienosti ja hyvältä näyttää! Pikkasen suomalaisten nuorien pelaajien innoittamana on hivenen seurannut noita otteita. Liekö näistä Heiskanen ja muut ansiosta voisi jopa ihan sympatiseerata Dallasia.
   
 16. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Voi olla, että tuo olikin vaan ihan sanan helinää, mutta en ymmärrä ollenkaan miksi olisi tärkeää saada Heiskaselle se uran eka NHL-maali. Se tulee kun on tullakseen.

  EDIT: Roope Hintzille se ekan NHL-maalin saaminen merkkaa paljon enemmän, monessakin mielessä.

  Niin kauan kun Miro pelaa noin kun ekoissa kahdessa pelissä, on ihan sama tuleeko se eka maali kolmannessa vai kolmannessakymmenessä ottelussa. Heiskanen ei ole minkäänlaisessa tehopistevastuullisessa roolissa Dallasissa.

  On kyllä huikea ukko. Tuon ikäisenä jo Starsin eniten pelaavien top vitosessa.

  Ensi yönä Tavares/Matthews vastassa. Vaikeaa tulee olemaan, mutta hyvä on pöhinä Starsillakin. Saisiko Khudobin ekan starttinsa? Tuskin vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2018 klo 16.52
 17. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Hyvä alku kaudelle ensimmäisen 4 kotiottelun jälkeen. 6 pisteeseen voi olla tyytyväinen, vaikka Torontoa vastaan lähtivätkin maalintekokilpailuun mukaan ja heikostihan siinä käy. Etenkin Ducksia vastaan tykkäsin siitä, että joukkue kairasi voiton, vaikka meinasi törmätä kuuman maalivahdin seinään.

  Maalien kasautuminen lähes yksinomaan ykkösketjun harteille huolettaa vähän, mutta Ducks-matsissa kasattu Val-Spezza-Radulov toimi aika hyvin. Jannmark pääsee hyvin tekopaikkoihin, mutta ei vielä ole saanut osumia, sama Richiellä. Molempien tekemisessä on ollut hyvä meininki koko alkukauden. Val pelasi varmaan parhaan matsin, jonka olen äijältä koko NHL-urallaan nähnyt.

  Puolustus on hoitanut hommansa mallikkaasti, Carrick ehdottomasti suurimpana yllättäjänä siellä. Method, Heiskanen, Klingberg ja Lindell ovat olleet mainioita. Honka tarvinnee muutaman pelin alleen, että voi arvioida paremmin, eikä Polakaan ole ollut niin paha kuin etukäteen ehkä peloteltiin.

  Maalissa homma toimii myös, vaikka tosiaan Toronton yv pääsi tilastoja rumentamaan. Monty näyttää saaneen pelaajat pelaamaan hyvin yhteen.
   
 18. M10 Jäsen

  Ei hyvältä näytä. Joukkueen vierasrekordi parilta viime vuodelta umpisurkea ja tällä kaudella jatketaan siitä mihin on jääty. 0/3.

  Alan vahvasti epäilemään Jamie Bennin ja Tyler Seguinin kykyä kantaa tätä joukkuetta yhtään mihinkään. Edes sinne pleijareihin.

  Ei riitä niin ei riitä.
   
 19. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Vastassa oli kuitenkin liigan jättiläisiin lukeutuva O6-jengi, joten siinä mielessä LCA ei ole helpoin paikka vierasjoukkueelle. Lieni budjetoituna tappioksi ennakkoon tämä ottelu Starsille.
   
 20. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Starsin ongelmana on ollut tällä kaudella tasonheittely, Benn ja Seguin ollut hyviä alkukaudesta jos ei lueta mukaan viimeisimpiä pelejä, se ketju kaipaa kolmannen tekijämiehen. Puolustukseen laittaisin Johnsin Hongan tilalle kunhan saa luvan pelata ja ketjuja täytyy muutella radikaalisti ennen kuin kausi lähtee väärille raiteille
   
 21. BigD Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Benn viimeiset 6 peliä 0+0 ja Seguin 0+2. Nää ukot sais pikkuhiljaa heräillä taas. Vaikuttaako sitten Radulovin poissaolo näin paljon? Toivotaan, että #47 palaisi pian askiin ja samoin Johns tuomaan kovuutta ja isännän otteita alakertaan.

  Ikävästi peli näyttää samankaltaiselta kuin viime kaudella siinä suhteessa, että himassa voitetaan ja vieraissa otetaan pataan. Onneksi kautta pelattu vasta 1/8, joten aikaa on kelkka kääntää.

  Spezzan alkukausi on ilahduttanut. Hidashan se on edelleen, mutta hyvin on tarjoillut maalipaikkoja ja pari maalia tehnyt. Hyvä kuti, mutta mielestäni liian vähän käyttää sitä ja hakee liian usein pelikaveria paremmalta tontilta. Tuskinpa tuo ominaisuus tulee muuttumaan enää 35-vuotiaana.

  Seuraavaksi nuori ja nopea Canadiens vastassa ja pahoin pelkään, että turpaan tulee ja kunnolla. Toivottavasti olen väärässä.
   
 22. M10 Jäsen

  No nyt tuli kova voitto Torontosta vieraissa. Khudobin oli loistava, kuten oli Bishopkin Montrealissa.

  Shoren maali oli kyllä Dallasin tämän kauden toistaiseksi hienoin. Ihan jäätävä vaihto Janmarkilta. Ensin syötönkatko hyökkäyspäässä, sitten fiksu pelaaminen paineettomaan tilaan Seguinille ja lopulta ihan nerokas yhden kosketuksen syöttö takatolpalle Shorelle.

  Shore's tap-in from doorstep
   
 23. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Hieno voitto Maple Leafseista maistuu todella hyvältä. Viimeiset 4 minuuttia oli aivan helvetin jännittävät ja Khudobin + uhrautuva viisikko edessä piti kiekon ulkona. Shore on liekeissä tällä hetkellä.
   
 24. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Khudobin ansaitsisi olla Starsin ykkösmaalivahti. Kaveri torjuu käsittämättömällä varmuudella tällä hetkellä ja ei päästele Bishopin tavoin helppoja etukulmalaukauksia sisään. Tiedän, että otos on pieni ja jos pelaisi enemmän, voisi niitä huonoja otteluita toki tulla mukaan. Silti, ehdottomasti paras hankinta tolppien väliin pitkään aikaan.
   
 25. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä. Ollut kyllä todella vakuuttava näissä parissa vieraspelissä mitkä on pelannut. Mutta kyllä minä Bishopiinkin luotan noista parista loistavasta etukulmavedosta huolimatta. Olisiko tässä paras veskatandem moneen vuoteen?

  Seguinin kuiva kausi vaan jatkuu, mutta muuten miehen 200ft peli näyttää hyvältä. Ihailen kuinka antaumuksella pelaa kahteen suuntaan ja voittaa esim. aloituksia.

  Nitshuskin on muuten näyttänyt hyvältä viime peleissä vaikka ei tehoja ole tullutkaan.
   
  NIN tykkää tästä.